פואד כתב:
אז אתה צודק...אני לא מבין מה הבעיה שמישהו קישקש או צועק שואה, לא קרה שום אסון אלה אם התקשורת וההנהלה שלך עושה מזה אסון וזה בדיוק מה שקורה.
בעיניך לא קרה כלום. זה מה שאני מתכוון שאני מדבר על מוסר. ההנהלה שלך עושה מזה אסון? בדברים קודמים שאוהדי הפועל עשו ההנהלה עשתה אסון? אהובה תומר, חילול קבר של ההורים של חולדאי, קריאות שואה.
ויותר מזה, עזוב את המוסר בצד. המוסר יפגע בנו בטווח הארוך. הורים נורמליים לא יביאו את הילדים שלהם למגרשים עם הגועל נפש הזה.
יש גם פרקטיקה. יש תקנון התאחדות. כן צודק, לא צודק. למה כל משחק אני חייב לרוץ לאינטרנט בשביל לוודא שאני יוכל ללכת למשחק הבא ושאיזה אוהד לא עשה איזו שטות שתעלה לנו בעונשים מיותרים.
אתה יכול לשבת ולצעוק כל היום על התקשורת ולבכות שהיא דופקת אותך, ואתה גם תהיה צודק בחלק מהמקרים. אבל אתה הרווחת את זה ביושר.
יש אנשים שקריאות שואה עבורם זה קו אדום. יש אנשים שמזועזעים מזה שאתה מזכיר אנשים שמתו בשביל להתנגח על חשבון היריבים הספורטיביים שלך או מול המשטרה כמו עם אהובה תומר.
תשאל אותי אישית, הדברים האלה הם גועל נפש. אין להם מקום בשום חלק מהחברה שלנו וגם לא במגרשי כדורגל. בדיוק כמו שאין מקום לגזענות.
חוץ מזה, יש פה גם עניין של אלימות מילולית והסתה שיכולה להוביל מקומות גרועים יותר, אבל זה כבר לדיון אחר.
אנחנו מפסידים פה מכל הכיוונים. חבל שאתה מעדיף לראות רק מה שנח לך.
אתה רואה מה הבעיה? לא מעניין אותך אם יש צדק או לא בתקנון של ההתאחדות... כל מה שיהיה בתקנון תגיד אמן.