אדום שרוף100 כתב:
teknoboy כתב:
אדום שרוף100 כתב:
שאתה קונה באייבי זה מאנשים פרטיים?
ואיך אתה יודע שלא מדובר בזיוף?
המוכרים הגדולים הם בדרך כלל עסקים (בדרך כלל = 99.999% מהמקרים).
לגבי זיופים, בדרך כלל אנשים לא משקרים במודעות שהם מפרסמים באיביי, מהסיבה הפשוטה ששקר קליל יפגע להם בפידבק ויפגע להם להם בפרנסה, ושקר רציני יגרום לסגירה מיידית של החשבון שלהם ויסגור להם את העסק בצורה מיידית.
זה לא אומר שאין זיופים, אבל זה כן אומר שאם החולצה מזוייפת (בעקרון) לא יהיה כתוב במודעה שלה שהיא מקורית וכו'.
יכול להיות שהניסוח יהיה קצת מתפתל, אבל גם הסיני הכי שכונה לא יכתוב על חולצה מזוייפת שהיא חולצה רשמית, מקסימום הוא יכתוב שזה נראה בדיוק כמו החולצות שמוכרים בחנות הרשמית של הקבוצה.
מה שכן, אם חשוב לך שהמוצר יהיה מקורי, כדאי שתביא בחשבון את העובדה שהמחיר שלו באיביי לא יהיה נמוך בהרבה מהמחיר שלו בחנות רשמית כזו או אחרת, פשוט מאוד מכיוון שהדברים האלה לא יימכרו לעולם בזול בכמות גדולה.
הגיוני שהחולצה הזאת מקורית?
כל כך בזול?
http://www.ebay.com/itm/11-12-Liverpool ... 6fc4403e41 אוקיי, אני לא בטוח שאני מבין במאה אחוז למה הכוונה ב"חולצה מקורית".
הכוונה לחולצת משחק אמיתית, בדיוק זהה לזו שיוצרה עבור השחקנים? בדיוק כמו מה שמוכרים באתרים הרשמיים של הקבוצות?
אם זו הכוונה, אני די בטוח שמדובר בזיוף. שים לב שבשום מקום לא נטען שהחולצה "מקורית" באיזהשהו מובן, כך שכנראה שהיא לא (מה שנקרא "העתק" או replica).
מה גם שמדובר בבחור שנמצא בהונג קונג, ולא נראה לי שהחנות הרשמית של ליברפול מספקת, נניח, עודפים שלא נמכרו לאיזה בחור הונ קונגי.
לגבי "איכות הזיוף", עידף לדעתי לרכוש ממישהו שמפרסם המון תמונות, של הפרטים הקטנים והגדולים גם יחד.
אחרת אתה לא יודע מה אתה מקבל, וגם לא תוכל לטעון אחר כך שרימו אותך ולא שלחמו מה שהבטיחו (אם החולצה באמת תיראה כמו התמונה הקטנה שיש שם, פלוס מינוס, כי זו תמונה קטנה ולא באמת רואים).