קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
לחתיכת הצואה המטונפת (אני מצטער בפני הצואות והמטונפים למיניהם, לא היתה לי ברירה) שהביעה משאלה שהערבים יצחו במלחמה הקרובה וישחטו את כולנו רק כדי להתענג על העובדה שהערבים הדימיוניים האלה ישחטו גם זמולנים: על הטמטום והאפילה שנושיום מהפה שלך אין טעם לדבר. אבל איך בדיוק אתה קורא לעצמך "אוהב ישראל"? אתה אנטישמי ושונא יהודים, לא פטריוט ולא "אוהב את האחים היהודים" שלך.
אתה מונע משנאה לכל מה שזז וטיפה שונה ממך.
מאחל לך לחיות במדינה שבה כולם יהיו כמוך (ואם אפשר שיעשו לך בכוח קעקוע של הפועל על המצח).
הנה האדיוט התורן של הפורום צץ
רד, רד מהעץ
שקלתי להוסיף משהו על זה שאפילו מחרחר השנאה הראשי בפורום (ניאוניסים) היה מתנגד לדיבור כזה, אבל אני רואה שמזל שהבאתי בחשבון את העובדה שאין גבול לטפשות שלך.
לך תזדיין חוצפן מסריח
לפני שבוע קראת לי זבל נאצי וטינופת, מבלי שפניתי אליך
אתה זין כי אני תמיד תמיד דיברתי אליך בכבוד
נתתי לך הזדמנות גם לרדת מהעץ אבל העדפת "לעמוד מאחורי כל מילה"
אז קשוט עצמך טמבל ואחר כך ואחרים
די עם השימוש בצואות ובטינופות כל היום
ללכלך כולנו יכולים
למור יש מה ללמוד, והוא ילמד
אבל רואים שכואב לו
ואני מעדיף את זה על כאלה שאטמו את ליבם ואת מוחם
עד כדי כך שכל מה שעושה עמם, כל יצירתו וכל יסוריו הם בזויים ושנואים, וכל מה שעושה אוייב עמם, כל שוד וכל רצח וכל אונס ממלא את לבם רגש הערצה והתמכרות
לך אתה להזדיין, אם תמצא מישהי\ו שתסכים. אני מזדיין מספיק.
לא חזרתי בי כי אני מאמין שמה שכתבתי נכון.
אם אתה חושב שבאמת צריך שהערבים ינצחו את ישראל רק כדי להתענג על מראה זמולנים נשחטים בסכיני פנאטים דתיים מסוג אחר משלך, אז אתה לא רק קאווזי-נאצי (כמו שכבר הוכחת אין ספור פעמים בעבר) אתה גם אנשטישמי שונא ישראל, מחרחר ריב ומדון ומפיץ שנאה.
תיכף תבקש ממני להתנצל גל עם זה, אידיוט.
ועל הדרך, בדוק מה זה "קשוט עצמך תחילה". אחר כך תבדוק איפה ביקשתי ממך משהו שלא עשיתי בעצמי.
גם דביל וגם חתיכת זבל, איזה שילוב מייאש. מאחל לך רפואה שלמה (אבל רק מהנימוס, על אמת אני מקווה שתחיה במדינה שבה כולם בלי יוצא מהכלל יהיו כמוך).
תפסיק בדבר בגסות ובקללות כל היום ועוד מול ילד שגילך כפול ממנו.