תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 10:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שי אבוטבול
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2011, 23:04 
kobster כתב:
שי הוא לא הכי מהיר, לא הכי פיזי, לא הכי טכני אבל הוא הכי הפועל שיש.
מבחינתי, זה שווה יותר מהכל.
אפשר בכיף להתווכח על היכולות המקצועיות שלו אבל לשרוק לו בוז זה לא לעניין ואומר הרבה יותר על שורקי הבוז מאשר על שי.

לשרוק בוז בכללי זה לא לעניין!!!
אוהדי הצלחות :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 01:58 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
RedAlert כתב:
redrony כתב:
הבוז לשי ששמעת בחילוף שלו מזכיר לי את הנהמות לסידיבה שהמשקיף שמע בדרבי שמכבי אירחו בשנה שעברה.

העובדה שהיה כבר מצערת.

זה העניין, שלא היה. אין לי מושג מאיפה הבאת את זה.

מבטיח לך ששמעתי מבטיח לך
איך שהראו את שלט החילוף היה בוז קטן ומיד הוא הוחלף במחיאות כפיים.

ציטוט:
שי הוא לא הכי מהיר, לא הכי פיזי, לא הכי טכני אבל הוא הכי הפועל שיש.
מבחינתי, זה שווה יותר מהכל.
אפשר בכיף להתווכח על היכולות המקצועיות שלו אבל לשרוק לו בוז זה לא לעניין ואומר הרבה יותר על שורקי הבוז מאשר על שי.

אמרת הכול
שחקן שהוא כזה הפועל,לזרוק לפח זה ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 09:20 
לא רואה סיבה בעולם שתהיה לו בעיה של כושר גופני, כולם יכולים לרוץ 90 דקות חוץ ממנו.
רק לי זה מפריע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
[quote="RedAlert"]
מבטיח לך ששמעתי מבטיח לך

[quote]

סתם שאלה,
איך אתה יודע ששרקו בוז לשי ולא לקשטן על החילוף ?
שאלת את אלה ששרקו בוז ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2011, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
RedAlert כתב:

מבטיח לך ששמעתי מבטיח לך

ציטוט:

סתם שאלה,
איך אתה יודע ששרקו בוז לשי ולא לקשטן על החילוף ?
שאלת את אלה ששרקו בוז ?

נו באמת ישרקו בוז לקשטן על החילוף?
מה הבעיה בחילוף
לפי ההיגיון,זה לא וודאי אבל ככה נראה לי

ציטוט:
לא רואה סיבה בעולם שתהיה לו בעיה של כושר גופני, כולם יכולים לרוץ 90 דקות חוץ ממנו.
רק לי זה מפריע?

הוא פשוט לא מהיר מה הבעיה?
שייתן את הדקות שלו ובדקות האלה ישחק עם הנשמה כמו שהוא תמיד עושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 04:35 
שי שיחק טוב מאוד ביום שבת ולא שמעתי שריקת בוז אחד(כמו שאמרו כאן השריקות בוז אליו היו כמו הנהמות לשחקן הפועל חיפה).

ויותר מזה, אם לא הפאול שלו שהיה שווה צהוב שני הוא נשאר לשחק 90 דקות.
החילוף שלו היה מאולץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 04:59 
שי עוד במצב טוב. בזמנו נאתכו לא היה מפסיק לקבל קללות ושריקות רק בגלל שהיה מוסר אחורה. וזהבי? עד הגול כולם היו מצקצקים ומקללים על כל דבר שהוא היה עושה.
שריקות בוז זה באמת מוגזם אבל אין מה לעשות ככה זה אוהדים בשיא הלחץ כששחקן מאבד כדור בחצי שלך כי הוא מוסר פס באדישות בא לך להרוג אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
אחי כדורגל מורכב מטעויות
כשחקן עושה טעות הוא צריך תביטחון שלו ולקלל אותו זה בטח ובטח לא יעזור
ההפך הוא הנכון,לעודד את השחקן

אני זוכר מה שאתם מתארים על זהבי ונתאכו,והאמת שזה בושה וחרפה לעשות דבר כזה ועוד לשחקני בית צעירים
אני בחיים שלי(אולי רק פעם אחת כלפי דדי בצורה המגעילה שהוא שיחק) לא קיללתי שחקן פעיל של הפועל תל אביב וכנראה אני מקווה שלא אקלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 14:55 
אין קשר ישראלי טוב יותר בעמדה שלו בליגת העל אז אין לי מושג על מה אתם מדברים שאתם אומרים שהוא לא מספיק טוב
אם בחיפה משחקים שם סיידו ובוקולי, ובמכבי דהאן, אלברמן ולוגאסי (שהוא המוכשר מהשלושה אבל עדיין לא משהו יוצא דופן) אז גם לשי יש מקום ב11 של הפועל
וכמובן, בלי קשר בכלל ליכולת המקצועית, שי אבוטבול הוא נכס וסמל שצריך לקבל מחיאות כפיים בלי קשר ליכולת שלו.
שחקן יכול להיות גם בתקופות פחות טובות. מה ששי נתן אף אחד לא יקח לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אין קשר ישראלי טוב יותר בעמדה שלו בליגת העל אז אין לי מושג על מה אתם מדברים שאתם אומרים שהוא לא מספיק טוב
אם בחיפה משחקים שם סיידו ובוקולי, ובמכבי דהאן, אלברמן ולוגאסי (שהוא המוכשר מהשלושה אבל עדיין לא משהו יוצא דופן) אז גם לשי יש מקום ב11 של הפועל
וכמובן, בלי קשר בכלל ליכולת המקצועית, שי אבוטבול הוא נכס וסמל שצריך לקבל מחיאות כפיים בלי קשר ליכולת שלו.

אז ככה... בוקולי טוב משי, רפי דהאן ולוגאסי ברור, ואלברמן בשיאו היה ברמה אחרת משי ועכשיו הוא עדיין קצת יותר טוב.
אפילו קובי דג'אני לצערי יותר טוב משי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
Oleg Neduda כתב:

אז ככה... בוקולי טוב משי, רפי דהאן ולוגאסי ברור, ואלברמן בשיאו היה ברמה אחרת משי ועכשיו הוא עדיין קצת יותר טוב.
אפילו קובי דג'אני לצערי יותר טוב משי.

שמעתי הרבה אנשים מתלהבים מבוקולי
לדעתי הוא ושי בעמדות קצת שונות זה א',כי בוקולי יותר התקפי ושי יותר אמצע כזה
דבר שני שבוקולי כבר זקן ,ולדעתי הוא לא כזה שחקן אדיר

מה זאת אומרת אלברמן בשיאו,מדברים על היכולת העכשווית
אלברמן שחקן אפס כרגע,דהאן ולוגאסי אולי בעתיד יעקפו אותו אבל כרגע הם פחות טובים או שווים לשי,ומה פתאום דג'אני עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 17:20 
סמל אישי של המשתמש
כולם טובים משי, אבל זה לא משנה את העובדה ששי לא צריך לקבל שריקות בוז. הוא מנסה,משתדל ונלחם. הוא באמת אוהב את הפועל ולכן הוא לא יקבל בחיים ממני שריקות בוז, אבל הוא לא מספיק טוב להיות בהרכב של הפועל ובטח לא שחקן משמעותי. מחליף טוב ולא יותר מזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:
כולם טובים משי, אבל זה לא משנה את העובדה ששי לא צריך לקבל שריקות בוז. הוא מנסה,משתדל ונלחם. הוא באמת אוהב את הפועל ולכן הוא לא יקבל בחיים ממני שריקות בוז, אבל הוא לא מספיק טוב להיות בהרכב של הפועל ובטח לא שחקן משמעותי. מחליף טוב ולא יותר מזה...

בוא אני יסביר לך למה אתה חושב ככה
בגלל ששי חלש הגנתית,וזה באמת נכון,ולכן הוא לא צריך להתרכז בחלק ההגנתי אלא רק בחלק ההתקפי,מסירות ,הרמות,שליחות דברים שהוא טוב בהם
אם מאחוריו יהיה קשר אחורי חזק כמו ידין(שגרוע התקפית לדעתי),הפועל תתפקד נהדר
הוא שחקן טוב שצריך להיות בהרכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 18:19 
RedAlert כתב:
שבתאי יחבס כתב:

בוא אני יסביר לך למה אתה חושב ככה
בגלל ששי חלש הגנתית,וזה באמת נכון,ולכן הוא לא צריך להתרכז בחלק ההגנתי אלא רק בחלק ההתקפי,מסירות ,הרמות,שליחות דברים שהוא טוב בהם
אם מאחוריו יהיה קשר אחורי חזק כמו ידין(שגרוע התקפית לדעתי),הפועל תתפקד נהדר
הוא שחקן טוב שצריך להיות בהרכב

בנתיים שי וידין ברוב המשחקים שהם היו ביחד זה היה אסון.
היכולות של שי זה ללא ספק המסירות שלו אבל הוא נורא איטי, אין לו 1על1 ובגלל זה ועוד כמה סיבות הוא לא יכול להיות קשר התקפי.
הוא קשר אמצע עושה משחק אבל אלה המגבלות שלו שזה כל מה שהוא יכול לעשות. בגלל זה אין תנועה בהתקפה ומצד שני אין מספיק עזרה להגנה ועם הרכב שגם ככה לא מחובר וחלש החלושות של שי רק מתחזקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מהיכן הביטחון שלכם ששרקו לשי בוז כשבוצע החילוף. אני חושב שהשריקות היו דווקא של תומכי שי והיו מיועדות לקשטן.
אני שחשבתי ששי צריך לצאת כבר במחצית או יותר נכון שלא היה צריך בכלל לעלות בהרכב אמרתי לשכני ליציע "מה הם רוצים מקשטן ? " כשסומן ששי הוא החילוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
לא יודע מהיכן הביטחון שלכם ששרקו לשי בוז כשבוצע החילוף. אני חושב שהשריקות היו דווקא של תומכי שי והיו מיועדות לקשטן.
אני שחשבתי ששי צריך לצאת כבר במחצית או יותר נכון שלא היה צריך בכלל לעלות בהרכב אמרתי לשכני ליציע "מה הם רוצים מקשטן ? " כשסומן ששי הוא החילוף.

אף אחד לא מרוצה בימים אלה, אז כל אחד שורק בוז על הסיבה שלו. מדובר בשיקולים מקצועיים לכל אחד יש דעה אחרת בנושא. לכן השריקות בוז כאן גם מיותרות.
כל עוד זה לא ההנהלה, צריך להפסיק את שריקות הבוז כנגד הצד שלך. חסר טעם ומגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
אדום אופטימי כתב:

אף אחד לא מרוצה בימים אלה, אז כל אחד שורק בוז על הסיבה שלו. מדובר בשיקולים מקצועיים לכל אחד יש דעה אחרת בנושא. לכן השריקות בוז כאן גם מיותרות.

לא שרקתי בוז מעולם נגד שחקן הפועל. גם לא נגד אסולין ולא אף שחקן אחר.
אבל ניראה לי שכל האשכול הזה ניפתח מפראנויה שאין לה אחיזה במציאות במקרה הספציפי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2011, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
YardenDe כתב:
אדום אופטימי כתב:

לא שרקתי בוז מעולם נגד שחקן הפועל. גם לא נגד אסולין ולא אף שחקן אחר.
אבל ניראה לי שכל האשכול הזה ניפתח מפראנויה שאין לה אחיזה במציאות במקרה הספציפי הזה.

לא אמרתי ששרקת . אני בטוח שהיו שריקות לקשטן, ואני מבטיח לך שהיו כמה טמבלים ששרקו לשי. צריכים להפסיק עם השריקות לצוות המקצועי בכללי. גם לקשטן.
זה חסר טעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: