אדום עד לגרדום כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
אחי תתפלא, אבל אתה מכליל כאן, יש אנשים שז כן ירתיע אותם, חוץ מיזה שבלי קשר להרתע או לא, צריך להרוג את אותם מחבלים.
ולא אני לא מדבר על ה"מחבלים יהודים"שאתה סס לרצוח ולהרוג, אני מדבר על המחבלים האמיתיים שרוצחים בלי קשר לכלום רק בגלל היותנו יהודים ובגלל שאנחנו כאן.
חוץ מיזה ששוב גם אם יש אנשים מהאירגון טרור הזה ש"רוצים שלום" זה רק אם אנחנו נביא להם את ארץ ישראל שזו הארץ שלנו, מה גם שראש אירגון טרור הזה אמר שהכיבוש הוא 63 שנה זאת אומרת במחינתם 48 ו67' זה אותו דבר.
אבל אתה תתמשיך לתת למדינה ותמשיך להקל עליהם ברצח יהודים..
1. אני די בטוח שדיברנו עד עכשיו על אלו שזרקו קצת אבנים שמתנחלים החזירו להם(או הפוך, לך תידע) ולא על מחבלים.
2. חברון למשל אינה חלק מהארץ שלנו. בטח שלא עזה שיש בה לצערי יהודי אחד בלבד(בתקווה שהוא חי).
3. הרשות כולל אבו מאזן היה כבר מוכן לוותר על שטחים בירושלים. הוא יכול לומר שהכיבוש הוא מ-48, מ-67, משנת 2022. זה לא באמת מעניין.
בסופו של דבר הסטנדרט הוא שלום במתווה גבולות 67. אבל אתה יכול להתעלם גם ממה שריאלי. עד עכשיו זה עובד מצוין לצד השני.
אחי אתה צוחק עליי? מה זאת אומרת שהוא יכול להגיד מה שהוא רוצה, הוא אומר את מה שהוא חושב זאת אומרת שקווי 67 אם חס וחלילה ימסרו למחבל הזה ודוקטור מכחיש שואה הזה וחבריו צמאי הדם שלנו, זה רק ייתן להם עוד כח להספיק את זה שלא סיימו אבותיהם מורי הדרך שלהם, וזה יעודד אותם לעוד ועוד, ושוב המטרה שלו היא 48 לכן גם אם תיתן להם את 67 זה לא יעזור הם ימשיכו לנסות להשלים המטרה..
חברון היא מארץ ישראל אברהם אבא שלך קנה אותה מעפרון החיתי, והוא שלנו, זה שקברי האבות והאימהות לא מזיז לך ולא אכפת לך שהעם שלך לא יוכל ללכת לבקר את אביו ואימו ההקדמונים והקדושים, ולא נהיה בחלקה ארץ שהיא שלנו, זה מאוד מדאיג.
הוא גם אמר שהוא מוכן לחלק את ירושלים, הוא גם אמר שהוא מוכן לשלום. וחארטה בארטה. בדיוק כמו שאתה יכול לחזור 700 פעם על זה שארץ ישראל שלנו, כל כולה, בפועל היא לא.
מדינת ישראל כפי שכתבו פה, אכן שלנו, חברון לא, עזה לא. זה עניין של זמן עד שזה יהפוך לשטח פלסטיני בבעלות פלסטינית מלאה.
השאלה היא כמה דם ישפך עד אז, והאם ליד זה תהיה מדינת ישראל בבעלות יהודית.
ציטוט:
כן כן אנחנו פועלים לדו לאומית ובלה בלה בלה בלה
בינתיים מי שבונה את הארץ הזאת ומי שמנסה לשמור עליה ומי שמפריח שממות ומי שלא הולך עם האוייבים זה אנחנו ולא אתם.
מי שבונה בחו''ל זה אכן לא אנחנו, מי שבונה בארץ, מעוניין בזכויות אדם שוות זה אכן ארגוני שמאל וארגוני זכויות אדם(אני אף לא ירחיב על הפעולות הפנים מדיניות שארגוני שמאל מעוניינים בהם).
הבניה בחו''ל היא הבעיה שתביא במקרה הטוב ליותר כאב ראש לשלום ובמקרה הרע למדינה דו לאומית.
ציטוט:
קודם כל, גם אם אנשי תג מחיר חושבים משו על צה"ל הם עדיין לא הולכים ותומכים באוייב כדי לפגוע בו או הולכים עם האוייב למטרת אחרות אתם כן, מה גם שאם צה"ל יעשה את מה שהוא אמור לעשות (אמז זה כתוב בראשי תיבות של צ.ה.ל), הם יפסיקו לפנצר רכבים, בעוד שגם אם האוייבים והבוגדים יצחילו במשימת הרשע שלהם ויוציאו את גדר הביטחון והצלה, הם עדיין ימשיכו לפגוע החיילי צה"ך וביהודים..(ואל תתדאג הבוגדים שאיתם כבר ימצאו דרך אחרת לתמוך בהם..בשם הסולדריות או משו כזה..)
אתם זה לא בדיוק נכון כאן, אבל ניחא.
וגם אנשי ימין הולכים עם האויבים הכי גדולים של העם היהודי, רק שעכשיו הם גם שונאים ערבים אז זה מבחינתם סבבה.
אז בו נדייק.
ולהבדיל מארגוני זכויות אדם(כל אדם לא רק יהודים) כל מה שהם עושים הוא לשרת בפועל את הצד השני יקירי.
אדום עד לגרדום כתב:
חוץ מיזה שזה קצת מצחיק להגיד שחברון ועזה הם לא בארץ ישראל שההיסטוריה היהודית שלה יותר מפותחת ויותר רבת שנים מתל אביב למשל..
אבל ניחא.
צודק, לא במדינת ישראל.