בלומי האדום כתב:
בדיוק אותו רכב, בשתי התמונות, BMW X6 M.
משטרה חלמאית, שעם קצת יותר מעוף, הנהג הפוגע והשותפים שלו לנסיעה וההברחה, היו כבר בידיים שלהם.
כמה שעות לוקח לבדוק מי הבעלים של רכב, שאולי 200 איש מחזיקים בו בישראל.
במיוחד אם מצמצמים את המספר הזה לדיפלומטים, מספר זר וייבוא אישי.
שעה על המחשב המשטרתי, וכל דביל מוציא רשימה של חשודים לכל תחנות המשטרה בישראל כולל מעברי הגבול.
אני כבר לא מדבר על זה, שהם כבר הגיעו לרכב, לקחו ממצאים שמאיישים קשר למנוחה, ויש סבירות גבוהה שבעל הרכב הוא הפוגע, אז מה בדיוק חוסם אתכם מלפרסם את שמו כנמלט.
24 שעות אחרי, וכל מה שהם יודעים למסור, זה שהם במצוד וייתכן שהוא וחברו נמלטו מהארץ.
פשוט לא להאמין!
שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב.

א. יש 80 רכבים כאלה בארץ.
ב. לפי הפרסומים זה מה שעשו. יכול להיות שככבר אחרי כמה דקות ידעו במי מדובר אבל הוא הספיק להמלט ולהתחבא ולא ידעו היכן הוא נמצא.
ג. יכולות להיות הרבה סיבות לכך שהם לא מפרסמים את שמו של החשוד, אולי הרכב הזה שייך למישהו שלא נהג בו? אולי כבר יושבים על החשוד ולא רוצים לגרום לו לברוח. אני מניח שיש למשטרה את השיקולים שלהם אם לפרסם או לא לפרסם. זה לא הוגן להעביר ביקורת בלי להכיר את כל הפרטים.
ד. עדיין יש את האפשרות שהוא הצליח לברוח מהארץ בכל מיני דרכים שונות ומשונות, בטח אם הוא עבריין בינלאומי מתוחכם.
וגם אי אפשר לפסול על הסף את תיאוריית הקונספירציה למרות שהיא נשמעת דיי מופרכת.
בכל מקרה, אני די בטוח שלמשטרה יש מאה אחוז הצלחה בלכידת הנמלטים מפגע וברח. אם הוא בארץ הוא ייעצר וגם אם לא, יש סיכוי טוב שיגיעו אליו.