סו אלן כתב:
Frank Serpico כתב:
azran כתב:
סעדון כתב:
Officer Barbrady כתב:
מי זה סעדון הזה? צץ לפני יומיים ומדבר כמו פעיל חמאס.
אני הרבה זמן בפורום אבל לא הייתי ממש כותב פה הרבה.אני ערבי מיפו עם השנים הגעתי למסקנה שרוב אוהדי הפועל הם ימנים בדיוק כמו אוהדי ביתר ומכבי וכמו המשתמש הזה שכותב שטויות עכשיו אתה שואל אז למה אני אוהד הפועל? כי מה לעשות סיממו אותי מגיל קטן על הפועל קבלתי במתנה מנוי של הקבוצה בגיל 9 ומאז אני כמעט כל משחק.
לגבי הפעיל חמאס קצת הגזמת. למה? כי אני דורש שיהיו זכויות לפלסטינים? אז אני טרוריסט?
לא הבנתי ממש את ההשווה בין האוהדים שלנו לבין אלה של חי"בר והמחלה.
אתה משווה אותם ברמת הקיצוניות או פשוט אומר שהם ימניים גם כמו אוהדי חי"בר והמחלה? (או בעצם כמו רוב המדינה)
זה סעדון. הבחור חזק באלגוריות.
אוהדי הפועל/אוהדי בית"ר=אין הבדל.
חיילי צה"ל/מחבלי החמאס=אין הבדל.
יא חתיכת קריקטורה בלתי נסבלת, מה מחבלי מי מחבלי חמאס?
סעדון הגיב לניאוניסים על "שלום עם רוצחים" בדיון על יש פלסטינים או אין פלסטינים (.....)
ומבחינת החוויה שלו, כך נראה, הוא מוקף באוהדי הפועל ימנים אם זה בפורום ואם זה בבלומפילד
עכשיו, מה בדיוק הבעיה שלך איתו או עם הדברים שלו, חוץ מהעובדה שקיבלת מכה רצינית בראש כשנולדת?
הוא אמר את זה באשכול אחר, אם אני לא טועה.
הבעיה היא לא שהוא אמר שיש הרבה אוהדי הפועל ימניים בדעותיהם, מה שכולם פה יודעים ומרגישים, אלא שהוא השווה אותם לאוהדי ביתר ואני בספק אם באמת הוא ראה רוב של אוהדי הפועל שמתנהג כמו רוב אוהדי ביתר (בצורת שירי שנאה לערבים או למוחמד).
בדיוק באותה צורה, אם הוא היה אומר שצהל הוא לא באמת צבא מוסרי אז לא היו באים אליו בטענות (לפחות אני לא הייתי) אבל הוא בחר בהשוואה הקיצונית של צהל לחמאס.