תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 22:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2857 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 96  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עיר האוהלים - מחאת מחירי השכירות
הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 08:00 
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
קומוניסים כתב:
גביזון כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
KingAlpaca כתב:
הלוואי עוד משתמשים כמו רומריו.

:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000666319

ציטוט:
מכון ירושלים: ישראלים משלמים 75% יותר מס על דירות מב-OECD - מדיניות כושלת של הממשלה
נייר עמדה של מכון ירושלים: לא מדובר בכשלי שוק בנדל"ן ובמוצרי החלב - מדובר במדיניות כושלת של הממשלה ■ "פוליטיקאים נוטים להאשים את השוק על מנת לכסות על כישלונותיהם שלהם" ■ "שוק החלב בישראל מתנהל בשיטה הסובייטית - בהובלת מועצת החלב"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 12:17 
סומך כתב:

ציטוט:
מכון ירושלים: ישראלים משלמים 75% יותר מס על דירות מב-OECD - מדיניות כושלת של הממשלה
נייר עמדה של מכון ירושלים: לא מדובר בכשלי שוק בנדל"ן ובמוצרי החלב - מדובר במדיניות כושלת של הממשלה ■ "פוליטיקאים נוטים להאשים את השוק על מנת לכסות על כישלונותיהם שלהם" ■ "שוק החלב בישראל מתנהל בשיטה הסובייטית - בהובלת מועצת החלב"

אלא אם כן הבנתי לא נכון,לפי הכתבה אחוז תשלום המס על נדל''ן הוא 9.4 אחוז בישראל לעומת 5.4 במדינות ה-OECD, זה אומר שאם נתאים את עצמינו ל-OECD דירה שנמכרת במיליון שקל ישלמו עליה מס של 54 אלף לעומת 94 אלף כיום, הפרש של 40 אלף, שזה סכום גדול, אך זה עדיין לא מה שיפתור את בעיית מחירי הנדל''ן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
RedBullet כתב:
זה חכם לעשות הפגנת ענק בכיכר הבימה? כמה אנשים המקום יכול להכיל?

די הרבה.
אבל בטח חום אימים שם עכשיו ואין טיפת צל.

הם לא ממש שם, יותר על שדרות רוטשילד, ששם יש עצים שמספקים צל. בהתחלה תכננו שם באמת, אבל גדרו את זה אז פשוט עברו לשדרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 12:49 
גביזון כתב:
זה מאבק של תל אביבים מפונקים!!!!!!111111
http://news.walla.co.il/?w=%2F%2F184269 ... me_oneline

גביזון ידידי,
המאבק צודק מאין כמוהו, וגם בפריפריה שלנו הוא נחוץ.
אבל הלינק שהבאת מציג מצג שווא, או אפילו שקרים.
בחורה שגרה בקריית שמונה ומשלמת 2700 שקל, היא או האמא של הפראיריות או שזה נתון שקרי, בוא נניח שהניסוח לא טוב ושתיהן ביחד משלמות 2700 שקל, תחפש ביד 2 דירה להשכרה בקריית שמונה ונראה אם אתה מוצא דירה ב 2700 שקל (רמז, אין דבר כזה)

בקיצור, בלי לפרט הרבה כל הארבעה בלינק שהבאת שכתוב כמה הם משלמים שכר דירה נותנים שם סכומים לא הגיוניים שחלקם אולי אפשר לתרץ בניסוח לא נכון (שכתוב סכום אותו הם משלמים שבעצם את הסכום משלמים כל השותפים ביחד) חלקם לא מספרים מה הם מקבלים בתמורה לשכר דירה (ארנונה, מים וכו שלא משלמים בכפר גלעדי למשל) ולחלקם פשוט אין לי הסבר (הבחורה שמשלמת 3000 שקל על דירת חדר ביסוד המעלה למשל, ממש ריחמתי עליה אז חיפשתי ביד 2 וראיתי שהיא יכולה לשכור ביסוד המעלה דירת 4.5 חדרים ב 3050 שח, אני מוכן לתת לה את ה 50 שקלים רק שלא תגור בדירת חדר שעולה 3000 שח)

לסיכום, המאבק צודק, גם בצפון המחירים לא זולים ועולים כל הזמן, אבל בלינק הזה הנתונים מוטעים ושקריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
tsach כתב:
גביזון כתב:
זה מאבק של תל אביבים מפונקים!!!!!!111111
http://news.walla.co.il/?w=%2F%2F184269 ... me_oneline

גביזון ידידי,
המאבק צודק מאין כמוהו, וגם בפריפריה שלנו הוא נחוץ.
אבל הלינק שהבאת מציג מצג שווא, או אפילו שקרים.
בחורה שגרה בקריית שמונה ומשלמת 2700 שקל, היא או האמא של הפראיריות או שזה נתון שקרי, בוא נניח שהניסוח לא טוב ושתיהן ביחד משלמות 2700 שקל, תחפש ביד 2 דירה להשכרה בקריית שמונה ונראה אם אתה מוצא דירה ב 2700 שקל (רמז, אין דבר כזה)

בקיצור, בלי לפרט הרבה כל הארבעה בלינק שהבאת שכתוב כמה הם משלמים שכר דירה נותנים שם סכומים לא הגיוניים שחלקם אולי אפשר לתרץ בניסוח לא נכון (שכתוב סכום אותו הם משלמים שבעצם את הסכום משלמים כל השותפים ביחד) חלקם לא מספרים מה הם מקבלים בתמורה לשכר דירה (ארנונה, מים וכו שלא משלמים בכפר גלעדי למשל) ולחלקם פשוט אין לי הסבר (הבחורה שמשלמת 3000 שקל על דירת חדר ביסוד המעלה למשל, ממש ריחמתי עליה אז חיפשתי ביד 2 וראיתי שהיא יכולה לשכור ביסוד המעלה דירת 4.5 חדרים ב 3050 שח, אני מוכן לתת לה את ה 50 שקלים רק שלא תגור בדירת חדר שעולה 3000 שח)

לסיכום, המאבק צודק, גם בצפון המחירים לא זולים ועולים כל הזמן, אבל בלינק הזה הנתונים מוטעים ושקריים.

צח, אחי היקר שבלעדיו אני כלום...
המחירים בצפון ליד קרית שמונה הם הרבה הרבה הרבה יותר זולים מתל אביב הלא הגיונית, על זה אין שום וויכוח.
אבל, אמור לי ידידי, איזה עבודה יש פה?
אני אתן לך נתון מהחיים שלי ושל הקרובים אלי: אנשים באים לצפון, אנשים מצויינים, מלח הארץ, אנשים עם אידיאולוגיה שרוצים להשאר פה גם אם ימות העולם, אצלי המחשבה הזאת קיימת כבר 10 שנים. אנשים באים לצפון, לומדים 2-4 שנים תואר ראשון, מסיימים עם מוטיבציה בשמיים להקים פה בית, ואז מחפשים עבודה...מחפשים שנה שלמה עבודה בהתאם לתואר שלמדו, כולם מאמינים שימצאו משהו, אחרי כמה חודשים של התפכחות האנשים האלה (חברים קרובים מאד שלי כדוגמא אישית, ואנשים בכלל שאני מכיר שנשארו פה כמה שנים) מבינים שלמצוא עבודה שתתאים לתואר הם לא ימצאו, יותר מזה, למצוא עבודה שקשורה אפילו בפיפיס לתואר הם לא ימצאו, אפילו מסיימיי מקצועות כמו חקלאות ומדעי הסביבה, שדווקא בצפון לא אמורה להיות להם בעיה רצינית למצוא עבודה, לא מוצאים, כך שלאחר כמעט שנה שהם פה וחיים משטויות הם מחפשים עבודה שלא קשורה לתואר, כל עבודה, עבודה כלשהי. האנשים האלה מוצאים את עצמם חוזרים לעבוד בעבודות שעבדו בתוןר סטודנטים: שמירה,מלצרות, נקיון בתים. כל העבודות המסודרות עם תלוש הם ללא יוצא מן הכלל שכר מינימום. עם השכר הזה השכירות של הבית, תשלום חשבונות, וקניית מצרכים שאיננה זולה יותר מאשר במרכז נהיים עול קשה מאד בדיוק כמו המרכז ביחס של משכורת שכירות.
תראה לדוגמא אותי, מסיים תואר ראשון, מתחיל תואר שני בחיפה וממשיך לגור היכן שאני גר כי אני מאוהב באיזור הזה, אבל 4 זוגות של חברים שלי עוזבים את הצפון לאחר 2-3 שנים שהם ניסו פה הכל, פשוט אין עבודה ומה שיש אי אפשר למשוך יותר משנה-שנתיים במיוחד אם אנשים התחתנו ורוצים להביא ילדים. המדינה יורה לעצמה ברגל, זה איננו שטח כבוש, אלה שטחים שישארו שלנו לנצח, אבל המדינה לא מספקת פה תנאים למחיה, ואני לא מדבר על אנשים שנולדו פה או מעטים שכן הצליכו להשתלב.
אני אתן לך דוגמא אלי, לפני חודשיים הייתי ביריד תעסוקה, המקום היה מפוצץ אנשים שמחפשים עבודה, 95% מהעבודות היו חיפוש איש נקיון,שמירה,וכדומה, והכל מינימום. שהגעתי לעמדה שהיה רשום בה "כימאי", הסתבר שזה ערבוב של דטרגנטים שכל ילד יכול לעשות, לשאוף כימיכלים לריאות, בשביל...מינימום!! הם רצו מינימום 12 שעות עבודה ביום, ואני רציני. אמרתי להם שבמשמירה לפחות לא צריך לסכן את הבריאות.
הרבה סטודנטים מפסיקים ללמוד פה כי הם לא מצליחים לממן את הלימודים, חוזרים למרכז כי שם יש עבודה בטח שיותר מפה, עובדים שנה וחוזרים לפה להמשיך את הלימודים.
אז זה שהשכ"ד נמוך מהמהרכז זה ברור והגיוני, בכל זאת אנחנו ק"מ ספורים מלבנון, אבל זה שהמצב התעסוקתי פה חמור בצורה לא הגיונית זה משהו אחר.
אני אאלץ לחזור לעבודת השמירה המזופתת שלי, להמשיך לריב עם החברה שמנסה כל הזמן לגנוב אותי בימי עבודה, ואמשיך לתואר שני מתוך הבנה קשה מאד שגם אני אאלץ כנראה לנטוש את האיזור הזה, כי פשוט לא תהייה לי ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
לא ייאמן איך המאבק בתל אביב גדל.
בתור אחד שעובד ליד,אני רואה כל יום הבדלים משמעותיים וכמות האוהלים הולכת וגדלה בצורה מדהימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 13:16 
סמל אישי של המשתמש
זה לא רק בתל אביב, זה בכל הארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:

אני אומר ממה שראיתי.
ידוע שיש גם אוהבלים בכל הארץ,אבל בתל אביב הייתה לי תחושה שאחרי יומיים-שלושה הגיעו לפיק מבחינת המאבק,אז אולי במישור ההתנהלותי של המאבק קיים קצת בלבול וחוסר בהירות,אבל במישור של התכלס וברמת השטח זה ממשיך לגדול ולהערכתי כמות האוהלים גדלה לפחות ב50 אחוז מאתמול בצהריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
גביזון כתב:

אני אומר ממה שראיתי.
ידוע שיש גם אוהבלים בכל הארץ,אבל בתל אביב הייתה לי תחושה שאחרי יומיים-שלושה הגיעו לפיק מבחינת המאבק,אז אולי במישור ההתנהלותי של המאבק קיים קצת בלבול וחוסר בהירות,אבל במישור של התכלס וברמת השטח זה ממשיך לגדול ולהערכתי כמות האוהלים גדלה לפחות ב50 אחוז מאתמול בצהריים.

הכל תלוי בדבר אחד - התקשורת.
כל עוד היא תמשיך לתת לזה מקום משמעותי בכותרות, זה לא ירד מסדר היום ויתחזק.
עכשיו הם עסוקים גם ברופאים ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 13:49 
גביזון,
הקדמתי ואמרתי שהמאבק מוצדק לחלוטין,
רק הערתי שהלינק מלא במספרים לא הגיוניים.
אין ספק שיש בפריפריה הרבה מאוד בעיות, שאחת מהן היא מחירי הדיור.
בכל אופן בינתיים לטעמי התקשורת מאוד מאוד מקדמת את המאבק (כמו שהראיתי בלינק ההוא לפעמים אפילו מעוותת את העובדות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 13:58 
בעיני, הבעיה המרכזית היא שהנושא מורכב והוא הרבה מעבר למחירי הדיור.
זוג בורגני מינוס עם 2 ילדים כשכל אחד מבני הזוג מרוויח שכר ממוצע במשק יכניס כ 12-13K נטו. בתור משפחה עם שני ילדים אני חייב לומר שאין לי מושג איך גומרים את החודש עם סכום כזה.
דיור סטנדרטי 3000-4000 (שכ"ד או משכנתא)
מסגרות לילדים - 3000 (ויצאתם בזול)
מיסים+חשמל+מים+ בזק+ סלולאר וכו'- 2000
נסיעות/רכב - 1000-2000 (הוצאות ישירות)

זה מגיע לכ- 10000 ש"ח לפני שמתחילים לחיות.

הבעיה היא שיש חוסר פרופורציה הזוי בין השכר הנמוך בארץ לבין עלות המחייה.

אגב, מתי יתחילו המחאות על מחירי הרכב?

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 21 יולי 2011, 15:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 14:50 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4098350,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:

פשוט צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 15:16 
הפועל כתב:

אחלה טור, עם הרבה דברים נכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 16:26 
סומך כתב:

ציטוט:

לא שאני בטוח מסכים עם כל מה שנאמר שם על שוק הדיור (בניגוד לשוק החלב שהוא באמת מזכיר את ברה"מ הי"ד) אבל זאת כתבה מעניינת. גם המחקר של בנק ישראל שהביא המשתמש אוגוסטוס היל (שבגדול טוען שאין בועת נדל"ן בישראל ושעליית המחירים בשלוש השנים האחרונות מאזנת ירידה במחירים בשנים שלפני כן) ראוי ביותר. המחקר הזה אגב מדגיש עובדה שנוטים לפעמים להתעלם ממנה. לאורך זמן, העלייה במחירי הנדל"ן בישראל היא, כך נטען שם, בלתי נמנעת. בישראל יש גידול אוכלוסיה משמעותי (בוודאי ביחס למדינות המערב, ובפרט מערב אירופה) ולכן גידול קבוע בביקוש אבל היצע די קשיח (וגם זה רכיב שבו מדינת ישראל נמצאת במצב שונה לחלוטין מאוד מדינות המערב, ובפרט ארה"ב). עליית המחירים היא בלתי נמנעת. במילים אחרות (וזה אני אומר, לא הם) כמעט בלתי אפשרי לפתור את בעיית מחירי הדיור ע"י רגולציה של מחירי הדיור או אפילו של הבנייה עצמה. אם המדינה תכפה על כוחות השוק לבנות יותר דירות בנות חדר ופחות דירות שלושה חדרים אז יהיה זינוק במחירים לאנשים עם משפחות (וגם, החניקה של שאר התשתיות העירוניות תגבר משמעותית) וכו' וכו'. אני מאמין שהקלה מסויימת יכולה להיות אם תחומים אחרים ישופרו בארץ ובעיקר תשתית התחבורה.
באשר לטור בואינט, מעבר לעובדה שהוא "קצת" בכייני, יאמר לזכותו שהוא מבחין (ולו במשתמע) בכך שהבעייה היא לא ממש בשוק הדיור אלא באופן כללי בעלויות המחייה בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 16:38 
לפי דעתי הבשורה הכי גדולה שיצאה מחרם הקוטג' ומחאת מחירי הנדל"ן, היא שסוף-סוף אחרי 66 שנה שהמדינה הזאת קיימת עולה פה לכותרות הראשיות אג'נדה אזרחית, ולא מדינית-בטחונית.
הלוואי וזה יהיה הצעד הראשון לקראת הפיכה שלנו למדינה נורמלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
לפי דעתי הבשורה הכי גדולה שיצאה מחרם הקוטג' ומחאת מחירי הנדל"ן, היא שסוף-סוף אחרי 66 שנה שהמדינה הזאת קיימת עולה פה לכותרות הראשיות אג'נדה אזרחית, ולא מדינית-בטחונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

מלחמה קטנה, או בלאגן בספטמבר וחוזרים להתחלה.
המנטרה ידועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

זו לא פעם ראשונה.
ואפילו לא פעם שניה.
אבל נכון, זו די הפעם הראשונה שיש שם גם אשכנזים, סליחה, שיש שם גם אנשים נחמדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

זו לא פעם ראשונה.
ואפילו לא פעם שניה.
אבל נכון, זו די הפעם הראשונה שיש שם גם אשכנזים, סליחה, שיש שם גם אנשים נחמדים .

