סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
חחח חיכיתי שזה יבוא...
עם ברוך גודלשטיין כבר הסברתי למה הם מהללים אותו..
גם לאנשי השמאל, לפחות באותה נקודת זמן(אני לא יודע מה היום) היה סיבה לנחם אותו. הם חשבו שצה''ל עוצר סתם כל מה שזז בכפר. העובדה שצה''ל באותו זמן באופן יום יומי
עצר אין ספור תושבי כפר וביצע חיפושים ועונשים קולקטיביים מסביר את ההשערה הזאת.
אז?
ציטוט:
חוץ מיזה שזה יותר גרוע ובוגדני שיהודים הולכים לנחם מחבלים שרצחו יהודים, מאשר יהודים שמהללים יהודים שרצחו ערבי (מה גם שבמקרה של ברוך יש לזה הסבר (אתה יכול לקבל אותו או לא, בכל מקרה זאת דעתם)
עכשיו אתם יכולים מפה ועד איפה שאתם רוצים לצעוק ולצרוח על זה שאני עושה הפרדה בין רצח יהודים לערבים על זה שאני "גזען" ועל זה שאני יודונאצי פשיסט ובלה בלה בלה..
אם אתם לא מבינים את ההבדל אז כנראה שהמצב שלכם בעייתי משהו..
שוב נכון ההפרדה הזאת קשה וקצת מעוררת מחלוקת ותמיהה אבל היא עדיין נכונה.
אין משהוא יותר רשע מלהלל רוצח. זה שאתה החלטת שרוצח מסוים עדיף על רוצח אחר כי יש הסבר. גם להוא יש הסבר, רק הסבר שלא אני ולא אתה מקבלים, (וזה ההבדל בינינו, את הצד השני אתה כן).
לא כלכך הבנתי את התגובה הראשונה אבל בכל אני אנסה להגיב, לנחם את מי? מי ברוך גולדשטיין? או המחבל מאיתמר? לא ברור בכל מקרה,
איך אתה בידיוק חושב שהיה צריך לעצור אותו? הרי לא יודעים מיזה ואין שום קצה חוט, אז מתחילים לעצור כן גם סתם אנשים שאומרים שהם לא יודעים כלום כל פיסת מידע היא חשובה, חוץ מיזה שמהר מאוד כל מי שלא היה קשור לטבח באיתמר(כמעט כולם..)שוחררו לבתים שלהם והכול טוב ויפה, מה גם שאומרים לעצור זה לא אומר לעצור ממש בכח ומכות, אלא יש הרבה מקרים שלוקחים אותו לחקירה ותשאול אולי הוא יודע משהו ויכול לספר ולעזור, לאו דווקא בהכרח שהוא הרוצח או קשור לרצח.
ב'- אני לא מהלל את ברוך או דאדה ובדטח שלא הולך לנחם את העמג'ד עוואד או שלא כותבים את זה.., סך הכול אמרתי שכן יש הבדל שיהודים הולך ומנחם רוצח יהודים לבין יהודים שהולכים לנחם רוצח של ערבים (שלפי טענתם הציל את חייהם..)
זה שאתה לא רוצה לקבל את זה, וישר קופץ ואומר אה אה אתה עושה הפרדה ואני לא בלה בלה, לא אומר כלום ולא אומר שאני לא צודק.
אגב ויש עוד הבדל ביני ובינך אני אין סיכוי שבעולם שלך והזדההה את מחבלים אתם הוכחתם שלפעמים כן זה משהו מאוד מאוד חשוב.