פואד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
פואד כתב:
אופטימי ה אחדות לא מזוייפת... פשוט יש פה כמה מסתננים אוהדי מכבי כמו שלנו יש אצלהם. חוץ מזה יש גם כמה מטומטמים אוהדי הפועל .
זה אין ספק. חבל שאתה עוצם את העיניים ובוחר לראות רק את הטימטום שמתאים לך.
חבל שאתה גם מפספס את הכוונה של חלק מהאנשים שכותבים פה. זה שאנשים כותבים נגד שירי שואה וחושבים שאוהדי הפועל אשמים בעונש שיתקבל, לא אומר שהם רוצים שיסגרו את השערים האלה.
זה שטביב תופב טרמפ על כל העניין הזה זה באדיבות אותם מטומטמים שעשו את המעשים האלה שלא היה בדל מח בשביל להבין מה שהם עושים ולמה זה יגרום. אני גם לא מצפה מהם. אני מצפה ממי שמשפיע עליהם להתאפס על עצמו ולא מהיום.
לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר
פיספסתי את הכוונה של מה שאנשים רושמים פה... תנסח לי משהו יותר ברור ומודגש?
בבקשה:
הכוונה היא שההתנהגות של חלק מהקהל של הפועל כבר הרבה זמן היא לא לרוחם של הרבה מאוד אנשים. שירי השואה, הנאצות האכזריות הדוחות כלפי אנשים שאיבדו את יקיריהם, התנהגות אנארכיסטית.
ההתנהגות הזו מקבלת לגיטימציה מחלקים מסויימים בקהל. לא רק משער 5. גם מאיפה שאני יושב בשער 7 יש את הקריאות האלה. לא באותה כמות, אבל זה קיים.
העונש שהפועל יקבלו היום לא קשור לאלי טביב, הוא קשור להתנהגות של אוהדי הפועל. גם מבחינה מוסרית וגם מבחינה פרקטית לאור חוקי ההתאחדות. ההתנהגות הזו לא התחילה שאלי טביב הגיע לקבוצה, היא נמשכת כבר כמה שנים.
אתה יכול להגיד לי את מחר שאוהדי בית"ר עושים ככה, ומכבי ככה. זה לא מעניין אותי. אני אוהד הפועל. אותי מעניין מה קורה אצלי.
אז שבסוף 3 ילדים מטומטמים שמושפעים מכל האווירה הזו מסביב ועושים מה שעשו, אתה צריך לשאול את עצמך האם האחריות היא רק עליהם. התשובה, בוודאי שלא. האחריות עליהם בדיוק כמו האחריות שיש על ילד בן 8 שצועק מוות לערבים בטדי. הוא מוסת, מושפע וגדל על ברכי השנאה ומוסר הלקוי שאופף חלק מהאוהדים שלנו.
אתה מעדיף להתעלם מזה לגמרי. להפיל את האשמה על כל העולם חוץ מאשר על עצמך (ושאני אומר אתה, זה לאו דווקא אתה אישית, אלא כאוהד הפועל). ההתאחדות, טביב, אוהדים של קבוצות אחרות, המשטרה. אתה לשנייה לא עוצר בשביל להסתכל איפה אתה לא בסדר.
על דרך ההתבטאות שלך ספציפית אני כבר לא מדבר. יש בה גוונים מאוד לא סימפטיים של אלימות. אני במקומך לא הייתי מטיף על סתימת פיות, זה משהו שאתה מומחה בו לא פחות מאלי טביב.