תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 01:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: זה נכון שאם אני משלם באשראי כשאני מתדלק את הרכב
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 17:03 
הם לוקחים לי ערבות של איזה 500 שקל בחשבון לכמה ימים ואז זה יורד?אם כן כמה?למה?איך??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: זה נכון שאם אני משלם באשראי כשאני מתדלק את הרכב
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 20:52 
קרה לי בפז, תדלמתי ב30 (קטנוע) וירד לי 100, רק לאחר כמה ימים הוחזר הוסבר לי שככה נהוג ובלה בלה בלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
בחיים שלי לא שמעתי על זה. נשמע לי הזוי, אולי זה תלוי בסוג החשבון שלך או הכרטיס.
מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2011, 21:36 
זה נכון, אין לי מושג למה, אבל לוקחים איזה פיקדון מסוים(שרק חוסם את המסגרת אשראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 00:58 
לדעתי זה תלוי בסוג הכרטיס. אני חושב שהם מנסים לקבל אישור לחיוב פתוח ואם לא מקבלים עושים את זה בחיוב סגור. הגיוני כי רוב המגיבים כאן שנתקלו בתופעה הם מקסימום סטודנטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 03:21 
לא תתפוס אותי כתב:
לדעתי זה תלוי בסוג הכרטיס. אני חושב שהם מנסים לקבל אישור לחיוב פתוח ואם לא מקבלים עושים את זה בחיוב סגור. הגיוני כי רוב המגיבים כאן שנתקלו בתופעה הם מקסימום סטודנטים.

מה זה אישור סגור ופתוח? ברגע שזה מאושר זה מאושר, מתקיימות עסקאות כל הזמן בכרטיסי אשראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 10:58 
עסקה סגורה היא עסקה בתשלומים שכל הסכום מוקפא לך ממסגרת האשראי, וכל תשלום יורד בכל חודש (נניח, טלויזיה)
עסקה פתוחה היא עסקה בתשלומים שהסכום לא מוקפא לך ממסגרת האשראי, וכל תשלום יורד בכל חודש (נניח, ספק אינטרנט)

כנראה שהמסוף בתחנת הדלק עושה ביופסיה קטנה לכרטיס ומחליט אם הוא נותן לך את הקרדיט להמשיך גם אם הוא לא יודע אם החיוב בסוף יעבור או שהוא קודם כל מחייב בסכום שנראה לו מגניב ואחרי זה משחרר את היתרה.

בכרטיסים ממש טיפשים, כמו כרטיסי דיירקט, הוא כנראה מחייב בפועל בסכום שנראה לו מגניב ואחרי זה מעביר זיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2011, 15:35 
לא תתפוס אותי כתב:
עסקה סגורה היא עסקה בתשלומים שכל הסכום מוקפא לך ממסגרת האשראי, וכל תשלום יורד בכל חודש (נניח, טלויזיה)
עסקה פתוחה היא עסקה בתשלומים שהסכום לא מוקפא לך ממסגרת האשראי, וכל תשלום יורד בכל חודש (נניח, ספק אינטרנט)

כנראה שהמסוף בתחנת הדלק עושה ביופסיה קטנה לכרטיס ומחליט אם הוא נותן לך את הקרדיט להמשיך גם אם הוא לא יודע אם החיוב בסוף יעבור או שהוא קודם כל מחייב בסכום שנראה לו מגניב ואחרי זה משחרר את היתרה.

בכרטיסים ממש טיפשים, כמו כרטיסי דיירקט, הוא כנראה מחייב בפועל בסכום שנראה לו מגניב ואחרי זה מעביר זיכוי.

בכרטיס חיוב זה אכן כך, הוא מחייב ואז מזכה ולכן רוב האנשים שבכלל מודעים לזה הם אנשים שיש להם כרטיס חיוב(דיירקט, בנק הדואר או ווטאבר).
אבל לצורך העניין בכל מקום אחר אם אתה עושה עסקה בתשלומים העסקה מתבצעת וזהו. בטח במזומן, כלומר אם תיכנס ל YELLOW ותקנה קולה במזומן(תשלום 1)
הסכום שיתפוס לך במסגרת יהיה בדיוק הסכום שאתה אמור לשלם, ולא שקל 1 יותר, רק בדלק יש את הפיקדון הזה משום מה(שדופק הרבה מאוד אנשים).
כנ''ל בהוראת קבע, רק ששם יש לך את הפריבילגיה לחרוג מהמסגרת אם וכאשר היא תפוסה(חוץ ממצבים ספציפיים).

הפואנטה היא שטכנית יש את האפשרות לא לעשות את זה, ולכן לא ברור למה זה נעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוקטובר 2011, 00:28 
אני לא יודע אם בדיוק 500, אבל לפני כמה שנים הסביר לי מישהו שעבד באחת החברות שהתשדורת שחברת האשראי מקבלת מהתחנה בשלב הראשון היא רק על עצם ביצוע עסקה ורק זמן מסויים לאחר מכן על הסכום המדוייק.

לכן הם קבעו סכום של תדלוק ממוצע ו"כאילו" מחייבים עד שמגיע החיוב האמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: