bergkamp כתב:
היכל תהילה?!?!?! לענף שמתיימר להיות ספורט אבל דומה יותר לאונס קטינות חסרות ישע?!?!
לתת עוד סיבה לאוהדי מכבי לאונן?
הבנו שאתה מאוד אוהב כדורסל ואת נבחרת ישראל בכדורסל ואת ליגת הכדורסל, אבל בכייאת רבאק, אתה עוקב אחרי מה שקורה פעם ב-40 שנה האחרונות? או שאתה מעדיף לעצום עיניים ולהגיד: למה לא נותנים לסירחון הזה (סליחה, זה ריח שושנים) יותר כבוד ותהילה?
במקום להשקיע בהיכל תהילה, כדאי שקברניטי הכדורסל ידאגו לבדוק למה פרשת פנאן נעלמה כלא היתה. למה ברשות המיסים עדיין לא זימנו את שמעון מזרחי ודייויד פדרמן לחקירה, למה המשטרה לא התעניינה אפילו להיכנס לעובי הקורה והשאירה את הבמה לשלושה פקידי רשות המס שלבטח "שומנו" היטב.
היכל התהילה היחיד שראוי להקים פה זה לכל המשקיעים ומעלימי העין של בנק פנאן - שחקנים, שופטים, עסקנים, עיתונאים ומאמנים.
למה למה למה למה.
אני לא עצמתי עיניים אפילו לשניה.
הבעיה היא בהגיון שלך שהשחקנים הם אלה השליחים לדורסנות ולמצב כיום. השחקנים ילכו לקבוצה הגדולה ביותר,זאת אם הכסף,זאת אם המעמד תמיד. לא משנה באיזה מקום בעולם. אני מתייחס לשחקנים כנטרליים כיוון
שזה מה שהם. לי חשוב יותר שהם ישראלים והם גדלו מהארץ. ולא אם כל הכבוד מליון שחקנים זרים שנשארים לרגע.
אני לא מנסה להנצחיח שום דבר במכבי. אני רוצה להנציח שחקנים. זה שהם היו שחקני מכבי מעניין לי את האשך השמאלי (סליחה על הביטוי).
ותעשה טובה,אל תנסה את השיטה של ''עדיף להתעסק בזה במקום בזה קודם'' כי מה שאתה אמרת והרעיון שלי לא קשורים אחד לשני.
לא יודע,אולי אני המוזר פה,אבל להגיד את האמת ,ככה טוב לי.