תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 10:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אני פשוט לא יכול עם השחור הזה בעיניים
הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 17:38 
Idandosh כתב:
אני מבין שזה דברים שחשובים לנו כאוהדי הפועל אבל למה צריך להשחיר את כל הפורום, אי אפשר לגלוש בו יותר מ-5 דקות. אם רק החלק העליון והתחתון למשל יהיו בשחור, אתה פחות תזדהה? יש הרבה אנשים בפורום שאפילו לא ידעו למה הוא מושחר.

לא יקרה כלום אם יומיים מתוך 365 ימי השנה יכאב לאנשים בעיניים.
וזה קצת עצוב שאנשים לא יודעים למה הפורום הושחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 17:39 
Idandosh כתב:
אני מבין שזה דברים שחשובים לנו כאוהדי הפועל אבל למה צריך להשחיר את כל הפורום, אי אפשר לגלוש בו יותר מ-5 דקות. אם רק החלק העליון והתחתון למשל יהיו בשחור, אתה פחות תזדהה? יש הרבה אנשים בפורום שאפילו לא ידעו למה הוא מושחר .

אז חבל מאד שיש אוהדים שלא זוכרים את ולא מבינים את המשמעות של ה2.5 ואת הרס אוסישקין, אני מנחש שרובם ילדים שלא זוכרים את משחק השרוכים ולא ביקרו מעולם באוסישקין...
ולכן ברגע שכל הפורום מושחר הם יבינו ויזכרו לעתיד.
ולא יקרה כלום אם יום אחד לא תגלוש בפורום, לא תמות מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
אני די בטוח שאם מישהו יעשה סגנון שחור שנראה יותר טוב למנהלים לא תהיה התנגדות להשתמש בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
Idandosh כתב:
אני מבין שזה דברים שחשובים לנו כאוהדי הפועל אבל למה צריך להשחיר את כל הפורום, אי אפשר לגלוש בו יותר מ-5 דקות. אם רק החלק העליון והתחתון למשל יהיו בשחור, אתה פחות תזדהה? יש הרבה אנשים בפורום שאפילו לא ידעו למה הוא מושחר .

אז חבל מאד שיש אוהדים שלא זוכרים את ולא מבינים את המשמעות של ה2.5 ואת הרס אוסישקין, אני מנחש שרובם ילדים שלא זוכרים את משחק השרוכים ולא ביקרו מעולם באוסישקין...

הגיוני שישחירו את הפורום, אבל הגיוני לא פחות שכבודו של האדמין הבכלל לא יקר יפרסם הודעה על השחרת הפורום וכמו כן יסביר בה איך ניתן למרות ההשחרה למי שרוצה בכך לצפות בצבעים הרגילים בהם הוא רגיל.

האדמין בגישתו זו נוהג כמו מובילי הכפיה הדתית ואף גרוע מהם. הם מנסים לסגור רחובות לנסיעה בשבת אבל בינתיים לא נינסים לבתים חילונים ומוודאים שבתוך הבית אין כפיה דתיתץ
נהוג שלא נוסעים בכבישי ישראל לדוגמא ביום כיפור . אבל אף אחד לא ניכנס אלי הביתה ובודק האם אני מדליק חשמל או מעשן סיגריה ביום כיפור .
האדמין או הנהלת הפורום מתנהגים בדרך הרבה יותר בוטה מאדריכלי הכפייה הדתית עליה כה רבים בפורום נוהגים להתלונן.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 26 יולי 2011, 20:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אני די בטוח שאם מישהו יעשה סגנון שחור שנראה יותר טוב למנהלים לא תהיה התנגדות להשתמש בו.

10 שניות בגוגל הניבו את התוצאה:
http://www.awesomestyles.com/phpbb3-sty ... r-blackred

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 20:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
לירון האדום כתב:
Idandosh כתב:

הגיוני שישחירו את הפורום, אבל הגיוני לא פחות שכבודו של האדמין הבכלל לא יקר יפרסם הודעה על השחרת הפורום וכמו כן יסביר בה איך ניתן למרות ההכשרה למי שרוצה בכך לצפות בצבעים הרגילים בהם הוא רגיל.

האדמין בגישתו זו נוהג כמו מובילי הכפיה הדתית ואף גרוע מהם. הם מנסים לסגור רחובות לנסיעה בשבת אבל בינתיים לא נינסים לבתים חילונים ומוודאים שבתוך הבית אין כפיה דתיתץ
נהוג שלא נוסעים בכבישי ישראל לדוגמא ביום כיפור . אבל אף אחד לא ניכנס אלי הביתה ובודק האם אני מדליק חשמל או מעשן סיגריה ביום כיפור .
האדמין או הנהלת הפורום מתנהגים בדרך הרבה יותר בוטה מאדריכלי הכפייה הדתית עליה כה רבים בפורום נוהגים להתלונן.

כל מילה.

החתול של שרדינגר כתב:

כבר נראה יותר סביר.. השאלה היא אם אפשר להתאים את זה לפורום כאן וליישר את זה מימין לשמאל.

חוץ מזה שהרעיון שהועלה בתגובה מעל טוב יותר, שתהיה אפשרות בחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
אמיר כתב:

נראה לי שהפורום הזה רץ על גרסה 2.

אדום אופטימי כתב:

כפיה דתית?
באמת?
על פאקניג בחירת הצבעים בפורום באינטרנט ליומיים בשנה?
אני מציע לך לקחת כוס מים, לנשום עמוק ולהרגע טיפה.

נ.ב.
כשהם שמו את את התמונות של הגביע מעל הפורום הם היו כמו הנאצים או כמו הבולשביסטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
לירון האדום כתב:
Idandosh כתב:

הגיוני שישחירו את הפורום, אבל הגיוני לא פחות שכבודו של האדמין הבכלל לא יקר יפרסם הודעה על השחרת הפורום וכמו כן יסביר בה איך ניתן למרות ההשחרה למי שרוצה בכך לצפות בצבעים הרגילים בהם הוא רגיל.

:SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
אויש, נו, אתה לא רציני, נכון?
http://www.phpbbhacks.com/download/6637
http://www.phpbbhacks.com/download/5551
תמונה של השני:
http://www.themesdb.com/screenshots/php ... hblood.gif
http://www.phpbbhacks.com/download/5373
http://www.phpbbhacks.com/download/8137
http://www.phpbbhacks.com/templatesdemo/index.php?s=97

וזה באמת מרפוף מהיר בתוצאה הראשונה בגוגל, ועם סינון של כל אלה שמכילים צבעים שעשויים להחשב בעיתיים.
ואפילו אם כולם יצתרכו להסתדר עם מערכת באנגלית ליום אחד, זה עדיף בהרבה על מה שבאמת קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 22:39 
Idandosh כתב:
ערן כתב:
Idandosh כתב:
הפורום מושחר ביום הזיכרון? כן.

לא.

אז הרבה הרבה יותר גרוע.

הוא צודק.
זה שסמל הפועל (סוג של) מופיע בראש הפורום ולא סמל המדינה זה וואחד ביזיון. וגם הצבעים כחול/לבן (צבעי המדינה) או כחול/צהוב (צבעי הקבוצה של המדינה) בכלל לא מופיעים בפורום. ואין תמונה של רושממשלה ויושברוההתאחדות. זוועה.
לסגור לאלתר.

אגב, גם עלי השחור מעיק, אבל אם יש ולו אוהד אחד שבזכות השחרת הפורום למד על התאריך החשוב הזה בתולדות הפועל (ובאשכול הזה יש אחד), ההשחרה עשתה את שלה.
ועוד אגב, לדעתי לא צריך להשחיר את הפורום בשני במאי, עם כל הכאב של האירוע ולמרות שאחנו הנפגעים היחידים, אני חושב שהאירוע ההוא הוא יום שחור לכדורגל הישראלי בכלל. אבל זו רק דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2011, 08:33 
לי זה יותר מזכיר כמה פספוסים אחרים, כמו זה של ההתעסקות במוות בשואה בלבד ולא רק בחיים, או של פסח כחג שמכונה חג החירות, אבל כל מהותו היא הפוכה ומלאה באיסורים.
אני חושב שצריך וחייבים לציין את הימים האלה, אבל לא מסכים עם הדרך. לא חושב שצריך להשחיר, אלא שצריך להזכיר, צריך להתדיין. לעשות באנרים מיוחדים למעלה בימים האלה לציון היום, לפתוח אשכולות דבוקים שמספרים על ההיסטוריה, מעלים זכרונות וכו', להרגיל אנשים שבימים האלה מדברים על הנושאים האלו. ההשחרה יורה ברגל לדעתי, כי היא מציקה בעין, גורמת לעצבנות ובמקום לגרום לאנשים לבוא , להתעניין, ללמוד או לחלוק, היא מרחיקה מכאן משתמשים או גורמת לקיימים לקרוא ולכתוב פחות מביום רגיל, ובפורום הזה גולשים הרבה צעירים שלא היו באותם ימים, או כמות גדולה מאוד של אוהדים שבאים רק לקרוא. במקום להתמקד בנושא, מתמקדים בהשחרה, פספוס אחד גדול.
השאלה היא לא אם לציין, רק איך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2011, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
לי זה יותר מזכיר כמה פספוסים אחרים, כמו זה של ההתעסקות במוות בשואה בלבד ולא רק בחיים, או של פסח כחג שמכונה חג החירות, אבל כל מהותו היא הפוכה ומלאה באיסורים.
אני חושב שצריך וחייבים לציין את הימים האלה, אבל לא מסכים עם הדרך. לא חושב שצריך להשחיר, אלא שצריך להזכיר, צריך להתדיין. לעשות באנרים מיוחדים למעלה בימים האלה לציון היום, לפתוח אשכולות דבוקים שמספרים על ההיסטוריה, מעלים זכרונות וכו', להרגיל אנשים שבימים האלה מדברים על הנושאים האלו. ההשחרה יורה ברגל לדעתי, כי היא מציקה בעין, גורמת לעצבנות ובמקום לגרום לאנשים לבוא , להתעניין, ללמוד או לחלוק, היא מרחיקה מכאן משתמשים או גורמת לקיימים לקרוא ולכתוב פחות מביום רגיל, ובפורום הזה גולשים הרבה צעירים שלא היו באותם ימים, או כמות גדולה מאוד של אוהדים שבאים רק לקרוא. במקום להתמקד בנושא, מתמקדים בהשחרה, פספוס אחד גדול. השאלה היא לא אם לציין, רק איך.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2011, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
joshsoos כתב:
אני חושב שצריך וחייבים לציין את הימים האלה, אבל לא מסכים עם הדרך. לא חושב שצריך להשחיר, אלא שצריך להזכיר, צריך להתדיין. לעשות באנרים מיוחדים למעלה בימים האלה לציון היום, לפתוח אשכולות דבוקים שמספרים על ההיסטוריה, מעלים זכרונות וכו', להרגיל אנשים שבימים האלה מדברים על הנושאים האלו. ההשחרה יורה ברגל לדעתי, כי היא מציקה בעין, גורמת לעצבנות ובמקום לגרום לאנשים לבוא , להתעניין, ללמוד או לחלוק, היא מרחיקה מכאן משתמשים או גורמת לקיימים לקרוא ולכתוב פחות מביום רגיל, ובפורום הזה גולשים הרבה צעירים שלא היו באותם ימים, או כמות גדולה מאוד של אוהדים שבאים רק לקרוא. במקום להתמקד בנושא, מתמקדים בהשחרה, פספוס אחד גדול. השאלה היא לא אם לציין, רק איך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2011, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
עידנדוש, אתה נתלה פה באילנות קצת גבוהים כדי להצדיק את זה שהתעצבנת על העיצוב השחור המכוער.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2011, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
עידנדוש, אתה נתלה פה באילנות קצת גבוהים כדי להצדיק את זה שהתעצבנת על העיצוב השחור המכוער.

אם זה מה שיעזור בשביל להוריד את השחור, שיהיה. :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2011, 19:50 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אני חושב שצריך וחייבים לציין את הימים האלה, אבל לא מסכים עם הדרך. לא חושב שצריך להשחיר, אלא שצריך להזכיר, צריך להתדיין. לעשות באנרים מיוחדים למעלה בימים האלה לציון היום, לפתוח אשכולות דבוקים שמספרים על ההיסטוריה, מעלים זכרונות וכו', להרגיל אנשים שבימים האלה מדברים על הנושאים האלו. ההשחרה יורה ברגל לדעתי, כי היא מציקה בעין, גורמת לעצבנות ובמקום לגרום לאנשים לבוא , להתעניין, ללמוד או לחלוק, היא מרחיקה מכאן משתמשים או גורמת לקיימים לקרוא ולכתוב פחות מביום רגיל, ובפורום הזה גולשים הרבה צעירים שלא היו באותם ימים, או כמות גדולה מאוד של אוהדים שבאים רק לקרוא. במקום להתמקד בנושא, מתמקדים בהשחרה, פספוס אחד גדול.
השאלה היא לא אם לציין, רק איך.

זה כולה פורום אבאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: