תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 01:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אדל
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2011, 23:23 
שוער מאוד בעייתי יעשה לנו הרבה מאוד התקפי לב העונה
הדבר שהכי מפריע לי בו היא הדרך שהוא הוחתם
נראה שכל מה שעניין אותם זה שהוא מפריס סן ז'רמן
חבל שלא בדקתם מה הבאתם
לא חסר נפילות בקבוצות גדולות ראו מקרה מנואל אלמוניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
אדל - אני מפחד.
הבעיה שזה מלחיץ את כל ההגנה שיודעים שיש שוער בעייתי בשער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:28 
יציאה גרועה ואיטית. גול מעצבן כי היינו אמורים להיות מקום ראשון עם 4+ ועכשיו עוד פעם רודפים אחרי חיפה, אם זה לא ניקוד אז זה הפרש שערים (אני מזכיר שלקחנו אליפות על הפרש שערים לפני שנתיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:29 
סמל אישי של המשתמש
זה בלתי נסבל . אנחנו הולכים כנראה כל משחק לאכול פאדיחה אחת לפחות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:30 
מושקוביץ כתב:
יציאה גרועה ואיטית. גול מעצבן כי היינו אמורים להיות מקום ראשון עם 4+ ועכשיו עוד פעם רודפים אחרי חיפה, אם זה לא ניקוד אז זה הפרש שערים (אני מזכיר שלקחנו אליפות על הפרש שערים לפני שנתיים).

יציאה גרועה ואיטית, אבל זה מגוחך להאשים אותו בגול. אם שחקן מגיע 1 על 1 מול שוער, תמיד ההגנה תהיה אשמה, ואם השוער יעצור זה בונוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:32 
תפוז אדום כתב:
מושקוביץ כתב:

יציאה גרועה ואיטית, אבל זה מגוחך להאשים אותו בגול. אם שחקן מגיע 1 על 1 מול שוער, תמיד ההגנה תהיה אשמה, ואם השוער יעצור זה בונוס.

לא מאשים אותו בזה ששמו אותו 1 מול 1, אני מאשים אותו בזה שהוא יצא לאט, עצר, במקום לצלול עם הידיים לכיוון הכדור כמו ששוער אמור לעשות הוא פתח רגליים וקיבל גול מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:33 
מושקוביץ כתב:
תפוז אדום כתב:
מושקוביץ כתב:

לא מאשים אותו בזה ששמו אותו 1 מול 1, אני מאשים אותו בזה שהוא יצא לאט, עצר, במקום לצלול עם הידיים לכיוון הכדור כמו ששוער אמור לעשות הוא פתח רגליים וקיבל גול מצחיק.

בשורה התחתונה וואליד אשם בגול ולא הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:34 
יציאה כל כך גרועה. זה לא 1 על 1 רגיל , שבו זה באמת בונוס אם השוער עוצר. הוא יכל בכיף להגיע לכדור לפני מרעי , אבל השתהה מאוד ביציאה. הגול בעיקר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:34 
Gili כתב:
יציאה כל כך גרועה. זה לא 1 על 1 רגיל , שבו זה באמת בונוס אם השוער עוצר. הוא יכל בכיף להגיע לכדור לפני מרעי , אבל השתהה מאוד ביציאה. הגול בעיקר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:39 
זאת טעות בסיסית של שוער(עזבו את ההגנה בצד רגע) לצאת בעמידה ל1 על 1 עם 2 רגליים קדימה במקום עם הגוף.
הוא לא שוער, הוא בדיחה.
קליימן להרכב ויפה שעה אחת קודם, מה כבר יש להפסיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
חח איזה הזויים אתם. אשכרה עדר. אדל שוער ענק והוא יוכיח לכם :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
ידעו שאניימה עוזב כל כך הרבה זמן, בסוף הביאו לנו שטראובר קמרוני/ארמני. למה?

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
אדל צריך להיות השוער הראשון לחודש-חודשיים הקרובים גם במחיר טעויות, ואפשר לעבוד וללטש הרבה דברים במשחק שלו. ברור שכרגע הוא סופג הרבה יותר מדי שערים בין הרגליים, אבל יש מצב שזה הרגל שאפשר לשנות עם עבודה נכונה באימונים. הוא כבר שיפר את הוצאת הכדור שלו, שהייתה מאוד איטית במשחקים הראשונים ועכשיו היא יעילה ומהירה.

בכל מקרה, מאוד מרגיע שיש מישהו כמו קליימן על הספסל. אם אדל לא יוכיח את עצמו לאורך זמן אפשר לתת לקליימן את אפודת ההרכב ולקוות שנשמח בסוף השנה על זה שלא הבאנו את הרוש במחיר מופקע.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
mbracha כתב:
אדל צריך להיות השוער הראשון לחודש-חודשיים הקרובים גם במחיר טעויות, ואפשר לעבוד וללטש הרבה דברים במשחק שלו. ברור שכרגע הוא סופג הרבה יותר מדי שערים בין הרגליים, אבל יש מצב שזה הרגל שאפשר לשנות עם עבודה נכונה באימונים. הוא כבר שיפר את הוצאת הכדור שלו, שהייתה מאוד איטית במשחקים הראשונים ועכשיו היא יעילה ומהירה.

בכל מקרה, מאוד מרגיע שיש מישהו כמו קליימן על הספסל. אם אדל לא יוכיח את עצמו לאורך זמן אפשר לתת לקליימן את אפודת ההרכב ולקוות שנשמח בסוף השנה על זה שלא הבאנו את הרוש במחיר מופקע.

לא למדנו מטעויות עבר? אי אפשר לשים אותו גם במחיר הטעויות שלו, כי כל נקודה קריטית, העונה אין קיזוז. אלא אם אתה מוותר מראש על האליפות.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 01:44 
האגו של קשטן גדול מדיי לספסל את אדל ולתת לקליימן לשחק במקומו.

למרות שלדעתי קליימן שוער יותר טוב.

זה לא רציני , כל 1 על 1 על בסיס קבוע הוא חוטף בין הרגליים

סגור תרגליים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 02:33 
בזמנו היה את פביאן בארטז שעשה בירטוזים לאדל יש אידולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 02:40 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
mbracha כתב:

לא למדנו מטעויות עבר? אי אפשר לשים אותו גם במחיר הטעויות שלו, כי כל נקודה קריטית, העונה אין קיזוז. אלא אם אתה מוותר מראש על האליפות.

http://wiki.red-fans.com/index.php?titl ... 5%D7%A8_20
ועוד קישור אחד בשביל הכייף:
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=755
שים לב לסקר המעניין שנערך שם.
גם אני העדפתי את איינוגבה, מחליף ראוי לאניימה, אבל אדל הוא השוער שלנו ואסור לקטול אותו אחרי כל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 06:37 
סמל אישי של המשתמש
לצד הצלות יפות, נדמה שלפעמים "נכנס בו השד" או לא יודע מה והוא מאבד את הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 06:43 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
Gili כתב:

בדיוק.
הוא יצא לכדור בחוסר חשק של אחד ששוכב במיטה בלישון,ואז חייב לקום ולכבות את האור.
סוג של עצלנות לא ברורה כזאת.
יש איתו בעיה,ובעיה קשה לצערי.
למזלנו הטעות הייתה ב4-0 ולא ב1-0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
יציאה גרועה מאד בשער. אם רוב השוערים בליגה שלנו היו מורידים את אחוז ההבקעה במצב כזה לסביבות ה 50 אחוז וקצת למטה מזה, הרי שאדל גרם לסיכוי של 95% גול.
אבל ידעתי שנחטוף גול מאז שהיה 3:0. גם הקבוצה של השנתיים האחרונות היתה סופגת אותו. זה האופי שלנו, תמיד מפשלים קצת בגרבג' טיים.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
דווקא רזה יפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1198125.html

:hapoel:

"אני לא אשכח את הפעם הראשונה שעליתי לדשא בבלומפילד - זה היה במחזור השני נגד בית"ר ירושלים והיתה לי צמרמורות בכל הגוף. זה הקהל מספר 1 בארץ ואם היום היו אומרים לי לבחור קבוצה שאני יכול לשחק בה מבין 80 קבוצות, הייתי בוחר רק בהפועל ת"א"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 08:31 
הטעות הראשונית של האמצע, הטעות באחד של אחד של אדל. עם שדירה מרכזית כזו כל קבוצה נורמלית תתפור אותנו. למזלנו, אין כאלה הרבה בליגה, ובאירופה זה צריך להספיק בהחלט לעבור את הנגרים הליטאים ולהגיע לבתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע על מי מדובר,בינתיים הפועל בלי שוער

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 09:08 
כל מי שמבקר את אדל צודק, אבל בואו לא נקבור אותו. אנחנו צריכים לתמוך בו ולקוות שיהיה שינוי לטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 09:30 
אני לא סוגר את הגולל עליו אבל בהחלט יש מקום לדאגה , הבעיה העיקרית אלו הטעויות הבסיסיות שלו, שמלמדים שוערים בילדים.
לי במשחקים האחרונים הוא נראה כמו שחקן שדה שעומד בשער וביתר שאת היום .
יציאה כזו לא מגובשת זה משהו שמזמין שער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2011, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
mbracha כתב:

אז אני מבין שמכבי, שמהמרת על חיימוב, ויתרה מראש על אליפות?

ומושקוביץ, ברצינות? במקום להיות מקום ראשון אנחנו רודפים אחרי חיפה? אלוהים ישמור. טוב לפחות אנחנו מעל מכבי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: