אדום טורקי כתב:
ProfessorChaos כתב:
אדום טורקי כתב:
ProfessorChaos כתב:
אדום טורקי כתב:
אני רק שאלה...
מה יש לאותם "סולידריים" לעשות בהתנחלות שם?
אין משפוחה?
אין אישה?
אין חיים?
משעמם להם בשבת?
הכל ביחד?
אתה לא חושב שאפשר להגיד את זה על כל מחאה/הפגנה סולידרית אי פעם? אני מכיר אנשים בעלי דירות ועם עבודה טובה ולא מעט כסף שהלכו לתמוך באנשים ב"מחאת הדיור". האם גם אנשים אלו משועממים?
מחאה הדיור לא שווה למחאה שמדובר פה
מי אתה שתחליט איזו מחאה שווה או לא?
האנשים באו להביע סולידריות עם אדם שמחה על משהו שנגע לו.
אני לא רואה בזה בעיה.
איזה תרבות דיון יאללה
"ההגנה הכי טובה היא התקפה"
כאוס כשאין לך מה לומר עדיף שתשתוק,באמת
אלה העשירים עם הכסף ועבודה הטובה תמכו במחאת הדיור כי מבינים את המצב שזה לא יכול להמשך כך עם השכר דירה המאוד גבוה זה אל"ף
בי"ת זאת בעיה שנוגעת לכולם (כל מי שרוצה לחיות כמו בן אדם במדינה הזו ולא לשלם 6000 שקל לדירת שתי חדרים )
גימל יש לכולם כולל כולם אינטרס משותף והאינטרס הוא להוזיל את שכר הדירות במדינת ישראל ועוד כמה בעיות שיש פה כמו שכר למתמחים/מורים וכו'
במקרה פה מדובר מדובר על אוכלוסיה מאוד מאוד מצומצמת שאני לא רואה אצלה שום אינטרס חוץ מהאינטרס לקבל מכות
שהולכת מפגינה "סולידריות" לשם פרובוקציה
אתה הרי מרגיש סולדריות כלפי אותו ערבי אחד ויחיד שגר שם כמחאה
אז תעשה מעשה ותפסיק לבלבל לי את הביצים על סולדריות שמולידריות
לא מבין אותם (את אותם מפגינים)
הרי הם יודעים שיש סבירות די גבוה שהם יקבלו מכות
אז למה לא ללכת לשייח ג'ארח ולקבל גם שם מכות,אבל לפחות מכות מאהבה מעם שאתה אוהב
לא הבנתי מה הקשר לתרבות דיון. אני חושב שהבעתי את דעתי בצורה טובה מאוד.
אני גם חושב שיש לי מה להגיד ושאמרתי את מה שיש לי להגיד.
בנוסף, העשירים באו למחאה למרות שכסף ושכר דירה הן לא הבעיות שלהן ולכן ממש לא הבעיות של "כולנו".
הם הביעו סולידריות למאבק שנראה להם צודק. בדיוק כמו פעילי השמאל. אני לא מבין איך העובדה שהמחאה הזו נראית
לך יותר צודקת מזו קשורה לדיון.
כל אחד והדעות שלו ואם אדם חושב שהערבי-ישראלי מוחה בצדק אני חושב שזה יותר מראוי שהוא יביע סולידריות כלפי אותו אדם.
אני לא מבין רק איך אתה מצדיק אלימות (ככה לפחות אני רואה את זה ("הם באים לפרובוקציה ולקבל מכות")) כנגד אנשים רק כי הם שמאלנים שהביעו סולידריות למחאתו של ערבי.