יהלום אדום כתב:
hay cohen כתב:
ההתנהלות של חיפה ודון קסקט כל כך מזכירה לי את מה ששימון עשה ועושה בכדורזל.
גונבים כל מה שזז, אפילו אם הם לא ממש צריכים את זה.
תורג'מן (ביחד איתו 5-6 חלוצים בסגל), עזרא (ביחד איתו 5-6 קשרים התקפיים בסגל) והיד עוד נטויה...
אצלנו? עובדים!!!
מישהו מנע מאיתנו לקנות שחקנים? מישהו גרם לטביב לנסות לעשות קטע מסריח לנתניה ולק"ש עם מכירת שכטר?
הנהלה מחורבנת שרק עושה רעש בלי תכלס. החשיבה שלנו לא צריכה להיות רק מה שנכון לעכשיו אלא מה נכון לעתיד ואצלנו העתיד מגיע רחוק כ"כ. מבין כל הכשרונות שנותרו בארץ
השנה , חוץ מדמארי לא שמנו את ידינו על אף אחד. הנהלה זונה
דמארי, אלרואי, עבאס. כשרונות לא פחות טובים מאלו של הדון, ואולי אפילו יותר. עזרא למשל זה שחקן עם ברכיים של ניבאלדו, אז הדון שילם מיליון דולר, אבל אם הוא קורע את הצולבת במהלך העונה הקסקט יאלץ להוריד את הדגל לחצי התורן, וגם אם לא יקרע את הצולבת אני חושב שבנתניה יש שחקנים טובים ממנו, למשל פיראס מוגרבי. הפועל צריכה לבזבז את הכסף בקופה על שחקני הרכב, כשרונות צעירים כבר יש לה. חן עזרא ראוי להיות חילוף שני במקרה הטוב, כרגע, גם אם בעוד שלוש שנים הוא יתגלה כברקוביץ' הבא.
הדבר הראשון שהפועל צריכה לעשות בראייה לשנים הבאות, וזה הרבה יותר זול מלהשקיע בנוער, זה לעשות סקאוטינג איכותי 365 ימים בשנה בליגות רלוונטיות. אם יהיה סקאוטינג איכותי שיגרום לזה שבכל שנה ישחקו בהפועל חמישה זרים איכותיים בעמדות הנכונות, אז כבר הבטחת את עתידך כקבוצת צמרת. כשאתה מאתר זרים איכותיים בליגות בלי הרבה חשיפה אתה יכול להנחית שחקנים שוברי שוויון בשליש מהמחיר שהם היו עולים אם היו ישראליים. יכול להיות שזה תהליך שכבר התחיל, יכול להיות שלא, אני רק מקווה שלמעלה מודעים לעניין.
אלרואי הוא מהשנה שעברה.
נשארנו עם עבאס מעבר לדמארי. אחד, רכש אחד! מרשים עבור קבוצה שמהנוער שלה לא יוצא אפילו עשב.
צריך להשקיע הן בהרכב (עוד זר אחד בהנחה שהגיבור חותם) והן בסגל, וזה כולל גם שחקן כמו חן עזרא על תקן מחליף.