עד עכשיו אני יכול להגדיר את העונה שלי עם ליל כמוצלחת ומעלה, המצב בליגה:

ההתקפה הכי טובה בפער, הגנה על הפנים.
המאזן במשחקי בית:

בליגה האירופית אני ברבע גמר עם רגל ו9 עשיריות בחצי אחרי 5-1 על בשיקטאש בחוץ במשחק הראשון של הרבע, החצי יהיה נגד סלטיק או טוונטה ופחות מגמר יהיה מאכזב מאוד.
הכי טובים עד עכשיו(ממליץ לכל מי שמחפש שחקנים טובים לבדוק את כל אלה):
עדן הזארד - השחקן הכי טוב ששיחקתי איתו במנג'ר מ2007 אני חושב, 15 שערים ו24 בישולים, ציון ממוצע של 7.73.
Moussa Sow - חלוץ מדהים שהתחיל את העונה כברירת מחדל וכחלוץ שני, נכנס בנובמבר להרכב, כבש במשחק הראשון שלו שלושער ומאז הוא שם. טארגט מן אדיר, בליגה הוא עם 23 שערים ב22 הופעות.
Ludovic Obraniak - קשר שמאלי שלצערי עובר בחינם ליובנטוס בסוף העונה כי הוא התחיל להיות אדיר רק אחרי ינואר וכמו מטומטם לא הארכתי לו חוזה. 5 שערים ו18 בישולים.
Lucas Digne - ילדון, מגן שמאלי שמתחיל בנוער של ליל. לא היה לי כסף לרכש טוב לעמדה הזאת אז התפשרתי עליו כי העוזר הביא לו פוטנציאל של 4 כוכבים בריפורט, ולמרות הפרופיל הנוכחי הבינוני הוא באמת מעולה ויציב הרבה יותר מהמגן הימני שלי.
המאכזבים:
וינסנט אניימה - כפרה עליו, עשו אותו לא טוב במנג'ר הזה. מאוד מאכזב, מאוד בינוני. לא חוטף שערים שטותיים כל כך(למרות שהוא לא טוב בכדורי גובה) אבל אין לא הצלות מטורפות כמו פעם. סתם שוער, ובשורה התחתונה בגללו פתחתי עם ליל אז זה אכזבה.
Jelle Vossen - על פניו לפני כמה הודעות כאן המלצתי עליו כי יש לו פרופיל מעולה, אבל הוא על הפנים עד עכשיו, לא התאקלם, רב איתי, יש לו 3 שערים ב25 הופעות, נורא לחלוץ(ועוד בקבוצה הכי אטרקטיבית בליגה בפער).
הסגל+טקטיקה(הרכב הכי טוב):