תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 10:13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פיגועים בנורווגיה
הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 08:22 
סמל אישי של המשתמש
בנתיים מספר ההרוגים ירד מ99 ל76.

מה שכן אני מחזק ראת אמירתו של סו אלן.
ברגע פירסום האירועים האלו שמעתי לא מעט "מגיע להם, אנטישמים", כאשר במידה ומשלבים את האמירה
הזאת עם דעותיו של המבצע אנחנו מקבלים תמונה עגומה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 08:49 
התייחסות עניינית של החבר הכי טוב של הימין הקיצוני של ישראל. רד נק אפס שלמרבה המבוכה דיבר בכנסת ישראל:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4100088,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 09:34 
חוזה כתב:
התייחסות עניינית של החבר הכי טוב של הימין הקיצוני של ישראל. רד נק אפס שלמרבה המבוכה דיבר בכנסת ישראל:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4100088,00.html

להסתכל בטוקבקים ולרצות לבכות...
הטוקבק היחיד מאותה ידיעה שהצלחתי להסכים איתו,היה מישהו שאמר שכנראה החינוך בארץ בנושא השואה כ"כ לקוי שהגענו למצב שבו יש פה אנשים שתומכים ברוצח המונים ניאו-נאצי,ומסכימים עם השדרן האמריקאי הפאשיסט.
זאת נקודת שפל אם אלו האנשים שתומכים בישראל,וזה שיא נקודת השפל שיש כנראה אנשים מתוכנו שתומכים,מסכימים ומוכנים לקבל (מי בצורה "מסוייגת" ומי בצורה ברורה) את הטיפוסים השפלים הללו רק בגלל שהם "אוהבי ישראל" (ועם אוהבים כאלה...)

יש לי דילמה נוראית:מצד אחד אתה רואה את המחאה האדירה הזאת שהתעוררה בארץ-ואתה אומר לעצמך "עם ישראל לא טיפש,מטומטם ואדיש-אנשים סוף סוף עושים משהו". ואז אתה קורא את הטוקבקים האלו-ולא יודע כבר איך להגיב.

נערך לאחרונה על ידי RedWorld בתאריך 26 יולי 2011, 10:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 09:46 
העם הישראלי איבד את זה ממזמן.

אני מתפלא שהליכוד לוקח פה את הבחירות ולא מפד"ל. הדעות של האנשים יותר קיצוניות מליברמן.
יוצא לי לדבר עם אנשים שהם בסה"כ נראים שפויים, לא מתלהמים, לא משהו שקרוב לערסים, והם פורסים אידיאולוגיה שהתפקיד של הערבים בעולם זה או למות, ואם הם רוצים לחיות, הם צריכים לשרת את היהודים.

והם לא צוחקים. הם רציניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2011, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
far-red כתב:
teknoboy כתב:
שאולין כתב:
Jugband כתב:
איך קוראים לשמאלן המצחיק ההוא מחברון? ההוא שיוצא עם בחור ערבי ממזרח ירושלים
עזרא משהו
נראה לי עזרא נאווי
בקיצור- הוא בערך הכי קיצוני שהשמאל הישראלי הגיע אליו

מצפן, אודי אדיב, סזון

תזכיר לי את הפיגועים שמצפן עשו?

לגבי הסזון קראתי משהו מעניין לאחרונה (אם כי זה לא ממש קשור לפה), וזו טענה שאמנם היו הלשנות מצד ההגנה (שהיא לא בדיוק השמאל הקלאסי, אבל יחסית ללח"י היא קרובה לזה) אך עיקר המעצרים היו בעקבות איסוף מידע מסוכנים שגוייסו בארגונים.

אודי אדיב אכן בגד במדינה, אך הוא סיים לרצות את עונשו לפני יותר מעשרים שנה, בעיה חרטה על מעשיו וכיום הוא אזרח מן השורה.

בקיצור, בשבעים השנים האחרונות מצאת שלוש דוגמאות לסכנות שנשקפות מהשמאל הקיצוני, חלקן לא מסוכנות במיוחד.

אם תשווה את זה למאזן האלימות מצד ימין של המפה, אני חושש שתגלה שאין שום דימיון ולא מדובר בכלל באותם סדרי גודל.
ולא מדובר רק על הבדל כמותי (כאילו יש יותר קיצונים ימנים משמאלנים) אלא גם איכותי. למשל, אף שמאלני לא הרג ימני בגלל דיעותיו.

הזיון מוח הזה של אופטימי ("קצונים משני הצדדים וגו'") גם התפרסם בישראל היום? אם לא אז שווה לכם לכתוב מכתב למערכת. בטוח שזה יתקבל.

רק לתקן אותך טיפה, השמאלנים הכי גדולים יצאו מהלח"י ראה יבי, עמוס קינן, אורי אבינרי ועוד.

מקבל את התיקון.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2011, 14:56 
7 מיליארד לא טועים.
מבט קליל בטוקבקים ובנאומו של בק מראה כמה חולרות אנחנו, ועובדה שמתחברים אלינו רק חולרות אחרות כמו וילדרס, בק, היידר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: