תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 15:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול חבילות בחברות סלולריות (הרשמי)
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
אני צריך לסגור עם אחת מחברות הסלולר ויהיה נחמד אם אנשים ישתפו פה איזו חבילה יש להם ובאיזו חברה.

מאמין שזה יעזור למשתמשים נוספים לקבל דילים יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול חבילות בחברות סלולריות (הרשמי)
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
אני בפלאפון
אייפון 4 + 400 דקות וסמסמים + גלישה ללא הגבלה 140 ש"ח (עם זיכוי זה יוצא 106 שקל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
azran כתב:
אני בפלאפון
אייפון 4 + 400 דקות וסמסמים + גלישה ללא הגבלה 140 ש"ח (עם זיכוי זה יוצא 106 שקל)

מסלול רגיל או משהו מיוחד ? (חיילים, סטונדטים, עסקי)

400 דקות מספיק לך או שיוצא הרבה שאתה חורג? 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
עסקי.
האמת שמספיק לי די והותר (אני ממש לא מדבר הרבה,אבל משתמש באינטרנט די הרבה ובגלל זה החבילה הספיקה לי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
עוד שאלה אם מישהו בקיא לגבי חוק הזיקה או איך שלא קוראים לו..

קנו לי עכשיו אייפון 4s בקנדה והבנתי שהחוק אומר שגם אם אתה קונה מכשיר מחו״ל עדיין החברה מחויבת להחזיר לך כסף כל חודש כפי שהיא מחזירה אם קנית את המכשיר אצלך.

הבעיה היא שהקבלה חייבת להיות על שמך בלבד.
יש לי את הקבלה בקובץ PDF ואני יכול לבקש ממישהו לערוך לי אותה ולמחוק את שם הקונה ולשים את שמי במקום.

נראה לכם שזה יעבור? או שהחברה בודקת מול אפל את המספר הסידורי של הקבלה ומשווה לשם הקונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
אורנג'
1300 דק' 1300 אסאמאסים 1 ג'יגה גלישה, טלוויזיה ללא הגבלה בפלאפון (כולל ספורט 1 ו-2, שזה מרגש לאללה)
209 ש"ח לחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 23:05 
R.e.L כתב:
עוד שאלה אם מישהו בקיא לגבי חוק הזיקה או איך שלא קוראים לו..

קנו לי עכשיו אייפון 4s בקנדה והבנתי שהחוק אומר שגם אם אתה קונה מכשיר מחו״ל עדיין החברה מחויבת להחזיר לך כסף כל חודש כפי שהיא מחזירה אם קנית את המכשיר אצלך.

הבעיה היא שהקבלה חייבת להיות על שמך בלבד.
יש לי את הקבלה בקובץ PDF ואני יכול לבקש ממישהו לערוך לי אותה ולמחוק את שם הקונה ולשים את שמי במקום.

נראה לכם שזה יעבור? או שהחברה בודקת מול אפל את המספר הסידורי של הקבלה ומשווה לשם הקונה?

ה4s עוד לא הגיע לארץ ככה שאתה עדיין לא יכול לעשות לו ניתוק זיקה.

ובכל מקרה בודקים את זה, בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 23:10 
בסעיף הראשון אני יודע שאתה טועה - אפשר לעשות ניתוק זיקה על כל מכשיר ביקום כל עוד הוא באותה הקטגוריה של המבצע (יעני, טלפון סלולרי)
בסעיף השני אני מהמר שאתה טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
בסעיף הראשון אני יודע שאתה טועה - אפשר לעשות ניתוק זיקה על כל מכשיר ביקום כל עוד הוא באותה הקטגוריה של המבצע (יעני, טלפון סלולרי)

שמעתי גם שאפשר לעשות ניתוק זיקה על כל מכשיר אבל השאלה היא אם כדאי לי לחכות שיגיע ה 4s לארץ ואז לעשות ניתוק זיקה בהתאם לחבילות שיוצעו איתו..?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 23:44 
אין לזה שום יתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
ואם אני פותח חשבון כרגע, נגיד בפלאפון ועושה ניתוק זיקה ובעוד 3 חודשים אני ארצה לעבור לאחת החברות החדשות, אני יוכל לצאת מהתכנית שלי ללא בעיות ולהמשיך לקבל החזרים על המכשיר מחברה סלולרית אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2011, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב, סכום ההחזר בניתוק זיקה הוא לפי החשבונית קניה שלי או לפי התמחור של החברה הסלולרית למכשיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 00:04 
לא תתפוס אותי כתב:

אתה צודק, לא הייתי ברור.
התכוונתי שהוא יכול לצמד מכשיר זר, אבל הוא לא יקבל את אותו החזר בהתאם לחבילה בה הוא נמצא, כמו במקרה של שדרוג או רכישה של המכשיר בחברה, שברוב המקרים הוא גבוה יותר.
אני הייתי ממליץ לו לחכות, בכל מקרה המכשיר מגיע לארץ עוד חודש.

ולגבי הסעיף השני, בתור עובד חברה סלולרית אני יכול להגיד לך שבודקים מספר חשבונית ותאריך רכישה, ובודקים את זה.
אחרת הייתה פה חגיגה, כל אחד עם פוטושופ היה יכול לקבל החזרים על פארש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
Woody Allen כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אתה צודק, לא הייתי ברור.
התכוונתי שהוא יכול לצמד מכשיר זר, אבל הוא לא יקבל את אותו החזר בהתאם לחבילה בה הוא נמצא, כמו במקרה של שדרוג או רכישה של המכשיר בחברה, שברוב המקרים הוא גבוה יותר.
אני הייתי ממליץ לו לחכות, בכל מקרה המכשיר מגיע לארץ עוד חודש.

ולגבי הסעיף השני, בתור עובד חברה סלולרית אני יכול להגיד לך שבודקים מספר חשבונית ותאריך רכישה, ובודקים את זה.
אחרת הייתה פה חגיגה, כל אחד עם פוטושופ היה יכול לקבל החזרים על פארש.

אין בעיה בחשבונית עם התאריך שלה והמספר הסידורי אכן תואם למכשיר.
ביקשתי מהבחור שקנה לי שהחשבונית תהיה על שמי אבל באפל סירבו לעשות זאת.
בסך הכל אני רוצה לשנות את השם שלו לשם שלי כדי לקבל את ההחזר כסף ששילמתי על המכשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 00:11 
R.e.L כתב:
ואם אני פותח חשבון כרגע, נגיד בפלאפון ועושה ניתוק זיקה ובעוד 3 חודשים אני ארצה לעבור לאחת החברות החדשות, אני יוכל לצאת מהתכנית שלי ללא בעיות ולהמשיך לקבל החזרים על המכשיר מחברה סלולרית אחרת?

כן, כל עוד אין לך התחייבות לחברה (כיום לפי מה שאני יודע באף אחד מהחברות הסלולריות אין התחייבות).

R.e.L כתב:
דרך אגב, סכום ההחזר בניתוק זיקה הוא לפי החשבונית קניה שלי או לפי התמחור של החברה הסלולרית למכשיר?

אם אתה עושה ניתוק זיקה למכשיר שנמכר בחברה, אתה מקבל את אותו החזר כמו שמקבל כל אחד ששדרג או רכש בחברה.
אם זה מכשיר שלא נמכר בחברה, זה הולך לפי הדרג של המכשיר (שנקבע לפי איכות המכשיר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
ולא הבנתי כ״כ לגבי ההחזרים? אתה אומר שאם אני אחכה שהוא יגיע לארץ אז ההחזר החודשי יהיה גבוה יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 00:22 
R.e.L כתב:
ולא הבנתי כ״כ לגבי ההחזרים? אתה אומר שאם אני אחכה שהוא יגיע לארץ אז ההחזר החודשי יהיה גבוה יותר?

אני עוד לא יודע בוודאות, כי המכשיר עוד לא הגיע לארץ ואני לא יודע מה המחירים וההחזרים שלו יהיו, אבל רוב הסיכויים שכן.
אם עכשיו תעשה לו ניתוק זיקה תקבל בערך 90-100 ש"ח החזר חודשי אני מאמין (שוב, לא יצא לי להיתקל במקרה כזה עם 4S, אבל מן הסתם המכשיר הזה הוא בדרג הכי גבוה).
אם תעשה את זה לפי המחיר וההחזרים שבחברה, אתה תוכל לקבל 15-30 ש"ח יותר (זה גם תלוי בחבילה).

ובקשר לשם לקוח, זה משהו שמאוד מקפידים עליו. וכמו ששאלת, הם בודקים את החשבונית המקורית לפי המספר שלה והתאריך שבה היא יצאה.
מה שאני הייתי מציע לך אם זה אפשרי שתגיע לחברה הסלולרית עם הבנאדם שעל שמו החשבונית ופשוט תוסיף אותו כלקוח נוסף. אתה משלם רגיל, אבל פשוט השם שלו יופע גם בכרטיס לקוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
Woody Allen כתב:
R.e.L כתב:

אני עוד לא יודע בוודאות, כי המכשיר עוד לא הגיע לארץ ואני לא יודע מה המחירים וההחזרים שלו יהיו, אבל רוב הסיכויים שכן.
אם עכשיו תעשה לו ניתוק זיקה תקבל בערך 90-100 ש"ח החזר חודשי אני מאמין (שוב, לא יצא לי להיתקל במקרה כזה עם 4S, אבל מן הסתם המכשיר הזה הוא בדרג הכי גבוה).
אם תעשה את זה לפי המחיר וההחזרים שבחברה, אתה תוכל לקבל 15-30 ש"ח יותר (זה גם תלוי בחבילה).

ובקשר לשם לקוח, זה משהו שמאוד מקפידים עליו. וכמו ששאלת, הם בודקים את החשבונית המקורית לפי המספר שלה והתאריך שבה היא יצאה.
מה שאני הייתי מציע לך אם זה אפשרי שתגיע לחברה הסלולרית עם הבנאדם שעל שמו החשבונית ופשוט תוסיף אותו כלקוח נוסף. אתה משלם רגיל, אבל פשוט השם שלו יופע גם בכרטיס לקוח.

פשוט להגיע איתו וזהו? לא משנה שהוא לא תושב ישראל?
אנחנו נהיה שנינו רשומים כאותו לקוח על אותו מספר?
אפשרי לעשות את זה עם יפוי כוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 00:52 
R.e.L כתב:
Woody Allen כתב:
R.e.L כתב:

פשוט להגיע איתו וזהו? לא משנה שהוא לא תושב ישראל?
אנחנו נהיה שנינו רשומים כאותו לקוח על אותו מספר?
אפשרי לעשות את זה עם יפוי כוח?

ייפוי כוח לא אוכל.
אבל כל עוד השם שלו יופיע גם כלקוח, יאשרו לך את זה. הדרך הכי בטוחה. (במידה וכמובן אתה סומך עליו במאה אחוז שלא ישחק לך עם החשבון, כי יהיה לו כוח בדיוק כמו לך בקו הזה)

הוא אפילו לא צריך להגיע, אתה גם יכול לבקש מהם חוזה להוספת לקוח נוסף, להחתים אותו ולהביא להם את החוזה בצירוף צילום של תעודת זהות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 01:09 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שיש יתרון לעשות את זה כבר עכשיו ולא עוד חודש בזה שהזיכוי הוא 36 חודשים מקניית המכשיר, לא מאז שהתחלת לקבל זיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 10:16 
שמע, כשאני עשיתי חשבון דומה לגבי מכשיר דומה יצא לי שעדיף לי מאוד להביא מכשיר שלא משווק בפלאפון כי מקבלים את אותו הזיכוי אבל ברף יותר נמוך, כך שלא כדאי להיות כל כך חד-משמעיים.

לפי הטבלאות שאני ראיתי של פלאפון, מקבלים את אותו הזיכוי בדיוק רק ברף יותר נמוך.

וודי,
קשה לי להאמין שהם יכולים לבדוק שם על חשבונית מחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2011, 15:11 
לא תתפוס אותי כתב:
שמע, כשאני עשיתי חשבון דומה לגבי מכשיר דומה יצא לי שעדיף לי מאוד להביא מכשיר שלא משווק בפלאפון כי מקבלים את אותו הזיכוי אבל ברף יותר נמוך, כך שלא כדאי להיות כל כך חד-משמעיים.

וודי,

אם תסתכלו בטבלאות ההחזר אז תמצאו שבד"כ עדיף לעשות ניתוק זיקה עם מכשיר שעדין לא משווק בארץ. אם הוא כבר משווק, בד"כ החבילות שתדרשו להתחייב להן יהיו יקרות יותר.

ואני מסכים לגמרי לגבי הסעיף השני. נשמע לי מופרך לחלוטין שיבצעו בדיקה לפי מספר חשבונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 03:44 
סמל אישי של המשתמש
אפשר גם לשמוע על חבילות בחברות סלולריות של עוד אנשים כאן?
בסוף החודש נגמר לי המסלול (אני בפלאפון) ואני רוצה לשדרג לגלקסי 2, הבעיה - המחיר
http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corpo ... ias=device
5000 שקל זה נשמע לי יותר מדי ואני שומע על מחירים הרבה יותר נמוכים

לכן מתחשק לי מאוד להפחיד אותם קצת אם יהיו לי נתונים של חבילות של אנשים כאן ובכלל בחברות המתחרות היום..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:

לכן מתחשק לי מאוד להפחיד אותם קצת אם יהיו לי נתונים של חבילות של אנשים כאן ובכלל בחברות המתחרות היום..

לא קונים מכשירים מהספקיות.
קנה אותו מחנות פרטית(2400 כרגע, בחודש הקרוב זה כנראה ירד אפילו יותר), ובניתוק זיקה אתה מקבל את אותה חבילה, באותו מחיר, עם אותו החזר.
לדוגמא-אם החבילה שיציעו לך זה SGS2+כמות מסויימת של שיחות וSMSים+חבילת גלישה ב250 שקל, זה בעצם 140 שקל על הSGS2, 210 שקל על החבילה, ו100 שקל החזר, אז בלי המחיר של הגלאקסי הם יצתרכו להציע לך את אותה החבילה ב110 שקל אחרי ההחזר.
הם בד"כ עוקפים את זה ע"י כך שהם מתנים את ההחזר בחשבונית מינימלית יותר גבוהה מעלות החבילה, אבל כשאתה אומר שבצד השני של הכביש הציעו לך את אותה חבילה בדיוק עם החזר(ואם תלך לשם באמת יציעו לך את זה) הם יתנו לך את זה.
ככה אני למשל מקבל החזר של 110 שקל בסלקום על חבילה שעולה 180 שקל(400 דקות וSMSים וגלישה במהירות 1MB), כשהמינימום שלהם להחזר על הSGS2 הוא חשבונית של 250.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 15:52 
לוסיאנו דה ברונו כתב:

דבר ראשון,אל תקנה מהחברות. יש חוק חדש שנקרא ניתוק זיקה שהחברות מחיובות להחזיר לך כספים על מכשיר שקיים אצלהם גם אם קנית אותו בחנות.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792456 המחיר הנמוך כרגע הוא 2,400. חשוב מאוד שהקבלה שתרשום תהיה על שם מי שאמור לשלם את החשבון בחברה. החברה תנסה לעשות לך הרבה בלאגן אבל תברר קצת בגוגל על ניתוק זיקה ואם יש לך כוח תדפיס להם את הפרסום מהאתר של משרד התקשורת.
החברה חייבת לתת לך החזר על המכשיר כמו שהיא נותנת למי שקנה את המכשיר ממנה
לגבי מסלולים אני ממליץ לך להסתובב בפורום הזה יש שם הרבה סוכנים שמציעים הצעות : http://www.pocket.co.il/community/forumdisplay.php?f=18

אני אישית במסלול (בלי ניתוק זיקה לצערי) של גלאקסי 1 שקניתי מאורנג' , 500 דקות , 500 SMS , חבילת גלישה של 2 GB וטלוויזיה ללא הגבלה , במחיר של 52 שקל לאחר החזר. ועוד 42 שקל על אחריות. כך שזה יוצא 92.

נערך לאחרונה על ידי Adom Bdam בתאריך 11 נובמבר 2011, 15:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
רמי לוי אמור להיכנס החודש סוף סוף לפעולה. נקווה לטוב ולמחירים זולים כמו שהבטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 15:55 
אדמדם כתב:
רמי לוי אמור להיכנס החודש סוף סוף לפעולה. נקווה לטוב ולמחירים זולים כמו שהבטיח.

רמי לוי אמור להיות מפעיל וירטואלי , מה שדורש ממך להיות עם חבילת גלישה ענקית בחברה אחרת.
ההורדה תהיה כאשר מירס (נרכשו על ידי הוט) יכנסו לשוק כחברת דור 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
כדאי לחכות לחברות החדשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 15:58 
רדנקו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

וודי,

אם תסתכלו בטבלאות ההחזר אז תמצאו שבד"כ עדיף לעשות ניתוק זיקה עם מכשיר שעדין לא משווק בארץ. אם הוא כבר משווק, בד"כ החבילות שתדרשו להתחייב להן יהיו יקרות יותר.

ואני מסכים לגמרי לגבי הסעיף השני. נשמע לי מופרך לחלוטין שיבצעו בדיקה לפי מספר חשבונית.

לא נכון..
ההחזר על הגלאקסי 2 בחברות הוא מעל 100 שקל בחודש (כלומר מעל ל3600 שקל בסה"כ) והמחיר שלו בחנויות הוא קרוב ל2500 שקל. כלומר 1100 ש"ח רווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2011, 16:08 
1000 ו1000, 2G אינטרנט וטלוויזיה חופשי ב230, ומתלבט אם להתחיל שוב את כאב הראש של הויכוחים על מנת להוריד במחיר

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: