לירון האדום כתב:
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:
אדום אופטימי כתב:
ד"א כמה נקודות הוצאנו בשנה שעברה בעכו ?
ד"א 2, כמה נקודות הוצאנו לפני שנתיים בעכו ?
הכלבים נובחים והשיירה עוברת
אז לא שיחקנו בעכו אלא בנצרת עילית,
אבל אני צוחק, זה באמת לא משנה .
סה"כ פתיחת עונה מצויינת, שמחתי לראות היום את קשטן עולה בהרכב, החילופים שערך היו במקום...
אבל עכו זה לא מדד.
ועכו של השנה חלשה יותר מעכו של השנתיים האחרונות.
זה מדהים איך תמיד יש לכם מה לאמר.
בלתי יאומן.
ודרך אגב גם הפועל של השנה חלשה יותר מהפועל של השנתיים האחרונות.
את המשפט המודגש הבנת??
הבנתי גם הבנתי.
אותי יותר משך המשפט האחרון שעכו זה לא מדד, והיא יותר חלשה מהשנתיים האחרונות.
וזה פשוט לבוא ולהמעיט בערך הניצחון היום.
תקשיב טוב, אני רציתי את גוטמן בהפועל לכל החיים!
אבל מה שאתם עושים לקשטן זה פשוט גועל נפש ברמות קשות!!!
כל האשכול הזה הוא מחדל ומה שאתם עושים זה קודם כל לפגוע בהפועל אם עדיין לא הבנתם.
תפסיקו להשוות לגוטמן כל הזמן! זו לא אותה קבוצה, לא אותם שחקנים.
מאיפה בדיוק הציפיה והיהירות הזאת מקבוצה חדשה כמעט לגמרי שתשחק בספטמבר כמו קבוצה שרצה שנתיים או שלוש? אצל רוב האנשים כאן זה מחוסר הבנה מינימלי! ולהם אני לא מגיב.
עכשיו ככה, עם כל הקבוצה המדהימה שהיתה לך שנה שעברה לא ניצחת את ביתר בבית ובכלל בליגה.
את עכו לא ניצחת בחוץ גם כן, השוואה טיפשית נכון? מאד טיפשית! אפשר לשחק עם זה לכל הכיוונים את משחק ההשוואות!
רוצה להמשיך להשוות?
קשטן הביא דאבל נקי ללא קיזוז.
קשטן הגיע לרבע גמר אופא! הישג השיא של הפועל והכדורגל הישראלי בכל הזמנים.
כל מי שמזיין את המח על מאמן הגנתי אין לו חצי מושג! אין דבר כזה מאמן הגנתי או התקפי!
יש כלים ועם הכלים שיש לך אתה משחק. אנשים כאן מוזמנים לפתוח את הטבלה של שנת 2000 ולהסתכל על יחס השערים, ובאותה הזדמנות לפתוח את כל הטבלאות של הקבוצות שאיתם לקח אליפויות. יש כאן בורות בלתי נלאית של אנשים חסרי ידע שיוצרים סטיגמות פשוט לא נכונות, וזה לא רק כאן, גם בעיתונות הכתובה אותו דבר, זה פשוט בזיון שאין כדוגמתו!
הכי קל זה להישאר תקוע בזכרונות של הקבוצה של גוטמן אבל זה תוקע אותכם וזה תוקע אותנו ואת הפועל ומונע ממנה
לצאת לדרך חדשה.
אשכול לא ראוי בעליל.