אתה מוכן להפסיק לבלבל אנשים עם עובדות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 18:33 
אמיר כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

זו לא פעם ראשונה.
ואפילו לא פעם שניה.
אבל נכון, זו די הפעם הראשונה שיש שם גם אשכנזים, סליחה, שיש שם גם אנשים נחמדים .

זה נכון שבעבר הוקמו תנועות חברתיות.
אבל גם בתקופת הפנתרים השחורים (שנות ה-70), מה שהיה בראש סדר העדיפויות של האזרחים היה תמיד הנושא המדיני-בטחוני.

היום מתחיל תהליך שלפחות כרגע, אנשים יותר מתעניינים בנושא האזרחי מאשר בנושא המדיני-בטחוני (אולי בגלל שבשנים האחרונות היה שקט יחסי).
בשנות ה-70 אם היית עושה סקר מה יותר חשוב לאזרחים, הפנתרים השחורים או מלחמת ששת הימים/יום כיפור/הסכם השלום עם מצרים - אני לא צריך לספר לך מה היתה התשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

זה נכון שבעבר הוקמו תנועות חברתיות.
אבל גם בתקופת הפנתרים השחורים (שנות ה-70), מה שהיה בראש סדר העדיפויות של האזרחים היה תמיד הנושא המדיני-בטחוני.

היום מתחיל תהליך שלפחות כרגע, אנשים יותר מתעניינים בנושא האזרחי מאשר בנושא המדיני-בטחוני (אולי בגלל שבשנים האחרונות היה שקט יחסי).
בשנות ה-70 אם היית עושה סקר מה יותר חשוב לאזרחים, הפנתרים השחורים או מלחמת ששת הימים/יום כיפור/הסכם השלום עם מצרים - אני לא צריך לספר לך מה היתה התשובה.

גם ואדי סאליב וגם הפנתרים השחורים בהחלט היו בראש סדר העדיפויות של האזרחים, הממשלה והמשטרה.
וההשפעה וההשגים שלהם הרבה יותר רחבים ממה שהמאבק הזה משיג, לפחות נכון לעכשיו (ורק תחשוב מה הפנתרים השחורים היו יכולים להשיג אם מלחמת יום כיפור לא היתה דופקת את הסיכויים שלהם).
אני ממליץ לך להשקיע כמה דקות לקרוא על זה באינטרנט, כי אתה באמת באמת מדבר מבורות.

אם וכאשר המחאה הזו תתרגם למשהו בקלפי אפשר יהיה להתחיל לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
אגב "הם לא נחמדים".
הבעיה במחאות של היום שכולם נחמדים מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
אגב "הם לא נחמדים".

בהחלט.
וגם "לא פוליטיים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק שזה בעייתי. אבל צריך לקחת בחשבון שאנחנו גם חיים היום בעידן אחר.
אנשים שונאים פוליטיקאים, ועוד יותר שונאים את השמאל.
ופוליטיקאים הם משופשפים היום פי אלף בלעשות ספינים לתקשורת.
אתם רואים שכל הזמן מנסים לתת תדמית למחאה הזאת של שמאלנים עם מטרה "פוליטית".
כי יודעים שאם זה יצליח, תוך יומיים כל המאהלים מתקפלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 20:53 
סמל אישי של המשתמש
איך זה שאף פעם אף אחד לא מעלה את האפשרות של לפקח פה על הילודה.
הרי אנחנו מלא אנשים על מעט מקום, גדלים בקצב מטורף...
כשלמדתי בכיתה ב' על מדינת ישראל לימדו אותי שיש 4 מיליון.
היום אנחנו כבר מעל 7. מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
התרגשתי לגלות עיר אוהלים גם בחולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2011, 21:44 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
קלדרון כתב:
אגב "הם לא נחמדים".

בהחלט.
וגם "לא פוליטיים".

ככה זה כשאגודת הסטודנטים מנהלת את המחאה.
מנהיגי האגודה משתדלים לא להרגיז אף אחד שיוכל בעתיד לתת להם עבודה\מקום ברשימה לכנסת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2857 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 96  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: