תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 16:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: על לוחמות נאסר לרקוד בשל דרישת חרדים
הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אז אני לא עובד בירושלים, למזלי. אבל אני מבלה הרבה בפארק הירקון בתל אביב. מדי יום. ובשבועות האחרונים של חופשת הקיץ הפארק היה מלא, גדוש ורווי באלפי חרדים מבני ברק שהגיעו לשם על נשיהם וטפם. מאות ואלפים של משפחות משפחות של חרדים, שהגיעו לשם באוטובוסים, על כל העגלות שלהם, ילדיהם הקטנים, ילדים מתבגרים, נשים וגברים. אלפים. היה צפוף עד כדי התחככות (אמנם מדובר בפארק, אבל שביליו ספורים וצרים מאוד). סבבה ונחמד מאוד. קיץ.
לא התרשמתי שהיתה להם (לגברים, לבעלים, לגברברים, לנערים, לילדים המתבגרים ולילדים הזאטוטים) בעיה להתחכך ממש (תרתי משמע) במאות המשתמשים והמשתמשות הקבועות של הפארק - אותן מאות רצות, הולכות וסתם עושות ג'וגינג במכנסוני לייקרה קצרצרים ובחולצות צמודות וחושפות בטן (וגם פיטמה).
יתרה מזאת - אני מניח שזה היה חלק מהאטרקציה (לפחות בסתר) אצל רבים רבים מהם. בחורות חילוניות חשופות ישבן (מחוטב), בטן (שטוחה) וציצקעס (מבליט פיטמה).

אגב, אותו כנ"ל בימי ראשון, שלישי וחמישי (ימי הגברים בחוף הדתיים) בחופים הסמוכים לחוף הדתיים - חוף מציצים וחוף הילטון. ציצקעעעססס...!

פרענק, אתה צודק במאה אחוז,
מדוע הם מטיפים להפרדה בינינו לבינם, אבל מרשים לעצמם להסתובב בעירנו וברחובותינו כאוות נפשם ?
זכור לי מקרה בו טיילתי עם נערתי ברחובות ירושלים, איכשהו סטינו מהדרך ונכנסנו לשכונה חרדית,
עקב אחרינו חרדי עם עיניים רעות עד שיצאנו מגבולות השכונה.
לימים למדתי כי ישנם חרדים המתיזים חומצה על מי שאינו דומה להם.
והם עוד קוראים לעצמם יהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
Adom Esh כתב:
הפועל כתב:
מה שהיה ראוי שיאמרו זה שלאף אחד אין "זכות" לשלול מנשים לשיר.
האם היה מקובל עליך למשל שבאוניברסיטאות בחו"ל היו קובעים ש"ראוי" לא להביא מרצים ישראלים כדי למנוע פגיעה ברגשותיהם של סטודנטים פלשתינים? מה הסיפור, בסה"כ אמרו ש"ראוי", לא?

כשמחליטים ש"ראוי" לא לתת לנשים לשיר, בעצם אומרים - קחו גברים וזהו, ותחסכו לכולנו את הבלגן

כן אבל אם היו פסקי הלכה ע"פ הקוראן שמונעים מפלשתינאי להקשיב ליהודי מרצה (עד כמה שזה היפוטתי), הייתי מבין את הצד שלהם בסיפור. אני לא טוען לשניה שהוא מוצדק. אני פשוט טוען שתמצא את עמק השווה פה, כי לבטל את כל הסיפור זה תרחיש שברור לכל הצדדים שלא יקרה.
וזה בלי לדבר על הבדל גזע לעומת הבדל מין. בעיקרון כמובן ששניהם לא מקובלים, אבל מין הוא הרבה יותר נפוץ והרבה פחות חמור ו\או מורגש בדרך כלל, בייחוד בעולם המערבי (שאליו אנחנו מנסים לשאוף אבל לעולם לא נגיע). ג'אסט סאיינג.

יש גבול עד כמה החברה הכללית יכולה להתאים את עצמה לצרכים של כל אוכלוסיה.
אם הגבול של הדתיים דורש הדרה ואפלייה מוחלטת של אוכלוסיית הנשים - אין שום סיבה בעולם להעדיף את ה"זכויות" שלהם על פני זכויות הנשים.
שום סיבה חוץ מהעובדה שהם אלימים וחזקים פוליטית, והנשים לא. וזאת הסיבה היחידה שלא זורקים אותם מכל המדרגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Adom Esh כתב:
הפועל כתב:
מה שהיה ראוי שיאמרו זה שלאף אחד אין "זכות" לשלול מנשים לשיר.
האם היה מקובל עליך למשל שבאוניברסיטאות בחו"ל היו קובעים ש"ראוי" לא להביא מרצים ישראלים כדי למנוע פגיעה ברגשותיהם של סטודנטים פלשתינים? מה הסיפור, בסה"כ אמרו ש"ראוי", לא?

כשמחליטים ש"ראוי" לא לתת לנשים לשיר, בעצם אומרים - קחו גברים וזהו, ותחסכו לכולנו את הבלגן

כן אבל אם היו פסקי הלכה ע"פ הקוראן שמונעים מפלשתינאי להקשיב ליהודי מרצה (עד כמה שזה היפוטתי), הייתי מבין את הצד שלהם בסיפור. אני לא טוען לשניה שהוא מוצדק. אני פשוט טוען שתמצא את עמק השווה פה, כי לבטל את כל הסיפור זה תרחיש שברור לכל הצדדים שלא יקרה.
וזה בלי לדבר על הבדל גזע לעומת הבדל מין. בעיקרון כמובן ששניהם לא מקובלים, אבל מין הוא הרבה יותר נפוץ והרבה פחות חמור ו\או מורגש בדרך כלל, בייחוד בעולם המערבי (שאליו אנחנו מנסים לשאוף אבל לעולם לא נגיע). ג'אסט סאיינג.

יש גבול עד כמה החברה הכללית יכולה להתאים את עצמה לצרכים של כל אוכלוסיה.
אם הגבול של הדתיים דורש הדרה ואפלייה מוחלטת של אוכלוסיית הנשים - אין שום סיבה בעולם להעדיף את ה"זכויות" שלהם על פני זכויות הנשים.
שום סיבה חוץ מהעובדה שהם אלימים וחזקים פוליטית, והנשים לא. וזאת הסיבה היחידה שלא זורקים אותם מכל המדרגות.

איך נשים נפגעות בסיפור הזה? פחות אנשים דתיים בקהל? בעובדה שדתיים ישוחררו מטקסים שנשים מופיעות בהן יש אפלייה מוחלטת של אוכלוסייה שלמה ותעדוף זכויות על פני אוכלוסייה אחרת? נו באמת.
אני אחזור לאיך שהתחלתי את כל הדיון הזה- פרופורציה.
תחשוב שניה בהגיון על איך הפסיקה הזאת תגרום לאירועים להראות באופן מעשי והרי התשובה- פחות דתיים בקהל ואיזה 3 שמכסים עיניים ואוזניים. בו פאקינג הו.
תראה, אני הראשון להסכים איתך שיש גבול. אבל זה ממש לא מתחיל כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
מה זה "איך נשים נפגעות"?
כבר אמרתי - תחליף את המילה "נשים" בכל אוכלוסיה אחרת ותגיד לי איך לעזאזל האוכלוסיה המדוברת לא נפגעת אם "ראוי" שהיא לא תשיר בטקסים צבאיים?
אם זה היה דרוזים זה היה בסדר? אתיופים? אשכנזים? אנשים מבוגרים?
איזו אוכלוסיה אמורה לקבל בשקט את העובדה שסמכות צה"לית רשמית מתייחסת בצורה חיובית וממליצה למעשה שהיא תופלה בטקסים צבאיים?

תחשוב שנייה בפאקינג היגיון - למה לעזאזל שנשים יתאימו את עצמן לרגשות הדתיים, ולא שהדתיים יתאימו את עצמן לרגשות הנשים והגברים שלידם שמזדעזעים מהחוצפה הזאת להגיד לחצי מהאוכלוסייה בצבא מה ומתי להוציא מהפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
בהקשר למה שפרנק כתב, יש לי סיפור משעשע.
פעם טיילתי בפארק הירקון, והזדמן לי ללכת לצידם של עשרות ילדים חרדים שהיו מלווים בכעשרה או עשרים מבוגרים.
במקום כלשהו לאורך השביל עליו הלכנו הצטלמה מישהי לאיזו הפקה קטנה, כולל שמלת ערב קטנטנה, נעלי עקב ואיפור כבד.
כמות הפעמים שהמלווים האלה התנגשו בילדים, זה בזה ובצמחייה שמסביב תוך כדי שהם נועצים מבט חרמני לעילא בנערה המצטלמת ומעמידים פנים שהם בוחנים את הציפורים הנודדות היתה פשוט היסטרית.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מה זה "איך נשים נפגעות"?
כבר אמרתי - תחליף את המילה "נשים" בכל אוכלוסיה אחרת ותגיד לי איך לעזאזל האוכלוסיה המדוברת לא נפגעת אם "ראוי" שהיא לא תשיר בטקסים צבאיים?
איזו אוכלוסיה אמורה לקבל בשקט את העובדה שסמכות צה"לית רשמית מתייחסת בצורה חיובית וממליצה למעשה שהיא תופלה בטקסים צבאיים?

תחשוב שנייה בפאקינג היגיון - למה לעזאזל שנשים יתאימו את עצמן לרגשות הדתיים, ולא שהדתיים יתאימו את עצמן לרגשות הנשים והגברים שלידם שמזדעזעים מהחוצפה הזאת להגיד לחצי מהאוכלוסייה בצבא מה ומתי להוציא מהפה.

אתיופים זה גזע. אשכנזים זה גזע. דרוזים זה גזע. עם מבוגרים אתה יותר מתקרב.
אבל אתה כל הזמן חוזר אחורה, אני מדבר איתך מעשית, יואו נואו וואטס מעשית? תתיחס לזה.
בסופו של יום הנשים לא יתאימו את עצמן לכלום, כי כל מה שיקרה זה כמה דוסים שיקבלו אישור מראש לא להיות נוכחים בטקס.
אתה מציג את זה כאילו השתנו סדרי עולם בצה"ל. "להגיד לחצי אוכלוסייה מה מה ומתי", "מזדעזעים..." אני עוד אחשוב שהתחילו לבצע בצה"ל חציית בסיסים ע"פ מין.
אם את זה לא הבנת אז אין לי מה להוסיף כי אני מרגיש שאני כבר טוחן מים...
יום טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
Adom Esh כתב:
הפועל כתב:
מה זה "איך נשים נפגעות"?

אתיופים זה גזע. אשכנזים זה גזע. דרוזים זה גזע. עם מבוגרים אתה יותר מתקרב.
אבל אתה כל הזמן חוזר אחורה, אני מדבר איתך מעשית, יואו נואו וואטס מעשית? תתיחס לזה.
בסופו של יום הנשים לא יתאימו את עצמן לכלום, כי כל מה שיקרה זה כמה דוסים שיקבלו אישור מראש לא להיות נוכחים בטקס.
אתה מציג את זה כאילו השתנו סדרי עולם בצה"ל. "להגיד לחצי אוכלוסייה מה מה ומתי", "מזדעזעים..." אני עוד אחשוב שהתחילו לבצע בצה"ל חציית בסיסים ע"פ מין.
אם את זה לא הבנת אז אין לי מה להוסיף כי אני מרגיש שאני כבר טוחן מים...
יום טוב.

אם אתה לא מצליח לראות את הקשר בין הפרשה הנוכחית לבין הרעיון (התיאורטי לעת עתה) של בסיסי צבא שמפרידים בין גברים לנשים אז באמת כדאי שלא תוסיף.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
אתם גם ככה עושים רעש מכל פסיק וכל ציוץ שרב הזוי או לא מוציא מהפה כל פעם.
זה לא התחיל אתמול, ולא ייגמר מחר. גם אם יש מגמה כזו, ומאוד יכול להיות שכן, זה בטוח לא אירוע משליך או אחד כזה שנותן את האות.
זו ערימת שטויות שתמיד הייתה באיזור. בייחוד בצבא.
אם אתה באמת רואה יום שבו יחצו בסיסים ע"פ מין אני באמת לא אוסיף.

ועכשיו על אמת :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
Adom Esh כתב:
אתם גם ככה עושים רעש מכל פסיק וכל ציוץ שרב הזוי או לא מוציא מהפה כל פעם.
זה לא התחיל אתמול, ולא ייגמר מחר. גם אם יש מגמה כזו, ומאוד יכול להיות שכן, זה בטוח לא אירוע משליך או אחד כזה שנותן את האות.
זו ערימת שטויות שתמיד הייתה באיזור. בייחוד בצבא.
אם אתה באמת רואה יום שבו יחצו בסיסים ע"פ מין אני באמת לא אוסיף.

ועכשיו על אמת :)

ברור שזה לא אירוע אחד, אבל אי אפשר כל פעם לבוא ולהגיד "אתם נתפסים לאירוע".
זה מסוג התשובות שקיבל הילד שאמר שהמלך הוא ערום.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ספטמבר 2011, 16:24 
סמל אישי של המשתמש
גם אי אפשר להגיד על כל אירוע "איראן זה כאן".
זה מסוג הילדים שצעקו זאב ובסוף אף אחד לא בא.
מי עושה את ההבדלה? אף אחד. אתה יכול להסכים ואתה יכול לא.

אם אני חוזר לאשכול הזה שוב שימו אותי בפריזר לשנה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: