תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 09 יולי 2025, 17:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בקשת עצה לגבי מעבר אפשרי מ-HOT ל-YES
הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 18:22 
סמל אישי של המשתמש
שלום!

שאלתי את זה גם בפורום יותר רלוונטי לנושא, אבל פה כולנו אחים ולכן אני מקווה שתסלחו לי על השימוש גס-הרוח בהעתקה והדבקה.

אני כרגע משלם ב"הוט" סכום תלת ספרתי שמתחיל בספרה ארבע, אבל הסכום הזה עדיין נמצא בטווח הנמוך ביותר במסגרת המאה שאנחנו מדברים עליה. ה"תמורה" שאני מקבל היא: 3 חבילות בסיס, ספורט אחד ושתיים, כל ערוצי האייצ'-די, אינטרנט במהירות שניים וחצי מגה ווי-או-די. קודם כל, האם זה נשמע לכם משתלם באופן כללי או שכמו שיגיד ה"ישראלי המצוי," הם מוציאים אותי פראייר?

אם כן, אז "כמה אני יכול להוציא מהם?"- הכוונה היא גם לייס וגם להוט מן הסתם. אם לדבר במונחים של אוטופיה, הייתי רוצה שיהיו לי רק את הערוצים הממלכתיים, את ספורט אחד ושתיים, את ספורט אחד אייצ'-די, בעוד מה שפחות חשוב הוא ספורט חמש אייצ'-די. האינטרנט כמובן חשוב גם, סתם כי אני חייב את זה (יהיה לי עדיף להתחבר לא דרך חברות הלוויין?)

הגורם העיקרי לזה שכל מה שהזכרתי פה נשאר בגדר אוטופיה הוא העובדה שכ-ו-ל-ם מכריחים אותי לקחת שלוש חבילות בסיס. אני לא רוצה, רבאק! למה בכח? - האם מישהו פה אי פעם הצליח או שמע שמועה על מישהו שהצליח להיות מספיק עקשן וחריף בשביל לגרום לאחת מחברות הלוויין "לוותר לו" על חבילות הבסיס?

כאסטרטגיה, מכר אחד המליץ לי לדרוש מהנציג השקרן שאמור לחזור אלי מחר התחייבות בכתב שייס באמת משדרים באיכות 1080, ולא ב780 (המוקדן בעל הדיבור המחוספס טען שבייס חוויית הצפייה היא איכותית יותר מאשר בהוט בגלל הפלא הטכנולוגי הנ"ל, שמאוחר יותר התברר כדלי עצום של ממבו ג'מבו.) המכר שלי אמר שאין לאף אחד בכלל אפשרות לשדר באיכות שמעל ל780. הבעיה היא שאני לא בדיוק בטוח איך אני יכול לשחק עם זה מבחינת הורדת מחיר.... כזה אני :D

- דגלאס דה-סילבה, 15 למאי, 2010

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בקשת עצה לגבי מעבר אפשרי מ-HOT ל-YES
הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה בדיוק ההצעות, אבל בכל חברה מתנהגים למנוי חדש יותר טוב מלמנוי מתחדש. לכן, כשתדבר עם יס ותודיע להם שאתה רוצה להצטרף, ותספר להם על הדילים שמציעים לך בהוט (תרשה לעצמך לשקר) אני מאמין שהם יספקו אלטרנטיבות עדיפות.
כמנוי של יס (אל תשאל אותי על מחירים וחבילות, אין לי מושג מה לקחו ההורים וכמה זה יוצא) אני מציע לך לעבור. ערוצי הסדרות שם מדהימים, כשגם ערוצי הסרטים נחמדים.
לגבי האייצ'.די, אני לא יודע בדיוק מה האיכות, אך שוב, מניסיון - רמה גבוהה מאוד ומרשימה של שידור. מה גם שאם אתה עושה YESTOTAL שיכלול VOD, אז הוא עדיף בהרבה מזה של הוט משום שהוא עובד בטכנולוגיה שונה ומהירה בהרבה.
מה גם שהיס מקס הוא הדבר הכי שימושי שקיים.

חוץ מזה, לא משנה איפה תסגור בסופו של דבר, תבקש טיוטה של החוזה. כמו חברות הסלולאר, זה עלול להשתנות לפי מצב הרוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2011, 20:14 
תמצא מכרים שיודעים על מה הם מדברים.

יס משדרת ב1080i שזה "יותר" מ720p, ועדיין איכות הHD שלה פחות טובה מHOT כיוון שהם משדרים יותר ערוצים על טרנסקודר והם מתחלקים ברוחב הפס. אתה כנראה לא תרגיש את זה ובדרך כלל הם נותנים עדיפות לשידורי הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות, תודה לך ואני בטוח אפטפט הרבה גם עם ייס וגם עם הוט בזמן הקרוב. אני יותר אוהב את התוכן של ייס בכל מקרה, בעיקר בגלל ערוץ הקומדיות שם.

לא תתפוס אותי, אני לא יודע הרבה על הנושא, אבל הנה כמה דברים שאמרו לי:

720p, אך כמו ביס הממיר מוציא סיגנל של 1080i, כלומר הממיר מבצע UPSCALE לערוצים המשדרים 720p, חלק מההמרה של הממיר (אם למשל היו אצלנו תחנות שמשדרות ב-480i הן היו מומרות ל-576i.
1080 בארץ לא קיים ולא יהיה ותגיד לו סבבה אני רוצה את כל זה בכתב חתום בהתחייבות ואני עובר, תראה שהוא לא יוציא לך כזה דבר בחיים. כשהוא יסרב תגיד לו בפנים שאתה יודע שהוא שיקר לך ואתה רוצה לדעת אם יס משקרים ללקוחות כדי למשוך אותם ושאתה רוצה לדבר עם מנהל ושאתה רוצה שהם יתנהגו כמו חברה שלא רוצה שזה יפורסם בויינט, בשיא הרצינות.

נשמע כמו רעיון די טוב... לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 18:41 
נשמע כמו רעיון טפשי, במיוחד אחרי שאומרים לך שיס משדרים 1080i.
יש תכנים שמבוצע להם upscale, עד כמה שאינ יודע הם גם התחילו לסמן אותם לאחרונה, אבל יש תכנים שמשודרים ב 1080i.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 20:04 
הוט זה חברה מונופולית שמנסה לגרום לך להתחייב על כל שינוי שאתה עושה
ממליץלך בחום לעזוב אותם, גם השירות ביס יחסית טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו עד עכשיו שילמנו להוט 400 שקל בחודש על טריפל, שזה כולל כל מה שיש לך, רק עם אינטרנט 12 מגה וגם טלפון (ובלי ספורט 1).
בגלל שעברנו לבניין חדש, בא סוכן של יס והציע לנו הצעה כדלקמן:
טלוויזיה:
-חבילת בסיס מורחב + 7 חבילות פרימיום (כל הערוצים למעט אלה שבחרתי שלא יהיו - חבילות שפות זרות, רוסית, עסקים, וערוצי פרימיום כמו ספורט1 לייב וגולד).
-5 סרטים מתנה בכל חודש.
- ממירים:
ממיר יס טוטאל (HD+VOD+MAX).
ממיר 1 MAX+VOD.
עוד 2 ממירים רק עם VOD.
אינטרנט:
-בגלל שכרגע אין להם את המבצע על 12 מגה אני יורד למהירות 10 מגה (לדבריו בגלל שזה NGN של בזק זה יותר טוב מהכבלים).
טלפון:
-1600 דקות לטלפון קווי בחודש.
-1400 דקות לנייד בחודש.
מיוחד:
-חודשיים ראשונים מתנה (ללא כל התחייבות - בכתב).
-אבא שלי העדיף להוסיף 25 שקל בחודש ושכל המבצע הזה יהיה ללא התחייבות (אפשר להתנתק בכל זמן שרוצים ללא קנס).
-יס כיסו לנו קנס של 2300 ש"ח על ההתחייבות עם הוט.
סה"כ מחיר: 320 ש"ח בחודש - פחות מהמחיר ששילמנו להוט!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שהבנתי, יס מציעה בדיוק את מה שהוט מציעה, ואפילו יותר. קח שכדאי שתברר את המחירים של יס ותלך על הזול שביניהם. באופן כללי, השירות של יס יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 23:08 
בליזארד, איזה מבצע אש. הלוואי עליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2011, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
בליזארד, איזה מבצע אש. הלוואי עליי.

לא סתם אנחנו עוברים יום שני הזה ;) :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
קנינו לפני בערך שלושה חודשים מYES ממיר של yes max hd. אבא שלי נורא התעצבן לגלות שערוצי הספורט עולים כסף נוסף לממיר עצמו והתקשר אליהם על מנת להתנתק.
אבא שלי לא באמת חיפש להוציא מהם ערוצים בחינם, הוא דרש התנתקות מיידית. רגע אחרי זה קיבלנו את כל ערוצי הספורט בHD בחינם (ספורט5 ספורט1 FOX ויורוספורט).
לפני כמה ימים בעלה של אחותי גם הוא התעצבן שניתקו לו את FOX HD, התקשר להתנתק ויום אחרי זה קיבל את הערוץ חינם.
בקיצור, מה שאני מנסה לומר זה שכל עוד תיהיה טיפה חריף ותדרוש להתנתק, לא לבקש את הערוץ ולא לשאול אם אפשר הנחה על ערוץ כזה או אחר, אתה יכול להוציא מהם לא מעט דברים בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
זה נכון שיש הרבה בעיות בשידורים של יס בימי החורף בגלל עננים וכדומה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 14:32 
סמל אישי של המשתמש
וואו, איזה כיף לקבל כאלה תגובות. אחרי דברים כמו שלך, חיה, אני יוצא מאוד מעודד.
גם שאר ההכוונות ממש עזרו, תודה!

אני אאיים להתנתק, אאיים כאילו אין מחר, "בלה בלה בלה או שאני מתנתק!", "אין בעיה, אז נתקו אותי בבקשה ואני רציני"... בלה :DEVIL4:

הם ממש עובדים כמו בארץ, ההוט האלה: קיבלתי מתנה מדהימה של אריזת פופקורן כדי לראות סרט מרתק של הוט ולהנות ממנו במידה המירבית. מזכיר איזו פרסומת של בנק, כשאמרו שם : "אני קיבלתי כרית מתנפחת מהבנק שלי. הבנק שלך מביא לך מתנות כאלה?" - והאיש השני מתחיל לברבר שהבנק שלו מלא ביתרונות, מחלק מתנות שוות יותר, קיצר כמו "ייס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 14:36 
גם יס לא כאלה שוס, לא תמהר להתלהב...
רק לאחרונה הסרטים שלהם השתפרו (בגלל הקיץ) אבל חוץ מזה ברוב השנה הסרטים שהם משדרים עם נפילה. ולמיטב ידיעתי הסרטים שהוט משדרים הם עוד יותר נפילה.
ככה שיס זה כנראה הרע במיעוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
הרוש הודף כתב:
זה נכון שיש הרבה בעיות בשידורים של יס בימי החורף בגלל עננים וכדומה?

שאנחנו היינו ביס (זה היה מזמן),אז כן בחורף היו המון בעיות. יכול להיות שסידרו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
דווקא זכור לי שרק פעם היו בעיות בחורף עם יס ובשנים האחרונות כבר אין..
אבל מה זה משנה? גם ככה אין פה חורף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
רק לאחרונה הסרטים שלהם השתפרו (בגלל הקיץ) אבל חוץ מזה ברוב השנה הסרטים שהם משדרים עם נפילה. ולמיטב ידיעתי הסרטים שהוט משדרים הם עוד יותר נפילה.

התלהבתי בעיקר ממה שחיה אגדית ואביו הצליחו להוציא מהם.
אני יותר אוהב את הסדרות שלהם, הקומדיות וכבר הזכרתי שאני לא מתעניין ממש בסרטים בטלויזיה- אם הייתי יכול, הייתי מוותר על החבילה הזאת.
גם כל פעם שאני מזפזפ בהוט, אני לא מוצא מה לראות (אפילו נכנעתי פעם לחודש והזמנתי את 5 חי וזהב בשביל להוסיף נוסטלגיה והפועל בגביעים,) יש מלא פעמים סרטים ברמה נמוכה וישנה, סדרות לא מצחיקות או בנאליות יתר על המידה.
הרע במיעוטו הוא גם בעל יתרון, והשיקול העיקרי הוא כלכלי ושיקול של אהבה לכדורגל ולשידוריו בHD

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
עד היום לא מצאתי הבדלים בין החברות..כיום אני בהוט אחרי שנים עם יס שתקופה של שנה הייתי עם שניהם...

שוקל ברצינות לעבור לעידן כי את רוב הסדרות רואה ברשת...הספורט זה בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2011, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
Frenkelotti כתב:
אדום כתב:

התלהבתי בעיקר ממה שחיה אגדית ואביו הצליחו להוציא מהם.
אני יותר אוהב את הסדרות שלהם, הקומדיות וכבר הזכרתי שאני לא מתעניין ממש בסרטים בטלויזיה- אם הייתי יכול, הייתי מוותר על החבילה הזאת.
גם כל פעם שאני מזפזפ בהוט, אני לא מוצא מה לראות (אפילו נכנעתי פעם לחודש והזמנתי את 5 חי וזהב בשביל להוסיף נוסטלגיה והפועל בגביעים,) יש מלא פעמים סרטים ברמה נמוכה וישנה, סדרות לא מצחיקות או בנאליות יתר על המידה.
הרע במיעוטו הוא גם בעל יתרון, והשיקול העיקרי הוא כלכלי ושיקול של אהבה לכדורגל ולשידוריו בHD

זה לא היה בדיוק להוציא מהם, הנציג בא אלינו עם ההצעה הזאת (הוא קרא לזה: הצעה מנצחת - אני לגמרי מסכים איתו).

נ.ב.: חיה אגדית :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: