תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 23:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חד"ש ואסד
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 12:35 
mkorman1 כתב:
אין מה להגיד אז עוברים לעלבונות אישיים
לא נורא

אתה רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
למי אתם רלבנטיים? חוץ מלעצמכם כמובן?
הרי גם המצביעים הערבים של חדש לא לוקחים את האידיאולוגיה המרקסיסטית ברצינות
היום הם חדש מחר בלד ומחרתיים תעל רעם
אותם אני מבין ומכבד להם יש מטרה והם חותרים להשיגה
אבל מה המטרה של אנשי השליש?
מדינה דו לאומית? 2 מדינות ל2 עמים? מדינה מרקסיסטית ?
אתם לא יותר משאריות של ההיסטוריה , מוצגים במוזיאון לצד שלדי הדינוזאורים
אתם לא רלבנטיים לכלום ולא משפיעים על שום דבר גם אם בכנסת הבאה תגישו 5000 הצעות חוק
זו האמת העצובה

תודה קורמן, בוחן לב כליות ומרקסיזם.
יא מתנשא, איך אתה קובע בכלל מה האידאולוגיה של חברים ערבים שלנו? מי אתה בכלל? אתה בכלל מבין משהו בחרה הערבית בישראל?
מי אתה שתזלזל בתנועה הכי עקבית בחברה הישראלית? מי? מי אתה שתגיד על חברים שלנו שהם יום אחד רע"ם ויום אחד בל"ד? היית פעם באירוע שלנו? היית פעם באחד במאי בנצרת?

אז זה שיש לך משהו עם דב חנין הבנו, אבל השנאה שלך עוברת את הגבול.

ואחנו היינו הראשונים בעד 2 מדינות, מדינה יהודית לצד ערבית, ואתה יכול לראות את זה במצע חד"ש מאז ומתמיד.

ועניין אחרון,
אל דאגה קורמן,
רוח הבלהות חוזרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 12:48 
ילדי הקט
אני מרשה לעצמי לומר שאני מכיר ועובד במגזר, כמו שאומרים, הרבה שנים
מכל מקום יותר שנים מימי חייך
וטעות בידך אין לי שום דבר נגד חד״ש ואני לא שונא את התנועה הזאת ובטח שלא את חבריה
על רקע היותם חברי ופעילי חד״ש
בדבר אחד או בעצם בשני דברים אתה צודק
אחד הוא השם שלך והשני שרוח הבלהות אכן תשוב בקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מזכיר המפלגה, מאיר וילנר, חתם על הכרזת העצמאות ללא קושי, בריה"מ שהקומוניסטים בארץ צייתו לה בכל, האמינה שהקמת מדינת ישראל
תשרת את מטרותיה הגלובליות. מאז עברה התנועה הקומוניסטית כמה וכמה גילגולים.
כעת חד"ש היא מפלגה לאומית ערבית. בעצרות שלה מניפים עכשיו את דגלי פלסטין ולא את דגלי ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לא נורא

צהריים טובים, חג סוכות שמח.
גם כשיש מה להגיד חושבים שלאמירות יש משמעות יתר כשהן מלוות בעלבונות.
עם לאדמין מותר, ולגונדר מותר אז בוודאי שלכותבים מהשורה מותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
mkorman1 כתב:
לא נורא

צהריים טובים, חג סוכות שמח.
גם כשיש מה להגיד חושבים שלאמירות יש משמעות יתר כשהן מלוות בעלבונות.

וללא ספק גם תורמות לתדמיתו הציבורית של המועמד במקום הרביעי (או השלישי) כשהעלבונות מוטחים מפיהם של דובריו מטעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 13:44 
דובריו מטעם
כמה חשיבות עצמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
יקירי,

הישמר לך !!
ביום מין הימים כשיהיה להם זמן וכסף אתה תפגוש אותם בבית המשפט.
ובנימה אישית , איזה תענוג זה להתעורר בצהרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
דובריו מטעם
כמה חשיבות עצמית.

יקירי,
אני מניח שהוא לא התכוון אליך.
לא ראיתי אותך עולב באנשים, בוודאי לא באשכול זה.

ובנימה אישית, גם לו מותר מידי פעם לעשות הכללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
דובריו מטעם
כמה חשיבות עצמית.

יקירי,
אני מניח שהוא לא התכוון אליך.
לא ראיתי אותך עולב באנשים, בוודאי לא באשכול זה.

ובנימה אישית, גם לו מותר מידי פעם לעשות הכללות.

לא הכללות ולא בטיח, התכוונתי אל מישהו בפורום הזה ספציפית. אולי הייתי צריך לכתוב "דובריו מבית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 14:38 
אני מבין טוב מאוד למי הוא התכוון, והוא עדיין מלא בעצמו.

כולכם מסתובבים כאן כמו טווסים, הרי חד"ש ואסד זו סיבה למסיבה עבורכם. חבל שבמציאות אתם מתביישים לומר למי בכלל הצבעתם.
אני מאוד גאה בהצבעה שלי וגם בקודמות, ואני חושב שבערך 12000 ישראלים יכולים לומר כמוני.

אין טעם בלשכנע אנשים בפורום באינטרנט, לכן אני גם לא כל כך מנסה. מה שאני כן מנסה זה להבהיר את העמדה שלי לאלו שזה מעניין אותם, להקשיב לאחרים ולדיעות שלהם ולא לתת לכל מיני ליצנים לגרור את זה למטה במאבקי פיפי-קקי של הפורום.
מי שעבר "לפסים אישיים", מי שקרא בשמות ומי שלכלך את הפה שלו בהכללות ובקשקושים זה אתה ומקרומן, סרפיקו בעיקר מזכיר לי את הלוזרים מהיסודי, שכשהיה מכות היו נעמדים מסביב וצועקים "לא ראינו קטשופ איך נאכל ת'ציפס".
מציע לכם להבא, אם גם לכם המצב הזה לא נעים, להגיב עניינית או להצליח להתאפק ולא להגיב. יש מספיק אשכולות אחרים. להכנס לאשכול שלא רלוונטי אליכם, ללכלך אותו במלל רדוד ואז להתבכיין כשמלכלכים אתכם חזרה זה קצת ישן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 14:42 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

כולכם מסתובבים כאן כמו טווסים, הרי חד"ש ואסד זו סיבה למסיבה עבורכם. חבל שבמציאות אתם מתביישים לומר למי בכלל הצבעתם.
אני מאוד גאה בהצבעה שלי וגם בקודמות, ואני חושב שבערך 12000 ישראלים יכולים לומר כמוני.

אין טעם בלשכנע אנשים בפורום באינטרנט, לכן אני גם לא כל כך מנסה. מה שאני כן מנסה זה להבהיר את העמדה שלי לאלו שזה מעניין אותם, להקשיב לאחרים ולדיעות שלהם ולא לתת לכל מיני ליצנים לגרור את זה למטה במאבקי פיפי-קקי של הפורום.
מי שעבר "לפסים אישיים", מי שקרא בשמות ומי שלכלך את הפה שלו בהכללות ובקשקושים זה אתה ומקרומן, סרפיקו בעיקר מזכיר לי את הלוזרים מהיסודי, שכשהיה מכות היו נעמדים מסביב וצועקים "לא ראינו קטשופ איך נאכל ת'ציפס".
מציע לכם להבא, אם גם לכם המצב הזה לא נעים, להגיב עניינית או להצליח להתאפק ולא להגיב. יש מספיק אשכולות אחרים. להכנס לאשכול שלא רלוונטי אליכם, ללכלך אותו במלל רדוד ואז להתבכיין כשמלכלכים אתכם חזרה זה קצת ישן.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 14:54 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

יקירי,
חד"ש ואסד היא לא סיבה למסיבה עבורי אולי עוד סיבה למסיבה.
כמו שאתה שמח לקרוא שמכבי הפסידה וכמדומני שפה ושם נהנה לקרוא ציטוטים ממצוקתם של אוהדי המחלה המובאים מהפורום שלהם כך אני שמח לאיד בכל דבר שקשור בחד"ש ובשאר שותפותיה לדרך.
אולי עבורך בל"ד ורע"ם אינן ניקראות שותפות לדרך. מנקודת מבטי הן שותפות לדרך של חד"ש או אולי ליתר דיוק חד"ש היא שותפה לדרך שלהם. כן ואני יודע שיש דברים שבהם יש שוני עצום בין חד"ש לבל"ד לדוגמא.

לא חושב שהתביישתי אי פעם לכתוב למי הצבעתי או התחמקתי משאלה בנושא.
בבחירות האחרונות הצבעתי לציפי, ולפני זה ומאז 1981 למערך/עבודה. ב- 1977 הצבעתי לד"ש ונתתי יד להתרסקות מפלגת העבודה ועל כך אני מאוד גאה.

לגבי שאר הדברים שכתבת, העדפתי להתייחס בפרטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
מקורמן ידידי,
חד"ש היא המפלגה הגדולה הויציבה ביותר בציבור הערבי.
גם כשהיה גל של לאומיות ערבית אחרי מהומות אוקטובר המפלגות שגדלו היו רע"ם תעל ובל"ד ופחות חדשף, היא בעצם הייתה הנפגעת מהסיפור.
כאשר הגל שכח והאידיאולוגיה חזרה להיות המוטיב המרכזי ולא הלאום התחילו גם לחזור הביתה לא מעט מצביעים וחד"ש החלה לגדול שוב.
במציאות היום, לצער כולנו, היחס הדמוגרפי בחברי נוער מק"י ומקי עצמו לא רחוק מאד מהיחס הזה בקרב כלל האוכלוסיה. זה בעיקר מראה
על "טיבה" של האולוסיה ולא על טיבו של נוער מק"י.

אופטימי,
שותפות דרך בדבר אחד אינה שותפות דרך בדבר שני. מרץ וש"ס יכולות להיות שותפות בלא מעט חוקים סוציאלים, ואפילו ביטחוניים, אך היריבות
העזות ביותר בעניני דת ולאום. כנ"ל גם ביבי ושלי ועוד הרבה "ניגודים אחרים". עצם העבודה שחד"ש כתור מפלגה קטנה ביותר מצליחה לגרום
כאן כל-כך הרבה רעש ולהיות משוייכת מחד על הציבור רע"ם ותע"ל ומנגד עם שלי וג'ומס מראה עד כמה היא שונה מבל"ד שלא מזוהים עם שום
כיוון שהוא אינו מדיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

ההשוואה שהבאת נחמדה וגרמה לי לחייך, תודה. רק בדבר אחד אינך צודק - אני ממש ממש לא מתבייש לומר למי הצבעתי, ואני חושב שגם מעולם לא הסתרתי זאת (רצ, מרצ, מרצ, העבודה, העבודה, העבודה, העבודה).

בדבר אחד אתה דווקא כן צודק - גם אני לא ממש רואה טעם בכל האשכולות הפוליטיים האינסופיים פה בפורום. דעתו של איש לא תשתנה לעולם. לכן אני בעיקר משתדל להנות מהם, ומעט להתבדח. אינני לוקח אותם ברצינות רבה מדי. סוג של קנסו למבוגרים.

אם באמת הייתי רוצה לשנות דעתו של מישהו, לא הייתי עושה את זה פה. בטח לא בדיון וירטואלי בפורום, בטח ובטח לא בפורום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סליחה אבל מדובר כאן בפורום פתוח
אף אחד לא יכול להגיד למשתמש לאיפה להכנס ולאיפה לא
מי שרוצה לדון בעניני חדש רק עם חברי מפלגה זו יכבד ויעשה כן בפורום של המפלגה
שוב התנשאות של הקומץ הנבחר מטעם עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

אופטימי,
שותפות דרך בדבר אחד אינה שותפות דרך בדבר שני. מרץ וש"ס יכולות להיות שותפות בלא מעט חוקים סוציאלים, ואפילו ביטחוניים, אך היריבות
העזות ביותר בעניני דת ולאום. כנ"ל גם ביבי ושלי ועוד הרבה "ניגודים אחרים". עצם העבודה שחד"ש כתור מפלגה קטנה ביותר מצליחה לגרום
כאן כל-כך הרבה רעש ולהיות משוייכת מחד על הציבור רע"ם ותע"ל ומנגד עם שלי וג'ומס מראה עד כמה היא שונה מבל"ד שלא מזוהים עם שום
כיוון שהוא אינו מדיני.

מתנצל שלא הצלחתי להבין מה רצית לאמר בכך.

מנקודת מבטי הרעש העיקרי שחדש מצליחה לעשות הוא בנושאי שותפות הדרך עם שאר מפלגות הלווין של הרשת"פ ושל החמאס.
זה שהיא מצליחה לעשות רעשים נוספים בהקשרים חיוביים (נקרא להם חברתיים) לא מכהה את הביקורת שיש לי עליהם או אם להיות יותר מדוייק את התיעוב שיש לי כלפיהם (אדגיש כלפי המפלגות ולא כלפי הבוחרים שלהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי רעש זה דבר שנעשה הרבה בעקבות שימת דגש תקשורתית, והעיקרון בארץ הוא לרב שביטחון קודם לכל לכן ברור שהרעש שתעשה
קבוצה שיוצאת נגד הדעה הדומיננטית בנושא זה תהא משמעותית הרבה יותר מרעשים אחרים שהיא גורמת, אבל העובדה שהיא עדין גורמת
לרעשים אחרים מבדילה אותה משמעותית מאלו שאתה מנסה לשייך אותה אליהם.

חד"ש למרות הזהות שאתה מנסה לשייך לך היא קודם כל מפלגה בעלת זהות חברתית, גם אם לאחרונה היא מתהמהמת קלות, הרבה מזה
לדעתי נוגע לסיקור התקשורתי אבל לא ניכנס לזה. כמו שכבר רשמתי באשכול בעבר הצבעתי לחד"ש, היום לא מאותן סיבות שהביאו לפתיחת
האשכול, דר"א למרות שאסד מוזכר בכותרת הסיבה האמיתית היא הדיבור בשני קולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אופטימי רעש זה דבר שנעשה הרבה בעקבות שימת דגש תקשורתית, והעיקרון בארץ הוא לרב שביטחון קודם לכל לכן ברור שהרעש שתעשה
קבוצה שיוצאת נגד הדעה הדומיננטית בנושא זה תהא משמעותית הרבה יותר מרעשים אחרים שהיא גורמת, אבל העובדה שהיא עדין גורמת
לרעשים אחרים מבדילה אותה משמעותית מאלו שאתה מנסה לשייך אותה אליהם.

חד"ש למרות הזהות שאתה מנסה לשייך לך היא קודם כל מפלגה בעלת זהות חברתית, גם אם לאחרונה היא מתהמהמת קלות, הרבה מזה
לדעתי נוגע לסיקור התקשורתי אבל לא ניכנס לזה. כמו שכבר רשמתי באשכול בעבר הצבעתי לחד"ש, היום לא מאותן סיבות שהביאו לפתיחת
האשכול, דר"א למרות שאסד מוזכר בכותרת הסיבה האמיתית היא הדיבור בשני קולות.

יקירי,
אני מסכים איתך שהרעש תלוי מאוד בתשומת הלב התקשורתית או ליתר דיוק בבמה שהתקשורת נותנת לרעשים השונים שמייצרת המפלגה בתחומים השונים.
את זה אני מניח שיודעים גם בחד"ש.

יוצא לי לא מעט לשוחח עם בני מיעוטים שמצבעים לחד"ש. כאלה שמעולם לא הצביעו למפלגות הערביות האחרות אם כי הצביעו למרץ ועבודה בעבר.
דעתם היא כדעתי בנושא זה. הם מצבעים לחד"ש לא בגלל פעילותה החברתית אלא כי היא מצטיירת בעיניים כפחות קיצונית בנושא הביטחוני/טריטורילי.
הם מאוד מאוכזבים מחד"ש ועשיית עבורם כערבים בנושא החברתי , בעיקר בנושאים של תשתיות חינוך, רפואה, כבישים ותחבורה במגזר.
ד"א הם מתנגדים לזכות השיבה לדוגמא הרבה יותר ממני. הם סולדים "מאחיהם" ביו"ש הרבה יותר ממני. הם חוששים מאוד מיכך שחלילה אום אל פחם תסופח לרשות הפלשתינאית בתמורה להתנחלוות.
החשש שלהם אינו נובע מסיבות לאומיות כמו מהעובדה שהם רוצים לחיות במדינה מתקדמת (מנקודת מבטם) ובמדינה שהתרגלו אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 20:40 
מקורמן, לא יודע אם שמת לב, ההודעות שלך בענין מידת הרלוונטיות וההשפעה של מצביעי חדש, מזכירה מאד את הטרמינולוגיה של אוהדי המחלה בכדורסל כשהם מדברים על אוהדי הפועל. חומר למחשבה.

אני כבר לא מדבר על כך שאני מתקשה להבין מה הגאווה הגדולה בלהצביע לקדימה/עבודה/ליכוד. זו הרי הבחירה הבנאלית והשמרנית ביותר (לא שאני חף מכך מאחר והצבעתי ברוב טיפשות למפלגת העבודה בבחירות האחרונות ונדמה לי שגם בקודמות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:08 
תודה על שהארת את עיני
לא זו היתה הכוונה כמובן
מכל מקום הפועל היתה הקבוצה הכי מזוהה עם הממסד המפאיניקי ששלט בישראל עד 1977
דהיינו הכי main stream שיש
כיום ומזה כמה שנים יש נסיון לנכס את הפועל לשמאל הקיצוני וליצור זהות שמעולם לא היתה לפני כן
לכך אני מתנגד נחרצות ואני מעריך שזו העמדה של רב רובם של אוהדי הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
הפועל היתה הקבוצה הכי מזוהה עם הממסד המפאיניקי ששלט בישראל עד 1977
כיום ומזה כמה שנים יש נסיון לנכס את הפועל לשמאל הקיצוני וליצור זהות שמעולם לא היתה לפני כן

אתה מתבלבל.
הפועל הפכה ל"שמאל קיצוני" בגלל שהיום גם לאנשים כמו רבין (קרי מפא"י, קרי ההסתדרות, קרי הפועל) קוראים בשם שמאל-בוגדני-סהרורי-והזוי.
עושים את זה, אגב, אותם אנשים שחוגגים איתכם עכשיו בגלל הנפעא הזה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:13 
עיקר שכחתי
אני לא מתגאה ואף פעם לא התגאיתי בהצבעות שלי שרובן התבררו כטעויות קשות
אבל תמיד נותרתי בתחום של המפלגות הציוניות
הצבעה עבור חד״ש היא הצבעה אנטי ציונית ואנטי יהודית וכל החקיקה החברתית לא יכולה למחות את הכתם הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:17 
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
הפועל היתה הקבוצה הכי מזוהה עם הממסד המפאיניקי ששלט בישראל עד 1977

אתה מתבלבל.
הפועל הפכה ל"שמאל קיצוני" בגלל שהיום גם לאנשים כמו רבין (קרי מפא"י, קרי ההסתדרות, קרי הפועל) קוראים בשם שמאל-בוגדני-סהרורי-והזוי.
עושים את זה, אגב, אותם אנשים שחוגגים איתכם עכשיו בגלל הנפעא הזה.

טקנו
אני לא חוגג את הענין הזה אלא פשוט לא מצליח להבין אנשים שלא מסיקים מסקנות ממנו
אני מאד שמח שרבים כאן כן הסיקו מסקנות ואולי התפכחו מאשליית חד״ש
כן ירבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:18 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
עיקר שכחתי
הצבעה עבור חד״ש היא הצבעה אנטי ציונית ואנטי יהודית וכל החקיקה החברתית לא יכולה למחות את הכתם הזה

ועורך דין ממולח כמוך לא רואה את הקשר שבין התעקשות על הצבעה למפלגות ציוניות בלבד לבין הטעות הקשה שאתה מדבר עליה?
:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
מפלגה שכל כך מרגיזה את אופטימי ומקורמן בטח עושה משהו מאד מאד נכון.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:43 
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
עיקר שכחתי

ועורך דין ממולח כמוך לא רואה את הקשר שבין התעקשות על הצבעה למפלגות ציוניות בלבד לבין הטעות הקשה שאתה מדבר עליה?

אתה צודק. איך לעזאזל לא חשבתי על כך בעצמי
בפעם הבאה אצביע חד״ש ואמנע מטעויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
עיקר שכחתי

או ש"ס :SMOKE:

*הם א-ציוניים, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
תתאבד כבר כתב:
mkorman1 כתב:
teknoboy כתב:
mkorman1 כתב:
עיקר שכחתי

או ש"ס :SMOKE:

*הם א-ציוניים, נכון?

אפשר גם ללכת גם על האופציה הפוסט-ציונית, עם מפלגות כמו אלה שקומוניסים מצביע להן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2011, 22:00 
לאור המצאי הדל ולנוכח האלטרנטיבות המבאסות
אני חושב ברצינות על עלה ירוק או על הירוקים - מימד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 202 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: