לא תתפוס אותי כתב:
אני מבין טוב מאוד למי הוא התכוון, והוא עדיין מלא בעצמו.
כולכם מסתובבים כאן כמו טווסים, הרי חד"ש ואסד זו סיבה למסיבה עבורכם. חבל שבמציאות אתם מתביישים לומר למי בכלל הצבעתם.
אני מאוד גאה בהצבעה שלי וגם בקודמות, ואני חושב שבערך 12000 ישראלים יכולים לומר כמוני.
אין טעם בלשכנע אנשים בפורום באינטרנט, לכן אני גם לא כל כך מנסה. מה שאני כן מנסה זה להבהיר את העמדה שלי לאלו שזה מעניין אותם, להקשיב לאחרים ולדיעות שלהם ולא לתת לכל מיני ליצנים לגרור את זה למטה במאבקי פיפי-קקי של הפורום.
מי שעבר "לפסים אישיים", מי שקרא בשמות ומי שלכלך את הפה שלו בהכללות ובקשקושים זה אתה ומקרומן, סרפיקו בעיקר מזכיר לי את הלוזרים מהיסודי, שכשהיה מכות היו נעמדים מסביב וצועקים "לא ראינו קטשופ איך נאכל ת'ציפס".
מציע לכם להבא, אם גם לכם המצב הזה לא נעים, להגיב עניינית או להצליח להתאפק ולא להגיב. יש מספיק אשכולות אחרים. להכנס לאשכול שלא רלוונטי אליכם, ללכלך אותו במלל רדוד ואז להתבכיין כשמלכלכים אתכם חזרה זה קצת ישן.
ההשוואה שהבאת נחמדה וגרמה לי לחייך, תודה. רק בדבר אחד אינך צודק - אני ממש ממש לא מתבייש לומר למי הצבעתי, ואני חושב שגם מעולם לא הסתרתי זאת (רצ, מרצ, מרצ, העבודה, העבודה, העבודה, העבודה).
בדבר אחד אתה דווקא כן צודק - גם אני לא ממש רואה טעם בכל האשכולות הפוליטיים האינסופיים פה בפורום. דעתו של איש לא תשתנה לעולם. לכן אני בעיקר משתדל להנות מהם, ומעט להתבדח. אינני לוקח אותם ברצינות רבה מדי. סוג של קנסו למבוגרים.
אם באמת הייתי רוצה לשנות דעתו של מישהו, לא הייתי עושה את זה פה. בטח לא בדיון וירטואלי בפורום, בטח ובטח לא בפורום הזה.