אני עשיתי באסותא ליד עזריאלי, מספרים קצת יותר גבוהים משלך
הטווח מחירים למספרים שלך (בהנחה שאין לך צילינדר 5) הוא בערך בין 6500 ל8000, כשכמובן אתה יכול ללכת במיוחד אל המנתחים הבכירים ואז זה גם יכול לעבור את העשרת אלפים בקלות.
לפני זה אתה צריך לעשות בדיקות שאתה באמת מתאים, הרבה נפסלים בגלל חוסר התאמה של העין לניתוח.
תופעות לוואי - רק בזמן ההחלמה יש קצת פה ושם, לי אישית טפו טפו אין שום תופעת לוואי
ההוא בן ה-16: אפשר לעשות רק מגיל 18, וגם אז רק אחרי שהם בודקים שהמספר שלך היה יציב בשנה האחרונה.
פותח האשכול שאלת איזה שיטה עדיפה - לא זוכר את השמות המקצועיים אבל בגדול יש 2 שיטות, חיתוך הקרנית ושיוף שלה. השיוף זה בטוח יותר ומוצלח יותר, אבל לוקח זמן עד שרואים טוב (אצלי זה לקח בערך חמישה שבועות עד שהראיה היתה מושלמת ובאופן יציב, כמובן שעד אז זה לא שאתה עיוור, אתה פשוט עדיין לא רואה שש שש), והשבוע הראשון אחרי הניתוח הוא די מחורבן, מישהו פה קרא לזה כמו להיות ערפד, זה די מדויק

(למרות שהוא קצת הגזים עם התיאור של הכאב)
את החיתוך לא עשיתי אבל אומרים שאתה רואה טוב באופן מיידי וזה לא כואב.
אם אתה עושה בספורט באופן קבוע ימליצו לך לעשות את השיוף.
הניתוח עצמו - עוברים בדיקות מקדימות, מוצאים שאתה מתאים, ממליצים לך איזה שיטה לעשות, ואז אתה בא לעשות את הניתוח. הניתוח עצמו פחות מ10 דקות, רובו נעשה ע"י מכונה, הוא טיפה לא נעים ויש ריח של בשר שרוף אבל הוא לא כואב או משהו, יוצאים ומרגישים די סבבה כי רואים אמנם לא משהו אבל גם לא כואב. אחרי שהטיפות אלחוש פגות זה מתחיל ממש לשרוף.
רועי, הפאשלות נדירות והם בדר"כ קורות בגלל חוסר בהתאמה. תלך לכמה מכונים שונים ותבקש מהם שיבדקו אותך זה בחינם, תשווה תוצאות. אני עשיתי את זה 3 פעמים וכל פעם יצאו לי בול אותם תוצאות וככה הבנתי שאני מתאים לניתוח.