תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 14:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שריקות הבוז ב"הנהלה זונה"
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:00 
אתם עושים את עצמכם מפגרים או מה?
אף אחד בשער 7 לא תומך בהנהלה המסריחה הזאת. אגב, אני חושב שהשריקות בוז באו רק אחרי שהחלטתם לשיר את השואה למכבי הדבילי שלכם... ואני אחד ה"תומכים" בשירי השואה כשזה נוגע לדרבים וכדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:00 
צאן צאן צאן , מה זה אין אלטרנטיבה ????? באמא שלי איזה אנשים מוגבלים יש כאן.
תמיד אבל תמיד יש אלטרנטיבה !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
רועי כתב:
סימרוטיץ כתב:
רועי , כשכתבתי כמו צאן לטבח לפני חצי שנה התכוונתי אלייך ,אוהד שהתגובה שלו לחרם מנויים הייתה "אבל אני אפסיד את המקום שלי" ואוהד שלא מבין שהמחאה נגד ההנהלה יותר חשובה מכל ניצחון או תמיכה בקבוצה במשחק זה או אחר , אתה יודע למה ?
כשעוד שנה תשב בבית ותתמוך בקבוצה מרוסקת שמצצו לא את כל הלשד מהיסוד כבר זה לא יראה לך כלכך חשוב לתמוך בקבוצה בזמן משחק, אבל אז זה יהיה מאוחר מידי.
אבל תמשיך להיות צאן .

שוב ,
viewtopic.php?p=1149195#p1149195

מעבר לזה , שאפו על זה שאתה זוכר את זה ! שאפו אמיתי , לא ציני

לא קולט שזה היה ספונטני?
לא ראית שטביבי שלח אנשים לטפל בשלט באמצע המשחק?
איך יוציאו לך הודעה?בסמס?

כמו שהוציאו לי הודעה על דקת הדומיה. שמעתי על זה במגרש. כשהאולטרס רוצה הוא יודע איך להעביר הודעות
השלטים לא הוכנו במהלך הדקה הראשונה של המשחק, ידעו על זה לפחות שעה וחצי מראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:01 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:
אף אחד בשער 7 לא תומך בהנהלה המסריחה הזאת. אגב, אני חושב שהשריקות בוז באו רק אחרי שהחלטתם לשיר את השואה למכבי הדבילי שלכם... ואני אחד ה"תומכים" בשירי השואה כשזה נוגע לדרבים וכדומה.

אה...אף אחד לא תומך?
נו ומה הוא עושה עם האי תמיכה הזו??
קונה עוד ארטיק?מפצח עוד גרעין?
שולח לו עוד הודעה בפורום?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
bigi37 כתב:

הבוז קרה משתי סיבות , כמו שכתבתי לא פעם באשכול הזה:
א. נקודתית בגלל שירי השואה
ב. בגלל ההתעקשות לא לשיר שירי עידוד ולשתוק כששער 7 התחיל אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
RedFox כתב:

הבעיה שאתה חושב שטביב מנהל את הפועל כמו חנות מכלות ואתה לא מבין שהוא לא כזה טיפש, אם אתה חושב שהוא לא הכניס כסף לכיס בעסקת עומר דמארי אז אתה תמים ואם אתה חושב שהוא לא ימשיך להכניס כסף לכיס על חשבון קופת המועדון אז אתה תמים מאוד.
יכול להיות שאין אלטרנטיבה, זה לא אומר שאנחנו ניתן למנוול הזה לעשות לנו שוק מהקבוצה, צריך להלחם בו במחאות כרגע עד שיגיע רוכש שישחרר אותנו מהצל של הנוכל הזה.
אם ניתן לו לגיטימציה להמשיך לעשוק אותנו אז גם שתיהיה אלטרנטיבה לא בטוח שלאדון יהיה חשק למכור את צעצוע הכסף שלו.
ואם כבר העלית את נושא קשטן כמאמן, אז כמובן שיש אלטרנטיבות, השאלה אם אתה מספיק אמיץ בשביל לבחור בהן.

תאמין לי שאני רחוק מאוד מלהיות תמים. תסלח שאני לא נופל לכל תיאוריית קונספירציה שמישהו מפיץ. זה שהוא קומבינטור, יודע. כמו רב האנשים שמנהלים פה את הכדורגל. אני אגיד לך יותר מזה, אם הוא יעמיד לי קבוצת כדורגל שתיאבק על האליפות כל שנה, שיירויח גם כסף ושיהיה לו לבריאות. ועדיין, אני רחוק מאוד מלהיות בעדו. רחוק. יש לי ביקורת עליו מכאן ועד מיאמי. אבל שאני בא ונאבק בשביל לזרוק אדם מהקבוצה, אני חייב אלטרנטיבה. חייב. אם אין, בעיה קשה. אבל אני כרגע מעדיף ככה מלהיות במצב ל בית"ר ירושלים ב-4 שנים האחרונות.

אלטרנטיבה זה לא המשיח ואין טעם לחכות לה, שתגיע אלטרנטיבה אתה תרצה את האפשרות שהיא תתממש, במצב כמו היום אני לא רואה סיבה שטביב ירצה למכור את הפועל.
מעבר לזה, ברגע שהוא יחליט שהוא לא ירצה להיות פה הוא יחפש אלטרנטיבות בעצמו וזה רק יעזור לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

דבר חדש ה"אין אלטרנטיבה" הזה.
רק העברת המסר לטביב שאנחנו לא עיוורים ולא נשארים אדישים לדרך הביזיונית שבה הוא מנהל את הקבוצה מצדיקה את המחאה - בלי קשר לאלטרנטיבות.
קהל של אפסים - או פשוט כאלו שמנותקים מהמציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
ofiri5 כתב:
אחד אדום כתב:
מה שאותי הפתיע דווקא שבגול הראשון הפסיקו קריאות ההנהלה זונה, כלומר הנהלה זונה תלוי בתוצאות על המגרש

לא הפסיקו הקריאות אלה התחיל הבוז!!

לא יודע זה מה ששמעו משאר השערים, היה גול התחיל עידוד
וכמו שלגיטימי לצעוק הנהלה זונה לגיטימי לשרוק לזה בוז, כלומר לא להסכים. בדיוק כמו עם השירי שואה. אגב, הבוז היה חלש עד שבשער חמש התחילו לשיר שתהיה שואה למכבי במעין דווקא. עכשיו, אני לא שרתי הנהלה זונה ולא שרקתי בוז, והאמת שאני לא ממש אנטי טביב. או כמו השלט שהיה בשער חמש, מאה ימי החסד עוד מעט נגמרים, אני נותן לו את מאה ימי החסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:04 
פאביו כתב:

אז טביב גרוע חרא ונלך איתו לאבדון כי זה מה יש?
אין אלטרנטיבה? זה התירוץ?
גם יהודי אירופה לא חשבו שיש אלטרנטיבה...וסליחה גדולה על ההשוואה.

אני סולח לך על ההשוואה, אבל אין לי מושג מאיפה הקרצת את ה"עובדה" ההיסטורית הזו, אבל עזוב, בוא לא ניכנס לזה.
אין אלטרנטיבה זה לא תירוץ, זו עובדה. אני עוד לא רואה את האבדון שאתה מדבר עליו. יכול להיות שאני טועה, אבל מה אני אגיד, היינו במצבים הרבה יותר גרועים, גם בעשור החולף (בטח שבעשור שלפניו).
גם אני הייתי רוצה בעלים אחר, תאמין לי. אבל אני הייתי מעדיף לעשות דברים בצורה חכמה עם טיפה חשיבה לעומק ואולי עם איזה תוכנית מגרה במקום לצעוק, לקלל ולהתלהם על דברים שחלקם נכונים, חלקם מבוסס על אינפורמציה מוטעית וחלקם נובעים מאינטרסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
רועי,אתה נראה בחור אינטיליגנט.
בחייאת,אתה לא מבין שלא היתה שום כוונה למחות,רק להזכיר לטביב שנגמרים לו ה-100 ימי חסד?
מה טביב עשה?שלח פושטקים/אנשי יבטח להוריד את השלט.
זה הדליק נורה אדומה בשער 5.
ואני לא יושב שם....ולא חבר בשום ארגון....אלא רק דורג שאוהדים כמוך וכמו סומך וכמו רדרוני אוהבים את הקבוצה ולא רואים דבר אחר מלבדה ובסוף תישארו עם אהבה רבה רק בלי קבוצה.
מבין?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:05 
פאביו כתב:
bigi37 כתב:

אה...אף אחד לא תומך?
נו ומה הוא עושה עם האי תמיכה הזו??
קונה עוד ארטיק?מפצח עוד גרעין?
שולח לו עוד הודעה בפורום?

אפילו הייתה פעם אחת שהשירה להנהלה התחזקה בשער 7, אבל התעקשתם על השירה הזאת במשך רבע השעה הראשונה של המשחק, וזה לא היה הזמן לזה. שריקות הבוז היו, כמו שרועי אמר, בגלל העצבים של אנשים על שירי השואה (שהיו אך ורק בשביל לעשות דווקא) ובגלל זה שהם חשבו שזה לא הזמן המתאים. עובדה, שער 7 ניסה כמה וכמה פעמים להתחיל לעודד כשאתם שתקתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:06 
אחד אדום כתב:
ofiri5 כתב:
אחד אדום כתב:
מה שאותי הפתיע דווקא שבגול הראשון הפסיקו קריאות ההנהלה זונה, כלומר הנהלה זונה תלוי בתוצאות על המגרש

לא הפסיקו הקריאות אלה התחיל הבוז!!

לא יודע זה מה ששמעו משאר השערים, היה גול התחיל עידוד
וכמו שלגיטימי לצעוק הנהלה זונה לגיטימי לשרוק לזה בוז, כלומר לא להסכים. בדיוק כמו עם השירי שואה. אגב, הבוז היה חלש עד שבשער חמש התחילו לשיר שתהיה שואה למכבי במעין דווקא. עכשיו, אני לא שרתי הנהלה זונה ולא שרקתי בוז, והאמת שאני לא ממש אנטי טביב. או כמו השלט שהיה בשער חמש, מאה ימי החסד עוד מעט נגמרים, אני נותן לו את מאה ימי החסד.

איך אפשר לא להיות אנטי טביב
הבן אדם שודד לך את הקבוצה איך איך?????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
פאביו כתב:

אני סולח לך על ההשוואה, אבל אין לי מושג מאיפה הקרצת את ה"עובדה" ההיסטורית הזו, אבל עזוב, בוא לא ניכנס לזה.
אין אלטרנטיבה זה לא תירוץ, זו עובדה. אני עוד לא רואה את האבדון שאתה מדבר עליו. יכול להיות שאני טועה, אבל מה אני אגיד, היינו במצבים הרבה יותר גרועים, גם בעשור החולף (בטח שבעשור שלפניו).
גם אני הייתי רוצה בעלים אחר, תאמין לי. אבל אני הייתי מעדיף לעשות דברים בצורה חכמה עם טיפה חשיבה לעומק ואולי עם איזה תוכנית מגרה במקום לצעוק, לקלל ולהתלהם על דברים שחלקם נכונים, חלקם מבוסס על אינפורמציה מוטעית וחלקם נובעים מאינטרסים.

אתה לא רואה אז כנראה אתה עיוור.
ואין אלטרנטיבה זו הפרכת סיסמא לאוויר או ייאוש ולא מציאות.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:07 
RedFox כתב:
redrony כתב:
RedFox כתב:

הבעיה שאתה חושב שטביב מנהל את הפועל כמו חנות מכלות ואתה לא מבין שהוא לא כזה טיפש, אם אתה חושב שהוא לא הכניס כסף לכיס בעסקת עומר דמארי אז אתה תמים ואם אתה חושב שהוא לא ימשיך להכניס כסף לכיס על חשבון קופת המועדון אז אתה תמים מאוד.
יכול להיות שאין אלטרנטיבה, זה לא אומר שאנחנו ניתן למנוול הזה לעשות לנו שוק מהקבוצה, צריך להלחם בו במחאות כרגע עד שיגיע רוכש שישחרר אותנו מהצל של הנוכל הזה.
אם ניתן לו לגיטימציה להמשיך לעשוק אותנו אז גם שתיהיה אלטרנטיבה לא בטוח שלאדון יהיה חשק למכור את צעצוע הכסף שלו.
ואם כבר העלית את נושא קשטן כמאמן, אז כמובן שיש אלטרנטיבות, השאלה אם אתה מספיק אמיץ בשביל לבחור בהן.

תאמין לי שאני רחוק מאוד מלהיות תמים. תסלח שאני לא נופל לכל תיאוריית קונספירציה שמישהו מפיץ. זה שהוא קומבינטור, יודע. כמו רב האנשים שמנהלים פה את הכדורגל. אני אגיד לך יותר מזה, אם הוא יעמיד לי קבוצת כדורגל שתיאבק על האליפות כל שנה, שיירויח גם כסף ושיהיה לו לבריאות. ועדיין, אני רחוק מאוד מלהיות בעדו. רחוק. יש לי ביקורת עליו מכאן ועד מיאמי. אבל שאני בא ונאבק בשביל לזרוק אדם מהקבוצה, אני חייב אלטרנטיבה. חייב. אם אין, בעיה קשה. אבל אני כרגע מעדיף ככה מלהיות במצב ל בית"ר ירושלים ב-4 שנים האחרונות.

אלטרנטיבה זה לא המשיח ואין טעם לחכות לה, שתגיע אלטרנטיבה אתה תרצה את האפשרות שהיא תתממש, במצב כמו היום אני לא רואה סיבה שטביב ירצה למכור את הפועל.
מעבר לזה, ברגע שהוא יחליט שהוא לא ירצה להיות פה הוא יחפש אלטרנטיבות בעצמו וזה רק יעזור לנו.

זורם איתך. הצלחת להעיף את טביב. איך אתה רואה את היום שאחרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:07 
היום הזה הוכיח לי שלפעמים עדיף דיקטטורות על פני דמוקרטיות , איך שלום חנוך שר ? הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם !
אז זהו אני מאמין במה שמתחיל בקהל והציבור לא ישלם ,כי האנשים הרצינים יקחו את הגורל בידים ולא יתנו לרוב (הדי מטומטם) שלא מבין על מה המהומה, להרוס את הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
RedFox כתב:
redrony כתב:
RedFox כתב:

יותר ורדרד מהיום,100%

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:10 
עזוב רוני
ניהלנו את הויכוח הזה בעבר ללא שום תוצאה
אנשים כאן לא חושבים בכלל מה יהיה ביום שאחרי
העיקר לשבור להרוס ולנתץ את המועדון האומלל הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:11 
mkorman1 כתב:
עזוב רוני
ניהלנו את הויכוח הזה בעבר ללא שום תוצאה
אנשים כאן לא חושבים בכלל מה יהיה ביום שאחרי
העיקר לשבור להרוס ולנתץ את המועדון האומלל הזה

אתה חושב שיגמר הכסף בקופה
טביב יוציא כסף מהכיס שלו?
אם כן אתה חי בסרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
RedFox כתב:
redrony כתב:
RedFox כתב:

אין סרט שטביב גם במצב הגרוע ביותר יוותר על כל האחזקה שלו בהפועל וילך, אני לא חושב שהוא יכול לעשות את זה אפילו מבחינה חוקית.
ברגע שהוא ירצה לעזוב הוא ימצא אלטרנטיבה שתאפשר לו לעזוב ואולי אפילו להרוויח מזה, אחרי הכל פראייר הוא לא.
ככה שלזרוק אותי לתוך סיטואציה דימיונית שטביב פשוט נעלם זה לא ריאלי ואין לי מה לענות לך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:13 
לא יאמן , אנשים לא מצליחים לצאת מהקופסא עדיין ! הלו תתעוררו הוא כבר הרס שתי קבוצות זה שלא קוראים להן הפועל תל אביב ,לא אומר שזה לא יקרה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
רועי,אתה נראה בחור אינטיליגנט.
בחייאת,אתה לא מבין שלא היתה שום כוונה למחות,רק להזכיר לטביב שנגמרים לו ה-100 ימי חסד?
מה טביב עשה?שלח פושטקים/אנשי יבטח להוריד את השלט.
זה הדליק נורה אדומה בשער 5.
ואני לא יושב שם....ולא חבר בשום ארגון....אלא רק דורג שאוהדים כמוך וכמו סומך וכמו רדרוני אוהבים את הקבוצה ולא רואים דבר אחר מלבדה ובסוף תישארו עם אהבה רבה רק בלי קבוצה.
מבין?

קודם כל תודה על המחמאה ;)
רובו המוחלט של הקהל מסכים עם המחאה נגד טביב
כמו שכתבתי כ"כ הרבה פעמים הערב - הבוז לא נבע מהתנגדות לתוכן אלא:
א. מהעיתוי
ב. מכך שכשחלק אחר של הקהל ניסה להתחיל שירי עידוד שער 5 שתק בהפגנתיות
ג. שיר השואה בדקות הפתיחה

אני חושב שעם כל הטררם של הניהול, אנחנו פה בגלל הכדורגל בסה"כ. לנו כקהל יש מחוייבות לתת לשחקנים תנאים אידיאלים לנצח והם כוללים שירי עידוד שירעידו את בלומפילד. למחאה יש את הזמן והמקום שלה (המחצית למשל, או אחרי השער השלישי. אז כל בלומפילד היה מצטרף אליכם (אלא אם היו מתחילים שירי השואה)).

אתה שומע את זה מאדם שעקב בעניין אחרי טביב, נכח במשפט ב- 18 ליולי וגם תמך בכך שצריך לתת לו הזדמנות. טעיתי. מודה.
אבל המחאות נגדו לא צריכות לבוא על חשבון הפועל (למשל הסוכה היא רעיון נהדר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:14 
פאביו כתב:
redrony כתב:
פאביו כתב:

אתה לא רואה אז כנראה אתה עיוור.
ואין אלטרנטיבה זו הפרכת סיסמא לאוויר או ייאוש ולא מציאות.

יכול להיות שאני עיוור, מודה. אני לא חושב ככה, אבל זכותך לחשוב. ההבדל ביננו, כנראה, זה שאני מנסה לראות מה יקרה מחר, אחרי שתצליח להעיף את טביב. אני בעד ביקורת, אני בעד מחאה, אני בעד כל דבר שיעזור לקבוצה. גם לצעוק הנהלה זונה זה בסדר דרך אגב. גם לשרוק בוז מצד מי שחושב אחרת או מישהו שחושב שהמחאה הנקודתית בזמן המשחק לא מתאימה.
ושוב, כמו שהצעתי לרדפוקס, אל תגיד לי "אין אלטרנטיבה" זו סיסמא. להגיד "תמיד יש אלטרנטיבה", זו סיסמא. בסוף הסיסמא הזו נתקלת במציאות. מה קורה במציאות ידידי? מי יבוא אחרי שהמחאה תצליח וטביב יעזוב? קבוצת אוהדים? לבייב? הראל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:15 
מפתיע.
ברגע שהחלה השירה "הנהלה זונה" הצטרפתי בשער 7 ופתאום אני קולט שאני צועק כמעט לבד וכולם מסתכלים עליי בתמהון.

לדעתי יש פה איזושהי בעיה עם המסר, רוב האוהדים לא מבינים על מה התלונות. שריקות הבוז הם גועל נפש וטמטום. חבל שאנשים לא מבינים את ההבדל בין הסלידה מקריאות שואה לבין מחאה לגיטמית.

מה שהכי עצוב לי זה שהשערים האלה יצטרפו לשער 5 כשיגיעו התוצאות הרעות , הם לא מסתכלים קדימה, שוכחים מה היה לפני שבוע וחיים את הרגע.

מבאס..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
לא יאמן , אנשים לא מצליחים לצאת מהקופסא עדיין ! הלו תתעוררו הוא כבר הרס שתי קבוצות זה שלא קוראים להן הפועל תל אביב ,לא אומר שזה לא יקרה .

הפועל מקום ראשון,למה להפריע להם?
פתיחה כזו לא נראתה שנים,למה להפריע להם?
שיתוף הפעולה בין החלוצים משובח,למה להפריע להם?
נלך לאשכולות השחקנים,הפועל אימפריה,העתיד ורוד והקופה מרשרשת.
לילה טוב לקהל המסור והנאיבי של הפועל.
אל תשכחו,לכו לטבלה אנחנו מקום ראשון.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מה הקשר?
נניח שהיתה איזו אלטרנטיבה איזה רעיון שאפשר לקדם של רכישה על ידי אוהדים ואפילו חלקית
אבל חוץ מדיבורים באוויר אין כלום
אין כאן אף אחד שהוא בעד טביב או שחושב שטביב הוא טוב לנו אבל אי אפשר להלחם בו בלי שתהיה אלטרנטיבה להלחם בעדה
את זה לא מבינים כאן וחבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
הם שרקו בוז? אם כן, שלא יגיעו לבלומפילד מבחינתי. זה מתחיל בבוז ל"הנהלה זונה" ומפה זה רק גורע.[/quote]
מה אתה אומר?
למה זה יכול להגיע? לציור של צלבי קרס בשער 11 והסתכנות במשחק בלי קהל?
ואם שורקים בוז לקהל ששר שירי שואה, גם לא צריכים להגיע לבלומפילד?
אני מבין שמבחינתך הם יכולים לא להגיע לבלומפילד. יכול להיות שיש כמה שמבחינתם אתה יכול לא להגיע לבלומפילד. אפשר לחשוב שאתה מייסד אמנת הפועל לדורותיה. תנסה לקבל גם דעות אחרות, להקשיב. אולי תלמד משהו.[/quote]

אני יודע להקשיב לדעות אחרות, האמן לי.
הייתי עצבני ואולי ה"שלא יגיעו לבלומפילד" היה לא במקום, אבל אנשים כאלה מרגיזים אותי כל כך, עד כדי כך שזה גורם לי להגיד דברים שאני לא רוצה.
לא צריך לשרוק בוז לשום שיר, זה מפלג את הקהל. אנחנו אשכרה נהפכים לקהל של ההם לאט לאט.

נערך לאחרונה על ידי Bill Lawrence בתאריך 15 אוקטובר 2011, 23:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מפתיע.
ברגע שהחלה השירה "הנהלה זונה" הצטרפתי בשער 7 ופתאום אני קולט שאני צועק כמעט לבד וכולם מסתכלים עליי בתמהון.

לדעתי יש פה איזושהי בעיה עם המסר, רוב האוהדים לא מבינים על מה התלונות. שריקות הבוז הם גועל נפש וטמטום. חבל שאנשים לא מבינים את ההבדל בין הסלידה מקריאות שואה לבין מחאה לגיטמית.

מה שהכי עצוב לי זה שהשערים האלה יצטרפו לשער 5 כשיגיעו התוצאות הרעות , הם לא מסתכלים קדימה, שוכחים מה היה לפני שבוע וחיים את הרגע.

מבאס..

לגבי שריקות הבוז משער 7
viewtopic.php?p=1149195#p1149195

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מפתיע.

מבאס..

הבעיה שנוצר כזה פילוג בקהל שהחלק המסויים שמזוהה עם שירי שואה ניהיה מזוהה עם שירי ההנהלה ולהפך בחלק השני, וזה עצוב מאוד כי שירי השואה אם יהיו או לא יהיו לא ישפיעו על הפועל בעוד 10 שנים ברמת המועדון ומחאה נגד טביב היא נושא חשוב ובוער שעתיד הקבוצה יכול להיות תלוי בה.
חבל שנוצר כזה ערבוב בין הנושאים, חבל שנוצר הפילוג הזה, חבל שאנחנו צריכים לסבול את העונה הזאת שגם בדשא וגם ביציעים הכל נראה אפור ומאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
שחר כתב:
מפתיע.

מבאס..

הבעיה שנוצר כזה פילוג בקהל שהחלק המסויים שמזוהה עם שירי שואה ניהיה מזוהה עם שירי ההנהלה ולהפך בחלק השני, וזה עצוב מאוד כי שירי השואה אם יהיו או לא יהיו לא ישפיעו על הפועל בעוד 10 שנים ברמת המועדון ומחאה נגד טביב היא נושא חשוב ובוער שעתיד הקבוצה יכול להיות תלוי בה.
חבל שנוצר כזה ערבוב בין הנושאים, חבל שנוצר הפילוג הזה, חבל שאנחנו צריכים לסבול את העונה הזאת שגם בדשא וגם ביציעים הכל נראה אפור ומאכזב.

כאחד מה"הם" אני לא מסכים עם מה שכתבת
שריקות הבוז היום לא נבעו מעיקרון
אלא כתוצאה מההתעקשות (כך זה נראה מהצד) לא לשיר לטובת הפועל אלא רק לרעת ההנהלה (לא חשוב שזה היינו הך - שירי טביב לא מדרבנים את השחקנים)
הפילוג עוד לא עמוק
שער 5 חייב להקשיב קצת לרחשי הקהל ולהראות יותר שקיפות במאבק
והכל יהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2011, 23:20 
אז אני בכלל לא ידעתי שהיתה מחאה והוחליט על חוסר עידווד ובחלק מהשירים , לא הצלחתי להבין את המילים למרות שאני מניח שהזדהתי איתם.

עם כל הבאסה, אני חושב שהיום הזה הוא דווקא מסמן אופק חדש וחיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: