אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:
ולגבי התגובה האדיוטית והגזענית של אופטימי אני יכול לתת לא מעט דוגמאות של גברים ישראלים שנהגו בבחורות בצורה מכוערת, או שעשו הצגות רק בשביל להשכיב בחורה. זו בטח לא תופעה ייחודית למגזר הערבי.
תודה על המחמאה,
כאדם שאמור לקרוא היטב לפני שהוא כותב, ואני מתכוון אליך בשל מקצועו,
היכן כתבתי שאין יהודים שלא משכיבים נשים דרך הפיתויים שציינת. היכן כתבתי שזה חלילה אופייני רק לערבים ?
היכן כתבתי שהיהודים מתחילים עם בנות בהגשת ורד ומכתב אהבה ואילו הערבים עושים זאת באמצעות פיתויים כספיים ?
קראתי את תגובתך המתפתלת לגבי ביתך ואני יותר מבטוח שאין הבדל בהשקפתינו בנושא.
אני מעולם לא אמרתי לילדי לא להתחתן עם ערבים, כי אני לא צריך לאמר להם את זה. הם מבינים שזה לא המציאה הטובה ביותר שהם יכולים להשיג.
ולאחר שקראתי את תגובותיך ואפילו בעיון אני משוכנע שכשביתך תתחיל לצאת עם בחור ערבי , מאחל לך שלא, יותר מאשר תירמוז לה שתחשוב 20 פעם על זוגיות שכזו.
אופטימי הלא יקר, קודם כל, חבל שאתה מתבל את ההודעות שלך בכל מיני רמיזות מכוערות על מה אתה לא מאחל לי (וסלח לי שאני לא מוקיר לך תודה על כך שאתה לא מאחל לי כל מיני דברים).
דבר שני, הדבר שחורה יותר מכל בהודעה שלך, אם לא הבנת (וזו דוגמא רק לענין אחד שבו דעתי מאד שונה מדעתך) - הוא ש"אתה לא מבין מה הבעיה בפלאייר".
לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שמערכות יחסים בין יהודים לערבים הן נושא מאד מורכב שיש סיכוי מצויין שרק יגרום עוגמת נפש לכל המעורב בדבר, אבל זה לא משנה את העובדה שהפלאייר הזה הוא הסתה גזענית קלאסית.
את מפיצי הפלאייר לא מעניינת רווחתן של בנות ישראל. מעניין אותן שיהודייה לא תלך עם ערבי. נקודה. הרי להתקל בגברים שרק ירצו להשכיב אותן, או בבעל מכה, או ליפול למשפחה של פסיכים זה דבר שיכול לקרות גם עם בן זוג יהודי. למה אתה מתעלם מכך שהפלאייר מבקש להציג את הגברים הערביים באופן שלילי? למה בכלל חשוב המוצא של אותו בן זוג פוטנציאלי?
אבל קטונתי, אם אתה לא מבין "מה הבעיה בפלאייר", אז מן הסתם ג ההסבר הזה יפול על אזניים ערלות.
תודה יקירי ,שבחרת להתייחס לפלייר ולא למה שאתה כתבת ומה שאני הגבתי.
לא מפתיע. מתנצל על כך שבכלל הגבתי לך.
רק טוב.