תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 11:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: [נערך] טל בן חיים להפועל, סלים למכבי פתח תקווה
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 05:14 
גיא -
1. זו לא ההגדרה אבל זו אחת הדרישות. אלא אם יש לך הגדרה יותר טובה. טועמה לא גדל בהפועל נקודה.
2. ממש מסכן, קורבן. זה בכלל ג׳ורג׳ אשם בהכל, הוא היה ילד. לא מאמין שעדיין ממחזרים פה את הפזמונים האלה. סלים אחראי למעשיו וגם הוא הודה בזה ודיבר על הנושא בעבר.
3. שטויות, אם טביב בא לפה כדי לשדוד את הפועל אין מה שיעצור אותו. הרי גם כשהוא לא קנה שאלו איפה הכסף ואמרו שהוא גנב, עכשיו כשהוא כן קונה אומרים אותו דבר, יכול להיות שהכל נכון אבל אז אני כבר מעדיף שיקנה ויגנוב מאשר שלא יקנה ויגנוב. תסכים איתי.
4. מה שאני אומר (וזה נראה לי די ברור) זה שכדאי להביא שחקן שישדרג אותך בעמדה פחות נחוצה גם אם יש עמדה יותר נחוצה שבה האפשרויות מוגבלות יותר. אם היה אפשר להביא את טל בן חיים הבלם אז דיינו אבל כנראה שזה לא המצב. בכל מקרה חייבים לסגור את העסקה של אוחיון היום.
5. בכדורגל לא עושים הרבה טריידים אבל בנ.ב.א זה קורה כל יומיים בערך שמשכנעים שחקן לעבור למקום שהוא לא רוצה. לא שאני מעודד את זה במיוחד אבל זה קורה. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 05:52 
שחקן שהקבוצה הבוגרת הראשונה שלו הייתה הפועל ושבה הוא שיחק בכל השנים המרכזיות בקריירה שלו הוא שחקן בית.
זה שטועמה עשה טעות זה ברור. זה שהפועל שידרה לו בכל דרך שיכלה שהיא לא רוצה אותו זה גם ידוע. אני מקווה שעכשיו הוא יותר חכם והוא לא יעשה את הטעות שעשה אז שוב.
יש מגבלות לא מעטות על שוד הקופה הציבורית ויש דרכים לעקוף אותם שהם לא תמיד קלות. אני בהחלט מסכים שעדיף שהשוד יהיה באמצעות הבאת שחקנים במחיר מופרע.
לא מכיר איך התהליך הזה בNBA (למען האמת אני לא זוכר מקרה ממש דומה אבל אולי יש) אבל קשה להסיק מהתרבות שם על מה שמקובל כאן. שחקנים שחתומים על חוזה לא חייבים להסכים לעבור לקבוצה בטח כאשר מדובר על מעבר של שחקן בית של הפועל לקבוצה כמו מכבי פ"ת. טוב יעשה טועמה לו לנו למועדון ולהנהלה אם יגיד להם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 06:04 
סמל אישי של המשתמש
הפרמטר הכי חשוב שקובע אם סלים הוא שחקן בית או לא הוא מה סלים חושב על כך.
אם סלים מסרב לשחק בקבוצה אחרת וחושב שהפועל זה הבית שלו, אז אף אוהד לא במעמד להתווכח איתו על זה.

די ברור שיש גם אלפי אוהדים (כולל אותי) שכן חושבים שסלים הוא סמל שלנו, הוא הרי נתן לנו מספיק רגעים בלתי נשכחים.
אפילו היודונאצים מירדן רואים בסלים סמל של הפועל. אתם חושבים שהם היו מקללים אותו באותו האופן אם היה משחק בלוזוניה?

הקבוצה שלנו מכרה כל כך הרבה שחקנים אהובים, צריכים לשמור גם על קצת זהות ועל חיבור עם האוהדים. גם אם סלים יהיה על הספסל, אני ממש צריך שהוא יישאר אצלנו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 08:53 
מישהו יכול לעשות קצת סדר בבלאגן ולעדכן אם סלים נשאר או לא....?

בהתחלה היה כתוב שזה אחד תמורת השני אבל עכשיו זה ירד מהכתובות ואפילו קראתי בONE שטביב או אוסידון אמרו ללוזון שסלים לא חלק מהעיסקה אבל אם הוא רוצה להעביר אותו הוא מוזמן לנסות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
הקבוצה שלנו מכרה כל כך הרבה שחקנים אהובים, צריכים לשמור גם על קצת זהות ועל חיבור עם האוהדים. גם אם סלים יהיה על הספסל, אני ממש צריך שהוא יישאר אצלנו.

איציק היום אתה ממש מתפקד

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 09:21 
גיא האדום כתב:
חבל שהדיון מתמקד רק בצד המקצועי (וממה שראיתי בן חיים הוא לא בדיוק קשר ואלרואי הוא לא בדיוק... טוב אני אפסיק את המשפט כאן) ומתעלמים מהעובדה שמישהו כאן החליט בשביל טועמה, שחקן בית שלא עשה שום בעיות לא בפן המקצועי ולא החברתי ואפילו לא העסקי, שהוא עובר לקבוצה קטנה שהוא שונא. אני מקווה שהוא יגיד להם ללכת לחפש ושהוא לא יישבר.

חבל גם שטביב לא הצליח לעשות את אחת מהקומבינות שלו (שהחשד הוא שכל תכליתן להוציא כספים מהמועדון) בשביל עמדות יותר קריטיות. אין ללוזונים איזה בלם שאפשר לעשות קונבינה לגביו?

גם שבחון שחקן שלא עושה בעיות בפן החברתי, המקצועי או העיסקי.
מעניין שאצלו אין לאף אחד בעיה שיעבור קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 09:24 
its-sick כתב:
הפרמטר הכי חשוב שקובע אם סלים הוא שחקן בית או לא הוא מה סלים חושב על כך.
אם סלים מסרב לשחק בקבוצה אחרת וחושב שהפועל זה הבית שלו, אז אף אוהד לא במעמד להתווכח איתו על זה.

די ברור שיש גם אלפי אוהדים (כולל אותי) שכן חושבים שסלים הוא סמל שלנו, הוא הרי נתן לנו מספיק רגעים בלתי נשכחים.
אפילו היודונאצים מירדן רואים בסלים סמל של הפועל. אתם חושבים שהם היו מקללים אותו באותו האופן אם היה משחק בלוזוניה?

אפשר לאמר שאוהבים שחקן בלי הצורך להפוך אותו לשחקן בית (וטועמה הוא לא שחקן בית).
אני מת על שביט שהוא שחקן בית של מכבי.

טועמה שרוף אצלי מאז האונס בנבחרת האולימפית כך שהוא מעולם לא היה סמל מבחינתי וגם לא יהיה
(דרך אגב הבבונים קללו אותו גם כשהוא שיחק אצל הלוזונים, כנראה שזה קשור יותר לעובדה שהוא ערבי)
וקשה לאמר שיש לי רחמים גדולים על מה שקורה לו (שאת הרוב הוא הביא על עצמו).

כל עוד הוא תורם מקצועית שיישאר, כיום כשכל מה שנשאר לו אלו הבעיטות החופשיות זה לא ממש קריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 09:28 
יאללה, יאללה, גם הסמל הגדול שלכם שי אבוטבול כבר פזל כמה פעמים לקבוצות אחרות בגלל שלא היה מרוצה ממעמדו הכספי או בגלל שהציעו לו קצת יותר כסף.

סלים הוא לא סמל וכאלה, אבל הוא שחקן טוב מאוד ביחס לשוק הישראלי ואחד מבועטי העונשין הטובים ביותר אי פעם שגדול כאן גם היום.
בנוסף, גם השונאים שלו לא יכולו להתכחש לעובדה שהוא אוהד שרוף של הפועל ובכל רגע אפשרי גם כששיחק אצל הלוזוןנים הוא בא לבקר בוולפסון. יש כמה שמראש הפכו אותו למפגע חברתי וכל שאר החירטטוים למרות שאין לזה קשר למציאות .

מאוד אשמח אם הוא יישאר בהפועל. אם לא , אני מקווה שלפחות ייפרדו ממנו יפה. הוא לא עשה שום דבר רע שמגיע לו אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 10:57 
טועמה
:HEART2: :HEART2: :HEART2:
ממש מקווה שישאר

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2011, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
האמת?
אם מעברו של טועמה הוא תנאי בעסקה, אני מעדיף שבן חיים לא יבוא.

חוץ מזה, זה מרגיש לי כאילו אנחנו יוצאים פראיירים מכל הסיפור הזה.
1.5 מיליון ובנוסף גם מרעי וטועמה זה הרבה יותר מדי בשביל ילד טיפש שכולנו קיללנו שבוע שעבר כשניסה לשבור לחוטבא את הרגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: