סמור כתב:
פעם ראשונה שלי ברוטשילד ופשוט גועל נפש, אנשים נואמים שם על הממשלה ובלה בלה וקוראים להפיל את הממשלה.
אולי זה התחיל בתור מחאת מחירי השכירות, אבל עכשיו זה ממש לא.
מממ... מה בדיוק ציפית שינאמו שם?
העוס"ים הפגינו - קיבלו זין בתחת מהממשלה
הרופאים שובתים כבר שליש שנה שלמה - מקבלים זין בתחת, מהממשלה
מחיר הדלק הגיע לשיא חסר תקדים היסטורי - בגלל הממשלה
מחירי מוצרי החלב הגיעו לשיא חסר תקדים היסטורי - בגלל הממשלה
מוצרי יסוד לילדים ותינוקות בשמיים - בגלל הממשלה וממשלות קודמות
מאבק הגז הציבורי, הגז ששייך לנו ע"פ חוק הפך למאבק בריוני של טייקונים מיליארדרים כלבלבים מסריחים שמחרבנים עלינו - באי מעש מהממשלה
המצב שמעמד הביניים הגיע אליו הוא לא אשמת הממשלה הנוכחית בלבד, הוא אשמה של עשרות שנים של ממשלות רקובות ואנטי סוציאליות, אבל לממשלה הזאת יש חלק עצום בטריגר וקידום המצב הנוכחי, על אחת כמה וכמה שמכהנים בה מספר שיא של כל הזמנים אאל"ט של שרים וסגני שרים ששואבים לנו את הנשמה ואת הכסף.
ביבי הבטיח שהוא יוריד מיסים, הוא העלה מיסים, הוא שיקר, אבל את הנאומים המצויינים והשקריים שלו אנשים בולעים בשקיקה. מחירי השיא הגיעו בקדנציה שלו.
ובכלל, אני אישית לא מאמין בשיט לבן אדם שאמר "השמאלנים האלה שכחו מה זה להיות יהודים", וזה עוד אחרי שנאם כמו בן שרמוטה מהמרפסות שקראו תוך כדיי הדברים שלו לרצוח ראש ממשלה בישראל, והוא פשוט עמד ושתק תוך כדי שהוא מלהיב את ההמון.
אם אתה חושב שאני לדוגמא רוצה שהממשלה הזאת תיפול רק כי הרכיב אותה ראש הליכוד אתה טועה,שציפי לבני הגיע אלינו לאקדמיה אמרתי לה בפנים שאם היא חושבת שהיא תעלה לשלטון ואנשים יתמכו בה באותה התנהלות אין לה סיכוי.
המדינה הזאת חייבת,לא צריכה, חייבת, שינוי חברתי עמוק, אחרת אנשים יקרסו פה אחד אחרי השני אבל עדיין נתגאה בכמה הבורסה הישראלית יציבה.
לא מבין מה חשבת שאנשים ינאמו שם...