its-sick כתב:
אני לא רוצה להגר ואז לחפש עבודה אלא להיפך. אני רוצה למצוא עבודה לי או לאשתי (לפחות אחד ליתר בטחון) ואז לקבל ויזה, שזה נראה לי קליל כי יש לנו גם הון גדול וגם תארים מתקדמים.
קנדה קרה לי מדי, הייתי רוצה למצוא עבודה במערב אירופה או בארצות הברית. יש לי אזרחות גרמנית כך שלאירופה אני לא צריך שום ויזה.
השאלה היא איך מוצאים עבודה מרחוק כשאי אפשר להתראיין פנים אל פנים. נראה לי טפשי לשלוח קורות חיים מישראל.
אתה בהחלט יכול לשלוח קורות חיים מרחוק.
זה נכון, יש חברות המון מעסיקים שלא יתעסקו בויזות, אבל חברות גדולות מגייסות מכל העולם.
ואני גם מצטרף לרוי בהמלצה על קנדה, זו אחת המדינות שהכי קל להגר אליהן (או לפחות היה ככה לפני עשור כשאני בדקתי).
אם מזג האוויר מטריד אותך פשוט תעבור לוונקובר, מזג האוויר שם יותר נוח מרוב הערים שאתה חושב עליהן באירופה המערבית והחוף המזרחי של ארה"ב (ובלי קשר, זו עיר בת זונה).
אופציה נוספת לבדיקה היא אוסטרליה.
ובכל מקרה, אם אתה בכלל חושב על הגירה, אין לך שום סיבה שבעולם לא לנסות את
ההגרלה של הגרין קארד .
לא, הסיכויים לא מדהימים, אבל זה לא עולה כסף ובאמת אין מה להפסיד.
אשתי מאד היתה רוצה לעבור לאוסטרליה כי יש לה שם משפחה, אבל התרשמתי שאין שם יותר מדי חברות היי טק, ובהוראה אין פרנסה כל כך טובה.
גם קנדה לא ממש לוהטת מבחינת תעסוקה.
תודה על הדחיפה, באמת הגיע הזמן להירשם להגרלה הזו. אם אני זוכה זה כולל גם אישור עבודה לאשתי? או שאנחנו יכולים להירשם ביחד רק פעם אחת להגרלה?