עומר מ. כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
1. משיח לא בא ולא יבוא.
2. בערוץ 10 דיבר 1 מאנשי ביבי(מאנשי משרדו אני לא יודע מי זה) שאמר שם כל כך הרבה שקרים זה לא יאומן.
כאשר הפנו אליו את העובדה שהממשלה מטיבה עם העשירים בלבד דרך המיסים, כאשר ברור היה שמדובר במיסים, הוא טען שזה לא נכון והביא לדוגמה את וועדת ששינסקי.
לא רק שהממשלה לא אימצה את וועדת ששינסקי במלואה אלא רק בחלקה, אין קשר בין זה לבין הפקינג עליה של מס עקיף מול ירידה של מס ישיר(חברות והכנסה) שיזם ביבי.
אחר כך הוא טען שיש דבר ראשון לראות כיצד מצמצמים את החוב המדיני ולחכות שהוא יצטמצם, הממשלה הגדילה את החוב המדיני בשנה-שנתיים האחרונות, אז מה אתה מבלבל את המוח.
לאחר מכאן גדעון סער ניסה להתעמת עם משהוא מהשמאל הלאומי, כאשר אותו בחור אומר לו משהוא בסגנון "אתם לא מקשיבים לעם, אני לא רוצה להחליף אותכם, אתם נבחרתם אתם צריכים לתת את הפתרונות,
לא הסטודנטים והמפגינים" והוא בתגובה "אתה רק רוצה להגיע לכנסת" בלי להיכנס כלל לעניין, ורק לפאר את עצמו בכלום שהוא עשה כאילו זה משהוא.
וזה רק מה שאני זוכר(הוא אמר עוד שטויות לא קשורות וחצאי אמיתות). פשוט לא יאומן כמה הם מנותקים.
המישהו מהשמאל הלאומי הוא אלדד יניב שעשה בית ספר לגדעון סער, כשאלדד אמר לו שהממשלה צריכה לתת פתרונות לעם ולא העם צריך להגיד מה לעשות כל מה שגדעון סער האימפוטנט אמר שהוא היה מתחלף עם חשבון הבנק של אלדד יניב ברגע זה.
כן גם זה, הם לא ענו ולא על תשובה אחת.
בכלל כל השרים רואים במחאה הזאת או כניסיון של ציפי לבני לתפוס את השלטון או שזה שמאל האנרכיסטי עם נרגילות וסושי. עד כמה הם יכולים להיות רדודים ומשעממים.
אה ואהבתי את הקטע שמהפכה זה מסוכן. פתאום קריאות להפיל את השלטון זה סכנה לדמוקרטיה(לא היו, ההפך)? ברצינות? ביבי ראש ממשלה, הזה שנאם לפני רצח רבין בכיכר, הזה שמינה את ליברמן לשר חוץ ולא מנע את חוק החרם, מבלבל את המוח על סכנה לדמוקרטיה?