Frank Serpico כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
יש לי רק שאדנפרויידה (Schadenfreude) מלראות את זה.
וואו, כמה אותיות ביזבזת רק כדי לומר "שמחה לאיד".
לא יותר פשוט לדבר עברית?
לא, הוא חייב לשחק אותה חכם גדול.
כל כך חכם עד כדי כך שאין מילה בכל השפה העברית שתבטא כמו שצריך את המחשבה הגאונית שצצה בראש שלו באותו הרגע.
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
כל מי שמתחתן בחתונה יהודית-אורתודוקסית , מגיע לו.
אני מאחל לו שיאכל חרא וחצץ ועוד חצץ ועוד חרא, ועוד חרא ועוד חרא ועוד חצץ ועוד חצץ. ושיסבול, ושיתלונן, ושידחה, ושיקרבו אותו ושירחיקו אותו - ובקיצור: אני בעד שיעשו את המוות לכל מי שבוחר באופציה האורתודוקסית, ושלא יוותרו על מילימטר!!!
יש לי רק שאדנפרויידה (Schadenfreude) מלראות את זה. אני מתענג על זה. זה צדק פואטי.
רק שאדם שההגיון מוביל אותו, שכל ישר ולא שנאה עיוורת, לא מדבר בשנאה מופגנת כל כך. הוא מדבר יותר כמו שליאור יובה כתב כאן.
רומריו יכול לפעמים ליצור אנטגוניזם מאוד שלילי עם דברים מרגיזים ודביליים שהוא כותב, סטייל "מסורת=נסורת".
מצד שני, הוא יכול לכתוב בסובלנות וחיוביות כמו שהוא עשה ב95 אחוז מהפעמים.
אבל אנשים מסכנים, וחשוכים לא פחות מכל דוס חולה נפש ממאה שערים, בוחרים להתייחס בשנאה ולברוח מהנושא ולהגיע עד לדיאטת המיצים שהוא קופץ איתה כל הזמן.
דבר נוסף,
דובראש כתב:
romario כתב:
אדמדם כתב:
רומאריו, אני מכיר לפחות שלוש אנשים שנהיו עוד יותר חילונים בגללך רק.
לא ידעתי שיש דרגות בחילוניות.
חידשת לי.
אשרייך.
אנחנו יודעים שבקרב אנשים מאמינים יש דרגות שונות של אמונה. ראה חרדים(שגם שם יש ליטאים ספרדים וכו׳) כיפות סרוגות רפורמים ועוד
חרדים, כיפות סרוגות, ושאר הזרמים - הם ממש לא דרגות שונות של אמונה. אלה זרמים שונים בדת.
מנקודות המבט שהיו לי על העולמות האלה מכל מיני כיוונים, לדוגמא רוב ה"כיפות הסרוגות" היו מאמינים בהרבה מ"חרדים" (שחורים).
בקיצור, כדי שלא יבואו לי אחר כך כל מיני פלצנים ויענו בצורה מתנשאת שחוץ מלרצות להוריד להם בוקס לפנים לא גורמת שום דבר אחר, אני ממש לא הולך לפתוח דיון על זה.
זו דעתי, דיעה לגיטימית שרואה אתכם כאנשים טיפשים וחלשים, למרות כל המסיכות.
הודעות כמו של ליאור יובה אפשר לקרוא מהיום עד מחר, לענות והתדיין. כנ"ל עם אנשים כמו רומריו בדרך כלל. ושניהם שונים כמו יום ולילה.
עם אנשים כמוכם עדיף פשוט לא לקרוא מההתחלה, מה שלצערי אני לא מחכים לעשות.
"מי ייתן לי תלמיד חכם ואנשכנו כחמור"....