chaiel49 כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
chaiel49 כתב:
עושה רושם שאתה לא מבין.
הם לא אותו דבר, כי הוא יהודי ושונא ערבים, והיא ערבייה ושונאת את ישראל.
אבל חוץ מזה שהם מתיימרים לדבר בשם עמים שונים, הם בדיוק אותו דבר, תמונת מראה אחד של השני.
לא נותר לי אלא לצטט את אופטימי, ולציין שבמקרה הזה, אכן, קיצונים משני הצדדים מסוכנים באותה מידה.
עושה רושם שאתה לא מבין!
הוא בעד המדינה שהוא מייצג בכנסת היא נגד, שתלך לחמאס!
לא הוא לא, הוא בעד מדינה חד לאומית, דתית שסותרת בקרבה את הדמוקרטיה והמרכיב הכי חשוב שלו, החופש.
והיא בעד מדינה פלסטינית ושכולנו נלך לים...מה עדיף? אני מעדיף לחיות בחו"ל מאשר למות...[/quote]
סרטן או איידס, מה עדיף?[/quote]
תלוי איזה סרטן ומתי גילו אותו, ובלי קשר מג'יק חי עם האיידס מצוין....
ואם להיות קשורים, אני ממילא רוצה לחיות בחו"ל כי נמאס לי מהמדינה הזאת, אבל אני מעדיף שהמשפחה שלי יחיו פה בביטחה ולא יזרקו לים...[/quote]
אם מר בן ארי יום אחד חלילה וחס יצבור כוח והוא ואנשיו יתפסו את השלטון, סביר להניח שמשפחתך לא תחיה בביטחון כלל וכלל.
הסיכוי שזה יקרה לעומת שחנין זועבי תעשה משהוא, גבוה יותר.
יחיו מעולה (הוא אגב היה המורה של אח שלי, לא באידיאולוגיה, בתיכון)
למה מה הוא עשה בינתיים חוץ מלבלבל במח?
ואחלה תרבות דיון יש פה, כל מי שלא חושב כמוכם הוא טיפש, בסדר...[/quote]
בתיאוקרטיה דתית ללא זכויות של חופש? כן אחלה. וזה בלי שכלול של סנקציות, מלחמות וברדק פוליטי שהוא יביא עלינו.
בינתיים הוא באמת לא עושה כלום חוץ מלבלבל את המוח, הבעיה היא שחלק מרחב מהמדינה לאט לאט לוקח את השטויות שלו ברצינות.
מכוון שרוב הבוחרים בארץ הם יהודים, שחלק נרחב מהם יכול בעתיד לבחור באנשים כמו בן ארי וכיוון שהסיכוי שערבי ישראלי יקים מפלגת שלטון במדינה הוא קלוש, חנין זועבי אוטומטית לא רלוונטית.
קאפיש?
ועדיין לא קראתי לך טיפש, אל נא תדבר בשמו של אחר.
ציטוט:
כן היא גרועה כמו בן ארי בלה בלה בלה
אם תהיה מלחמה, על אף סלידתי ממנו וממה שהוא מייצג, אני מעדיף לישון בחדר עם 100 בן-ארי מאשר זועבי אחת.
אותה למאסר וממנו להתעלם
אני מעדיף מדינה שהיא לא גזענית ולא מטורללת -עם כלכלה חזקה ובלי מלחמות. קטע הזוי כזה שלי.