תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 15:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דווקא עכשיו- טל בן חיים ומתן אוחיון
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 22:55 
ברמה האסטרטגית אירופה הרבה יותר חשובה מהליגה. הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 22:59 
אוגוסטוס היל כתב:
Fez כתב:
מה שלמדתי עם ההנהלה הזאת זה שחבל על הציפיות.

ציפיתי עם בוזגלו.
ציפיתי עם פנין.
ציפיתי עם אוחיון.
ציפיתי עם בן חיים.

כל פעם התאכזבתי.
אני לא מתכוון לצפות יותר לשום דבר חוץ מעזיבתם של חדלי האישים האלה, שבאופן ברור הוכיחו שהם לא מסוגלים לנהל מו״מ ולא מסוגלים לנהל קבוצה.
ממליץ גם לכם להפסיק לצפות מהאפסים האלה. 

בוזגלו ופנין לא קשורים להנעלה. בן חיים- לא ברור.
אוחיון 100% הנעלה זונה.
אני מצפה ואמשיך לצפות. לא לצפות = להשלים עם הקיים = לשתוק ולהוריד את הסטנדרטים. מבחינתי זה לא יקרה לעולם

קשטן הוא חלק מההנהלה והסיבה שפנין לא בקבוצה נובעת מה"הבט" של קשטן לפצ'אלקה (ולא הספין של חשש מהמצב הבטחוני).
היינו הפועל "במבי" תא והפכנו להפועל "ספין" ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 23:02 
אוגוסטוס היל כתב:

לא מסכים. קודם כל, כמו שכבר כתבו פה, זה מעגל קסמים. אירופה זה דרך הליגה.
שנית, ליגת האלופות זה רק דרך אליפות ואם מדובר על אסטרטגיה, אז זה הדבר הכי חשוב.
אני כמובן לא מדבר על זה שלי בתור אוהד האליפות זה התואר הכי משמעותי בלי תחרות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 23:07 
אני אישית מוותר על אליפות תמורת זכייה בליגה יורופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 23:07 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אני כמובן לא מדבר על זה שלי בתור אוהד האליפות זה התואר הכי משמעותי בלי תחרות בכלל.

במעגל הקסמים הזה כפי שכתבתי זה גם הליגה דרך אירופה.
חוץ מזה, עם ההתנהלות הבלתי יציבה של הבעלים שלנו אליפות היא לא ריאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 23:11 
סמל אישי של המשתמש
התסריט הצפוי: טועמה כאמור מסרב לעבור, הפועל שולחת את אלרואי ללוזונים בעסקה שכוללת גם את דדי ושבחון,
מקיימים עם טועמה מסיבת עיתונאים כמו של אבוטבול ("חשוב למועדון"... "ישחק בהפועל עד שיפרוש")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 23:30 
שחר כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הליגה דרך אירופה זה בצורה עקיפה. אתה מסיק שהצלחה באירופה תמשוך אותך בליגה. אני מסכים עם הגישה הזו, אבל איך שלא תהפוך את זה, בשביל להצליח בליגה שנמשכת על פני עונה שלמה ו-37 משחקים אתה צריך סגל עמוק ואיכותי אי אפשר לברוח מזה. הצלחה באירופה תמשוך אותך בליגה עד גבול מסוים.

לגבי הסיכויים לאליפות, זה נכון שחוסר היציבות פוגע, אבל לא הייתי אומר שהוא הופך את הסיכויים לאליפות ללא ריאליים. כרגע עם הסגל הזה, אני לא רואה איך הפועל מתמודדים על האליפות (אלא אם פגעו בול בזר ואלרואי יעלה את עצמו דרגה ובלי יותר מדי פציעות וכו').
כרגע מבחינת קישור התקפי ובהנחה שטועמה גמר את הסיפור יש לך מחליף אחד על הספסל וזה עבאס שבהרכב אמורים לעלות הזר ואלרואי. זה כל כך חלש וקלוש שזה מדהים.
אני מניח שהוא ימשיך לשחק עם נוסא בצד ולעשות רוטציות של 2 מתוך השלושה ידין/שי/גורדנה ובכך לקבל עומק ברוטציה (אם זה גודנה באמצע, זה סביר).
במצב הנוכחי הפועל צריכים (בנוסף לבלם) עוד חלוץ ןעןד קשר התקפי כאשר טל בן חיים אם יגיע בסוף, יכול להיות פתרון לשתי העמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 23:36 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

שוב, זה מעגל קסמים אבל איך תצליח בליגה לאורך זמן- ע"י תקציב ראוי שייתן לך צוות מקצועי טוב ושחקנים טובים וסגל רחב (עזוב הנהלה לצורך הדיון).
בהנחה שאתה לא מוצא בעלים שמוכן לשים כסף כל שנה בלי סוף, אתה צריך מקורות תקציביים. בנוסף אתה צריך להיות מוקד משיכה עבור שחקנים בארץ ובחו"ל.
במדינה עם קהל מוגבל וכסף קטן מזכויות שידור, הצלחה שיטתית באירופה לאורך זמן היא הדרך היחידה. זה גם נותן לך מימון וגם דירוג שמעלה את ההסתברות שתגיע להישגים באירופה גם בתקופות פחות טובות...
הקלות שבה הגענו לשלב הבתים השנה למרות קבוצה חדשה לגמרי היא משהו כמעט בלתי נתפס.

לקבוצה כמו מכבי זה פחות משמעותי כרגע כי יש להם בעל בית ששם כסף. גם לזה יהיה סוף. אם הם לא ינצלו את ה 2-3 עונות הקרובות להישגים משמעותיים באירופה הם לא יצליחו למנף את עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 23:38 
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

הליגה דרך אירופה זה בצורה עקיפה. אתה מסיק שהצלחה באירופה תמשוך אותך בליגה. אני מסכים עם הגישה הזו, אבל איך שלא תהפוך את זה, בשביל להצליח בליגה שנמשכת על פני עונה שלמה ו-37 משחקים אתה צריך סגל עמוק ואיכותי אי אפשר לברוח מזה. הצלחה באירופה תמשוך אותך בליגה עד גבול מסוים.

לגבי הסיכויים לאליפות, זה נכון שחוסר היציבות פוגע, אבל לא הייתי אומר שהוא הופך את הסיכויים לאליפות ללא ריאליים. כרגע עם הסגל הזה, אני לא רואה איך הפועל מתמודדים על האליפות (אלא אם פגעו בול בזר ואלרואי יעלה את עצמו דרגה ובלי יותר מדי פציעות וכו').
כרגע מבחינת קישור התקפי ובהנחה שטועמה גמר את הסיפור יש לך מחליף אחד על הספסל וזה עבאס שבהרכב אמורים לעלות הזר ואלרואי. זה כל כך חלש וקלוש שזה מדהים.
אני מניח שהוא ימשיך לשחק עם נוסא בצד ולעשות רוטציות של 2 מתוך השלושה ידין/שי/גורדנה ובכך לקבל עומק ברוטציה (אם זה גודנה באמצע, זה סביר).
במצב הנוכחי הפועל צריכים (בנוסף לבלם) עוד חלוץ ןעןד קשר התקפי כאשר טל בן חיים אם יגיע בסוף, יכול להיות פתרון לשתי העמדות.

זה בכלל לא בצורה עקיפה, הסברתי בתגובה הקודמת בדיוק למה זה באופן ישיר. אגב לאו דוקא מדובר על הצלחה אלא על עצם ההשתתפות.
בקשר לאליפות יש לך קונפליקט במשמפט המסומן, שתפתור אותו עם עצמך אפשר יהיה להתייחס אליו. בכל מקרה, גם אם אלרואי ייבחר בסוף השנה לשחקן השנה והזר החדש יהיה זר השנה, הסגל הזה דליל מידי, בטח בהגנה ולא יחזיק בחיים עד סוף הליגה, גם בלי אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 23:44 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

שוב, זה מעגל קסמים אבל איך תצליח בליגה לאורך זמן- ע"י תקציב ראוי שייתן לך צוות מקצועי טוב ושחקנים טובים (עזוב הנהלה לצורך הדיון).
בהנחה שאתה לא מוצא בעלים שמוכן לשים כסף כל שנה בלי סוף, אתה צריך מקורות תקציביים. בנוסף אתה צריך להיות מוקד משיכה עבור שחקנים בארץ ובחו"ל.
במדינה עם קהל מוגבל וכסף קטן מזכויות שידור, הצלחה שיטתית באירופה לאורך זמן היא הדרך היחידה. זה גם נותן לך מימון וגם דירוג שמעלה את ההסתברות שתגיע להישגים באירופה גם בתקופות פחות טובות...

לקבוצה כמו מכבי זה פחות משמעותי כרגע כי יש להם בעל בית ששם כסף. גם לזה יהיה סוף. אם הם לא ינצלו את ה 2-3 עונות הקרובות להישגים משמעותיים באירופה הם לא יצליחו למנף את עצמם.

כן, אבל שוב, להגיע לאירופה זה דרך הליגה. הכסף המשמעותי באירופפה נמצא בליגת האלופות ואני לא מזלזל ב-2 מיליון יורו שאתה מקבל בליגה האירופית. ממש לא. זה ועוד 20 מיליון שקל שהפועל מכניסים בשנה ממכירות כרטיסים, זכויות שידור, פירסום ועוד נותן לך תקציב נאה של 30 מיליון שקל. נאה, אבל לא מספיק. אני לא מהסניגורים של טביב, רחוק מזה, אבל עובדתית, הפועל בשלוש העונות האחרונות מביאה ומועמדת ראויה לקליטה של כל השחקנים הישראלים הבכירים. עוד לפני ליגת האלופות. גפ ב-2010. לא יודע אם לייחס את זה לטביב, אבל זו עובדה.
אנחנו יכולים ללכלך עד מחר (ויש הרבה על מה), אבל דמארי כזה במיליון וחצי יורו, או בן חיים, או שכטר, או בן סהר, לא היה לך עד טביב.
אני באמת חושב שהבעיה העיקרית של טביב זו לא קמצנות, אלא חובבנות וזה שהוא אדם, איך לומר, מעט הזוי עם עקרונות מוסריים קלוקלים.
יכול להיות שהוא בא לעשות סיבוב, יכול להיות שיש פה איזו קונספירציה והמטרה שלו היא לברוח עם הכסף. לא יודע ולא מתעסק בזה.
ברור שכשאומרים לי תקציב של 60 מיליון ואני רואה שהביאו רק את דמארי, נוסא והשוער זה מעלה בי תהיות. אבל אני באמת שלא מייחס את זה לקמצנות אלא שוב, חובבנות נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 23:48 
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

זה בכלל לא בצורה עקיפה, הסברתי בתגובה הקודמת בדיוק למה זה באופן ישיר. אגב לאו דוקא מדובר על הצלחה אלא על עצם ההשתתפות.
בקשר לאליפות יש לך קונפליקט במשמפט המסומן, שתפתור אותו עם עצמך אפשר יהיה להתייחס אליו. בכל מקרה, גם אם אלרואי ייבחר בסוף השנה לשחקן השנה והזר החדש יהיה זר השנה, הסגל הזה דליל מידי, בטח בהגנה ולא יחזיק בחיים עד סוף הליגה, גם בלי אירופה.

אין לי שום סתירה. כוונתי היתה שחוסר יציבות בהנהלה, כמה שהוא פוגע, לא הופך את הסיכויים ללא ריאליים.
מה שכן הופך את הסיכויים ללא ריאליים זה שהסגל לא מספיק טוב. יעני, תביא לי את השחקנים שאני רוצה, ויהיה אפשר לקחת אליפות גם עם ההנהלה הזו. קשה, אבל אפשר.

ובצורה עקיפה, אם הבנתי אותך נכון, הכוונה שלך היא שהצלחה באירופה מושכת אותך בליגה. זה בצורה עקיפה, זה לא מבטיח כלום.
הצלחה בליגה מביאה אותך לאירופה עובדתית. אליפות נותנת לך צ'אנס לשחק בליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 23:53 
אתה גנוב לגמרי? ומה הופך את הסגל ללא מספיק טוב? הנאום של דפני ליף? מזג האויר או ההנהלה?

ולא הבנת אותי, למרות שכתבתי את זה באופן הכי ברור שיש, עצם ההשתתפות באירופה מאפשרת לחזק את הסגל ולמשוך שחקנים טובים, בטח כשיש לך הנהלה כזו מסריחה, מאמן כזה זעפן ובוס שהספיק להסתכסך בחודשיים עם חצי קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 23:54 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

שוב, זה מעגל קסמים אבל איך תצליח בליגה לאורך זמן- ע"י תקציב ראוי שייתן לך צוות מקצועי טוב ושחקנים טובים (עזוב הנהלה לצורך הדיון).

כן, אבל שוב, להגיע לאירופה זה דרך הליגה. הכסף המשמעותי באירופפה נמצא בליגת האלופות ואני לא מזלזל ב-2 מיליון יורו שאתה מקבל בליגה האירופית. ממש לא. זה ועוד 20 מיליון שקל שהפועל מכניסים בשנה ממכירות כרטיסים, זכויות שידור, פירסום ועוד נותן לך תקציב נאה של 30 מיליון שקל. נאה, אבל לא מספיק. אני לא מהסניגורים של טביב, רחוק מזה, אבל עובדתית, הפועל בשלוש העונות האחרונות מביאה ומועמדת ראויה לקליטה של כל השחקנים הישראלים הבכירים. עוד לפני ליגת האלופות. גפ ב-2010. לא יודע אם לייחס את זה לטביב, אבל זו עובדה.
אנחנו יכולים ללכלך עד מחר (ויש הרבה על מה), אבל דמארי כזה במיליון וחצי יורו, או בן חיים, או שכטר, או בן סהר, לא היה לך עד טביב.
אני באמת חושב שהבעיה העיקרית של טביב זו לא קמצנות, אלא חובבנות וזה שהוא אדם, איך לומר, מעט הזוי עם עקרונות מוסריים קלוקלים.
יכול להיות שהוא בא לעשות סיבוב, יכול להיות שיש פה איזו קונספירציה והמטרה שלו היא לברוח עם הכסף. לא יודע ולא מתעסק בזה.
ברור שכשאומרים לי תקציב של 60 מיליון ואני רואה שהביאו רק את דמארי, נוסא והשוער זה מעלה בי תהיות. אבל אני באמת שלא מייחס את זה לקמצנות אלא שוב, חובבנות נטו.

לגבי טביב אני מסכים אתך בכל מילה. לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.
לעניין- נכון שהכסף הגדול נמצא באלופות, אבל קבוצה לא יכולה לבנות אסטרטגיה עסקית על סמך זכיה שיטתית באליפויות. צריך לבנות משהו יציב. לדעתי הסכומים שנתת לא מדוייקים ומדובר בתקציב של 25-30 מיליון בלי אירופה. בכל מקרה זה לא "או או" וזה מזין אחד את השני. תגיע לשלב הבתים פעם ב 4 שנים וזה די מאזן אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2011, 23:58 
שחר כתב:
אתה גנוב לגמרי? ומה הופך את הסגל ללא מספיק טוב? הנאום של דפני ליף? מזג האויר או ההנהלה?

ולא הבנת אותי, למרות שכתבתי את זה באופן הכי ברור שיש, עצם ההשתתפות באירופה מאפשרת לחזק את הסגל ולמשוך שחקנים טובים, בטח כשיש לך הנהלה כזו מסריחה, מאמן כזה זעפן ובוס שהספיק להסתכסך בחודשיים עם חצי קבוצה.

אני גנוב לגמרי?
אם הפועל היו מביאים את מתן אוחיון וטל בן חיים אז לפחות לפי דעתי זה סגל שיכול להתמודד על האליפות. זה היה הופך את ההנהלה ליציבה? לטובה?
אותה הנהלה היתה לך בעונה הקודמת. זה היה לא ריאלי לקחת אליפות? הסגל לא היה מספיק טוב?

והבנתי אותך מצוין לגבי ההצלחה באירופה, אבל אמרתי משהו אחר לגמרי. לא חשוב, רד מזה. מסכים. הצלחה באירופה עוזרת בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 00:03 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

לגבי טביב אני מסכים אתך בכל מילה. לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.
לעניין- נכון שהכסף הגדול נמצא באלופות, אבל קבוצה לא יכולה לבנות אסטרטגיה עסקית על סמך זכיה שיטתית באליפויות. צריך לבנות משהו יציב. לדעתי הסכומים שנתת לא מדוייקים ומדובר בתקציב של 25-30 מיליון בלי אירופה. בכל מקרה זה לא "או או" וזה מזין אחד את השני. תגיע לשלב הבתים פעם ב 4 שנים וזה די מאזן אותך

נכון. הפועל צריכים תקציב של בסביבות 45-50 מיליון שקל בעונה בשביל להתמודד על האליפות. יכול להיות שהמספרים שאמרת הם נכונים, האמת שאני לא ממש יודע. כמו שאתה רואה, הפועל לא לוקחים אליפות פעם ב-4 שנים בשביל להגיע לליגת האלופות פעם בארבע שנים.
בכל מקרה, כל הויכוח הזה לא קשור לנושא האשכול. הנושא הוא בעצם האם צריך להביא את בן חיים ואוחיון גם אם לא משחקים באירופה. אני מניח שתסכים איתי שהתשובה היא כן. אני חושב שפה הקהל צריך להפעיל לחץ על ההנהלה בצורה חכמה. לא בקללות ובהפגנות בוולפסון, אלא בפורומים ובתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 00:06 
redrony כתב:
שחר כתב:

אני גנוב לגמרי?
אם הפועל היו מביאים את מתן אוחיון וטל בן חיים אז לפחות לפי דעתי זה סגל שיכול להתמודד על האליפות. זה היה הופך את ההנהלה ליציבה? לטובה?
אותה הנהלה היתה לך בעונה הקודמת. זה היה לא ריאלי לקחת אליפות? הסגל לא היה מספיק טוב?

והבנתי אותך מצוין לגבי ההצלחה באירופה, אבל אמרתי משהו אחר לגמרי. לא חשוב, רד מזה. מסכים. הצלחה באירופה עוזרת בליגה.

אני לא מבין, אם לא ההנהלה, אז מי אשם בכך שטל בן חיים ומתון אוחיון לא בהפועל? אגב, גם עם שניהם לא היינו לוקחים אליפות ויכולים להתמודד עם הסגלים המנופחים של מכבי וחיפה.
וההנהלה הזו לא היתה בעונה שעברה, אם נתעלם מהסכום המנופח ששולם על עומר דמארי ואף אחד לא ברור למה הוא עד כדי כך מנופח, אז תקציב השחקנים קטן בערך פי 3 מזה של שנה שעברה.

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 04 ספטמבר 2011, 00:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 00:06 
כן. לפי ספורט5 זה הכיוון אבל לך תדע
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 06282.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 00:09 
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:

אני גנוב לגמרי?

אני לא מבין, אם לא ההנהלה, אז מי אשם בכך שטל בן חיים ומתון אוחיון לא בהפועל?
וההנהלה הזו לא היתה בעונה שעברה, אם נתעלם מהסכום המנופח ששולם על עומר דמארי ואף אחד לא ברור למה הוא עד כדי כך מנופח, אז תקציב השחקנים קטן בערך פי 3 מזה של שנה שעברה.

תראה, אני לא יודע מה היה שם בשני המקרים. אם תשים את כל נושא טועמה בצד וההתייחסות אליו, אני מניח שעמוס לוזון לא רצה שהעיסקה תצא לפועל או שהיה שם משהו שאני באמת לא מבין אותו.
לגבי אוחיון, זה היה עניין של כסף. גם, לא יודע בדיוק מה היה שם.
אבל אני זורם איתך, ההנהלה אשמה שהם לא הגיעו. אם במקרה הם כן יגיעו (וזה עוד יכול לקרות), אתה תגיד לי שההנהלה יציבה וטובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 00:17 
ממש לא, כי זה עדיין רחוק מלהיות מספיק. היו חסרים הרבה שחקנים בהרבה עמדות והמחליפים שהביאו במקומם הם כל מיני אניגמות והסגל שלנו, גם עם 2 הטאלנטים האלה (אגב, אני לא יודע כמה טוב האוחיון הזה ואני בספק אם כל מי שמיירר רוק עליו פה בפורום ראה אותו ביותר ממשחק או שניים) הסגל שלנו פשוט קצר מידי להתמודד על האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 00:26 
שחר כתב:
ממש לא, כי זה עדיין רחוק מלהיות מספיק. היו חסרים הרבה שחקנים בהרבה עמדות והמחליפים שהביאו במקומם הם כל מיני אניגמות והסגל שלנו, גם עם 2 הטאלנטים האלה (אגב, אני לא יודע כמה טוב האוחיון הזה ואני בספק אם כל מי שמיירר רוק עליו פה בפורום ראה אותו ביותר ממשחק או שניים) הסגל שלנו פשוט קצר מידי להתמודד על האליפות.

זה כבר דיון אחר. דרך אגב, אני גם לא יודע מי זה מתן אוחיון, אבל נצא מנקודת הנחה שהוא בלם מספיק טוב להרכב פותח לליגה.
אתה כבר נכנס לקטע מקצועי ששייך אך ורק למאמן. לדעתך הסגל הזה לא מספיק טוב לאליפות (אני מדבר כמובן על סגל משודרג, לא הנוכחי). אני אומר שאני לא יודע אם הסגל הזה היה זוכה באליפות, אבל בשביל להתמודד עליה הוא מספיק טוב, בטח לא ברמה של "לא ריאלי".

ואני שוב אומר, עם טל בן חיים שיכול לשחק בצד וגם בתור חלוץ שזה נותן לך כבר עומק של 4 חלוצים בסגל ועם פגיעה בזר ועם אלרואי כהן טוב, זה סגל ששווה אליפות. מסכים איתך שזה הרבה "אם" (או במקרה הזה "עם") ובאמת חלק גדול מהשחקנים הוא תעלומה, אבל זה באמת לא קשור להנהלה, אלא נטו למאמן.
יש לך כולה 5 זרים להביא והשוק הישראלי מאוד מוגבל. המאמן רצה שוער ושני בלמים זרים. הוא בנה סגל בלי מגן שמאלי איכותי (צריך עוד להבין מי זה חוטבא ולראות מה קןרה עם קנדה לגבי צד ימין), מתפשר על אבוטבול הבינוני ואביחי ידין שכבר שנה מתעסק בשטויות ולא משחק כדורגל.
אני תמיד מקווה לטוב ומצפה לגרוע. תן לי את בן חיים ועוד בלם טוב, יש על מה לדבר (ותמיד אפשר בינואר להעיף את פרנסמן ולהביא מגן או קשר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 02:53 
redrony כתב:
שחר כתב:

זה כבר דיון אחר. דרך אגב, אני גם לא יודע מי זה מתן אוחיון, אבל נצא מנקודת הנחה שהוא בלם מספיק טוב להרכב פותח לליגה.
אתה כבר נכנס לקטע מקצועי ששייך אך ורק למאמן. לדעתך הסגל הזה לא מספיק טוב לאליפות (אני מדבר כמובן על סגל משודרג, לא הנוכחי). אני אומר שאני לא יודע אם הסגל הזה היה זוכה באליפות, אבל בשביל להתמודד עליה הוא מספיק טוב, בטח לא ברמה של "לא ריאלי".

ואני שוב אומר, עם טל בן חיים שיכול לשחק בצד וגם בתור חלוץ שזה נותן לך כבר עומק של 4 חלוצים בסגל ועם פגיעה בזר ועם אלרואי כהן טוב, זה סגל ששווה אליפות. מסכים איתך שזה הרבה "אם" (או במקרה הזה "עם") ובאמת חלק גדול מהשחקנים הוא תעלומה, אבל זה באמת לא קשור להנהלה, אלא נטו למאמן.
יש לך כולה 5 זרים להביא והשוק הישראלי מאוד מוגבל. המאמן רצה שוער ושני בלמים זרים. הוא בנה סגל בלי מגן שמאלי איכותי (צריך עוד להבין מי זה חוטבא ולראות מה קןרה עם קנדה לגבי צד ימין), מתפשר על אבוטבול הבינוני ואביחי ידין שכבר שנה מתעסק בשטויות ולא משחק כדורגל.
אני תמיד מקווה לטוב ומצפה לגרוע. תן לי את בן חיים ועוד בלם טוב, יש על מה לדבר (ותמיד אפשר בינואר להעיף את פרנסמן ולהביא מגן או קשר).

ועכשיו אחרי שכבר התפקחנו ממחול השדים סביב עסקת טב"ח וכל הערפל נעלם בוא נחזור לעמדות שאמרנו שצריך בהם חיזוק על מנת להתמודד על האליפות .
1. מגן שמאל - שוחרר דדי (שאני ממש לא מאמין שהוא פחות טוב משיש ברמתו הנוכחית) והגיע עמרי עטיה אין לי מושג מי זה אבל שיהיה.
2. בלם - לא הגיע עדיין אף אחד כאשר נק' ההנחה שאוחיון אם יגיע יהיה יותר טוב מפרנסמן וגם כאן אני לא בטוח שזה המצב .
3. קשר ימין - הגיע הקרואטי שצריך להיות עילוי על מנת שנתחזק בעמדה הזו ,בפועל שוב אין לנו מושג מה הוא ייתן וחוות הדעת היחידה שיש לנו זה מדאבור שטוען שזה וורצ'ינה 2
4. חלוץ רביעי - לא הגיע אף אחד .

כל זה בהנחה שידין חוזר לעצמו ואדל ויוכיח את עצמו ,כמו שזה נראה עכשיו,אני לא היית בונה על זה .
הדבר האבסורד בכל הסבב האחרון זה ההיחלשות בעמדת הקשר השמאלי ועל פי מה שראינו קשטן לא תופס מאלרואי(אני דווקא חושב שיש לו פוטנציאל) ולכן נכון להיום אין שום שחקן שיכול לשחק בעמדה הזו.
כך שבחישוב מושכל גם עם טב"ח ואוחיון מגיעים כנראה שהסגל לא מספיק טוב להתמודד בשתי החזיתות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 04:35 
סמל אישי של המשתמש
חיזוק עכשיו עדיין יעזור באירופה, במידה וקשטן יפעיל רוטציה נכונה.
בן חיים יוכל לשחק בצד שמאל של הקישור במשחק ליגה, וכמה ימים אחרי זה אלרואי ישחק בעמדה זו באירופה רענן, לדוגמא.
רק שיבוא חיזוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 07:37 
יש לפחות 50% לטב"ח בספטמבר או בפגרה.
כי זו "עסקת" דמארי ואפילו גרועה ממנה.

אגב, מה המצב עם שחקני ההגנה של מכבמי פ"ת ?
אחרי עטיה אנחנו לא בררנים.

בכל מקרה, גם לנו יש מבחר: דדי, קנדה, שבחון, טועמה. ותמיד יש סיכוי שעוד מישהו יעצבן את טביב או את קשטן.
העסקאות המפוקפקות יכולות להכיל גם חלק מהשכר של כל אלה (פשוט טביב ולוזון יותר היו יותר מדי מאצ'ו ב-31.8. ותתפלאו גם הריחוק הפיזי של טביב גרם לחריקה בעסקה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 07:57 
שחר כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
יובל כתב:
ברור, כל אירופה על הזין.
אז מה אם נוסא בא רק בגלל שאנחנו משחקים באירופה.
אז מה אם נמה הגיע רק בגלל ששיחקנו באירופה.
אז מה אם 99% מהשחקנים שבאים להפועל באים בגלל שאנחנו נותנים להם חשיפה לאירופה כמעט בקביעות, כמובן בזכות הניקוד שלנו.
אז מה אם בשנים האחרונות ההכנסה מאירופה הייתה מקור ההכנסה קריטי, הדבר היחיד שהחזיק אותנו בתור קבוצת צמרת בהיעדר בעלים שמכניס כסף למועדון.
מדהים שאחרי כל כך הרבה זמן אנשים עדיין ממשיכים להגיד את המשפט הזה. לא ייאמן כמה עיוור ומטומטם אפשר להיות .

מי שעיוור ומטומטם, וגם קוקסינל - זה אתה, יא אפס.
מה שחשוב זה הליגה. דרכה אתה מגיע לאירופה. אתה יכול להצליח באירופה, אבל אם באותה עונה תיכשל בליגה - לא תגיע בכלל לאירופה ואז כל השחקנים שאתה מדבר עליהם לא יגיעו להפועל.

לא יקרה שום אסון אם יוחתמו עכשיו 1-2 שחקנים שיוכלו לשחק רק בליגה. הליגה זה הלחם והחמאה, וזה מה שחשוב.
אני מעדיף אליפות על להגיע לרבע גמר UEFA כמו ב-2001.

במקום לשלוף מהבוידעם את התארים המחמיאים שזרקת ליובל , אולי תקח נשימה ותחשוב רגע...
יש פה מעגל קסמים שיוצר קשר הדוק וגם הפוך בין אירופה לליגה, כלומר גם כדי להצליח בליגה אתה צריך את אירופה כי רק כך יגיעו לכאן זרים טובים וגם מעט הישראלים ששוווים משהו ויעזרו לקבוצה להגיע להשגים בליגה.
ובעידן הנוכחי שאין לנו בעלים ואין לנו יציבות, הדבר היחיד מעבר לקהל שממצב את הקבוצה זה הניקוד האדיר שהיא השיגה באירופה שיוצר אפשרות נוחה מאוד להמשכיות בהשגים מידי עונה בזכות הדירוג. כל הכסף והון התועפות שהשקיעו האוליגרכים בקבוצות הישראליות האחרות כמו בית"ר, מכבי וגם נתניה לא יכול לקנות את המעמד האדיר הזה שבעקיפין מחזיק אותנו בצמרת הליגה.

אתה עושה צחוק?
או שאתה סתם משחק אותה מפגר (כי אתה לא מפגר)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2011, 12:04 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
שחר כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
יובל כתב:
ברור, כל אירופה על הזין.
אז מה אם נוסא בא רק בגלל שאנחנו משחקים באירופה.
אז מה אם נמה הגיע רק בגלל ששיחקנו באירופה.
אז מה אם 99% מהשחקנים שבאים להפועל באים בגלל שאנחנו נותנים להם חשיפה לאירופה כמעט בקביעות, כמובן בזכות הניקוד שלנו.
אז מה אם בשנים האחרונות ההכנסה מאירופה הייתה מקור ההכנסה קריטי, הדבר היחיד שהחזיק אותנו בתור קבוצת צמרת בהיעדר בעלים שמכניס כסף למועדון.
מדהים שאחרי כל כך הרבה זמן אנשים עדיין ממשיכים להגיד את המשפט הזה. לא ייאמן כמה עיוור ומטומטם אפשר להיות .

מי שעיוור ומטומטם, וגם קוקסינל - זה אתה, יא אפס.
מה שחשוב זה הליגה. דרכה אתה מגיע לאירופה. אתה יכול להצליח באירופה, אבל אם באותה עונה תיכשל בליגה - לא תגיע בכלל לאירופה ואז כל השחקנים שאתה מדבר עליהם לא יגיעו להפועל.

לא יקרה שום אסון אם יוחתמו עכשיו 1-2 שחקנים שיוכלו לשחק רק בליגה. הליגה זה הלחם והחמאה, וזה מה שחשוב.
אני מעדיף אליפות על להגיע לרבע גמר UEFA כמו ב-2001.

במקום לשלוף מהבוידעם את התארים המחמיאים שזרקת ליובל , אולי תקח נשימה ותחשוב רגע...
יש פה מעגל קסמים שיוצר קשר הדוק וגם הפוך בין אירופה לליגה, כלומר גם כדי להצליח בליגה אתה צריך את אירופה כי רק כך יגיעו לכאן זרים טובים וגם מעט הישראלים ששוווים משהו ויעזרו לקבוצה להגיע להשגים בליגה.
ובעידן הנוכחי שאין לנו בעלים ואין לנו יציבות, הדבר היחיד מעבר לקהל שממצב את הקבוצה זה הניקוד האדיר שהיא השיגה באירופה שיוצר אפשרות נוחה מאוד להמשכיות בהשגים מידי עונה בזכות הדירוג. כל הכסף והון התועפות שהשקיעו האוליגרכים בקבוצות הישראליות האחרות כמו בית"ר, מכבי וגם נתניה לא יכול לקנות את המעמד האדיר הזה שבעקיפין מחזיק אותנו בצמרת הליגה.

אתה עושה צחוק?
או שאתה סתם משחק אותה מפגר (כי אתה לא מפגר)?

אני לא מפגר , נראה לי לפחות...
תראה, גם לי בורחות לפעמים מילים לא יפות מהמקלדת (בייחוד כשמדובר בטורים של יואב כהן :) ) ,אבל במקרה הזה יובל לא התבטא למישהו באופן אישי אלא באופן כללי והוא בטח לא ירד נמוך כמוך. עזוב, אין לי כח להכנס לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: