תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 16:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שני 8/8 [מידע]
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 02:41 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

ניצחונות למכבי והפועל ת"א; תמוז הושעה
רותם גרוסמן
בהפועל ת"א אין רגע דל. סערה התחוללה אתמול לפני המשחק בעילוט במהלכה הושעה טוטו תמוז מפעילות ונזרק מחדר ההלבשה על ידי דרור קשטן.
הסיבה היא איחור בן כחצי שעה של תמוז שהגיע עצמאית לצפון ופספס את מועד ההתכנסות הקבוצתית. קשטן שזעם על החלוץ פנה אליו מול כל השחקנים ואמר: "קח את הדברים שלך ולך מפה אצלי אין איחורים ומשחקים." תמוז ההמום יצא בזעם והפטיר לעבר קשטן "יופי כל הכבוד אני גמרתי פה את תפקידי כנראה."
הסיפור נעוץ ככל הנראה בעובדה שתמוז כמו שלושה שחקנים נוספים הודיעו למנהל הקבוצה מורדי דדון כי הם יגיעו עצמאית למגרש וקיבלו אישור לכך בתנאי שיתייצבו בשעה חמש. מדובר בנוהל שגרתי שהיה מקובל במועדון בשנתיים האחרונות בייחוד במשחקי גביע הטוטו.
קשטן עצמו התייחס לאירוע בסיום המשחק: "טוטו לא רק שלא קיבל אישור ממני להגיע באופן פרטי למגרש ולא עם הקבוצה יתרה מכך הוא גם איחר למועד המפגש ולכן הוריתי שלא יתלבש." קשטן גם רמז כנראה על עתידו המקצועי של דדון שמתנדנד כבר שבועות רבים: "גם מי שנתן לתמוז את האישור להגיע למגרש באופן עצמאי יצטרך לתת את הדין לכך."
תמוז שצפוי לעמוד בפני ועדת משמעת ולספוג קנס כספי אמר לדדון: "עצרה אותי משטרה בדרך ולכן איחרתי אבל קשטן לא מוכן להקשיב אז שיהיה לו בריאות." תמוז גם שוחח עם היו"ר דורון אוסידון השוהה בחו"ל ואמר לו שלא יחזור להתאמן עד שהוא (אוסידון) ישוב ארצה.
תמוז חש על פי מקורביו שהוא משמש ככלי ניגוח בדדון ולכן רוצה להסדיר את ענייניו מול אוסידון.
במשחק עצמו גברה הפועל ת"א על הפועל עכו 0:2 משערים של מהראן לאלה (25) ועומר דמארי .(40) במחצית השניה נראה היה ששתי הקבוצות רק מחכות לשריקת הסיום.
במשחק נוסף בבית ג' גברה מכבי ת"א על בני יהודה 0:2 מצמד של דור מיכה (67 36) המצטיין. קודם לכן הדף דלה איינוגבה פנדל של ברק יצחקי.
לאחר שני מחזורים ניצבת הפועל ת"א בראש הבית בזכות הפרש שערים.

על פי השער
תיכנסו לפרופורציות
עמית לוינטל
השדר והפרשן ששידרו את הפסדה של הפועל ת"א לוואדוז 2:1 לקו קצת בפאניקה ובעקבותם חלק מהתקשורת בארץ נסחפה והתחרתה בכותרות שליליות ")השפלה לכדורגל הישראלי" וכיו"ב.(
אז נכון היריבה באה מנמושת הכדורגל ליכטנשטיין מדינה של 35 אלף איש והיא משחקת בליגה השנייה בשווייץ. אבל שוב איבדו בישראל את הרסן והפרופורציות.
בפועל הפועל הכריעה את ההתמודדות סופית 28 שניות מפתיחת הגומלין כשעומר דמארי כבש והפך את 89 וחצי הדקות הנותרות לגארבג' טיים (ואדוז היתה חייבת שישה שערים.( קבוצות אירופיות מנוסות וטובות יודעות לעשות את העבודה. המטרה - אסור לשכוח - היא לעבור שלב ועוד שלב. זו לא חוכמה לבזבז תחמושת ולכבוש שביעייה מול ננסית בוסנית למשל ואז לשבוק ולעוף בשלב הבא.
חוץ מזה עלתה בשידור של ONE השוואה מופרכת לסנטה קולומה האנדורית שניצחה את מכבי ת"א בזמנו. יש אינסוף הבדלים שמפריכים את המשוואה: סנטה קולומה היא קבוצת חובבים עם תקציב של מאות אלפי יורו והיא ניצחה את מכבי במשחק הראשון בהתמודדות. לוואדוז תקציב 4.5) מיליון יורו) לא רחוק מזה של הפועל ת"א ובשורותיה שחקנים שכיכבו בנבחרת הצעירה של שווייץ.
אז נכון. הפועל שיחקה רע בליכטנשטיין והתגלו אצל האדומים ליקויים חמורים בקישור ובהגנה שמצדיקים ביקורת נוקבת. הפועל צריכה חיזוק בהגנה ובקישור היא חייבת לשפר את התיאום בין השחקנים בקבוצה ולהיות יותר יוזמת. אבל עדיין חשוב שכל הדיון הזה יהיה במסגרת הפרופורציות. כי הדבר החמור המעצבן והטיפשי באמת מהמשחק היה הכרטיסים הצהובים שספגו ידין ופצ'אלקה כשההתמודדות היתה מוכרעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 8/8 [מידע]
הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 02:47 
סמל אישי של המשתמש
הארץ

