תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 11:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 444 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צהריים טובים, היום רסלמניה! (WWE)
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 01:25 
מישהו יודע אם באתר הWWE יש שידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 01:54 
סמל אישי של המשתמש
אין
עוד 5 דקות מתחיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 06:02 
מה היה שם לא ה בנתי CAM פאנק זכה בחגורה פתאום הגיע נאש וגרם שפאנק יפסיד ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
טוב, עכשיו סיימתי לראות
סה"כ אירוע בסדר, חלש יותר לדעתי מהאירועים הקודמים

הקרב של פאנק וסינה מסריח מאוד לטעמי, אין מצב שHHH לא ראה שסינה שם את הרגל על החבל, וכמובן שדל ריו תכנן את כל הקטע עם נאש אחרת איזו סיבה יש לו להופיע משום מקום ?
הקרב של כריסטיאן עם רנדי היה מעולה כרגיל, השניים האלה נותנים קרבות ממש טובים וחבל לי שסמקדאון לא משודרת גם כן בצ'רלטון.גם הקרב של מארק הנרי עם שיימוס היה לא רע, שיימוס די הפתיע אותי, חשבתי שזה יגמר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2011, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
טוב, עכשיו סיימתי לראות
סה"כ אירוע בסדר, חלש יותר לדעתי מהאירועים הקודמים

הקרב של פאנק וסינה מסריח מאוד לטעמי, אין מצב שHHH לא ראה שסינה שם את הרגל על החבל, וכמובן שדל ריו תכנן את כל הקטע עם נאש אחרת איזו סיבה יש לו להופיע משום מקום ?
הקרב של כריסטיאן עם רנדי היה מעולה כרגיל, השניים האלה נותנים קרבות ממש טובים וחבל לי שסמקדאון לא משודרת גם כן בצ'רלטון.גם הקרב של מארק הנרי עם שיימוס היה לא רע, שיימוס די הפתיע אותי, חשבתי שזה יגמר מהר.

הכל כל כך הגיוני פתאום.
הרי טריפל אייצ' אמור להפוך ל"רע" כי בוס "טוב" לא מעניין אף אחד, אז הוא דפק את ג'ון סינה בכך שהוא התעלם מהרגל על החבלים, ואח"כ הוא דפק את פאנק בכך שהוא שלח את קווין נאש ודל ריו עליו.
WINNING.
צפה להתפתחויות ב-RAW.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
חברים! עברה שנה! היום ררררררררררררררררררררררררררררסלמניה 28!!! (כן, בשלב הזה כל אחד מאיתנו מחשב בן כמה הוא היה בשידורים החוזרים של רסלמניה 9, וקולט כמה שהוא זקן... :cry: )
תמונה

הקרב הראשי והכי מעניין של הערב, קרב שנמצא שנה שלמה (!!!) בבנייה, Once in a Lifetime, דה רוק נגד ג'ון סינה:
תמונה

הקרב השני הכי מעניין של הערב, אנדרטייקר נגד טריפל אייצ' (פעם שלישית כבר), Hell In a Cell עם שון מייקלס כשופט, כשהרצף ניצחונות של טייקר ברסלמניות נמצא בסיכון (19-0 כרגע):
תמונה

הקרב הכי טכני של הערב, מי המתאבק הכי טוב ב-WWE, כריס ג'ריקו נגד האלוף סי אמ פאנק על אליפות ה-WWE:
תמונה

הקרב השני הכי טכני של הערב (בגלל שיימוס. דניאל בראיין אדיר), דניאל בראיין נגד שיימוס על אליפות משקל כבד:
תמונה

עוד הלילה:
ביג שואו נגד קודי רודס (אלוף) - על החגורה הבין יבשתית

קרב 6 נגד 6 על השליטה ב-WWE: סנטינו מארלה, ר-טרות', קופי קינגסטון, גרייט קאלי, זאק ריידר ובוקר טי נגד דיוויד אוטנגה, מארק הנרי, דרו מקינטייר, דולף זיגלר, מיז וג'ק סאווגר

רנדי אורטון נגד קיין

2:00 בלילה, ספורט1 וספורט1 HD.
איזה כיף!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
האיוונט הכי טוב מזה שנים. כבר לא יכול לחכות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 16:48 
:)

מי זה הדניאל הזה?
איפה בטיסטה? איפה מיסטריו? איפה אדג' ובובי לאשלי?

איפה כריס בנואה? (סתם סתם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
:)

מי זה הדניאל הזה?
איפה בטיסטה? איפה מיסטריו? איפה אדג' ובובי לאשלי?

איפה כריס בנואה? (סתם סתם)

בטיסטה, אדג' ובובי פרשו. מיסטריו פצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
וואו כמה זמן לא ראיתי WWE...
איפה ג'ף הארדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 18:48 
למה בטיסטה פרש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
וואו כמה זמן לא ראיתי WWE...
איפה ג'ף הארדי?

TNA

NARKOTIKA כתב:
למה בטיסטה פרש?

בעיות עם ההנהלה, יש שמועות על חזרה שלו ברסלמניה ("שמועות" - נצפה ברחובות מיאמי, אין שום ביסוס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
מתי הקרב של טריפל אייץ' נגד טייקר ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 20:16 
מקווה שטריפל H נגד אנדרטייקר יהיה מיין איוונט למרות שדי ברור שזה יהיה רוקי-סינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
מתי הקרב של טריפל אייץ' נגד טייקר ?

או אחרון או אחד לפני אחרון, בכל מקרה אחרי השעה 4:30 בוודאות, אולי בסביבות 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב לשידור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 21:24 
אני מצטער לבאס את אלו מכם שחושבים שהולך להיות אירוע גדול, אבל זה ממש ממש לא.
מעבר לעובדה שב-5 שנים האחרונות לפני כל רסלמניה יש ציפייה מטורפת שבסוף הופכת לאכזבה, השנה האכזבה תהיה כפולה, לצניעות דעתי.

אי אפשר לשים ברסלמניה אחת 4 קרבות שכל אחד מהם הוא פוטנציאל למיין איבנט ולצפות שהכל יסתדר. קרב אחד יאפיל על השני, קרב אחד יקבל פחות דק' ביחס לקרב אחר. הפיודים כולם, להוציא טייקר-אייץ', נבנו רע מאוד והשמועות אומרות שהקרב בין פאנק לג'ריקו, קרב שבכל יום אחר היה מקבל מיין איבנט וחצי שעה של קרב, הולך להיות הקרב שפותח את האירוע. וזה קרב על אליפות ה-WWE, רק שתבינו.

כאילו, פאנק-ג'ריקו, אתם מבינים בכלל את הפוטנציאל שיש בקרב הזה? בפיוד הזה? ואיכשהוא, ה-WWE הצליחו לעשות מהפיוד הזה בדיחה עם כל הקטע של ג'ריקו שיורד על המשפחה של פאנק, ובכלל, עצם זה שאלוף העולם והמתאבק הטוב ביותר בחברה נדחק הצידה בגלל הקרב של רוקי וסינה זה כבר כתם שחור על הקריירה של פאנק. אני מאוד מקווה שאחרי הרסלמניה הזו, פאנק יקבל שוב את הכבוד המגיע לו ויחזור שוב לקדמת הבמה. העם רוצה The Summer of Punk Vol.2.

הקרב בין רוקי לסינה עוד לא התחיל והוא כבר מאוס. הפיוד נבנה רע מאוד כשרוקי יוצא כל פעם מחדש אפס וסינה יוצא עליו אובר. אין ספק בכלל שסינה הולך לנצח את הקרב הזה, וזה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות כי הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה שסינה שוב יצא אובר במיין איבנט של רסלמניה ועוד על אגדה כמו רוקי.

הקרב היחיד שנבנה טוב לאירוע הזה ובאמת יצר סוג של עניין, הוא הקרב בין טייקר לאייץ', וגם פה יש דברים שהורסים. קודם כל, באמת שכבר נמאס מטייקר נגד אייץ' ברסלמניה. זו כבר הפעם ה-3 שזה קורה. כאילו מה? אי אפשר למצוא לטייקר מתמודדים אחרים? טייקר ואייץ' שניהם כבר אחרי השיא שלהם, שניהם זקנים, שמנים וכבדים מה שייתן לנו קרב איטי ודי מביך, אפילו שזה HIAC, וזה בלי להתייחס בכלל לעובדה שטייקר הולך להופיע קירח. שמעתם נכון. לא מאמינים? בבקשה:

תמונה

ואם זה לא מספיק, הכניסו את שון מייקלס לתמונה. מצד אחד זה נחמד, אבל מצד שני, זה מטופש, הרי שון לא יחזור להתאבק, ואם הוא הולך להתערב בקרב לטובת אחד משני הצדדים, זה לא שיתפתח ביניהם פיוד אחרי זה, אז בשביל מה מינו אותו? הסיבה היחידה שאולי עשו זאת, זו השמועה שאני קראתי באתר מסויים על כך שברסלמניה הבאה יהיה קרב בין מייקלס לאייץ', ככה שאולי מייקלס יתערב לטובת טייקר דווקא ויתחיל בינו לבין אייץ' סוג של פיוד סטייל רוקי-סינה עד לרסלמניה 29. הקרב הזה כנראה יהיה הקרב שלפני המיין איבנט.

שיימוס ודניאל בריאן יתנו קרב די משעמם, על קרב הדיוות אני לא רוצה לדבר בכלל, רודס וביג שואו יכול להיות נחמד, אם רודס ישמור על התואר, קיין ואורטון לא מעניינים וקרב הנבחרות מקבל קצת יותר מידי ספוטלייט ממה שהוא אמור, שוב, על חשבון פאנק וג'ריקו למשל.

קיצר, אני בא לרסלמניה הזו בלי ציפיות בכלל, בתקווה שלשם שינוי, זה יעזור. או שאני לא אתאכזב, או שהם יפתיעו לטובה.

ג'ף הארדי ב-TNA (או על סמים, תלוי מתי אתם בודקים) כמו שכבר אמרו וריי מיסטריו מחלים מפציעה (כולי תקווה שלא יחזור לעולם).
לגבי לאשלי, הוא לא פרש, הוא נמצא עכשיו ב-MMA. באטיסטה גם נמצא שם, וכן, היו שמועות על החזרה שלו לאירגון, אבל הן דעכו, ואם זה יקרה מתישהוא, זה לא יהיה ברסלמניה, בטח לא זו.

מי שכן יכול להפתיע מחר, הוא לא אחר מאשר... ברוק לסנר. השמועות אומרות שה-WWE חתמו איתו על חוזה אגדות (יופיע קצת יותר מטייקר) ויש מצב שכבר מחר הוא יעשה את הופעת הבכורה שלו. לא הייתי בונה על זה כמובן, הכל בגדר שמועות, אבל אם זה אכן יקרה, תדעו ממי שמעתם את זה ראשון ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
רון קעקועים כתב:
אני מצטער לבאס את אלו מכם שחושבים שהולך להיות אירוע גדול, אבל זה ממש ממש לא.
מעבר לעובדה שב-5 שנים האחרונות לפני כל רסלמניה יש ציפייה מטורפת שבסוף הופכת לאכזבה, השנה האכזבה תהיה כפולה, לצניעות דעתי.

אי אפשר לשים ברסלמניה אחת 4 קרבות שכל אחד מהם הוא פוטנציאל למיין איבנט ולצפות שהכל יסתדר. קרב אחד יאפיל על השני, קרב אחד יקבל פחות דק' ביחס לקרב אחר. הפיודים כולם, להוציא טייקר-אייץ', נבנו רע מאוד והשמועות אומרות שהקרב בין פאנק לג'ריקו, קרב שבכל יום אחר היה מקבל מיין איבנט וחצי שעה של קרב, הולך להיות הקרב שפותח את האירוע. וזה קרב על אליפות ה-WWE, רק שתבינו.

כאילו, פאנק-ג'ריקו, אתם מבינים בכלל את הפוטנציאל שיש בקרב הזה? בפיוד הזה? ואיכשהוא, ה-WWE הצליחו לעשות מהפיוד הזה בדיחה עם כל הקטע של ג'ריקו שיורד על המשפחה של פאנק, ובכלל, עצם זה שאלוף העולם והמתאבק הטוב ביותר בחברה נדחק הצידה בגלל הקרב של רוקי וסינה זה כבר כתם שחור על הקריירה של פאנק. אני מאוד מקווה שאחרי הרסלמניה הזו, פאנק יקבל שוב את הכבוד המגיע לו ויחזור שוב לקדמת הבמה. העם רוצה The Summer of Punk Vol.2.

הקרב בין רוקי לסינה עוד לא התחיל והוא כבר מאוס. הפיוד נבנה רע מאוד כשרוקי יוצא כל פעם מחדש אפס וסינה יוצא עליו אובר. אין ספק בכלל שסינה הולך לנצח את הקרב הזה, וזה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות כי הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה שסינה שוב יצא אובר במיין איבנט של רסלמניה ועוד על אגדה כמו רוקי.

הקרב היחיד שנבנה טוב לאירוע הזה ובאמת יצר סוג של עניין, הוא הקרב בין טייקר לאייץ', וגם פה יש דברים שהורסים. קודם כל, באמת שכבר נמאס מטייקר נגד אייץ' ברסלמניה. זו כבר הפעם ה-3 שזה קורה. כאילו מה? אי אפשר למצוא לטייקר מתמודדים אחרים? טייקר ואייץ' שניהם כבר אחרי השיא שלהם, שניהם זקנים, שמנים וכבדים מה שייתן לנו קרב איטי ודי מביך, אפילו שזה HIAC, וזה בלי להתייחס בכלל לעובדה שטייקר הולך להופיע קירח. שמעתם נכון. לא מאמינים? בבקשה:

תמונה

ואם זה לא מספיק, הכניסו את שון מייקלס לתמונה. מצד אחד זה נחמד, אבל מצד שני, זה מטופש, הרי שון לא יחזור להתאבק, ואם הוא הולך להתערב בקרב לטובת אחד משני הצדדים, זה לא שיתפתח ביניהם פיוד אחרי זה, אז בשביל מה מינו אותו? הסיבה היחידה שאולי עשו זאת, זו השמועה שאני קראתי באתר מסויים על כך שברסלמניה הבאה יהיה קרב בין מייקלס לאייץ', ככה שאולי מייקלס יתערב לטובת טייקר דווקא ויתחיל בינו לבין אייץ' סוג של פיוד סטייל רוקי-סינה עד לרסלמניה 29. הקרב הזה כנראה יהיה הקרב שלפני המיין איבנט.

שיימוס ודניאל בריאן יתנו קרב די משעמם, על קרב הדיוות אני לא רוצה לדבר בכלל, רודס וביג שואו יכול להיות נחמד, אם רודס ישמור על התואר, קיין ואורטון לא מעניינים וקרב הנבחרות מקבל קצת יותר מידי ספוטלייט ממה שהוא אמור, שוב, על חשבון פאנק וג'ריקו למשל.

קיצר, אני בא לרסלמניה הזו בלי ציפיות בכלל, בתקווה שלשם שינוי, זה יעזור. או שאני לא אתאכזב, או שהם יפתיעו לטובה.

ג'ף הארדי ב-TNA (או על סמים, תלוי מתי אתם בודקים) כמו שכבר אמרו וריי מיסטריו מחלים מפציעה (כולי תקווה שלא יחזור לעולם).
לגבי לאשלי, הוא לא פרש, הוא נמצא עכשיו ב-MMA. באטיסטה גם נמצא שם, וכן, היו שמועות על החזרה שלו לאירגון, אבל הן דעכו, ואם זה יקרה מתישהוא, זה לא יהיה ברסלמניה, בטח לא זו.

מי שכן יכול להפתיע מחר, הוא לא אחר מאשר... ברוק לסנר. השמועות אומרות שה-WWE חתמו איתו על חוזה אגדות (יופיע קצת יותר מטייקר) ויש מצב שכבר מחר הוא יעשה את הופעת הבכורה שלו. לא הייתי בונה על זה כמובן, הכל בגדר שמועות, אבל אם זה אכן יקרה, תדעו ממי שמעתם את זה ראשון ;)

תמיד אני נהנה לקרוא את הפרשנות שלך :ROSE:

אני דווקא השנה אופטימי. הקארד הזה מאפיל על כל הרסלמניות שהיו בשנים האחרונות.
נכון, טייקר - טריפל היה מאווווווד איטי שנה שעברה, ויכול להיות שיהיה גם השנה, אבל עדיין יש פה אלמנט גדול מאוד של סיכון לגבי הרצף (פעם שלישית גלידה? מייקלס שופט?) ולכן העניין בקרב גדול.

הבנייה של רוקי - סינה הייתה נוראית, כשלאורך כל הדרך ה-WWE מתערב כדי שסינה ייצא אובר (רוק כותב על הזרוע שלו? ממתי? נו באמת!), אבל עדיין יש סיכוי לא רע בכלל שהקרב יסתיים בתיקו (התערבות של לסנר?) או ניצחון של רוק, מכיוון שמתכננים להם עוד 2 מפגשים השנה.
לכן אני דרוך ובמתח, ובעיקר שונא את סינה (סליחה לכל חברי הצ'יין גאנג).

פאנק - ג'ריקו לא קיבל מספיק דקות, אבל קיבל המון מחמאות בתחילת הפיוד וכן מעריכים את העבודה שלהם. אני בטוח שיהיה קרב מצויין. ד"א, גם שנה שעברה הקרב על אליפות ה-WWE היה הפותח (אדג' - דל ריו).

קיצור, רסלמניה! הלילה אנחנו לובשים חג! בואו נהיה אופטימיים, נחשוב חיובי, וננסה להנות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אפריל 2012, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
רון, אתה מדבר על טייקר. ריק פלייר עדיין בתעשייה. פאקינג ריק פלייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
וואו זה כזה ישןן
אבל אין על אנדרטייקר :ROSE:
מקווה שימשיך את הרצף שלו עד מותו :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 01:12 
סמל אישי של המשתמש
:bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
היה אדיר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 11:40 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול לסכם את כול מה שקרה(תוצאות הקרבות וזה..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
טייקר VS טריפל H היה הקרב הכי יפה שראיתי מזה 10 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:
מישהו יכול לסכם את כול מה שקרה(תוצאות הקרבות וזה..)

http://www.24wrestling.com/wrestlemania-28-results-live-coverage-tonight/

בשורה התחתונה,
אנדרטייקר ניצח (שוב)
רוקי ניצח את סינה
פאנק ניצח את ג'ריקו ועדיין אלוף
שיימוס ניצח את בראון
ביג שואו ניצח את קודי רודס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 13:30 
טייקר נגד טריפל H אחד הקרבות הכי יפים שראיתי.
חוץ מזה הכל מאכזב.
דה רוק-סינה?בנייה של שנה ובסוף קרב בינוני מינוס.
רסלמניה מאכזבת חוץ מטריפל H-טייקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 16:27 
אני יוצא עם הרגשה מאוד מאוד אמביוולנטית מהרסלמניה הזו. כמה שעות אחרי שראיתי את האירוע, ואני לא יודע עדיין אם אני מאוכזב, או שמח. מה שכן, עצם זה שאני מתלבט, כשבשנים הקודמות ידעתי להגיד בודאות שאני מאוכזב, כנראה אומר שהרסלמניה הזו לא הייתה נוראה כ"כ כמו שחשבתי, בעיקר בגלל 2 קרבות. קרב אחד שסיפר מאחוריו סיפור וקרב שסיפק לנו אווירה כמו ששנים לא הרגשנו.

2 הקרבות שאני מדבר עליהם הם כמובן הקרבות של טייקר מול אייץ' ושל רוקי מול סינה. את מה שאני רוצה להגיד על הקרבות האלה אגיד אחרי שאפרוק את העצבים שלי על הרגעים המאכזבים ברסלמניה הנוכחית.

עזבו שנייה שהאירוע נפתח עם קרב על אליפות העולם, על זה אני עוד יכול להחליק כי זה משהו שה-WWE כנראה הולכים לאמץ מעתה והלאה, אבל לסיים את הקרב אחרי 18 שניות? ביזיון, פשוט ביזיון אחד גדול. זה לא מגיע לשיימוס, זה עוד יותר לא מגיע לבריאן וזה הכי לא מגיע לנו, הקהל.
הדרך בה הם בנו את שיימוס בחודשים האחרונים, והדרך בה בריאן נבנה מאז ההיל טרן שלו, נתן לי לחשוב שאנחנו הולכים לקבל פה קרב של מינימום 20 דק', בטח ובטח כקרב הפותח של האירוע. מה לעזאזל ה-WWE חשבו לעצמם?
הדבר הטוב היחיד שאני לוקח מהקרב הזה - התמיכה הלא צפוייה של הקהל בבריאן בדמות פופים, צעקות ושלטי YES! ענקיים כשהוא נכנס לזירה.

הקרב של אורטון וקיין היה נוראי ומשעמם, כשהפלוס היחידי שאני יכול להוציא מהקרב הזה הוא העובדה שקיין ניצח אותו, דבר מפתיע בפני עצמו.

התאכזבתי מאוד מהקרב של ביג שואו נגד רודס. לא, לא ציפיתי לקרב גדול, ממש לא, אבל ציפיתי שהוא יימשך קצת יותר זמן ושהתוצאה שלו תהיה שונה מזו שהייתה בסופו של דבר. הבנייה לקרב מצידו של רודס הייתה גאונית, קיוויתי מאוד שה-WWE ימשיכו את הפוש של רודס עם ניצחון ברסלמניה ועל הדרך יחזקו אותו בכך שיוסיף עוד רגע משפיל לרשימת הרגעים המביכים של ביג שואו ברסלמניה. כמובן שה-WWE לא חושבים כמוני והם שוב לקחו את חגורת ה-IC והפכו אותה ללא רלוונטית כי ביג שואו צריך את התואר הזה כמו שאני צריך גידול ממאיר. זה Long Shot, אבל אם הם עשו את זה כדי להכניס את רודס למיין איבנט, הרי זה מבורך.

קרב הדיוות היה מעניין בערך כמו שידורי ערוץ הכנסת ביום כיפור.

קרב הקבוצות היה כצפוי רע, והוא נתן לנו סוג של Win Lose Situation. מצד אחד, נפטרנו מטדי לונג המאוס, מצד שני, נתקענו עם ג'ון לורינייטיס המאוס. מזל שאני לא רואה סמאקדאון, אחרת הייתי מתעצבן פעמיים בשבוע. אגב, למישהו היה ספק שאיב הולכת לבגוד בריידר מתישהוא במהלך הקרב או אחריו?

מה אני יכול לומר על הקרב בין פאנק לג'ריקו? אני חושב שהקרב הזה תאם את הפיוד שקדם לו.
הפיוד נבנה בצורה די מזעזעת ובהתאם לכך, גם הקרב. הקרב היה משעמם, לא זרם, היו בו הרבה רגעים מתים ונראה היה שלא הייתה כימיה בין שני המתאבקים, דבר הזוי בפני עצמו שכן בעבר הם ידעו קרבות טובים מאוד כשפאנק היה מיד-קארדר והחזיק ב-IC. נראה היה כאילו זה מיין איבנט של RAW יותר מאשר קרב שראוי לרסלמניה. שלא תבינו לא נכון, הוא היה קרב טוב ביחס לשאר הקרבות שציינתי מעל, אבל כשאני מדבר על פאנק נגד ג'ריקו ברסלמניה, אני פאקינג מצפה ליותר ממה שקיבלנו. אני בכל מקרה, התאכזבתי.

אז אחרי ששיחררתי קיטור, אפשר להירגע ולהתייחס לקרבות שהצילו את האירוע הזה. אתחיל מהמיין איבנט.

בת'כלס, הסיבה היחידה שהקרב הזה נחשב בעיניי להצלחה, הוא מפני שרוקי היה זה שניצח אותו בסופו של דבר. על הקרב עצמו, כתב מישהו בפורום אחר בדיוק את מה שאני מרגיש:

ציטוט:
אכזבה עצומה. האווירה הייתה, אבל הם הלכו על ההכי בנאלי והכי משעמם. זה לא הוגאן בזירה או מתאבק שבור אחר. שניהם בכושר, שניהם צעירים, לא הייתה שום סיבה לא לעלות הילוך אחד יותר בקרב הזה, אם לא מבחינת הקצב אז לפחות מבחינת התרגילים. ממש יכולתי לדעת בקרב הזה כל תרגיל שעה לפני שהוא בא ומכל פינישר אם המתאבק השני יחלץ ממנו או לא. הם לא הכניסו אפילו שבב של יצירתיות לקרב הזה. אם הם הלכו על הכיוון הזה, לא הייתה שום סיבה למרוח את זה על פני חצי שעה ולא לסיים את זה אחרי 15-20 דקות בקצב מהיר יותר.
הניצחון של דה רוק גם בלי שום "פיוס" עם סינה, פשוט נתן תחושה לא שלמה לאירוע הזה, וסתם הרגשה שאנחנו עוברים לפי לו"ז ומעבירים זמן עד הקרב החוזר בינהם באיזה סאמרסלאם או רסלמניה 29. הפיוד הזה הוא פשוט פיוד מסחטת כספים בלי קמצוץ נשמה.

הבחור דיבר על פיוס, אני קיוויתי שאחרי הקרב, סינה, שהתנהג כמו היל במהלך הקרב והפסיד אותו אחרי שניסה לעשות לרוקי את התרגיל שלו (אקט הילי בפני עצמו), ייגש לזירה ללחוץ לרוקי את היד וכשזה יגיש לו אותה, הוא יתקוף אותו ויבצע עליו את ההיל טרן שכולנו מחכים לו. במקום זה ראינו את סינה יושב שם ומעכל את ההפסד שלו בזמן שרוקי חוגג בזירה.
אז מה עכשיו? סינה הרי היה חייב את הניצחון הזה כדי להוכיח שהוא בסטטוס של רוקי, הוגאן ושל אוסטין ומה שקרה בפועל, זה שכל הבנייה שעשו לו הייתה מיותרת, ועכשיו יש לו קוף על הגב כי הוא נכנס למצב שלמרות הסטטוס שלו בחברה, יש לו עכשיו מה להוכיח, מה שכנראה יוביל לקרב חוזר בין השניים. Once in a lifetime my ass.
בשורה התחתונה, אני את שלי קיבלתי. הדבר האחרון שהייתי צריך זה שסופר סינה ינצח את רוקי, בעיר שלו, במיין איבנט של רסלמניה ולמזלי, הפעם ה-WWE הפתיעו.

ועכשיו, לדובדבן שבקצפת.
אני יודע שבזמן האחרון אני נוטה להגיד כמה שטייקר הפך להיות מביך בזירה ושהגיע הזמן שהוא יפרוש, אבל באותה מידה, אני לא יכול שלא להוריד בפניו את הכובע ולחזור בי כי בואו נודה בזה - בלי טייקר, חמשת הרסלמניות האחרונות היו כישלון טוטאלי במקום סתם כישלון. נכון, הוא לא בכושר של פעם, הוא איטי יותר וכבד יותר, אבל Damn, הוא עושה את העבודה ומצליח להעביר את הסיפור כל פעם מחדש.

אני באופן אישי לא מצליח לחשוב איך הם יכלו להוציא משהו יותר טוב ומוצלח מהקרב הזה ממה שהם הוציאו. היה שם סיפור אדיר שהיה חלק קטן מפיוד אדיר, שנבנה בצורה פשוט מעולה. הוא היה אלים וברוטאלי, שונה ממה שאנחנו רואים בדרך כלל ומעניין ברמות שאי אפשר היה לדעת מתי הוא יגמר ומי ינצח (כן, לפרקים היו לי ספקות). הקרב הרגיש באמת כמו קרב גדול שמצדיק את המעמד שלו ואם הוא היה במיין איבנט, הוא לא היה נופל מהקרב של רוקי-סינה, לא מבחינת המעמד ולא מבחינת האווירה. עצם העובדה שטייקר ניצח את הקרב הזה בצורה נקייה, למרות ההתערבות של שון, עשה את זה כמובן להרבה יותר גדול.
ואיך אפשר בלי הרגע המרגש בסוף? הכבוד ההדדי שחלקו שלושת המתאבקים אחד לשני, העזרה של טייקר ומייקלס לטריפס וכמובן שגם החיבוק המשולש על הרמפה, כל אלו היו מהרגעים הגדולים ביותר שראיתי בתולדות רסלמניה והחיבוק של השלושה, זו התמונה שתיחקק לי בראש מהרסלמניה הזו.

תמונה

לסיכום, אני חושב שקרב אחד גדול (או קרב וחצי) עשו רסלמניה שלמה. אני חושב שבסופו של דבר אני יוצא מרוצה, בעיקר כי סיימנו עם הסאגה של סינה ורוקי (אני מקווה) ואני מקווה שעכשיו הם יחזירו את פאנק לאור הזרקורים, לשם הוא שייך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
עזבו אתכם שטויות. TNA בכמה רמות מעל WWE.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אפריל 2012, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
אני נהנתי. הקרבות עצמם היו בינוניים, אבל האווירה עצמה והציפייה גרמה לזה להיות מהנה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2012, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
איזה Pop פסיכי הוא קיבל!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 444 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: