תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 00:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כתבה ב"הארץ"
הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

למען האמת לא טרחתי לקרוא. ראיתי בראש העמוד את הכותרת "דיעות", מתחת את שם הפובליציסט "גדעון לוי" וזה הספיק לי.

את דיעותיו אני מכיר. קראתי אותו מספיק שנים. הוא לא יכול כבר לחדש לי שום דבר. נקודות המוצא שלנו רחוקות זו מזו כרחוק מזרח ממערב.
אז אתה יודע את הדעות שלו על כל הדברים שבעולם וגם יודע שהוא אף פעם לא ישנה את דעתו על שום דבר?
תראה, אתה לא חייב לקרוא כותב שאתה לא סובל, אני בתור דוגמא, לא קורא כל דבר שיאיר לפיד מפליץ מהמקלדת שלו, אבל אני משתדל לא להגיב על טורים שלא קראתי.

Frank Serpico כתב:
ועובדות? על אילו עובדות שמופיעות בטור אתם מדברים (מלבד אולי סמי יונס בן ה-82)? הטור הוא טור דיעה, ממדור הפובליציסטיקה. הוא כמעט ולא מפרגן לנו בעובדות. בטח לא כאלה שאיננו יודעים (1,027 אסירים של החמאס, מרואן ברגותי ואחמד סעדאת, ויורם שקולניק אחד).

אני לא מבין, אתה מתנגד לרעיון של טור דיעה באופן עקרוני?

Frank Serpico כתב:

אז שאלת אם יש שם משהו חוץ משם הכותב שאני לא מסכים איתו?
הדיעה שלו. איתה אני לא מסכים. וזה כל מה שיש שם.
אני עונה ברצינות.

אני יכול להיות טיפה יותר ברור?
איזו דעה?
שהיו אסירים שלא היו צריכים להשתחרר?
שראוי להסתכל על הפלשתינאים גם כבני אדם?
משהו אחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
Frank Serpico כתב:

למען האמת לא טרחתי לקרוא. ראיתי בראש העמוד את הכותרת "דיעות", מתחת את שם הפובליציסט "גדעון לוי" וזה הספיק לי.

את דיעותיו אני מכיר. קראתי אותו מספיק שנים. הוא לא יכול כבר לחדש לי שום דבר. נקודות המוצא שלנו רחוקות זו מזו כרחוק מזרח ממערב.
אז אתה יודע את הדעות שלו על כל הדברים שבעולם וגם יודע שהוא אף פעם לא ישנה את דעתו על שום דבר?
תראה, אתה לא חייב לקרוא כותב שאתה לא סובל, אני בתור דוגמא, לא קורא כל דבר שיאיר לפיד מפליץ מהמקלדת שלו, אבל אני משתדל לא להגיב על טורים שלא קראתי.

Frank Serpico כתב:
ועובדות? על אילו עובדות שמופיעות בטור אתם מדברים (מלבד אולי סמי יונס בן ה-82)? הטור הוא טור דיעה, ממדור הפובליציסטיקה. הוא כמעט ולא מפרגן לנו בעובדות. בטח לא כאלה שאיננו יודעים (1,027 אסירים של החמאס, מרואן ברגותי ואחמד סעדאת, ויורם שקולניק אחד).

אני לא מבין, אתה מתנגד לרעיון של טור דיעה באופן עקרוני?

Frank Serpico כתב:

אז שאלת אם יש שם משהו חוץ משם הכותב שאני לא מסכים איתו?
הדיעה שלו. איתה אני לא מסכים. וזה כל מה שיש שם.
אני עונה ברצינות.

אני יכול להיות טיפה יותר ברור?
איזו דעה?
שהיו אסירים שלא היו צריכים להשתחרר?
שראוי להסתכל על הפלשתינאים גם כבני אדם?
משהו אחר?

1. תסתכל אחורה, כל מה ש"הגבתי" היה לציין שמדובר בטור של גדעון לוי. על כל המשתמע מכך. אתם פתחתם במתקפה חזיתית. יכולתי לבחור שלא להמשיך לענות, אבל אז הייתם עושים מזה מטעמים.
2.איך לעזאזל הגעת למסקנה הזאת?
3. תפסת אותי. דווקא כן קראתי. קצת. בריפרוף. אבל עכשיו אני באמת מעדיף לחזור ל-1. מדובר בטור דיעה של גדעון לוי. לא ממש מתחשק לי לדון בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

1. תסתכל אחורה, כל מה ש"הגבתי" היה לציין שמדובר בטור של גדעון לוי. על כל המשתמע מכך. אתם פתחתם במתקפה חזיתית. יכולתי לבחור שלא להמשיך לענות, אבל אז הייתם עושים מזה מטעמים.
3. תפסת אותי. דווקא כן קראתי. קצת. בריפרוף. אבל עכשיו אני באמת מעדיף לחזור ל-1. מדובר בטור דיעה של גדעון לוי. לא ממש מתחשק לי לדון בזה.

אני אשכרה לא מבין מה אתה רוצה.
אם יש דברים ספיציפים שאתה לא מסכים איתם בטור הזה, למה אתה לא אומר מה הם?
ואם אתה מסרב באופן עקרוני לקרוא דברים שגדעון לוי כותב, למה אתה חושב שזה קריטי להשתתף באשכול הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
Frank Serpico כתב:

אני אשכרה לא מבין מה אתה רוצה.
אם יש דברים ספיציפים שאתה לא מסכים איתם בטור הזה, למה אתה לא אומר מה הם?
ואם אתה מסרב באופן עקרוני לקרוא דברים שגדעון לוי כותב, למה אתה חושב שזה קריטי להשתתף באשכול הזה?

1. תסתכל אחורה, כל מה ש"הגבתי" היה לציין שמדובר בטור של גדעון לוי.
ובזה אסיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:

1. תסתכל אחורה, כל מה ש"הגבתי" היה לציין שמדובר בטור של גדעון לוי.
ובזה אסיים.

אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה, אתה הפכת את זה לאשכול על גדעון לוי, ואתה מסרב לנמק את הדעות של עצמך.
אבל בקטנה, באמת עדיף להתמקד בתוכן של הטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:04 
mkorman1 כתב:
לא קונה את זה
הוא לא פוטר מעבודתו וניתנת לו במה חפשית לא רק בהארץ
מה שמרגיז אותי אצלו זו החד צדדיות והדווקאיות
כולם יגידו שהשמש זרחה אז הוא יגיד שהיא שקעה 

דוגמאות לדווקאיות שכזאת? לינק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2011, 00:39 
mkorman1 כתב:
לא קונה את זה
הוא לא פוטר מעבודתו וניתנת לו במה חפשית לא רק בהארץ
מה שמרגיז אותי אצלו זו החד צדדיות והדווקאיות
כולם יגידו שהשמש זרחה אז הוא יגיד שהיא שקעה 

אפשר להבין איך מתוך השורות זה נראה כאילו הוא עושה דווקא. אם אני זוכר נכון ומצטט נכון תגובתו לכך הייתה שיש מספיק שמדברים ומפרשנים את הצד שלנו, ושהם הפכו למובנים מאליהם. בזה הוא בטוח צודק.  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: