אדום-עולה בבלומפילד כתב:
אני הייתי בגואה לפני 9 שנים, אז קח בערבון מוגבל את מה שאני אכתוב.
1. אוקטובר זה לא העונה. העונה מתחילה בנובמבר, והשיא הוא בדצמבר-ינואר.
2. באוקטובר אתה תבוא ויהיו מלא מקומות פנויים בכל הגסטהאוסים, אז אין לך מה להזמין מראש. אני גם לא חושב שאפשר להזמין. אחרי הכל, זה הודו...
3. לגבי המקום שבו אתה רוצה להיות: זה תלוי מה אתה מחפש. בתקופתי אנג'ונה ביץ' היה הכי מתויר, עם הכי הרבה מסעדות פאבים וכו'. גם רוב המסיבות היו שם, אבל באוקטובר בכל מקרה אין מסיבות אז זה לא משנה.
פאלולם (ולא כמו שכל הישראלים אומרים פאלולים) היה פחות מתויר, לא הייתי שם. אראמבול היה סתם מיותר - הייתי שם ולא היה שם כלום.
אם אתה הולך לאנג'ונה ביץ' אז יש ממש ליד זה חוף שנקרא ואגאטור - זה תכל'ס אותו דבר כמו אנג'ונה. יש עוד חוף צמוד לאנג'ונה, נדמה לי ששמו באגה, ושם יש בעיקר הודים.
לסיכום - אני במקומך הייתי מתחיל באנג'ונה, ואם זה לא היה מוצא חן בעיניי אז הייתי זורם למקום אחר. אגב, גואה באוקטובר זה אחד המקומות הכי יפים שראיתי. הכל מלא חורשות, עצים וכו'.
קח בחשבון שזה הודו, ולהגיע ממקום למקום שם זה לא דבר של מה בכך. אם אתה מגיע ברכבת מבומביי, אז יש איזה תחנה רכבת נידחת ששם אתה צריך לרדת ומשם אתה לוקח אופנוע-טקסי לאנג'ונה. אם אתה מגיע בטיסה אז אני מניח שאתה נוחת בפאנג'ים (שזו עיר הבירה של מדינת גואה) - אתה צריך לברר איך משם אתה מגיע לאנג'ונה.
ממה שהבנתי אוקטובר זאת בידיוק תחילת העונה, הכוונה שלנו מלכתחילה היתה לא להיות בשיא העונה, אנחנו מעדיפים מסיבות אבל גם שקט בשבילנו, לא לעשות כלום חוץ מלרבוץ על הים(בשביל זה נוסעים לגואה)..
אני אכן מגיע בטיסה ובאמת נראה לי שאתחיל באנג'ונה ומשם כבר נזרום..
היתי בטיול ארוך של אחרי צבא בד.אמריקה, אז אין לי בעיה עם לזרום ממקום למקום ולחפש גסט האוסים.
בכל מקרה תודה רבה.