תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 08 יולי 2025, 19:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יו"ר "העבודה" שלי יחימוביץ'
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
אני מת לדעת למי הצביעו באזור שלי, אין איפה לראות תוצאות של כל הקלפיות?

מעניין כמה חברי עבודה נשארו בקיבוץ שלי ולמי הם הצביעו.

חפש על הלוח מודעות בחדר אוכל :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 20:28 
האמת שאתה צודק, שם יש בבחירות הכלליות, אני אקפוץ לשם מחר למרות שקשה לי להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 20:36 
zink כתב:
דוקא פרץ מדבר ונואם מצוין לדעתי.

הוא מדבר מצוין, אבל יותר מידי על פוליטיקה. לא "פתח" אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
האמת שאתה צודק, שם יש בבחירות הכלליות, אני אקפוץ לשם מחר למרות שקשה לי להאמין.

אם אני זוכר נכון אז בדרך כלל זה גם מפורסם בעיתוני יום חמישי (הדף הירוק או איך שלא קוראים לזה עכשיו והשני)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 08:36 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
צ׳ארלי אתה היחצ״ן של פרץ?
אם לא אז זה ממש בזבוז לאור התגובה שלך שהיא מלאכת מחשבת
רק הערה קטנטנה לסדר
אני מצפה מאדם שמתימר להיות מנהיג להתעלות קצת מעל הילדותיות של אכלו לי ושתו לי שמאפיינת את פרץ
ועוד אני מצפה מאחד שהגיע כבר להיות שר בטחון בממשלת ישראל שיפסיק כבר לעשות שימוש בשד העדתי
זה שחוק ובעיקר נמאס מאד
היית שר בטחון נכשלת בתפקידך בכך שהיית מעורב במלחמה מיותרת שנוהלה גרוע ושחקה עד דוק את ההרתעה הישראלית אז למען השם הנח לנו שב בבית בשקט ותן לאנשים אחרים לנסות את כוחם

אני פעיל במטה של עמיר וחשוב לי שאנשים ידעו את האמת ולא יקבלו דעה שגויה בשל "דיווחים" של עיתונאים מטעם או מערכון של ארץ נהדרת או תמונה שתוכננה מראש לפגוע באדם.
פרץ הוא האחרון שניתן לומר עליו "אכלו לי שתו לי". הוא גם מעולם לא עשה שימוש במוצאו העדתי ולא הסית בשם העדתיות, כמו שעשו לפני אריה דרעי או מנחם בגין (שהוא בכלל פולני אבל כולם זוכרים את נאום הצ'חצ'חים שלו בבחירות 1981).
פרץ לא היה מעורב באותו מבצע צבאי (שבשל לחצים כאלו ואחרים כונה בהמשך "מלחמת לבנון השניה") אלא היה אחד מיוזמיו. הוא לא נגרר לכך הוא תמך בכך, ובצדק. פרץ סבור ששיטת המקל והגזר לא תעבוד במזה"ת, אלא רק שיטת הנבוט והאננס. כלומר, המקל לא מרתיע את המחבלים ומנגד הגזר לא מושך את המתונים. אם תנפנף בנבוט ותציע אננס, תוכל להגיע להסדר מדיני ראוי וכן להרתיע את שונאינו.
המבצע ב-2006 לא פגע בכושר ההרתעה של צה"ל, נהפוך הוא. היו לחיזבאללה מספיק "סיבות" להצית את הגבול מאז ואולם מלבד איומים של נסראללה (כן, כן, הוא עדיין בבונקר מאז למרות שלא הורתע לטענתך) הגבול הצפוני שקט. אם כבר, הפיאסקו של המבצע טמון בהסדר שבא בעקבותיו באו"ם ע"י שרת החוץ דאז, לבני, שבחסותו חזר החיזבאללה להתחמש עד מעל לראש.
אגב, להאשים את פרץ בכישלון מבצעיים עליהם אמונים הרמטכ"ל ואלופי הפיקוד כמו הפאשלה ביום האחרון למבצע, שהיה בכלל יוזמה של אולמרט, זה ממש לא במקום.

בשורה התחתונה: אנשים לא יודעים איך "לאכול" אדם כמו פרץ, שלא מתאים להם ויזואלית כנראה, אז הם מחפשים אותו בכל צעד ושעל. דברים הרבה יותר גרועים עשו אחרים אבל הם זכו למחילה ולניסיון חוזר, רק כי היו מהמלייה הנכון, חלקם פלמ"חניקים, חלקם עבדו צמוד לבן גוריון, חלקם צמוד לזאב ז'בוטינסקי וחלקם פשוט יוצאי סיירת מטכ"ל...

אני לא מתרגש. בשנות ה-60 המאוחרות דברים ברוח דומה נאמרו גם על לוי אשכול. אשתקד נבחר אשכול לרוה"מ הטוב ביותר של ישראל, מיד אחרי שני "הענקים" של הדור, דב"ג ובגין. ללמדך, שלפעמים בפרספקטיבה של הזמן, אנשים יודעים להעריך נכון את האדם אותו פסלו בזמן אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 08:52 
אני לא מטעם אף אחד ,לא עובד בשביל אף אחד ואפילו כבר לא חבר במפלגת העבודה
כצופה מן הצד אציין רק שאם פרץ יבחר אין סיכוי שאשקול להצביע לעבודה
נראה שזו תחושת רבים לפי הסקר היום בהארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 09:37 
סמל אישי של המשתמש
בוא לא נגזים, זו תחושה של לכל היותר 4 מנדטים לפי הסקר היום בהארץ

בכל המקרה הנבוט והאננס זה ענק :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.1473049
העבודה בראשות יחימוביץ' מזנקת ל-22 מנדטים; פרץ מביא 18 מנדטים
פחות מיממה לאחר הסיבוב הראשון, מתברר שהמפלגה חיה, בועטת ושואבת קולות - בעיקר מקדימה, שאינה נתפסת כחלופה לדורשי הצדק החברתי

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 09:49 
הפועל כתב:

הישר מהאיש והמשקפת
וגם זו מסתבר היתה מזימה זדונית של אויביו
ולא חלילה טעות שלו
אוי לנו שאלה מנהיגינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
הפועל כתב:

הישר מהאיש והמשקפת
ולא חלילה טעות שלו
אוי לנו שאלה מנהיגינו

איזה חרטא אלוקינו שישמור עלינו ויציל.
לא שאני מחובבי פרץ, אבל להיתלות בקשקוש המקושקש של המשקפת זו דמגוגיה באמת זולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:17 
יהיו בחירות מעניינות בשנה הבאה, לדעתי דרעי הולך להשתלט על ש"ס וביבי וליברמן יבכו על זה הרבה זמן. אני כן מקווה שעמיר פרץ יזכה בפריימריז בעבודה כי אני לא אוהב את הגישה של שלי כלל וכלל, יותר מדי פרו-ביבי. התקווה הכי גדולה שלי זה לראות את ברק עף על טיל מכל תפקיד פוליטי במדינת ישראל, איש מאוס שכמוהו. חבל שאין פה מספיק אומץ ללכת לממשלת אחדות אמיתית קדימה/ליכוד/עבודה כי כרגע כל אחד עסוק בתחת של עצמו.
ולעולם אני לא אסלח ללבני שקיבלה הצעה מנתניהו להצטרף לממש אחדות לאומית ודחתה אותה כי חשבה שתצליח להקים קואלציה, הנה יא טמבלית, הרסת לנו 4 שנים וזה ייקח 10 לתקן את המצב.
( בעיקר בזירה הבינלאומית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:23 
האוהד נועם כתב:
mkorman1 כתב:
הפועל כתב:

הישר מהאיש והמשקפת
ולא חלילה טעות שלו
אוי לנו שאלה מנהיגינו

אף אחד לא נתלה בזה
ואם כבר בדמגוגיה זולה עסקינן אז ליחס כל טעות למזימה זדונית של אויביך זו דמגוגיה במיטבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר מיינסטרים במסווה של שמאל - האתר של הארץ עבר שדרוג מכוער לאללה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
האוהד נועם כתב:
mkorman1 כתב:
הפועל כתב:

הישר מהאיש והמשקפת
ולא חלילה טעות שלו
אוי לנו שאלה מנהיגינו

מזכיר לי את הגמגום בנאום הרדיופוני המפורסם של אשכול. כמה ירדו עליו אחר כך, כמה לעגו עליו בגלל אותו גמגום, כמה השפילו אותו (וזה עוד בתקופה שבה עוד לא היה "ארץ נהדרת". עוד לא היתה בכלל טלוויזיה).

אז אני לא אומר שפרץ זה לוי אשכול (לדעתי ראש הממשלה הכי טוב שהיה לנו, שני רק לבן גוריון), אבל להתלות בגמגום רדיופוני, או במשקפת טלוויזיונית? נו, באמת.

מודה, הייתי חסיד נלהב (אפילו מאוד) של פרץ בפריימריס 2005. תמכתי בו מאוד. חשבתי שהוא האיש הנכון שממזג עולמות שונים, לעיתים שאינם נפגשים. קצת התאכזבתי.

ואולם, הייתי מוכן לתת לו צ'אנס נוסף. אם רבין קיבל, ושרון קיבל, וברק קיבל ואפילו ביבי קיבל, אז באמת שקשה לומר שלפרץ לא מגיע צ'אנס נוסף בראשות המפלגה.

אז נכון, הייתי שמח לראות את מצנע שם, אבל אם לא הוא אז פרץ. לשלי יחימוביץ' יהיה לי קשה מאוד להצביע. בוודאי שאזדקק לגלולה נגד בחילה. אולי אפילו שתיים. בוז'י זה נחמד, אז נשארנו עם מצנע או פרץ.

או כמאמר קורמן: כצופה מן הצד אציין רק שאם יחימוביץ' תבחר, קטן הסיכוי שאשקול להצביע לעבודה.
עם מצנע או פרץ ארגיש שלם הרבה יותר.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 14 ספטמבר 2011, 10:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
האוהד נועם כתב:
mkorman1 כתב:
הפועל כתב:

הישר מהאיש והמשקפת
ולא חלילה טעות שלו
אוי לנו שאלה מנהיגינו

אף אחד לא נתלה בזה
ואם כבר בדמגוגיה זולה עסקינן אז ליחס כל טעות למזימה זדונית של אויביך זו דמגוגיה במיטבה

לא אוייב... מישהו חמד לצון והשיג את מה שרצה. אתה באמת חושב שסרן בצנחנים לא יודע להביט במשקפת? אתה חושב שמגישים לשר הבטחון משקפת סגורה או אמר"ל סגור ושהוא כבר יתפעל אותו?! רבאק, הוא שר הבטחון לא טוראי מושתן.
אוי לנו שככה משפילים את מנהגינו, שאוייבינו מסביב רואים את התמונה של מי שאמון על בטחון המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:43 
בזה שאוי לנו אתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
Roman כתב:
יהיו בחירות מעניינות בשנה הבאה, לדעתי דרעי הולך להשתלט על ש"ס וביבי וליברמן יבכו על זה הרבה זמן. אני כן מקווה שעמיר פרץ יזכה בפריימריז בעבודה כי אני לא אוהב את הגישה של שלי כלל וכלל, יותר מדי פרו-ביבי. התקווה הכי גדולה שלי זה לראות את ברק עף על טיל מכל תפקיד פוליטי במדינת ישראל, איש מאוס שכמוהו. חבל שאין פה מספיק אומץ ללכת לממשלת אחדות אמיתית קדימה/ליכוד/עבודה כי כרגע כל אחד עסוק בתחת של עצמו.
ולעולם אני לא אסלח ללבני שקיבלה הצעה מנתניהו להצטרף לממש אחדות לאומית ודחתה אותה כי חשבה שתצליח להקים קואלציה, הנה יא טמבלית, הרסת לנו 4 שנים וזה ייקח 10 לתקן את המצב.

אריה דרעי לא "ישתלט" על ש"ס. שם אין מפקד וקבלני קולות. שם המחליט הוא מר"ן. והרב עובדיה דואג להראות לכולם שהוא רוצה בטובתו של חביבו אלי ישי. המקסימום שדרעי יוכל לעשות זה להקים מפלגה חדשה. ואכן הוא כבר עובד על זה במשרדו בגבעת שאול, הקמת מפלגה חברתית עם קירבה למסורת, לא חרדית, לא ימנית ולא ספרדית טהורה, בראשותו.
הבעיה? ממה שאני יודע אין ממש קופצים על העגלה הזו ואנשים רציניים לא ממש רוצים לרוץ ברשימה שלו. מה גם שאם הרב עובדיה יחשוב שזה רע לש"ס, הוא יאסור עליו להתמודד ובזה נגמר הקאמבק של דרעי (למרות שלדעתי עובדיה יתמוך בכך כי כך יהיו לו 2 מפלגות בהשפעתו, בדיוק כמו שהיה לרב ש"ך בזמנו כשש"ס הוקמה ועוד סרה למרותו).

דבר אחד בטוח, אם לא ישנו את השיטה הקיימת בכנסת הזו, יהיה קשה מאד לעשות זאת בכנסת הבאה אבל לא תהיה להם ברירה, כי כמו שזה נראה עכשיו, בכנסת הבאה יהיו 2 מפלגות עם 20 וקצת מנדטים (הליכוד והעבודה) ועוד 3 עם 17-18 מנדטים (ישראל ביתנו, קדימה והגוש החרדי של שס-אגו"י). עכשיו לך תנהל מדינה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:48 
Charlie כתב:
Roman כתב:

אריה דרעי לא "ישתלט" על ש"ס. שם אין מפקד וקבלני קולות. שם המחליט הוא מר"ן. והרב עובדיה דואג להראות לכולם שהוא רוצה בטובתו של חביבו אלי ישי. המקסימום שדרעי יוכל לעשות זה להקים מפלגה חדשה. ואכן הוא כבר עובד על זה במשרדו בגבעת שאול, הקמת מפלגה חברתית עם קירבה למסורת, לא חרדית, לא ימנית ולא ספרדית טהורה, בראשותו.
הבעיה? ממה שאני יודע אין ממש קופצים על העגלה הזו ואנשים רציניים לא ממש רוצים לרוץ ברשימה שלו. מה גם שאם הרב עובדיה יחשוב שזה רע לש"ס, הוא יאסור עליו להתמודד ובזה נגמר הקאמבק של דרעי (למרות שלדעתי עובדיה יתמוך בכך כי כך יהיו לו 2 מפלגות בהשפעתו, בדיוק כמו שהיה לרב ש"ך בזמנו כשש"ס הוקמה ועוד סרה למרותו).

דבר אחד בטוח, אם לא ישנו את השיטה הקיימת בכנסת הזו, יהיה קשה מאד לעשות זאת בכנסת הבאה אבל לא תהיה להם ברירה, כי כמו שזה נראה עכשיו, בכנסת הבאה יהיו 2 מפלגות עם 20 וקצת מנדטים (הליכוד והעבודה) ועוד 3 עם 17-18 מנדטים (ישראל ביתנו, קדימה והגוש החרדי של שס-אגו"י). עכשיו לך תנהל מדינה...

ש-מ-א-ל-נ-י-ת!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
פרץ הוא האחרון שניתן לומר עליו "אכלו לי שתו לי". הוא גם מעולם לא עשה שימוש במוצאו העדתי ולא הסית בשם העדתיות,

ובאותה הודעה ממש
ציטוט:

בשורה התחתונה: אנשים לא יודעים איך "לאכול" אדם כמו פרץ, שלא מתאים להם ויזואלית כנראה, אז הם מחפשים אותו בכל צעד ושעל. דברים הרבה יותר גרועים עשו אחרים אבל הם זכו למחילה ולניסיון חוזר, רק כי היו מהמלייה הנכון, חלקם פלמ"חניקים, חלקם עבדו צמוד לבן גוריון, חלקם צמוד לזאב ז'בוטינסקי וחלקם פשוט יוצאי סיירת מטכ"ל...

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

4 מנדטים זה כלום. טעות מדגמית.
היום אנשים אומרים "שלי" כי זה בסה"כ סקר ועדיין ביבי וקדימה לא תפרו את שלי בלכלוך ותעמולה. אבל בקלפי לא בטוח שכל אחד שאמר בסקר "שלי" אכן יצביע ויתן כוח למי שאפילו לא ניהלה ועד בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
Jugband כתב:
ציטוט:
פרץ הוא האחרון שניתן לומר עליו "אכלו לי שתו לי". הוא גם מעולם לא עשה שימוש במוצאו העדתי ולא הסית בשם העדתיות,

ובאותה הודעה ממש
ציטוט:

:LOL2:

מה מצחיק? איפה הסתירה? פרץ עצמו מעולם לא עשה שימוש במוצאו המרוקאי כדי להציג את עצמו כ"דפוק".
אני אישית טוען שחלק מהבעיה של האנשים היא שהוא לא הפלמ"חניק או יוצא הסיירת מרחביה, בוגר אוניברסיטה העברית או שלמד בחו"ל וכו', אלא ארמנד פרץ משדרות. אבל לי מותר להגיד את זה, אני לא עמיר פרץ ואני בכלל... אשכנזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
הקריקטורה היומית של הארץ:

תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 12:47 
Charlie כתב:
הפועל כתב:

היום אנשים אומרים "שלי" כי זה בסה"כ סקר ועדיין ביבי וקדימה לא תפרו את שלי בלכלוך ותעמולה. אבל בקלפי לא בטוח שכל אחד שאמר בסקר "שלי" אכן יצביע ויתן כוח למי שאפילו לא ניהלה ועד בית.

4 מנדטים זה המון
4 מנדטים זה מגמה
4מנדטים זה משאת נפשה של חד״ש למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 12:57 
מעבר לעובדה שאני די מזדהה עם דבריו של צ'ארלי ובמידה לא מועטה של פרנק בתגובות לעיל, הרי שלמרות הציחקוקים על המשקפת ועל כך שיש ביקורת די ארסית על תפקודו של פרץ כשר בטחון, הרי שבסופו של יום וכמי שנאמרו עליו כל כך הרבה מילים על חוסר יכולתו לתפקד כשר בטחון , אזכור שני דברים חשובים של עמיר שעשה בתפקידו זה:
1. בחר באשכנזי כרמטכל, לאחר קדנציה שהוכחה ככושלת לחלוטין של חלוץ. אשכנזי בנה צבא שחזר ליסודות ולא וירטואלי ובמבחן שהגיע לאחר מכן(עופרת יצוקה) הצבא החזיר מעט מהמוניטין.

2. הוא זה שהחליט והינחה את הגורמים לצאת לדרך ולפתח את "כיפת ברזל", שהיום אפילו ברק(מאוס והלוואי וזו תהיה הקדנציה האחרונה שלו בפוליטיקה בכלל), שלא האמין בכך כלל, מיישם זאת הלכה למעשה ואף מגביר את הייצור משום החשיבות המרובה בצעד שכזה למגן את תושבי המדינה בפני איום זה.

לאור העובדה שהדעה הרווחת בין כולם והוא לא ממש מתכחש לה, שהוא היה שר בטחון כושל, הרי שבראיה לטווח רחוק, כנראה שהוא היה לא ממש גרוע.

איני חבר מפלגה ודעותיי כלליות לגמרי ומנסות לראות את הדברים בפרספקטיבה הכי אוביקטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
Charlie כתב:
הפועל כתב:

4 מנדטים זה המון
4 מנדטים זה מגמה

4 מנדטים ביחס ל20 זה 20% בסה"כ
4 מנדטים ביחס ל20 שהעבודה מקבלת לפי הסקרים זה לא משהו שלא יכול להשתנות 50 פעמים בכל כיוון בשנה וחצי הקרובות.
רבאק, 4 מנדטים בסקר אחד זה אפילו לא מעל גבול הטעות הסטטיסטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 13:38 
its-sick כתב:
הקריקטורה היומית של הארץ:

תמונה

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 14:05 
הפועל כתב:
mkorman1 כתב:
Charlie כתב:
הפועל כתב:

4 מנדטים זה המון
4 מנדטים זה מגמה

4 מנדטים ביחס ל20 זה 20% בסה"כ
4 מנדטים ביחס ל20 שהעבודה מקבלת לפי הסקרים זה לא משהו שלא יכול להשתנות 50 פעמים בכל כיוון בשנה וחצי הקרובות.
רבאק, 4 מנדטים בסקר אחד זה אפילו לא מעל גבול הטעות הסטטיסטית

לא יעזור
אני מקווה שהשכל הישר ינצח
ולא יתנו צ׳אנס נוסף למי שכשל
גם לביבי נתנו עוד צ׳אנס וכולנו נושאים בתוצאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
אז פשוט תגיד שאתה לא בעד פרץ, ותנמק. אל תדחוף טיעונים רבע עניינים על כמה מנדטים כל אחד מביא.

וגם לרבין נתנו צ'אנס נוסף ,וגם לשרון ושניהם נחשבים (בצדק או שלא) למוצלחים
גם ביבי אגב בקדנציה השנייה נחשב בסה"כ מוצלח בעיני בוחריו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 15:14 
מדינת ישראל = גן עדן לפוליטיקאים כושלים
לא משנה מה עשית או לא עשית
תמיד ימצאו המטומטמים שימשיכו לתמוך בך
מה הצעד הבא?
קצב בראשות המפלגה לזכויות הגבר?
זה רק כדי להמחיש עד כמה הטיעון בעד מתן הזדמנות שניה הוא אידיוטי
והטיעון בדבר מספר המנדטים לא רק שהוא סופר עניני אלא שהוא היחיד שקובע
השאלה היחידה שמענינת כרגע היא מי יצליח להרים גוש חוסם ועם כל הכבוד הראוי זה לא עמיר פרץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
נובמת. תגיד מה שתגיד על שרון רבין פרץ וביבי, הם לא הורשעו בפלילים וישבו בכלא.
להעמיד מתן הזדמנות שניה עבורם על אותה רמה כמו זו של קצב, זו אפעס קצת הגזמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 306 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: