תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 11:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פנסיון לכלבים
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
כל הסיפור של בלומי, בלומה ומיני

אני מקנא בך. אתה לא חי בישראל.

כל מה שתיארת לא ישים בארץ. פה המודעות היא שונה, ומפגרת עשרות שנים אחורה.

אמת, באוטובוסים של אגד ודן אתה רשאי לעלות עם כלב (ואל תתנו לאף נהג להגיד לכם אחרת או אפילו להעז להתווכח איתכם - כל כלב רשאי, במחיר כרטיס, לעלות לאוטובוס, בתנאי שהוא קשור ומצוייד בזמם. וגם פה, אפשר "לעבוד" על הנהג ולשים "כאילו זמם" עשוי בד). לגבי הרכבת אני לא יודע. אבל מלונות? בחייאת דינק.

האמת שווה אשכול נפרד - "מלונות וצימרים בארץ שמאפשרים לינה עם כלבים". נדמה לי שזה לא קיים. או לפחות מאוד מאוד לא מצוי.

לנסוע ולטייל עם הכלב? חלום!

מזכיר לי לפני שנים, הרבה שנים, כשטיילתי ארוכות ברחבי הודו, לבד, פגשתי שם טייל אחד שחרש את היבשת ההודית מלווה בכלבו (איזה לברדור גדול או משהו כזה). הבחור פשוט לקח איתו את "רקסי" שלו, עלה על טיסה, נחת בהודו, וחרש את כל הודו ברכבות יחד עם הכלב שלו. איזה כיף היה לו.

אני, שטיילתי לבד (ונהנתי מכל רגע), לא יכולתי שלא לקנא בו!

מאז זה החלום שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 14:15 
זה נחמד
רק לחלוטין לא ישים לכלב ששוקל קרוב ל45 קילו ומחסל קילו בשר ליום
אותו צריך לשים בפנסיון
למרות שבפעם האחרונה המיסכן חלה בשעלת מיכלאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
הכלב של מי שוקל 45 קילו? הכלב של מי מחסל קילו בשר ביום? פידל? בחייך, על מי אתה עובד.

בניטו שלי שוקל 35 קילו (ביום טוב) ומחסל לא יותר מ-300-400 גרם ליום. לשבוע של טיול אתה צריך כולה שקית קטנה של 3 קילו מזון יבש. לא ממש בעיה.

מה גם שבכל מקום אתה מוצא חנות לבעלי חיים, שם אתה יכול להצטייד בשקיות קטנות של מזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
האמת שווה אשכול נפרד - "מלונות וצימרים בארץ שמאפשרים לינה עם כלבים". נדמה לי שזה לא קיים. או לפחות מאוד מאוד לא מצוי.

הנה פתחתי...

viewtopic.php?f=7&t=64733

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 14:28 
פידל שוקל יותר מ40 קילו
(מאד השמין מאז שראית אותו לאחרונה)
אני אעלה תמונה לפייס בוק ותראה בעצמך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
פידל שוקל יותר מ40 קילו
(מאד השמין מאז שראית אותו לאחרונה)
אני אעלה תמונה לפייס בוק ותראה בעצמך

לא פלא אם הוא "מחסל קילו בשר ליום".

אלוהים ישמור! אין שום סיבה שהוא צריך לאכול יותר מ-300-350 גרם מזון יבש ליום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
בלומי האדום כתב:
כל הסיפור של בלומי, בלומה ומיני

אני מקנא בך. אתה לא חי בישראל.

כל מה שתיארת לא ישים בארץ. פה המודעות היא שונה, ומפגרת עשרות שנים אחורה.

אמת, באוטובוסים של אגד ודן אתה רשאי לעלות עם כלב (ואל תתנו לאף נהג להגיד לכם אחרת או אפילו להעז להתווכח איתכם - כל כלב רשאי, במחיר כרטיס, לעלות לאוטובוס, בתנאי שהוא קשור ומצוייד בזמם. וגם פה, אפשר "לעבוד" על הנהג ולשים "כאילו זמם" עשוי בד). לגבי הרכבת אני לא יודע. אבל מלונות? בחייאת דינק.

לנסוע ולטייל עם הכלב? חלום!

מזכיר לי לפני שנים, הרבה שנים, כשטיילתי ארוכות ברחבי הודו, לבד, פגשתי שם טייל אחד שחרש את היבשת ההודית מלווה בכלבו (איזה לברדור גדול או משהו כזה). הבחור פשוט לקח איתו את "רקסי" שלו, עלה על טיסה, נחת בהודו, וחרש את כל הודו ברכבות יחד עם הכלב שלו. איזה כיף היה לו.

אני, שטיילתי לבד (ונהנתי מכל רגע), לא יכולתי שלא לקנא בו!

מאז זה החלום שלי.

בדיוק.
אירופה או כל מקום אחר לצורך העניין זה לא ישראל.
פה העניין לא ישים,ואם אני לא טועה בכל כניסה לבית מלון בארץ יש שלט שעליו יש את הסימון של "הכניסה לבעלי חיים אסורה".
גם הכלבה שלנו סופר נוחה מבחינת משלק (לא יותר מ3 קילו),ואם הייתי רוצה לקחת אותה גם עניין הציוד והאוכל לא מהווה בעיה כי אני לא חושב שהיא אוכלת יותר מ100 גרם אוכל ליום,וזה עוד בהגזמה.
עדיין,אין מודעות פה בארץ,שלא לדבר על טיסה לאירופה שהיא מינימום 4 שעות מהארץ,בעוד בתוך אירופה בודדות הטיסות הפנימיות שעולות על שעה וחצי-שעתיים,דבר אשר גם מקל על הנשיאה של הכלב איתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
גם הכלבה שלנו סופר נוחה מבחינת משלק (לא יותר מ3 קילו)

צידה לשלושה ימי טיול עם פידל ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 15:06 
אני לא יודע לגבי כלבים גדולים, שגם הם יכולים לטוס בתא המטען.
מכיר מספיק כלבים שטיסה של 3-5 שעות לא הרגה אותם.
להגיע מישראל לאירופה, דורש להכין מסמכים אצל הוטרינר האזורי, ולוקח בדיוק חצי שעה.

בררתי קצת בשעה האחרונה את הנושא, מתוך סקרנות והסתבר לי ש:

1.יש לגשת לווטרינר המטפל בארץ לפחות 3 חודשים לפני הטיסה וליידע אותו בכוונתכם לטוס לאירופה עם הכלב.
2.יש לקחת בדיקת דם ולשלוח אותה דרך הווטרינר לבית דגן (או לגשת ישירות לבית דגן ולעשות הכול שם). בבית דגן תבוצע בדיקת נוגדנים לכלבת. את הבדיקה הזאת יש לבצע לפחות 3 חודשים לפני הנסיעה.
ניתן לטוס עם הכלב לאירופה רק לאחר שעברו 3 חודשים מיום בדיקת הנוגדנים בבית דגן. תוצאות יגיעו תוך 3-4 ימים בדואר, יש לשמור את מסמך המקור של תוצאות הבדיקה בתיק מסמכים אשר הוכן לנסיעה כולל 3 העתקים.
3.מומלץ ביותר להוציא לכלב פנקס חיסונים באנגלית. אצל רוב הווטרינרים הפנקסים הינם בעברית בלבד. אנא התייעצו עם הווטרינר לגבי הנפקת פנקס באנגלית. אנא וודאו חיסון כלבת לפחות חודש לפני ביצוע בדיקת הנוגדנים.
4.כמו כן, קיימת חובת שבב/ קעקוע – שתילת שבב הינה תהליך פשוט ביותר, מומלץ בחום גם לכלבים אשר נשארים בארץ.
5. 10 ימים לפני הנסיעה יש לגשת לווטרינר האזורי מטעם משרד החקלאות. הווטרינר המטפל ידע להגיד לכם מי הוא הווטרינר האזורי שלכם, זאת על מנת לקבל ממנו 2 טפסים חשובים:
א. אישור יציאה מהארץ מטעם מדינת ישראל, משרד החקלאות
ב. מסמך של האיחוד האירופאי החתום על ידי הווטרינר
אישור היציאה מהארץ תקף ל 10 ימים בלבד ולכן מומלץ לגשת 10 ימים לפני הנסיעה.

נשמע מסובך, אבל בפרקטיקה מאוד פשוט, ואפשר פשוט לתכנן מראש.

זה בנוגע לאישורים לכלב, בכניסה לאירופה ( לא כולל את האי הבריטי).

בהקשר של ההטסה, אני ממליץ ליצור קשר עם חברת התעופה, ולברר:
1. תנאי הטסה בתא הנוסעים/ תא מטען, כאשר הכלב טס עימכם באותה טיסה.
2. הטסת הכלב בנפרד כקרגו.

אם הכלב עד 8 קילו, הייתי ממליץ לקחת אותו איתכם למטוס, ולברר כמה התענוג יעלה. המחיר משתנה מחברת תעופה אחת למשנהה. באל-על לפי הבנתי לוקחים עד 2.5 אחוז מכרטיס הטיסה, כאשר יש חברות שהמחיר הוא פיקס לקילו או לכיוון. הטסת כלב בתה המטען או כקרגו כבר צורכת השקעה ברכישת כלוב או השכרה של אחד מחברת התעופה. אם הכלב טס עמכם באותה טיסה ובתא המטען הכלב צמוד אליכם לאורך כל הטיסה. בטיסה עימכם, אבל בתא המטען, אתם תקבלו אותו באזור קבלת הכבודה (המזוודות). בשני המקרים תעברו כנראה בדיקה של מסמכי הוטרינר, אבל לא תמיד. אני למשל לא הסתכלו עלי.
במקרה של הטסת הכלב ללא הבעלים, כקרגו, הכלב מגיע לאזור בשדה התעופה השייך לאותה חברת תעופה ומשמש כפנסיון לכלבים.
פעם היה מדובר במושג "קרנטנה" "הסגר", אבל זה מתפקד כפנסיון לכלבים.
על מנת לשחרר את הכלב, אתם צריכים להיות מצויידים בכל האישורים הווטרינרים, ובהרבה סבלנות לפרוצדורה.

במידה וההכנות לא מפחידות אתכם, המחיר מתאים ואתם מוכנים נפשית ל"רדת" עם הכלב גם בחופש, אז אני ממליץ בחום.
אני מכיר היטב את ההרגשה, להשאיר את הכלב בידיים של החבר הכי טוב או בפנסיון, ועדיין לחשוב עליו גם בחופש.
מנסיון אישי, כשכלב איתכם יש חשש ביום הראשון, אבל גם אתם וגם הכלב מתרגלים לסיטואציה מהר מאוד.

תנסו פעם אחת. מה יש לכם להפסיד ?

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
בלומי :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 15:16 
שער 7 הוא אדום כתב:
בדיוק.
אירופה או כל מקום אחר לצורך העניין זה לא ישראל.
פה העניין לא ישים,ואם אני לא טועה בכל כניסה לבית מלון בארץ יש שלט שעליו יש את הסימון של "הכניסה לבעלי חיים אסורה".
גם הכלבה שלנו סופר נוחה מבחינת משלק (לא יותר מ3 קילו),ואם הייתי רוצה לקחת אותה גם עניין הציוד והאוכל לא מהווה בעיה כי אני לא חושב שהיא אוכלת יותר מ100 גרם אוכל ליום,וזה עוד בהגזמה.
עדיין,אין מודעות פה בארץ,שלא לדבר על טיסה לאירופה שהיא מינימום 4 שעות מהארץ,בעוד בתוך אירופה בודדות הטיסות הפנימיות שעולות על שעה וחצי-שעתיים,דבר אשר גם מקל על הנשיאה של הכלב איתך.

במקרה הספציפי שלך, אני אפילו לא הייתי מעלה את הרעיון של השארת הכלב בישראל.
הכלבה איתך לאורך כל הטיסה.
אני טסתי מישראל עם ארקיע ו"מיני" היתה איתי, כשהיא בכלוב עד שעה לאחר ההמראה.
לאחר מכן הוצאתי אותה מהכלוב, ומאחר והמושב לידי היה פנוי, זזתי אליו ואת "מיני" שמתי ליד החלון.
היא מייד הציצה לאנשים במושב מאחור והפכה לאטרקציה, כולל בקרב צוות הדיילים.
לא נשמעה בקשה אחת להכניס את "מיני" חזרה לכלוב.
עם תחילת הנחיתה, הכנסתי את "מיני" מיוזמתי לכלוב.
בביקורת הדרכונים אף אחד לא ביקש לראות את המסמכים הוטרינרים.

בשהייה במלונות באירופה או בהסתובבות עם הכלבה, לא תהיה לך בכלל בעיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 15:35 
בלומי,
אני לא לגמרי בטוח ויכול להיות שאני טועה, אבל למיטב זכרוני כשביררתי בזמנו לגבי יציאה לסיני עם כלב, הבעיה העיקרית היא בחזרה לארץ.
אין צורך בשום אישור וטרינרי כדי להוציא כלב מהארץ (ובזה אני בטוח מנסיון).
האישורים שמקבלים בוטרינר המחוזי הם - אחד בינלאומי בשביל להכנס למדינה אליה אתה נוסע.
אבל השני, בעברית, הוא בעצם אישור שהכלב היה בריא כשהבאת אותו בארץ לוטרינר המחוזי, ולכן הוא יכול לחזור,
ולמיטב זכרוני האישור הזה אכן תקף ל-10 ימים בלבד. כלומר, אתה צריך להוציא אותו ברגע האחרון, ולחזור לארץ תוך 10 ימים.
אם אתה נוסע ליותר מזה, אני חושב שחלים עליך חוקי ייבוא כלב, וזה אומר שאתה צריך להוציא אישור וטרינרי במדינה ממנה הגעת שכלב בריא ומחוסן...
שוב, לא 100% בטוח, אבל זה מה שאני זוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 15:50 
מפלצת,

ייתכן ואתה צודק, ובמקרה של נסיעה ליותר מ- 10 ימים צריך להוציא אישור נוסף.
מעניין מה עושים בעלי כלבים, אשר טסים עם הכלבים לתערוכות באירופה.
אני יכול לברר את הנושא עם וטרינרית ישראלית שאני מכיר.
בכל מקרה בחופשה של שבוע, שהרבה מאוד ישראלים לא טסים ליותר מכך, אין בעיה.

דיברו פה על טיסות ארוכות עם כלבים, וגם את הפחד הזה צריך להוציא מהראש.
אני נסעתי ברכבת עם הכלבה 10 שעות ולא התעוררה שום בעיה.
מכיר כלבים, אמנם הרבה יותר גדולים, שעברו טיסות של 17 שעות בקרגו לישראל, והדבר היחיד שצריך לדאוג הוא לא להוציא אותם החוצה מהכלוב בתוך הטרמינל (הם מייד רצים לעשות את הצרכים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 19:34 
אני קצת מבינה בעניין הזה גם בתור העבודה שליוגם הכלבים שלי כבר טסו לארה"ב ואירופה כמה פעמים. מבחינת האישורים: אישור בריאות מהוטרינר הפרטי שלך שאיתו אתה הולך לוטרינר המחוזי שמוציא אישור בריאות,,המכתב שהוטרינר המחוזי מוציא אתה חייב להוציא מקסימום עשרה ימים לפני הטיסה ולא יותר אבל תוקפו מבחינת החזרה שווה לכל אורך הטיול. את עניין הנוגדנים זה משהו חדש (רק באירופה, לא כולל מדינות עם הסגר- אוסטרליה אנגליה לדוגמא בארה"ב עדיין לא צריך) זה כבר פורט בצורה נכונה בהודעות למעלה.
מבחינת בדיקה:
כבר נבדקו כלבים בארץ ולא אושרו לצאת לחול כי לא היה להם את בדיקת הנוגדנים אז זה לא נכון שאין בדיקות. גם בנחיתה בחול יכולים לבדוק את המסמכים שקיבלת מהוטרינר המחוזי והוגדנים (לי בדקו בארה"ב). וגם בחזרה לארץ יכולים לבקש ממכם מסמכים אותם מסמכים שאיתם טסתם. אני מניחה שאם נסעתם ליותר מכמה חודשים שווה לקחת אישור בריאות גם במדינה בה הייתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 19:46 
תודה על התיקונים!
וברור שכניסה לכל מדינה (כמעט) יבדקו, התכוונתי שביציאה מישראל אף אחד לא צריך לבדוק כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2011, 21:38 
בתור בעל שאר פיי ,מאוד מאוד מאוד ייחודית ,אני ממליץ בחום על הפנסיון בכפר רות שם עברה אילוף ,מי שמכיר את הגזע בטח יודע את כל הבעיות הרפואיות שצריך להתעסק אייתם,לכן עצם זה שהפנסיון הזה ידע לשמור עליה בצורה טובה ,ראוי לשבח .
לפנסיון קוראים הלוחש לכלבים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: