שלום!
שאלתי את זה גם בפורום יותר רלוונטי לנושא, אבל פה כולנו אחים ולכן אני מקווה שתסלחו לי על השימוש גס-הרוח בהעתקה והדבקה.
אני כרגע משלם ב"הוט" סכום תלת ספרתי שמתחיל בספרה ארבע, אבל הסכום הזה עדיין נמצא בטווח הנמוך ביותר במסגרת המאה שאנחנו מדברים עליה. ה"תמורה" שאני מקבל היא: 3 חבילות בסיס, ספורט אחד ושתיים, כל ערוצי האייצ'-די, אינטרנט במהירות שניים וחצי מגה ווי-או-די. קודם כל, האם זה נשמע לכם משתלם באופן כללי או שכמו שיגיד ה"ישראלי המצוי," הם מוציאים אותי פראייר?
אם כן, אז "כמה אני יכול להוציא מהם?"- הכוונה היא גם לייס וגם להוט מן הסתם. אם לדבר במונחים של אוטופיה, הייתי רוצה שיהיו לי רק את הערוצים הממלכתיים, את ספורט אחד ושתיים, את ספורט אחד אייצ'-די, בעוד מה שפחות חשוב הוא ספורט חמש אייצ'-די. האינטרנט כמובן חשוב גם, סתם כי אני חייב את זה (יהיה לי עדיף להתחבר לא דרך חברות הלוויין?)
הגורם העיקרי לזה שכל מה שהזכרתי פה נשאר בגדר אוטופיה הוא העובדה שכ-ו-ל-ם מכריחים אותי לקחת שלוש חבילות בסיס. אני לא רוצה, רבאק! למה בכח? - האם מישהו פה אי פעם הצליח או שמע שמועה על מישהו שהצליח להיות מספיק עקשן וחריף בשביל לגרום לאחת מחברות הלוויין "לוותר לו" על חבילות הבסיס?
כאסטרטגיה, מכר אחד המליץ לי לדרוש מהנציג השקרן שאמור לחזור אלי מחר התחייבות בכתב שייס באמת משדרים באיכות 1080, ולא ב780 (המוקדן בעל הדיבור המחוספס טען שבייס חוויית הצפייה היא איכותית יותר מאשר בהוט בגלל הפלא הטכנולוגי הנ"ל, שמאוחר יותר התברר כדלי עצום של ממבו ג'מבו.) המכר שלי אמר שאין לאף אחד בכלל אפשרות לשדר באיכות שמעל ל780. הבעיה היא שאני לא בדיוק בטוח איך אני יכול לשחק עם זה מבחינת הורדת מחיר.... כזה אני