dr.avi כתב:
הפורום הזה מדרדר מרגע לרגע.
ונניח, רק נניח, שמקורמן גזען, האם דינו (חו"ח) מיתה ?!
אנשים פה (עוד כאלה שחושבים את עצמם למשהו מיוחד) ירדו לגמרי מהפסים.
גם אני חושב שאין כאן ממש איומים שמצדיקים הליכה למשטרה , וכתבתי לקורמן מה שאני חושב בנושא זה בערך כשהאכול היה בעמוד השני שלו.
ואתה טועה לחלוטין יקירי, אף אחד מהמקללים או מהמאיימים בעקיפין לא ירד מהפסים שכן הוא לא נוסע עליהם אף פעם. לעיתים רחוקות הם עולים על הפסים.
הפורום הזה מקדש את האנטי גזענות כערך החשוב ביותר עלי אדמות. לא שאני מזלזל בערך האנטי גזענות אבל לוקחים אותו כאן בפורום לדבר קדוש הרבה הרבה מעבר למה שלהשקפתי נכון לקחת אותו. יש כאן כאלה שנילחמים על הנושא אבל הם החארות הגדולות ביותר שיצא לי לפגוש או ליתר דיוק לקרוא( בהנחה שמה שהם כותבים משקף באמת את אישיותם ולא שהפורום קורא דרור לרגישי הנחיתות שמהווים חלק ניכבד באישיותם).
כל אמירה שיש בה שביב של גזענות גם אם נאמרה או ניכתבה בחוסר מחשבה (ואני לא מתייחס למקרה שבשכול זה אלא באופן כללי) הופכת ללינץ , לניתוח פסיכולוגי או לרצח אופי וכדו'.
פעם , לפניי שנים, הייתי מחמיר עם עצמי בנושא גזענות. לא כמו הדוקטורים לגזענות שבפורום אבל לא רחוק מהם.
בזכות הפורום והדיונים כאן אני מחמיר עם עצמי הרבה פחות.
פעם חשבתי כמו רבים כאן שכל מיצמוץ שיש בו רמז לדבר גזעני אסור בתכלית האיסור. גם אם זו דעתך.
לאחר שנחשפתי ( מי אמר שלפורום אין היבטים חיוביים) לאורים והתומים בנושאי הגזענות התחלתי לשאול עצמי עוד שאלות וככל שעובר הזמן אני הופך ליותר ויותר "גזען גאה" על פי אמות המידה של הפורום הזה לגזענות.
יש הטוענים שגזענות היא מחלה קשה. זכותם לחשוב כך. אדם הגיוני וגזען (לא לפי הגדרות הד"רים של הפורום) יכולים לשנות דעתם בנושא זה אם הם נבונים . לטעמי הסובלים מרגשי נחיתות גם אם הם נבונים מאוד הסיכוי שירפאו ממחלה זו קטן הרבה יותר. כנ"ל הקמצנים. וכששתי התכונות הנ"ל משולבות ...אללהאיסטור.