תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 21:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלי דסה, קובי מויאל והקהל של בית"ר.
הודעהפורסם: 12 ספטמבר 2011, 20:47 
סמל אישי של המשתמש
אדום עד לגרדום כתב:
דגל אדום כתב:
ofirhapoel כתב:
קודם כל, קובי מויאל היה ונשאר שחקן מלוכלך אני כל כך שונא את האפס מאופס הזה הלוואי שהוא ייפצע ונמנע מלראות תזבל הזה על המגרש...
דבר שני, אלי דסה המגן האתיופי, הסמרטוט של בית"ר. תגיד יא חתיכת אפס מסריח, זה לא מפריע לך שהקהל שאתה מוחא לו כפיים בסיום המשחק צועק קריעות גזעניות לעבר שחקן כהה עור בקבוצה שממולך? אני אשכרה לא מבין את זה איך הוא כזה חסר עמוד שדרה והוא אשכרה לא מנסה אפילו לדבר עם האוהדים המגעילים האלה...
ולסיום, אוהדי בית"ר. אתם מפתיעים במשחקים האחרונים נגדינו. מעודדים גם כשלא הולך, מחוברים לשחקנים ולמאמן, לא מקללים בהפסדים, מנסים לדחוף. בקיצור מנסים לחכות אותנו. עלי זה לא עושה רושם כזה גדול כמו על כל מיני פרשנים בטלויזיה. מחוץ למגרש נשארתם טינופת עדיין יורקים על ילדים קטנים שעוברים בחנייה החשוכה, זורקים בקבוקים על אנשים מבוגרים...חלאות הייתם חלאות נשארתם. מאחל לכל המגעילים האלה שראיתי היום שירקו על ילדים שיקרה להם משהו רע, אני עצבני עכשיו ולא רוצה לצאת מפרופורציות אבל הם באמת מגעילים אותי, רק רע לכם!!
נשארתם אותם כורדים תימנים ערסים טיפשים עם הגופיות והשרשראות זהב המכוערות האלה . טוטו, זה שאתם כל כך שונאים זיין אותכם היום ונתן לנו, הפועל, היריבה הכי שנואה שלכם 1:0 קטן מתוק כמו שאנחנו אוהבים עליכם. תאמת? אפילו לא הגיע לכם להפסיד, אבל מאכפת לי ככה זה יותר כואב וזאת הנקמה על מה שאתם עושים מחוץ למגרש.
זיינו אותכם יא ענהלפהבטים!! ואל תשכחו תאליפות בטדי, שבוע טוב :HEART2:

אני קצת מבולבל. קיבלתי את הרושם שהתגובה שלך יוצאת נגד גזענות ודווקא זה האופן שבו אתה בוחר לתאר את אוהדי ביטר?

אוי נו באמת תרגעו קצת, לא גזענות ולא נעליים, סתם עוד כינוי לכנות אותם, לא משו אישי נגד העדה הזאת ולא בטיח כולה אמר להם כורדים כי זה מה שהם נקודה.
אגב אוהדי בית"ר מאוד מאוד גאים בהיות כורדים וכו' ככה שזה אפילו לא מעליב אותם
אפילו היה פעם שלט בטדי כמה בסוף שנות ה90 "אנא כורדי" אז לא להעיר איפה שלא צריך.

ברכותיי על תואר ההודעה המטומטמת שקראתי השבוע.
נחכה לראות איזו תזכה בשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 03:40 
פשוט תמנעו מקללות כלפם או משו
נכון שלא תמיד זה עוזר וגם אם אתה לא עונה להם בכלום וממשיך ללכת הם ינסו לעשות לך משהו אבל זה מפחית את הסיכון
אבל ברוב המקרים בדרך כלל חברוה של אוהדי ביתר מתחילים לקלל אוהד הפועל והוא עונה להם וזה מתפתח למכות.
ושוב , למה לא מעכבים אותם לעאזעזל? למה אוהדי הפועל בטדי צריכים לחכות חצי שעה ואוהדי ביתר לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 06:29 
סמל אישי של המשתמש
Adom Bdam כתב:
נכון שלא תמיד זה עוזר וגם אם אתה לא עונה להם בכלום וממשיך ללכת הם ינסו לעשות לך משהו אבל זה מפחית את הסיכון
אבל ברוב המקרים בדרך כלל חברוה של אוהדי ביתר מתחילים לקלל אוהד הפועל והוא עונה להם וזה מתפתח למכות.
ושוב , למה לא מעכבים אותם לעאזעזל? למה אוהדי הפועל בטדי צריכים לחכות חצי שעה ואוהדי ביתר לא?

נראה לך באמת שכל הקרבנות פה (הורים עם ילדים, נשים ומבוגרים) קיללו אותם?
נראה לך שמה שאני מחפש אחרי ניצחון של הקבוצה שלי זה לראות ברחוב אוהדי בית"ר מסכנים ולקלל אותם?
מניסיון, אתה יכול להיות הכי רגוע, נחמד ושקט שיש (כמו שצריך וכמו שאתה מצפה שיתנהגו אלייך בכל חברה בריאה ובכל מקום תקין), זה לא ימנע מהם להקיף לך ת'רכב, לקחת לך ת'צעיף וכו'.
העיקר שבקרוב כיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 12:13 
במעריב יש תיאור של המקרה מפ"ת בכתבה הראשית
בקטע הזה לא נותר לי אלא לפרגן לעמיקם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:

יש מצב שתפרט קצת על המקרה ותיאורו?
ובעיקר, מה תשובת משטרת "מוצצים לדומרני ושות'" ישראל לעניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
Noam כתב:

יש מצב שתפרט קצת על המקרה ותיאורו?
ובעיקר, מה תשובת משטרת "מוצצים לדומרני ושות'" ישראל לעניין?

http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/284 ... 1&cat=7101

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 12:49 
תיאור מone, די דומה לזה של עמיקם:
למרבה הצער והזעזוע, זה לא היה אירוע האלימות היחיד לאחר המשחק. באירוע נפרד, נער בן 17, בן של שחקן עבר בכדורגל הישראלי, עשה את דרכו לביתו לאחר המשחק, כשראה רכב ובו ארבעה אוהדי בית"ר ירושלים עוקב אחריו. הנער פתח בריצה כדי להימלט מהרכב, וכשחשב שאיבד אותם, הגיע לאזור מגוריו כשלפתע הגיחה המכונית מולו.
מהמכונית יצאו ארבעת הגברים, שלדברי הנתקף היו בגילאי 27-28, ובמשך 7-8 דקות, כך לפי סיפורו של הנער, הוא הותקף בברוטאליות על-ידי הארבעה שנעמדו מסביבו במעגל ותקפו אותו בצורה קשה גם לאחר שכבר נשכב על הרצפה. למזלו, בסמוך למקום ישבו שתי בחורות שלומדות עימו, שראו את המתרחש, הגיעו בריצה והבריחו בצעקות את התוקפים.

השתיים הזמינו אמבולנס ומשטרה, ואף הצליחו לרשום את מספר הרכב ממנו יצאו ארבעת התוקפים. הנער אושפז בביה"ח בעיר ונשאר לסדרת בדיקות עד הבוקר, אז שוחרר והמשיך היישר לתחנת המשטרה כדי לתת עדות, שם הודיעו לו השוטרים כי הם מחזיקים בפרטי תוקפיו ומטפלים בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
שרמוטות,לעקוב אחרי ילד זה שיא. צריך לשבור להם כל איבר בגוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
שימותו ה-4 שניסו לרצוח ילד בן 17.

וכוס אמא של ה"בכיר" שאמר שהם רק קומץ, כן כן בלה בלה רק קומץ כוסרבאק... :bang:

אמן יהיה שפעת הבננות ומחסור בבוטנים הם ימותו ברעב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 13:22 
אדום עד לגרדום כתב:

בן זונה ה"בכיר" הזה, זה אסף שקרכלשהו הדובר שלהם.
אני אמור היום לעלות לדבר איתו בתכנית רדיו של ONE, להוציא ת'אפס הזה כזה קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
הגורם שאמר את זה הוא מהפועל, לא מהלה-פמיליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 13:45 
אנטיגונה כתב:

אולי במקרה הזה..
במקרה הקודם של הרכב המנופץ, הדובר שלהם התעקש שזה רק קומץ ואולי אפילו לא מדובר באוהדי בית"ר אלא ב"פרחחים ירושלמים שהלכו בקניון מלכה" להגדרותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
אומסאפ כתב:
אנטיגונה כתב:

אולי במקרה הזה..
במקרה הקודם של הרכב המנופץ, הדובר שלהם התעקש שזה רק קומץ ואולי אפילו לא מדובר באוהדי בית"ר אלא ב"פרחחים ירושלמים שהלכו בקניון מלכה" להגדרותו.

קניון מלחה,
בכל מקרה אני יודע שזה היה מהפועל ולכן זה עוד יותר מרתיח אותי שבמקום להגיד את האמת לכולם, אתה בוחר את המילה "קומץ", מילה אם הוא היה מתנו לקופים בננות הייתי מבין אבל מאצלנו?

חבל.

למרות שבתקשורת שלנו ה"בכיר הזה" יכול להיות המנקה של חודרוב לך תידע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 14:50 
אדום עד לגרדום כתב:

די כבר עם הקומץ
זה לא קומץ זה קומץ זה שתיים עשרה אלף איש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 16:22 
Adom Bdam כתב:

ברור. גם שנשים לא יתלבשו חושפני כדי שלא יאנסו אותן ושאישה לא תענה לבעלה כי הוא יכה אותה.
...
מסכים עם המשפט האחרון, אבל זה לא תרופה לבעיה של אנשים שבאים לכדורגל במטרה לסיים את הערב אחרי שהתנפלו על כמה חסרי ישע.
למה אוהדים של קבוצות אחרות לא הולכים לצוד אחרי משחקים ואוהדי בית"ר כן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2011, 16:42 
הנה קצת פרופגנדה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4121084,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 ספטמבר 2011, 01:43 
סמל אישי של המשתמש
דגל אדום כתב:
ofirhapoel כתב:
קודם כל, קובי מויאל היה ונשאר שחקן מלוכלך אני כל כך שונא את האפס מאופס הזה הלוואי שהוא ייפצע ונמנע מלראות תזבל הזה על המגרש...
דבר שני, אלי דסה המגן האתיופי, הסמרטוט של בית"ר. תגיד יא חתיכת אפס מסריח, זה לא מפריע לך שהקהל שאתה מוחא לו כפיים בסיום המשחק צועק קריעות גזעניות לעבר שחקן כהה עור בקבוצה שממולך? אני אשכרה לא מבין את זה איך הוא כזה חסר עמוד שדרה והוא אשכרה לא מנסה אפילו לדבר עם האוהדים המגעילים האלה...
ולסיום, אוהדי בית"ר. אתם מפתיעים במשחקים האחרונים נגדינו. מעודדים גם כשלא הולך, מחוברים לשחקנים ולמאמן, לא מקללים בהפסדים, מנסים לדחוף. בקיצור מנסים לחכות אותנו. עלי זה לא עושה רושם כזה גדול כמו על כל מיני פרשנים בטלויזיה. מחוץ למגרש נשארתם טינופת עדיין יורקים על ילדים קטנים שעוברים בחנייה החשוכה, זורקים בקבוקים על אנשים מבוגרים...חלאות הייתם חלאות נשארתם. מאחל לכל המגעילים האלה שראיתי היום שירקו על ילדים שיקרה להם משהו רע, אני עצבני עכשיו ולא רוצה לצאת מפרופורציות אבל הם באמת מגעילים אותי, רק רע לכם!!
נשארתם אותם כורדים תימנים ערסים טיפשים עם הגופיות והשרשראות זהב המכוערות האלה . טוטו, זה שאתם כל כך שונאים זיין אותכם היום ונתן לנו, הפועל, היריבה הכי שנואה שלכם 1:0 קטן מתוק כמו שאנחנו אוהבים עליכם. תאמת? אפילו לא הגיע לכם להפסיד, אבל מאכפת לי ככה זה יותר כואב וזאת הנקמה על מה שאתם עושים מחוץ למגרש.
זיינו אותכם יא ענהלפהבטים!! ואל תשכחו תאליפות בטדי, שבוע טוב :HEART2:

אני קצת מבולבל. קיבלתי את הרושם שהתגובה שלך יוצאת נגד גזענות ודווקא זה האופן שבו אתה בוחר לתאר את אוהדי ביטר?

נראלי שהתבלבלתם. השורה הזאת היא מן משחק ציני, כאילו להראות להם שאני בעצם גזען (אבל לא באמת) כלפיהם ולא הם כלפי השחקנים כהי העור... לאדע הם העברתי את ההסבר טוב, בכל מקרה גזענות זאת לא הכוונה שלי. דבר שני חלק מאוהדי בית"ר שראיתי אחרי המשחק ואמרתי להם תראו איך חברים שלכם מתנהגים כמו חיות אדם, הם פשוט אמרו לי "אתה צודק אלא אנשים פסיכים חסרי רחמים ומגעילים". הם בתוך עצמם יודעים שהם מגעילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: