שחר כתב:
זהבי היה מצויין גם בחלק הקדמי, אני זוכר שאחרי שסיימנו במקום ה2 עונה לפני הדאבל, גוטמן הגיע לערוץ הספורט ונשאל על הפריצה הנפלאה של זהבי, הוא אמר שמה שראו ממנו בעונה הזו הוא כלום ובשנה לאחר מכן הוא יהיה טוב הרבה יותר, בינתיים אלרואי לא מדגדג את היכולת של זהבי באף אחת מהעונות האלה.
אגב, גם כשזהבי היה על הספסל הוא עלה למגרש, שינה את המשחק והביא מספרים בהרבה פחות דקות משל אלרואי.
לאלרואי אין שום תכונה שתאפשר לו לשחק מאחורי החלוץ,נתחיל מזה שאין עמדה כזו אצל קשטן, אין לו מסירות חכמות במיוחד, אין לו 1 על 1 מי יודע מה ואין לו יכולת להחזיק את הכדור. בקריית שמונה הוא שיחק באגף, לא מאחורי החלוץ ולא נעליים.
זה שאין תפקיד כזה אצל קשטן אני יודע לכן גם אמרתי שאין לו מקום כמו שזה נראה כרגע בהפועל.
ההרכב של ק"ש בתחילת השנה שעברה היה:
גיא חיימוב, ברק בכר, סלאח חסארמה, יניב לביא, אורי שטרית, בריאן גרזיץ', וויליאם נג'ובו, אלרואי כהן, וויאם עמאשה, ואדריאן רוצ'ט, עוד שחקן נוסף בדר"כ קשר.
ככה שנוג'ובו ואלרואי כהן שיחקו חצי חלוצים מרבית הזמן כאשר הם נכנסים לחלל הפנוי בין קוי ההגנה של היריבה.
שים לב שבגול שלו שהביאו פה זה בדיוק מה שהוא עושה.
לגבי הסירות וכו', אני ממש לא מסכים איתך, אבל בעמדות בהן הוא שיחק בהפועל לא יכלנו לראות שום דבר כזה.
לגבי היכולת לעבור 1:1 מסכים וגם ציינתי את זה ולכן הוא לא יכול להיות שחקן כנף.
ואני ממש לא משווה אותו לזהבי, מבחינתי זהבי הוא שחקן מאוד מוגבל אבל עם רצון ומוטיבציה שמחפים על זה
בענק, יתכן שלאלרואי כהן כל עף היותו קצת יותר מוכשר מזהבי אין את הדבר הזה להפוך לפחות מוגבל ממה שהוא,
אלא אפילו האופי שלו מגביל אותו.