תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 16:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איך לשפר את המחשב?
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 00:00 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
כשהתקמצנתי פעמיים על להחליף ספקים הם הרסו לי את הלוח אם.
הם לא חיים הרבה והם הרסניים לכל המערכת.

כי הם היו ספקים גנרים חסרי הגנות. לכל ספק שבא מחברה מוכרת יש הגנות והוא לא ישרוף לך את הלוח אם. בחירה גרועה של רכיבים כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אדובי פרמייר ועוד איך רץ. אתה כנראה לא מודע לכמה חזקים המחשבים הזולים. ברור שיש דברים שלוקחים יותר זמן, אבל כשצריך את זה רק פעם בשבוע זה ממש לא קריטי מבחינת זמנים.
אנחנו מדברים על מחשב ביתי, כן? לא לעבודה.
אני אחפש לך השוואת מהירויות.

תחפש או שתביא מחשב ב1000 שקל שראית איפה שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
לדוגמא, תוריד מזה את עלות ההארד דיסק:
http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... &CatCode=1

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אדובי פרמייר ועוד איך רץ. אתה כנראה לא מודע לכמה חזקים המחשבים הזולים. ברור שיש דברים שלוקחים יותר זמן, אבל כשצריך את זה רק פעם בשבוע זה ממש לא קריטי מבחינת זמנים.

מה זה כן רץ?
יש לו דרישות מערכת מסויימות,הרכיבים בדרישות המינימליות(ביחד עם שאר רכיבי המחשב-במידה וכמובן אתה לא יוצר צוואר בקבוק)בעלות של יותר מ1000 שקל.זה כן ייתן לך להתקין את אדובי ברוב המקרים,good luck using it..
לי היו תקופות שהייתי עובד מהבית,בזמנו שהייתי מארגן אירועים במועדונים ועוסק בפרסום(מסיבות לרוב) השתמשתי באדובי לכל מיני צרכים שונים,לשותף שלי,בעל החברה שהיה לו מחשב ב1500 שקל (כ450 דולר קנדי)אשר נקנה לפני מספר שנים,זה לא זז ונתקע אינספור פעמים..לעומת זאת במחשב שלי שכבר יש לו שנתיים,זה רץ בלי בעיות ובמהירות-עלה לי בסביבות ה3500 שקל(1000 דולר קנדי),כולל מסך אם אני לא טועה.

אתה כן צודק לגבי הספקים,דפק לי לוח אם,צריך לקנות איכותיים.(אם כי אתה סותר את עצמך- תקנה זול ידפוק אותך,כי ספקים גנרים חרטא ישרפו ויישרפו לך רכיבים אחרים גם אחרי כמה חודשים.)

אדמדם צודק,אם אתה קונה לוח אם איכותי(למשל אני קניתי את P5QL-E של asus),אני כרגע עם מעבד quad q9550 אבל עוד כמה שנים אני אוכל להחליף למעבד מתקדם יותר ואין לי ספק שהלוח אם יתמוך,לעומת לוח אם זול ופשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
איר קנדה כתב:
its-sick כתב:

מה זה כן רץ?
יש לו דרישות מערכת מסויימות,הרכיבים בדרישות המינימליות(ביחד עם שאר רכיבי המחשב-במידה וכמובן אתה לא יוצר צוואר בקבוק)בעלות של יותר מ1000 שקל.זה כן ייתן לך להתקין את אדובי ברוב המקרים,good luck using it..
לי היו תקופות שהייתי עובד מהבית,בזמנו שהייתי מארגן אירועים במועדונים ועוסק בפרסום(מסיבות לרוב) השתמשתי באדובי לכל מיני צרכים שונים,לשותף שלי,בעל החברה שהיה לו מחשב ב1500 שקל (כ450 דולר קנדי)אשר נקנה לפני מספר שנים,זה לא זז ונתקע אינספור פעמים..לעומת זאת במחשב שלי שכבר יש לו שנתיים,זה רץ בלי בעיות ובמהירות-עלה לי בסביבות ה3500 שקל(1000 דולר קנדי),כולל מסך אם אני לא טועה.

אתה כן צודק לגבי הספקים,דפק לי לוח אם,צריך לקנות איכותיים.(אם כי אתה סותר את עצמך- תקנה זול ידפוק אותך,כי ספקים גנרים חרטא ישרפו ויישרפו לך רכיבים אחרים גם אחרי כמה חודשים.)

אדמדם צודק,אם אתה קונה לוח אם איכותי(למשל אני קניתי את P5QL-E של asus),אני כרגע עם מעבד quad q9550 אבל עוד כמה שנים אני אוכל להחליף למעבד מתקדם יותר ואין לי ספק שהלוח אם יתמוך,לעומת לוח אם זול ופשוט.

האמת שהלוח אם שלך לא יתמוך. זה שהוא יקר וזה של אסוס לא קשור. מה שמשנה זה הסוקט והצ'יפסט. אצלך הלוח אם הגיע למעבד הכי חזק שהוא יכול, מצטער.

איטס סיק, הבאת מחשב עם ספק מפוקפק ומארז גם דיי מפוקפק אבל עד זה נסלח להם כי זה לא מערכת רצינית. המחשב שיש שם לא בנוי לעבודה רצינית, רק 2 ג'יגה זיכרון ואתה לא יודע איזה קירור יש לו בכלל גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
האמת שכן
http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/P5QL-E.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי. מדברים על מחשב ביתי או על מחשב ל"עבודה רצינית"?
אם אתה עובד מהבית, סבבה, כל דקה חשובה. במחשב ביתי זה קורה רק פעם בשבוע או פעם בחודש, ואז לא נורא אם יש תוספת 50% בזמן העיבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 01:14 
סמל אישי של המשתמש
המחשב שהבאת למשל גם לשימוש ביתי לא יריץ הכל,ועם רכיבים ג'אנרים שיכולים לשבוק חיים במהרה יחסית..

אני חושב שלסיכום,לדעתי אין סיבה להחליף מחשב כל שנתיים גם אם זה אומר לקנות במחיר קצת יותר יקר(של מעל 2000,עד כ3500,אלא אם מצאת מבצע מטורף) ועם אופציה עתידית לשידרוגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
איר קנדה כתב:
המחשב שהבאת למשל גם לשימוש ביתי לא יריץ הכל,ועם רכיבים ג'אנרים שיכולים לשבוק חיים במהרה יחסית..

אני חושב שלסיכום,לדעתי אין סיבה להחליף מחשב כל שנתיים גם אם זה אומר לקנות במחיר קצת יותר יקר(של מעל 2000,עד כ3500,אלא אם מצאת מבצע מטורף) ועם אופציה עתידית לשידרוגים.
כן יריץ הכל. זאת עובדה. אם לקודד וידאו HD ייקח קצת יותר זמן, זה משהו שעושים בלילה ולא מפריע למחשב ביתי. זה שתגידו "לא יריץ" אלפיים עפם לא יגרום גם למחשבים הכי ישנים שלי להפסיק להריץ.
הרכיבים לא שווקים חיים כל כך מהר. רק הספק בעייתי (ממש קפצת על הענין של הספק הזול), וגם הוא סוגר שנתיים לי בעיות. פשוט כדאי לקנות חדש ולא להמר שההספק יסחוב ארבע שנים.
אם תחליף מחשב אחרי ארבע שנים, המחשב שלך יהיה די גרוטאה לקראת הסוף, וסתם שדרוגים לא יעזרו. מחשב זול וחדש יותר חזק מהמחשב היקר שקנית לפני שנתיים ומעלה.
אם יש לך מחשב בן יותר משנתיים, רוב הסיכויים שהמחשב הזול שהראיתי פה (סתם לקחתי אחד, יש המון אופציות) יותר חזק ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
מה עובדה בזה?
קח תריץ:
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/analysis.aspx
(סתם בלחיצה,משחק שהוא לא פיפא או nba) רוב המשחקים החדשים(שהם לא פיפא או אנ בי איי) אף יותר כבדים.

תנסה להריץ את זה עם המחשב שהבאת בלינק ותחזור עם תוצאות.

תוכנה?:
http://www.adobe.com/products/creativesuite/mastercollection/tech-specs.html
גם בזה הרבה מאוד מהפיצ'רים המחשב שהבאת (עלות של 1400 אגב) לא מריץ.
וזה עוד אדובי, יש תוכנות של גרפיקה הרבה יותר כבדות,גם למוזיקה.

יש לי מחשב בן יותר משנתיים וחצי,והמחשב שהבאת פה לא יותר חזק ממנו,ולא קרוב,וזה למרות שה3500~ שח ששילמתי כללו מסך ומערכת קירור מיוחדת לOC..
אגב לזה שהבאת אפילו כרטיס מסך נורמלי אין,רק מאיץ גרפי מובנה במעבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 04:24 
סמל אישי של המשתמש
מחשב שנבנה נכון ב1500 ש"ח יכול להריץ כל דבר משרדי,
וזה כולל אפילו הגדרות רחבות כמו אדובי השונים, או קיו-בייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 07:49 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
מחשב שנבנה נכון ב1500 ש"ח יכול להריץ כל דבר משרדי,
וזה כולל אפילו הגדרות רחבות כמו אדובי השונים, או קיו-בייס.

כבר דנו בזה,והובאו דוגמאות, אבל למה לקרוא את כל האשכול ולעשות את החיים קשים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
איר קנדה כתב:
תוכנה?:
http://www.adobe.com/products/creativesuite/mastercollection/tech-specs.html
גם בזה הרבה מאוד מהפיצ'רים המחשב שהבאת (עלות של 1400 אגב) לא מריץ.
בטח שהוא כן מריץ. זה דרישות גבוהות? אתה רציני?
ה 1400 עלות שם כוללת דיסק קשיח שהוא מאד יקר היום ואין שום סיבה שלא להמשיך עם הקודמים. אין בעיה לקנות בלי.

איר קנדה כתב:
מה עובדה בזה?
קח תריץ:
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/analysis.aspx
(סתם בלחיצה,משחק שהוא לא פיפא או nba) רוב המשחקים החדשים(שהם לא פיפא או אנ בי איי) אף יותר כבדים.

תנסה להריץ את זה עם המחשב שהבאת בלינק ותחזור עם תוצאות.
אין לי את המחשב ההוא, יש לי מחשב שקניתי באיביי את רכיביו בנפרד ב 800 שקל באוקטובר שנה שעברה, בדיוק לפני שנה (כלומר מעבד, לוח אם וזכרונות , בלי מסך ודיסקים שנשארו ממקודם, את הקופסא והספק קניתי בארץ בגלל המשקל וזה היה עוד כמעט מאה שקל).
עברתי על כעשרה משחקים שיצאו ממש בחודשים האחרונים וקיבלו ציונים גבוהים באתר gamespot, וכולם חוץ מאחד קיבלו אישור שירוצו במחשב שלי. כרטיס המסך שלי הוא אונבוארד (חלק מלוח האם).
במשחק שהאתר שלך טען שלא ירוץ לא ממש ברור למה כי בכל דרישה ספציפית מכרטיס המסך הוא עומד. לדעתי זה כן ירוץ, והם מנסים שיקנו שדרוג דרך ההמלצות שלהם. אני לא אבדוק ממש את המשחק כי אני לא מתעניין בשוטרס אפילו טיפה.
אם המשחק הזה היה חשוב לי כרטיס מסך ב 200 שקל היה מספיק בשבילו (התעצלתי והסתפקתי בזאפ, באיביי אפשר בטח יותר טוב מזה): http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2140
ובכלל לא ברור לי למה לדבר כל כך הרבה על משחקים כשכבר אמרתי שאני לא מדבר על מחשב לגיימרים, אלא על מישהו שמוכן לשחק ברזולוציות קצת יותר נמוכות ובפחות פריימים בשניה (קרי אני).

תמונה
תמונה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו מדברים על מחשב חדש לא כן?
יענו מעבד, ספק, לוח אם,ז כרונות, כרטיס מסך, מארז, קירור מעבד, כונן קשיח, קורא\צורב DVD(או בלו ריי), עכבר,מקלדת ורמקולים.
(למרות שלשיטתך,גם מסך נצטרף להחליף בעוד מסך זול אך חדיש...אלא אם כן אלה רכיבים שלא צריך להחליף כל שנתיים ביחד עם השאר ואז זה קצת סותר את הטענה שלך-אם החלפת רק מעבד לוח אם וזכרונות,בעצם עשית שידורג לרכיבים קיימים כמו שאני המלצתי ולא קנית מחשב חדש קומפלט כמו שטענת שצריך לעשות כל שנתיים)

יש קצת הבדל מרק "מעבד,לוח אם וזכרונות".(וגם במקרה הזה הוא רק עבר את דרישות המינימום בלבד,ובמשחקים היחסית פחות כבדים-לפחות ע"פ מה שהבאת פה.)

לגבי התוכנה,
אם קנית מחשב(קומפלט,לא שלוש רכיבים),ב800 ש"ח,ללא ידיעה מראש שאתה הולך להריץ את התוכנה הספציפית הזאת,שמסוגל להריץ את התוכנה שפרסמתי על שלל תכניה ואפשרותיה אני מוריד את הכובע:(למרות שאתה צודק שזו לא הבחירה הכי כבדה שיכלתי להביא,בלשון המעטה)

ציטוט:

Windows

Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon® 64 processor (Intel Core™ i3, i5, or i7 or or AMD Phenom® II recommended); Intel Core 2 Duo or AMD Phenom II required for Adobe® Premiere® Pro; processor with 64-bit support required for Adobe Premiere Pro and After Effects®
Microsoft® Windows® XP with Service Pack 3; Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise with Service Pack 2; or Windows 7; 64-bit edition of Windows Vista or Windows 7 required for Adobe Premiere Pro, After Effects, and the Subscription Edition of Master Collection
2GB of RAM (4GB or more recommended)
24.3GB of available hard-disk space for installation; additional free space required during installation (cannot install on removable flash storage devices)
1280x900 display (1280x1024 recommended) with qualified hardware-accelerated OpenGL graphics card, 16-bit color, and 256MB of VRAM
Adobe-certified GPU card for GPU-accelerated performance in Adobe Premiere Pro; visit http://www.adobe.com/go/premiere_systemreqs for the latest list of supported cards
Some GPU-accelerated features in Adobe Photoshop® require graphics support for Shader Model 3.0 and OpenGL 2.0
Some features in Adobe Bridge rely on a DirectX 9–capable graphics card with at least 64MB of VRAM
7200 RPM hard drive for editing compressed video formats; RAID 0 for uncompressed
Adobe-certified card for capture and export to tape for SD/HD workflows
OHCI-compatible IEEE 1394 port for DV and HDV capture, export to tape, and transmit to DV device
Sound card compatible with ASIO protocol or Microsoft Windows Driver Model
DVD-ROM drive compatible with dual-layer DVDs (DVD+-R burner for burning DVDs; Blu-ray burner for creating Blu-ray Disc media)
Java™ Runtime Environment 1.6 (included)
Eclipse™ 3.6.1 required for plug-in installation
QuickTime 9 software required for QuickTime and multimedia features
Adobe Flash® Player 10 software required to export SWF files and to play back DVD projects exported as SWF files
Broadband Internet connection required for online services and to validate Subscription Edition (if applicable) on an ongoing basis*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
איציק, רק הערה קטנה: דווקא בספק לא הייתי חוסך (בהנחה ש: 1. המחשב חשוב לך ואתה רוצה שהוא יעבוד ולא יישרף - ואז אתה רוצה אחד טוב; 2. אתה מתכנן לשדרג לעתים תכופות - ואז אתה רוצה אחד יחסית חדש).
אפילו אני, שאני די בור בחומרה, יודע את זה. :SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 15:18 
גם ספק טוב למחשב סביר זה לא סיפור יקר. ספק של HEC עולה 120-150 ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 17:01 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
גם ספק טוב למחשב סביר זה לא סיפור יקר. ספק של HEC עולה 120-150 ש"ח.

לא אמרתי שזה יקר (זה רק מחזק את הטענה שלא כדאי "לחסוך" דווקא על ספק, כי בכל מקרה מדובר בעוד כמה עשרות שקלים).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:53 
הקפצתי את הנושא הזה, פשוט זה כל כך רלוונטי גם לגבי..
עד לפני שבועיים היה לי מחשב בבית שקניתי אותו בשנת 2002-3,פנטיום 4 מהדור של אפילו לפני הדמה של ה2 ליבות(גם כאלה היה למי שלא יודע)..
הוא כבר היה במצב, איך אני אתאר את זה הכי טוב- כמו חוט שאם מזיזים אותו רק טיפה או מסובבים אותו הוא נקרע, ככה הוא עבד לי.
לא יודע למה היתה אצלנו סחבת בנושא הזה אבל סוף כל סוף קנינו מחשב, דווקא i5, פשוט עולם אחר מה אני אגיד לכם, כל הבית מבסוט..
זה שווה גם 2500 שקל, אם זה בסופו של דבר יעשה את העבודה(ככה זה עלה לי..), תלוי למה אתם צריכים ומה מסגרת התקציב.
פותח האשכול, המלצה חמה לי אליך-תוציא את כל המידע החשוב שיש לך מהמחשב הנוכחי, ואל תעשה כלום עם המחשב שלך, אם אתה מחפש משהו למשחקים כמו פיפ"א פרו נב"א מנג'ר וכאלה, לא משהו יותר מדי כבד- אל תחכה- קנה מחשב ב2500 שקל- גג 3,000 אם התקציב מאפשר לך לשים כרטיס מסך טוב יותר, תאמין לי שזה משתלם ואתה לא תצטרך אחר כך כל שנה וחצי להחליף ולשדרג.
כמובן שיש לשים לב לכל מיני דגשים כמו מעבד,ספק כוח!!!-חשוב, אל תקח פחות מ500W, לוח אם שיתמוך במעבדים חדשים, זכרונות גבוהים-מומלץ בחום 4 ג'יגה, הארדיסק אמין, 2500 שקל, השקעה חד פעמית, יש לך מחשב טוב, אם אתה רוצה את ה"צ'ופר" הזה של הכרטיס מסך ברמה קצת יותר גבוהה- לא יותר מ3,000 שקל, זה מספיק.
תעשה חיים, בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
הקפצתי את הנושא הזה, פשוט זה כל כך רלוונטי גם לגבי..
עד לפני שבועיים היה לי מחשב בבית שקניתי אותו בשנת 2002-3,פנטיום 4 מהדור של אפילו לפני הדמה של ה2 ליבות(גם כאלה היה למי שלא יודע)..
הוא כבר היה במצב, איך אני אתאר את זה הכי טוב- כמו חוט שאם מזיזים אותו רק טיפה או מסובבים אותו הוא נקרע, ככה הוא עבד לי.
לא יודע למה היתה אצלנו סחבת בנושא הזה אבל סוף כל סוף קנינו מחשב, דווקא i5, פשוט עולם אחר מה אני אגיד לכם, כל הבית מבסוט..
זה שווה גם 2500 שקל, אם זה בסופו של דבר יעשה את העבודה(ככה זה עלה לי..), תלוי למה אתם צריכים ומה מסגרת התקציב.
פותח האשכול, המלצה חמה לי אליך-תוציא את כל המידע החשוב שיש לך מהמחשב הנוכחי, ואל תעשה כלום עם המחשב שלך, אם אתה מחפש משהו למשחקים כמו פיפ"א פרו נב"א מנג'ר וכאלה, לא משהו יותר מדי כבד- אל תחכה- קנה מחשב ב2500 שקל- גג 3,000 אם התקציב מאפשר לך לשים כרטיס מסך טוב יותר, תאמין לי שזה משתלם ואתה לא תצטרך אחר כך כל שנה וחצי להחליף ולשדרג.
כמובן שיש לשים לב לכל מיני דגשים כמו מעבד, ספק כוח!!!-חשוב, אל תקח פחות מ500W , לוח אם שיתמוך במעבדים חדשים, זכרונות גבוהים-מומלץ בחום 4 ג'יגה, הארדיסק אמין, 2500 שקל, השקעה חד פעמית, יש לך מחשב טוב, אם אתה רוצה את ה"צ'ופר" הזה של הכרטיס מסך ברמה קצת יותר גבוהה- לא יותר מ3,000 שקל, זה מספיק.
תעשה חיים, בהצלחה.

למה לא לקחת פחות מ500 וואט?
יש ספקי 400 וואט שמחזיקים גם כרטיסי מסך כמו ה6870.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 18:04 
תאמין לי שלא שווה להסתכן, אני כבר אכלתי אותה עם ספק של 430W, נשרף לי GT9800 בזמנו שעלה לי גם 700 שקל, זה הספיק לי.
חבל על הסיכונים, עדיף להשקיע כבר כמו שצריך אם כבר במקום אחרי זה לפרק כל שניה את המחשב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
Redfan כתב:
תאמין לי שלא שווה להסתכן, אני כבר אכלתי אותה עם ספק של 430W, נשרף לי GT9800 בזמנו שעלה לי גם 700 שקל, זה הספיק לי.
חבל על הסיכונים, עדיף להשקיע כבר כמו שצריך אם כבר במקום אחרי זה לפרק כל שניה את המחשב.

הכרטיס לא נשרף בגלל עוצמה נמוכה אלא בגלל ספק לא טוב. ספק שמייצר 430 וואט אמיתי אמור להיות מעל ומעבר לכרטיס מסך כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 18:10 
אז אני לא יודע כבר, בכל אופן, אני ממש מרוצה עכשיו, זה השורה התחתונה, עולם אחר, זה שווה כל שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
האמת שהמחשב שאני צריך הוא ליוטיוב-פייסבוק-מייל ובערך זהו...סרט פה ושם , לא צריך HD
יש לי קונסולה ככה שאני יריץ עליו רק מידי פעם וגם זה לא בטוח מנג'ר...מה שכן אני יריץ עליו בודאות זה הGTA החדש שיצא כי באקסבוקס אני שונא לשחק....אבל לא חשוב לי שיהיה גרפיקה ממש טובה...שלא יתקע ושיריץ משחקים בצורה חלקה
האמת שהמחשב הזה לאינטרנט הוא נהדר המהירות שלי טובה ואני יכול לפתוח המון טאבים בלי בעיות.....
הבעיה היא במשחקים אבל כמו שאמרתי כרגע מותקן אצלי רק FM12 ואני לא יודע אם אני יאהב את זה בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2011, 18:43 
אם המחשב הוא בדרך כלל רק לאינטרנט ותוכנות זה משהו אחר, ובאמת אפשר להסתפק ב1500 שקל ואולי פחות מזה, אם אתה קונה חדש.
אם זה רק נקודתית בעיה של זיכרון, אני ממליץ לך לשדרג את הזכרון RAM ל4 ג'יגה, תקנה 2X2 ג'יגה, והארד דיסק טוב של כמה מאות ג'יגה לפי הצורך, גם אמור לעשות את העבודה, סה"כ לא נראה לי שזה צריך לעלות לך יותר מכמה מאות שקלים.
אני את הקניות שלי עשיתי בקייאספי, יש כאלה שיותר אוהבים את אייבורי או מקומות אחרים, תברר מה הכי נוח לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: