ofri כתב:
[ qב': אני זוכר לא מעט סיפורים בזמן עופרת יצוקה שהחביאו נשקים ואנשי חמאס בתוך בתי ספר
אתה זוכר. רוב המקורות שיש לך לסיפורים כאלה הם מגורמי ההסתה שיושבים לך בצמרת המדינה (שאגב דומים מאוד למקביליהם בצד הפלסטיני) ובראשם דו"צ
ולא כיוונתי לומר שאתה מFXP, לצערי אני אאלץ לתת לכם את ההסבר המדויק. הרמה הכללית של האנשים של FXP ששמים את התמונות האלה היא כנראה דומה לרמה של אלה שמעתיקים אותן לפה[/quote]
כן שצילמו בית ספר ממולכד זה מבפוברק זה מה שאתה אומר[/quote]
אני לא מכיר כל מקרה ולא יודע להגיד לך מה מפוברק ומה לא, אני מניח שגם היו מקרים כאלה, אבל הטיעונים שעולים כל פעם שרוצחים אזרחים ש"מחבלים התחבאו מאחוריהם" הם לרוב כביסת מילים[/quote]
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3654349,00.html[/quote]
אתה עוד לא הבנת? לא משנה כמה כתבות/סקרים/הוכחות תראה להם, הם תמיד יחפשו להתחמק מזה.[/quote]
נועם עוד בסדר אני יודע שאנשים כמו שגילו יתחמקו מזה תמיד[/quote]
אני מסמיק פה
אתם לא מבינים מה אני אומר. חמאס רחוק שנות אור מלהיות טלית שכולה תכלת, וברור לי שהיו מקרים שבהם מלכדו בתי ספר וכו', אני רק אומר שכל פעם שהורגים אזרחים בעזה (בעופרת יצוקה שמענו את זה לא מעט) ישר דו"צ יוצא בהצהרות של מחבלים שמתחבאים מאחורי אזרחים
על בסיס הדיווחים האלה בעיקר כולם נהיים גאוני הדור שמבינים את המצב מהכורסא בבית ומציירים לי בפוטושופ תמונות של חיילים עם עגלות
באופן כללי, אגב, דובר צה"ל זה לדעתי האגף הכי חכם בצבא. אני סולד ממנו לחלוטין, אבל את העבודה שלהם הם עושים בצורה מבריקה