אדום-עולה בבלומפילד כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
נשמע טוב נכון?
אבל היא לוקחת מנדטים מקדימה בעוד שהליכוד שומר על איתנו וליברמן מתחזק
http://news.walla.co.il/?w=/9/1863857ברצינות, אחרי הפשלה עם המרמרה, ניתוק יחסים עם טורקיה, הבלגן עם מצריים, היחסים הבעייתיים עם ארצות הברית, השרפה בכרמל, המצב הכלכלי ואין ספור פרשיות מביכות אחרות,
רוב העם שבעי רצון מתפקוד רה''מ, רוב העם הולך ימינה.
מגיע לנו את מה שבישלנו.
1. על הפאשלה עם המרמרה אחראי שר הביטחון, והוא לא מהליכוד ולא מהימין.
2. הבעיות עם טורקיה הן בגלל שארדואן קיבל החלטה אסטרטגית לחמם את הגיזרה. זה לא קשור לאיזו ממשלה תשב פה.
3. הבלגאן עם מצרים לא קשור לישראל, זה עניין פנימי שלהם. גם זה לא קשור לאיזו ממשלה תשב פה.
4. יחסים בעייתיים עם ארה"ב? אחרי ששמעתי את הנאום האחרון של אובאמה אני בספק אם היחסים איתם בעייתיים. אני גם לא חושב שלהיות הזונה של ארה"ב זו דרך נכונה. צריך גם לדעת להגיד לא.
5. על השריפה בכרמל אחראיות כל ממשלות ישראל ב-20 השנים האחרונות, שהזניחו את הנושא.
6. המצב הכלכלי בישראל הוא הכי טוב בעולם המערבי כיום. האבטלה פה היא 5%, לשם השוואה בספרד היא 21%.
בוקר טוב ישראל.
1. כמדומני שלראש הממשלה יש די ויותר קשר להחלטותיו של שר הביטחון- להתעלם מזה זה מאוד מוזר.
2. ברור, אין קשר לפעילותה של הממשלה כלל וכלל(זה שאדוראן הוא חתיכת חרא, לא סותר את חוסר היכולת של הממשלה- כולל בהוראת ליברמן לרה''מ בדבר האי התנצלות- להשיג רגיעה פוליטית/מדינית).
3. רק שזה נגזר מהמדיניות הממשלתית כלפי הפלסטינים ויחסיה המתוחים עם ארצות ערב גם כך. שוב התעלמות.
4. וואלה? במיוחד שעוד שנה יש לאובמה בחירות? או אולי אובמה פשוט מת על ביבי... אני מקווה שאז אובמה לא יבחר שוב, לפחות אם ביבי ימשיך לכהן בקדנציה נוספת.
5. נכון מאוד, כמו ביבי שנות ה-90, ביבי כשר אוצר, ביבי כראש ממשלה היום. אלי ישי כשר פנים היום ואז. קטע אה?
6. האבטלה היא לא 5 אחוז, טוב היא כן אם אתה לא סופר חלק נרחב מכל המובטלים בארץ. תנסה 20-25 אחוז.
והמצב כל כך טוב פה עד שצריך הפגנות שבועיות כי מעמד הביניים לא מצליח לגמור את החודש. אחלה מצוין.
לילה טוב ישראל.