תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 16:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סרפיקו או מישהו אחר שמבין באוכל של כלבים לפה
הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
עד עכשיו נתתי לכלב שלי (בן שנה וחצי) פרופלאן. בד"כ את השקים של ה small breeds 7 ק"ג.
היציאות שלו (חרבונים) היו בד"כ פעמיים ביום.
לפני כמה חודשים ראיתי מבצע פסיכי, של שק פרופלאן 15-16 ק"ג של בשר כבש\עוף, זה עם החתיכות בשר מיובשות אמיתיות בפנים באיזה 210 ש"ח, בד"כ זה עולה משהו כמו 350 ש"ח בערך.
הכלב התלהב, והמשיך לחרבן פעמיים ביום בממוצע.
לפני שבוע החלטתי לעבור למזון אחר, בגלל שיקול כלכלי, אבל חשוב לי שישאר סופר פרימיום, מנסיון אוכל טוב לכלב (כמו לבני אדם) חוסך בעיות ועלוית בעתיד.
אחרי שיטוט של חצי שעה בחנות המזון, החלטתי לנסות את ה nutri source, הבנתי ממוכר החנות שהוא אפילו טוב יותר מפרופלאן, אבל פשוט בפרופלאן אתה משלם על השם כי אסם משווקת אותם בארץ. (אין לו אינטרס להגיד את זה סתם כי יש לו הכי הרבה סוגים של פרופלאן בחנות).
הוטרינר אמר שזה מזון מעולה, וגם הרכיבים שנמצאים בו ותוספות שהפותעתי שמכניסים בכלל לכלבים שכנעו אותי לנסות.
קניתי שק של 14 ק"ג.
מבחינת הטעם הכלב מבסוט, אוכל ומסיים את האוכל, עם זה אין בעיה.
העניין הוא שעכשיו הוא מחרבן 4 פעמים ביום, כבר שבוע מאז שהוא התחיל עם המזון החדש.
סה"כ אין עם זה בעיה כי היציאות טובות, וזה לא שיש עצירות או שלשול, הכל רגיל אבל התדירות וסה"כ הכמות היומית גדלה.
אני משייך את זה לתכולת סיבים גדולה יותר במזון, ולפריביוטיקה והפרוביוטיקה שמוספים ב nutri source.
שמעתי כ"כ הרבה זיוני שכל שכל אחד אומר משהו אחר לגבי תדירות היציאות, והוטרינר אמר לתת לזה זמן.
מה דעתך בעניין? הוא הכפיל את היציאות היומיות שלו.
ובכלל מה דעתך על המזון הזה, ומה אתה נותן לכלב שלך?
או מה אתם נותנים לכלבים שלכם לאכול? העולם הזה פשוט כ"כ מפותח היום, כדאי לדעת מאנשים אחרים.
אל תשלחו אותי לאתרים כי כבר הייתי בדי הרבה, ספרו מחוויות שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סרפיקו או מישהו אחר שמבין באוכל של כלבים לפה
הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 03:28 
סמל אישי של המשתמש
זה בסדר
גם כשאני התחלתי לאכול נאטרי הייתי מחרבן 4 פעמים ביום ולפעמים אפילו 6
עכשיו, אחרי כמה חודשים ותקופת הסתגלות, חזרתי לחרבן פעם פעמיים מקסימום...ויציאות טובות- לא שלשולים או עצירות.

וואחד סיפור הבאת פה :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 06:06 
סמל אישי של המשתמש
נתחיל מזה שפרופלן לא נחשב למזון איכותי במיוחד לכלבים (כך על פי ידידה שעובדת ביבואן).

נמשיך בסיפור אישי:
יש לנו שתי כלבות. אחת מהן מחרבנת שבע או שמונה פעמים ביום. אתה הולך איתה חים, מרחק של חמש דקות, ועוצר בדרך שלוש פעמים אם לא יותר כדי לאסוף אחריה (נקודת השיא לחרבון - על שטיח הכניסה של מסעדת חג' כחיל החדשה בכיכר שצפונית לשעון).
לדעתי היא אוכלת נוטריסורס, אבל קודם לכן (כשהיתה אצל הבעלים הקודם, משם היא הגיעה אלינו) היא אכלה איזה אוכל סופר דופר איכותי ויוקרתי, עם אותן תוצאות בדיוק.
בקיצור, ארבעה חירבונים ביום נשמע לי כמו תענוג רציני.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 06:40 
הכלב שלי ניזון מפרופלאן וכל נסיון שעשינו לשנות עלה לנו ביוקר
אני מאד מופתע לגלות שזה לא נחשב מזון איכותי כי לפי המחיר
270ש״ח ל18 קילו זה כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 07:23 
אם יש לכם בסביבה/בעבודה בעלי כלבים נוספים, תתאגדו יחד ותעשו סוג של "מכרז" בין החנויות באיזור שלכם. אחוז הרווח שלהם גבוה יחסית והתחרות קשה כי כולם מוכרים את אותם המוצרים. אני קונה בבערך 25% פחות מהמחירים שהמצאתם פה בזכות זה שאיגדתי כמה אנשים בעבודה.

אני עברתי מפרו-פלאן לANF כבש ששני הכלבים שלי והכלב של הורים שלי מאוד אוהבים וגם לא עושה להם בלאגן בבטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
הכלב שלי ניזון מפרופלאן וכל נסיון שעשינו לשנות עלה לנו ביוקר
אני מאד מופתע לגלות שזה לא נחשב מזון איכותי כי לפי המחיר
270ש״ח ל18 קילו זה כן

לא אמרתי שזה לא יקר.
:SMOKE:

ממה שהבנתי, פרו פלאן זו חברה שייצרה מזון מעולה לחתולים (מומלץ, אגב) והחליטה לנצל את המוניטין ולמכור גם מזון לכלבים. אחר כך היא נרכשה על ידי חברה שמתמחה במזון לכלבים (יוקנובה נדמה לי), ומאז האוכל לכלבים של פרו פלאן לא רע. לטענת הסוכנת ההיא, האוכל הטוב באמת הוא יוקנובה (ופרו פלאן זה מעין חיקוי), אם כי המחירים לדעתי דומים פחות או יותר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
טוב, אז ככה:

א. דווקא אתה, כדיאטנית קלינית בהווה ובעתיד (נכון שההווה שלך קצת מעושן, והעתיד קצת מעורפל, אבל בכל זאת), אמור להבין בזה יותר ממני. אז מה אתה שואל אותי?!

ב. יש הרבה מאוד שרלטנות בתחום שיווק מזון הכלבים בארץ. יש יבואנים גדולים (בלי לנקוב בשמות) ש"דוחפים" מזונות בינוניים (כמו יוקנובה, למשל) כמזונות סופר-אולטרא-פרימיום, בלי שום הצדקה.
מה גם שמזונות ותיקים, שהחלו להגיע לארץ כשלא היה פה מבחר מי-יודע-מה מעבר לדוגלי/בונזו, הגיעו בקול תרועה רמה כסוג של "סופר-פרימיום" כשהם לא ממש כאלה (קצת כמו מק'דונלדס שהגיעו לפה בתחילת שנות התשעים והביאו בשורה חדשה. ועדיין, זה בסך הכל מק'דונלדס). אותם מזונות עדיין נשענים על התדמית הכאילו יוקרתית שלהם.

ג. אני יודע שפרו-פלאן נחשב טוב. לא יותר מזה. טוב. בארה"ב זה נחשב מזון סביר. לא יותר מזה. (לפי אתר שמשווה מזונות כלבים הוא נחשב כמזון "זבל". לא פחות. ראו בהמשך). כיום יש בשוק מזונות איכותיים הרבה הרבה יותר, ובמחירים לא הרבה יותר גבוהים (אקאנה, נטורל באלאנס, אוריג'ן וכאלה).

ד. כמה כללי אצבע בסיסיים לבחון מזון כלבים: 1. ברשימת הרכיבים צריך להופיע במקום ראשון או שני בשר. לא "פילרים" מסוגים שונים (קמח, אורז, תירס, סיבים ושאר פחמימות). בשר. ככל שבשר מופיע במקום ראשון יותר ברשימת המרכיבים (והיצרנים מחוייבים למנות את המרכיבים מהדומיננטי יותר מבחינת האחוזים, להכי פחות דומיננטי בהרכב האוכל) - כך המזון איכותי יותר.
גם בין הפילרים (אותם רכיבים שמטרתם "לנפח" את נפח המזון, ואין להם ערך תזונתי של ממש) יש טובים יותר וטובים פחות. קמח זה רע. גלוטן זה רע מאוד. תירס גם לא טוב. אורז זה כבר טוב. אורז מלא יותר טוב. בטטות או תפו"א זה טוב.

2. הבשר צריך להיות ממקור ידוע (לא שיירי תעשיית הבשר למשל, או כל מיני "קמח עוף" או "קמח כבש" למיניהם. בדרך כלל מדובר בזבל). המרכיב הבשרי צריך להיות מוגדר היטב ואיכותי. כיום יש מזונות שהבשר שבהם זה כבר לא עוף (ובטח לא "קמח עוף" שעובד עליכם) אלא כבש, בשר צבי, בשר ברווז, דגי סלמון וכאלה.

ה. לגבי יציאות - אני יודע שכלב צריך לעשות לא יותר מפעמיים ביום. כמובן שזה גם תלוי בכמה פעמים ביום מאכילים אותו. כלב בוגר צריך לאכול פעם או פעמיים ביום, ולפיכך לעשות פעם או פעמיים ביום. מה שכן, ייתכן שכלב יעשה קקי, ודקה או שתיים (או כמה דקות) אח"כ הוא ימשיך בסיבוב שני. גם אנחנו לפעמים יושבים יותר מכמה דקות בשירותים. זה עדיין נחשב ליציאה אחת. אם כלב עושה בכל פעם שיוצאים איתו מהבית, ארבע או חמש פעמים, כנראה שהוא אוכל במנות קטנות כל היום, או שמוצא דברים אחרים לאכול "בין ארוחות".

ו. ולבסוף - אתר מעולה שעושה קצת סדר בין העשרות הרבות של מיני המזון שמשווקים כיום בעולם:
http://www.dogfoodanalysis.com/

צריך להכנס לחלק ה"ריוויוז" באתר (http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/), ולחפש את המזון שאותו אתם רוצים לבחון. המזונות שם מדורגים לפי כוכבים - כוכב אחד למזון זבל עד שישה כוכבים למזונות באמת מעולים (כמו אוריג'ן, למשל).

אפשר לגלות, למרבה התדהמה, שמזון כמו יוקנובה זוכה שם לשני כוכבים בלבד. מזון כמו פרופלאן זוכה שם לכוכב מביש אחד! כלומר מוגדר כמזון "זבל"! אקאנה מקבל שם 4 כוכבים. נטורל באלאנס גם. אוריג'ן מקבל 6 כוכבים!

לא חקרתי מה מקורות האתר, מי בודק שם ומה מניעיו. אני מקווה שאין שם אינטרסים מסחריים נסתרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
פרנק, מה רע בזה שהכלבה מנשנשת את האוכל שלה לאורך כל היום במקום בשתי "ארוחות"?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
אני עד כה קניתי לכלב שלי נוטרה צ'ויס וחשבתי שזה THE BEST
סבא טרחני שכנע אותי ואני עובר לאוריג'ן,גם אם זה אומר להוסיף איזה 70 ש"ח.
ל-TZEVI מגיע הטוב ביותר.
http://www.petpoint.co.il/Product.asp?id=67

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
אגב, ANF גם נחשב טוב (כך שמעתי. לא בדקתי). שוב - קורמן, פרופלאן לא נחשב איכותי בכלל. אפילו די זבל. בארץ הוא משווק באופן אגרסיבי ומעט שרלטני כמזון "סופר פרימיום" (כך גם יוקנובה).

אני, לכשעצמי, נותן לכלבים "רגל" (Regal) על בסיס כבש ואורז (3 כוכבים במדריך מישלן), שלאחר ניסיונות לא מעטים (נוטרה-צ'ויס, אקאנה ועוד) התברר כעושה הכי טוב לבטן ולפרווה (מזונות אחרים גרמו לבניטו שלשולים וגזים. והפרווה עכשיו נראית מבריקה יותר). מה גם שברגל אין פילרים כמו קמח, גלוטן או תירס (שהם אלה שעושים צרות בבטן).

מצד שני, הגבלתי את עצמי לסכום מסויים (אני משלם 240 ש"ח לשקים של 15 קילו), כך שלא ניסיתי מזונות יוקרתיים באמת (שעולים 300 ש"ח וצפונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:

אין בעיה. רק קצת כמו אצל בני אדם, לא טוב לדיאטה. (באמת). רוב הוטרינרים יאמרו לך שעדיף למען הגיזרה של הכלבה, אם היא תאכל ארוחה אחת או שתיים ביום, ולא תנשנש לאורך כל היום. זה גם מווסת את תדירות היציאות. אבל מעבר לכך, אין בכך בעיה מהותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:

אין בעיה. רק קצת כמו אצל בני אדם, לא טוב לדיאטה. (באמת). רוב הוטרינרים יאמרו לך שעדיף למען הגיזרה של הכלבה, אם היא תאכל ארוחה אחת או שתיים, ולא תנשנש לאורך כל היום. זה גם מווסת את תדירות היציאות. אבל מעבר לכך, אין בכך בעיה מהותית.

בוא נגיד שחילוף חומרים ושריפת קלוריות זו לא הבעיה שלה.

דרך אגב, עד כמה שאני יודע דווקא צמצום של מספר הארוחות אינו בריא (לבני אדם) והוא אף משמין, וההמלצה היא לאכול מלבד שלוש ארוחות מסודרות גם שלוש ארוחות ביניים (כמובן שלא אוכלים בהן תפוצ'יפס אלא דברים שכן מומלצים וכו').
גביזון יאשר או יבטל את דבריי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 08:59 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
אני עד כה קניתי לכלב שלי נוטרה צ'ויס וחשבתי שזה THE BEST
סבא טרחני שכנע אותי ואני עובר לאוריג'ן,גם אם זה אומר להוסיף איזה 70 ש"ח.
ל-TZEVI מגיע הטוב ביותר.
http://www.petpoint.co.il/Product.asp?id=67

אני נתתי לבניטו נוטרה צ'ויס משך כמה חודשים. הקיבה שלו היתה רכה במיוחד (לא ממש שלשול. יותר מרקם "קוטג'י" יוקרתי כזה).

כשעברתי לרגל, ראיתי הבדל מיידי. הקיבה הפכה להיות מוצקה יותר, והפרוה, תוך שבועיים ממש, מבריקה, רכה וקטיפתית יותר.

רק אח"כ, כשהתוודעתי לאתר דוג פוד אנאליסיס, ראיתי שנוטרה צ'ויס מקבל שם ביקורות לא טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:

אין בעיה. רק קצת כמו אצל בני אדם, לא טוב לדיאטה. (באמת). רוב הוטרינרים יאמרו לך שעדיף למען הגיזרה של הכלבה, אם היא תאכל ארוחה אחת או שתיים, ולא תנשנש לאורך כל היום. זה גם מווסת את תדירות היציאות. אבל מעבר לכך, אין בכך בעיה מהותית.

דרך אגב, עד כמה שאני יודע דווקא צמצום של מספר הארוחות אינו בריא (לבני אדם) והוא אף משמין, וההמלצה היא לאכול מלבד שלוש ארוחות מסודרות גם שלוש ארוחות ביניים (כמובן שלא אוכלים בהן תפוצ'יפס אלא דברים שכן מומלצים וכו').

בכלל, גביזון, כמומחה האמיתי (והיחיד פה בינינו) זרק פה פצצה ונעלם.

גביזון, איכה? תן לנו מחוות הדעת המקצועית שלך.

אגב, גם דינו חסר לי פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
לשלנו אני נותן ביל ג׳ק.
מהיום שהגיעה אלינו שבו התחלנו עם האוכל שלהם של הגורים, ואחרי כמה חודשים
שעברנו לאוכל של הבוגרים.
המליץ לנו הווטרינר על האוכל הזה , ובאמת הכלבה מרוצה, יש לה 2 יציאות מסודרות בבוקר ולקראת
הערב, ובלי עין הרע היא גם מעולם לא שילשלה מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 09:58 
פרנק ,אתה ממליץ על הרגאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
פרנק ,אתה ממליץ על הרגאל?

זה עוד לא הובן...?!

יש מזונות איכותיים יותר בשוק, אבל מבחינת יחס איכות מול מחיר (240 ש"ח לשק של 15 קילו), אני בהחלט מרוצה ממנו.

כאמור, קיבלתי החלטה אישית להגביל את עצמי במחיר המזון, ולחפש את הטוב ביותר ברמת המחירים שאליה הגבלתי את עצמי. ברמת המחירים הזאת, נראה לי שרגאל טוב מאוד, וכאמור באופן אישי אני מרוצה ממנו.

מי שיכול להרשות לעצמו יותר, יש מזונות איכותיים יותר, אבל שעולים גם הרבה יותר.

חוץ מזה, חשוב גם לציין שלעיתים יש גם עניין אישי - מה שמתאים לכלב א', לא בהכרח יתאים לכלב ב'. כמו שאמרתי, לבניטו ניסיתי לשדרג את המזון לאקאנה שהוא איכותי יותר, ובניטו לא קיבל את זה טוב. זה גרם לו לשלשולים (אולי מפני שהוא עשיר יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 10:40 
אני שוב אומר שאם תתארגנו, אולי אפילו כשהאנשים נמצאים במקומות שונים כמו בפורום, תורידו את המחיר משמעותית.
זה יצא באיזור ה200-220 ש"ח לשק של 15-18 לכל המזונות שמעניינים אתכם, אולי חוץ מיוקנובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 13:27 
כשמוכר בחנות מציע משהו (אפילו שיש לו את כל הסוגים של הפרופלן) ואומר שהוא יותר טוב בלה בלה בלה... יש מאחורי זה אינטרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
ג'ונגל כתב:
כשמוכר בחנות מציע משהו (אפילו שיש לו את כל הסוגים של הפרופלן) ואומר שהוא יותר טוב בלה בלה בלה... יש מאחורי זה אינטרס.

וכשהוא מציע פרופלן אין לו אינטרס?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
ג'ונגל כתב:

אתה רוצה לומר לי שאין מזונות איכותיים יותר מפרופלן שמוכר בחנות עשוי להמליץ עליהם ?!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:

מדוייק.
כמובן שכל ארוחה לא צריכה להיות הפצצה לבטן, וארוחת ביניים יכולה להיות גם תפוח עם יוגורט, או כמות קטנה של דגנים למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 14:46 
סמל אישי של המשתמש
ג'ונגל כתב:

מסכים איתך, בגלל זה נשארתי חצי שעה להשוות תוויות מזון.
חוץ מזה המוכר הוא חבר של חבר קרוב ומכיר אותי, ואני יודע בוודאות שמפרופלאן הוא מרוויח הכי הרבה, כי הוא היבואן הבלעדי של המותג באיזור שלי.

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 19 יולי 2011, 14:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 14:55 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:
Frank Serpico כתב:
teknoboy כתב:

בכלל, גביזון, כמומחה האמיתי (והיחיד פה בינינו) זרק פה פצצה ונעלם.

גביזון, איכה? תן לנו מחוות הדעת המקצועית שלך.

אגב, גם דינו חסר לי פה.

מצטער, יש לי ימולדת היום ובאו כל מיני אנשים עם דברים שעושים רע, בנוסף הביאו שלטי "תמות", כנראה השרשתי את זה יותר מידי.
תראה, אמרתי כבר שאני משייך את הכפלת החרבונים לסיבים התזונתיים והפרוביוטיקה והפרה ביוטיקה.
סה"כ אין שום בעיה כבר שבוע עם האוכל, רציתי לדעת אם לכלב זה נורמלי לחרבן כ"כ הרבה, ועכשיו אני מבין שלטכנובוי יש בכלל מכונת חרבונים קטנה משלו ;)
סה"כ אני די מבסוט, כי נכנסתי לאתר וראיתי שפרופלאן קיבל באמת כוכב אחד (מפתיע, מאד מפתיע, הוטרינר שלי אמר שזה מזון דה בסט, ואין מצב שיש לו אינטרנס כי הוא לא ממליץ לאף אחד, רק ששאלתי אותו הוא ענה, הוא אמר שגם נוטרי צו'יס מעולה וממש טוב לכלב).
ונוטרי צ'ויס קיבל 3 כוכבים.
מצד שני, אין לי מושג מי מאחורי האתר הזה, מי מביא שם את הקטגוריות, וע"פ מה מודדים.
יש אתר אמריקאי שאומר מה צריך להיות במזון של הכלב, ז"א מה חובה ע"פ מחקרים שיהיה על מנת להפוך אותו למזון איכותי.
בנוטרי צ'ויס יש למשל את כל הריכיבים, אבל יש גם דברים מעבר, ודברים שלא הוכחו מחקרית על כלבים, וחלקם אפילו לא והוכחו מחקרית על בני אדם בריאים ללא צריכים מיוחדים, ככה שאם ע"פ התוספות האלה הם מוסיפים כוכבים מבחינתי זה רלוונטי, אבל לך תדע.
סה"כ קניתי מזון זול יותר: נוטרי סורס מפרופלאן, בסביבות ה50 שקל לשק של כ15 ק"ג בהוזלה, ומתברר שבארה"ב הוא הרבה יותר נחשב ממה שהכלב קיבל עד עכשיו.
גם בעל חנות המזון אמר לי שפרופלאן זה מותג בארץ, ועל שם משלמים, וזה לא אומר שהוא יותר טוב, ושוב...הוא היבואן, אין לו אינטרס להגיד דבר כזה, להיפך.
אני יעקוב אחרי היציאות של הכלב שגם מתאושש מסרוס מאתמול כפרה עליו.
פשוט לא יאומן לאיזה טכנולוגיה הגיעו היום עם העניין הזה.
שמעתי אל אוריג'ן שהוא סופר מעולה מאנשים בארץ, אבל במחיר מטורף כמו עזרא הביא לשק קטן ב300 ומשהו שקל זה גדול עלי.
נראה איך הכלב יגיב עם הנוטרי סורס, ואם יהיו שינויים בצבע ואיכות הפרווה או דברים אחרים.

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 19 יולי 2011, 14:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 14:57 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
ג'ונגל כתב:

אתה רוצה לומר לי ש אין מזונות איכותיים יותר מפרופלן שמוכר בחנות עשוי להמליץ עליהם ?!?

שוב, מפרופלאן הוא מרוויח הכי הרבה, אני יודע בוודאות, האינטרס שלו זה להמליץ על פרופלאן.
הוא לא דחף לי כלום אפעם, אלא שאל מה התקציב שאני רוצה ונתן לי אופציות בכל רמת מחיר.
הוא עצמו אמר שהנוטרי סרוס טוב יותר, והפרופלאן בארץ זה מותג יקר ועל מותג משלמים, למרות שהוא היבואן הבלעדי לפרופלאן באיזור שלי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 15:55 
קבלו תיקון
פידל לא ניזון מפרו פלן אלא מפרו פאק
בטח איזה חיקוי נחות לא כן?
מה לעשות שזה האוכל שהכי מתאים לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
קבלו תיקון
פידל לא ניזון מפרו פלן אלא מפרו פאק

נרגענו.

mkorman1 כתב:
בטח איזה חיקוי נחות לא כן?
מה לעשות שזה האוכל שהכי מתאים לו

ככה זה עם כלבים מבת-ים ...

(סתם, סתם. אפשר לחשוב, בניטו שלי זה הערס הכי גדול בצ'כונה...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 16:53 
האמת שהאשכול הזה פותח עיניים ואני מקווה שהלינק שפרנק הביא הוא באמת לאתר בלתי תלוי כי הוא עושה רושם מאוד מקצועי. לכלב שלי יש פרווה מבריקה, אין לו בעיה ביציאות והוא בסה"כ כלב מאוד בריא (למרות שהוא עדיין לא מצליח להתקבע על שתי ארוחות מסודרות ביום כמו שהייתי רוצה) אבל מסתבר שהאוכל שלו (שהוא לא ממש זול) הוא באיכות של מקדונלד. אולי אני אנסה אוכל הרבה יותר איכותי ונראה מה יהיו התוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
האמת שהאשכול הזה פותח עיניים ואני מקווה שהלינק שפרנק הביא הוא באמת לאתר בלתי תלוי כי הוא עושה רושם מאוד מקצועי. לכלב שלי יש פרווה מבריקה, אין לו בעיה ביציאות והוא בסה"כ כלב מאוד בריא (למרות שהוא עדיין לא מצליח להתקבע על שתי ארוחות מסודרות ביום כמו שהייתי רוצה) אבל מסתבר שהאוכל שלו (שהוא לא ממש זול) הוא באיכות של מקדונלד. אולי אני אנסה אוכל הרבה יותר איכותי ונראה מה יהיו התוצאות.

מה הוא אוכל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2011, 17:22 
גביזון כתב:
גיא האדום כתב:

מה הוא אוכל?

יוקנובה.
אגב, המליצו לי על עוד אתר בנושא: http://dogfoodadvisor.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: