הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
chaiel49 כתב:
הפועל כתב:
הרע כתב:
נח"ל ח-ר-ד-י.
מספיק לחפש איפה שאין.
זאת היחידה היחידה בצה"ל שמסוגלת לשמור ולכבד את ערכי החרדים, רק בגלל זה הם מתגייסים אליה.
מה לעשות שהם לא יכולים לראות נשים רוקדות.
טיפש מי שהביא אותם לשם וגרם את הסיטואציה הזאת, מבחינתם ובצדק ולא הייתה שום ברירה אחרת.
אם הם לא יכולים לראות נשים רוקדות, למה זה מובן מאליו שהנשים צריכות לצאת מהאולם (כלומר להתאים את עצמן לחרדים), ולא להפך?
ואז ישפטו אותם? ע"ע צוערים שיצאו באמצע טקס בשל שירת נשים והודחו, נראלי אפילו היום קראתי עלזה כתבה...
החלטה של המפקדים שלהם
אתה יודע מה יפה בכל העניין? אני עובד בירושליים, בעוונותי. בשבועיים שבהם הרכבת הקלה היתה בחינם נדחסו מיליון חרדים לתוכה ועשו לונה-פארק הלוך ושוב לכל אורך הקו עם הילדים שלהם, וכל זה כשהם מתחככים בצפיפות אדירה בגברים ונשים חילונים, עם חולצות ומכנסיים קצרים, ומחשופים שופעים, בלי חשבון ובלי שום בעיה.
שום תלונה לא היתה, פתאום - הכל בסדר! אין קווי מהדרין ואין צורך בהפרדה... הכל סבבה!
זו שתלטנות ורודנות של קבוצת אוכלוסיה מפונקת וחצופה שהתרגלה שהציבור מתקפל כמו טרמפולינה לשמע כל יבבה שלהם. יש להם בעיה, שיצאו החוצה, מי הם בכלל שיקבעו לבחורה בקרקל אם לרקוד או לא... הזבלים הקטנים.
לגמרי!
אז אני לא עובד בירושלים, למזלי. אבל אני מבלה הרבה בפארק הירקון בתל אביב. מדי יום. ובשבועות האחרונים של חופשת הקיץ הפארק היה מלא, גדוש ורווי באלפי חרדים מבני ברק שהגיעו לשם על נשיהם וטפם. מאות ואלפים של משפחות משפחות של חרדים, שהגיעו לשם באוטובוסים, על כל העגלות שלהם, ילדיהם הקטנים, ילדים מתבגרים, נשים וגברים. אלפים. היה צפוף עד כדי התחככות (אמנם מדובר בפארק, אבל שביליו ספורים וצרים מאוד). סבבה ונחמד מאוד. קיץ.
לא התרשמתי שהיתה להם (לגברים, לבעלים, לגברברים, לנערים, לילדים המתבגרים ולילדים הזאטוטים) בעיה להתחכך ממש (תרתי משמע) במאות המשתמשים והמשתמשות הקבועות של הפארק - אותן מאות רצות, הולכות וסתם עושות ג'וגינג במכנסוני לייקרה קצרצרים ובחולצות צמודות וחושפות בטן (וגם פיטמה).
יתרה מזאת - אני מניח שזה היה חלק מהאטרקציה (לפחות בסתר) אצל רבים רבים מהם. בחורות חילוניות חשופות ישבן (מחוטב), בטן (שטוחה) וציצקעס (מבליט פיטמה).
אגב, אותו כנ"ל בימי ראשון, שלישי וחמישי (ימי הגברים בחוף הדתיים) בחופים הסמוכים לחוף הדתיים - חוף מציצים וחוף הילטון. ציצקעעעססס...!