הדרמה האמיתית התרחשה לפני המשחק, כשטוטו תמוז איחר בחצי שעה לאחר שקיבל אישור לכך ממנהל הפועל תל אביב מורדי דדון. תמוז - שגם קיבל דו"ח על מהירות בדרכו למשחק - הודח מהסגל, ולאחר שהמאמן דרור קשטן סירב לקבל את הסבריו, סינן "נמאס לי, אני לא מגיע יותר לאימונים". לאחר מכן שוחח השחקן עם היו"ר דורון אוסידון והסביר לו שקיבל אישור מדדון להגיע באופן פרטי. בכל מקרה, החלוץ צפוי לעמוד בפני ועדת משמעת.

בין דדון לדרור קשטן פרץ עימות קולני חריף, במהלכו צרח המאמן: "באיזה סמכות אתה מודיע לשחקן על דעת עצמך מתי להתייצב? לא מקובל עלי שאתה לוקח החלטות כאלה". עדי ראייה מספרים שהמנהל הטיח בקשטן בחזרה "מי אתה שתצעק עלי?". ביממה הקרובה צפוי דדון לקבל הודעה על סיום תפקידו. ארז הורוביץ צפוי להתמנות למחליפו.

שי מימון להפועל?

ראשי הפועל ת"א פנו היום למכבי חיפה בבקשה לרכוש את הבלם שי מימון.סוכנו של מימון, דודו דהאן, דחק בראשי הפועל להעדיף את מתן אוחיון משרלרואה, שגם אותו הוא מייצג. מחירו הגבוה של אוחיון ונטייתו של קשטן להעדיף את מימון היטו את הכף לטובת בלם חיפה, שזעם על סוכנו והטיח בו כי הוא "מטרפד לו מעבר אפשרי להפועל". בסביבתו של מימון אמרו כי "אם חיפה תערים קשיים, הוא יילך לוועדה למעמד השחקן שתקבע את מחירו".

יו"ר הפועל דורון אוסידון נפגש היום בנורווגיה עם ראשי לילסטרום במטרה לסגור את עסקת רכישתו של הקשר נוסה איגייבור. "העסקה עדיין לא סגורה", סיפר אוסידון, שהביע תקווה להשלימה ביממה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 06:08 
סמל אישי של המשתמש
יום שני, 8 באוגוסט 2011, 0:23

החיזוק של קשטן: נוסא איגייבור סיכם עקרונית בהפועל תל אביב

האדומים הגיעו להבנות עם לילסטרום והקשר הניגרי בן ה-20 יחתום במועדון לארבע עונות. יהיה הזר הרביעי של דרור קשטן

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1848295

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 07:10 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות

מהזכרון :
הפועל סיכמה את רכישת איגיבור.
הפועל תלך בכל הכח על בוזגלו.
הפועל ביקשה להשאיל את גאדיר חיפה ענתה בשלילה אבל לאור היחסים הטובים בין הקבוצות יכול להיות שיהיה שינוי.
הפועל תקנה או שי מימון או מתן אוחיון.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
עוד בידיעות אחרונות:

- סנטאנדר ביקשה מהפועל לשאול אליה את אביחי ידין לעונה, תמורת מיליון שקלים, עם אופציית קניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 09:13 
נוסא סגר בהפועל ל4 שנים:

http://www.one.co.il/Article/184649.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 09:15 
איגיבור סגר וינחת היום כדי לחתום
היו"ר סיכם עם איגיבור בנורבגיה. הקשר ינחת היום, המועד האחרון להרשמה לאירופה, ייבדק ויחתום על החוזה.
אוסידון, שנמצא בנורבגיה על מנת לסגור את העברתו של נוסא איגיבור להפועל, סיכם עם הקשר הניגרי, שינחת יחד עם היו"ר כדי לעבור בדיקות ולחתום, רגע לפני סגירת מועד הרשמת השחקנים לאירופה. "הגענו להבנות עם לילסטרום", אמר אוסידון בשיחה מנורבגיה.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04668.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 09:19 
אישור באתרים הנורווגים על הסכמת דמי העברה:

http://translate.google.co.il/translate ... rmd%3Divns

ועוד אתר:

http://translate.google.co.il/translate ... rmd%3Divns

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
הודעת דובר רשמית:

נוסא איגבור בדרך לישראל! בתום מרתון פגישות לתוך הלילה הגיע יו"ר הפועל ת"א דורון אוסידון להבנות מול הנהלת ליילסטרום לשחרורו של נוסא תמורת 850 אלף אירו. נוסא שחקן נבחרת ניגריה אנדר 23, עושה את דרכו לישראל יחד עם היו"ר והסקאוט הלל וינחתו בטיסת לופטהנזה מפרנקפורט בשעה 15:00. בהנהלת הקבוצה עושים הכל להשלים את רישומו עוד היום ובכך לאפשר החתמת זר נוסף עד 24 שעות לפני המשחק הראשון של הפועל בשלב הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 15:33 
איגיבור נחת בארץ
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04681.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
משום מה אי אפשר להיכנס לכתבה, אבל זו הכותרת בONE:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 17:34 
סמל אישי של המשתמש
מאור בוזגלו מועמד שוב להפועל ת"א , האור שבחיי מחזיק אצבעות:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4106208,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
תמוז אמור לספוג קנס ולחזור לאימונים

מוטי פשכצקי|18:03|08/08/2011

האיחור לפני עכו לא יעלה לחלוץ של הפועל תל אביב במשחקים נוספים, כך מסתמן על פי השימוע שעבר

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 04700.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
ספורט 5

איגיבור לא עבר בדיקות רפואיות בגלל שסבל מעייפות. בהתאחדות הסבירו שהרופאים שמו דגש על בדיקת אקו לב שמצריכה מאמץ גופני. המשמעות היא שהקבוצה לא תספיק לרשום אותו עד הדד ליין של אופ"א לסיבוב המוקדמות השלישי של הליגה האירופית. למרות זאת, הקשר יוכל ליטול חלק במפגש מול אקראנס מכיוון שקיים סעיף שמאפשר רישום של שחקן בודד עד 24 שעות לפני המשחק. אם תבצע מחזיקת הגביע רכש נוסף בימים הקרובים, הוא יהיה רלוונטי רק לשלבים הבאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
בסוף תמוז לא סופג קנס אלא יזמין את חבריו לארוחה וישוחח עם קשטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2011, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
YNET

מתרחק מהפועל ת"א: עסקת שי מימון תקועה
הבלם, שלא נמצא בשלב זה בתוכניות של מכבי חיפה וקיבל פניה רשמית מהאדומים, כנראה שלא יעבור לקבוצה של קשטן

עסקת שי מימון והפועל תל אביב תקועה. הבלם, שלא נמצא בשלב זה בתוכניות של מכבי חיפה וקיבל פניה רשמית מהפועל תל אביב, מתרחק מאוד מהקבוצה של דרור קשטן.

היום (ב') קיבלו בהפועל מסר מחיפה, לפיו הם דורשים מיליון שקלים עבור הבלם, שבמידה וישאר בכרמל - יוכל לנהל בחודש ינואר מו"מ עם כל קבוצה שתחפוץ בו וישוחרר ללא תמורה.

בהפועל תל אביב לא אהבו את הדרישה של חיפה, במיוחד לאור העובדה שהירוקים רכשו את איציק כהן ב-500 אלף שקל. בהפועל ציינו שמימון היה מועמד לעבור לעכו בעסקת חליפין עם איציק כהן והסכום כלל לא היה מתקרב לדרישות חיפה. מימון, מבחינתו, לא מעוניין לעזוב את חיפה לכל קבוצה, אך הפועל ת"א נחשבת עבורו כאופציה מצויינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 16 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: