קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
bigi37 כתב:
קומוניסים כתב:
האם אתה בעד שיחקרו את מקורות המימון של ארגוני הימין, בטח ובטח של הגדולים והחשובים, למען השקיפות וכדי שכולנו נדע מי משלם על יחסי הציבור והמודעות שאנחנו רואים?
כן. למה שתהיה איפה ואיפה?
אז עכשיו אתה מבין למה מתרעמים על כך שבכנסת דנים אם לחקור את מימון מפלגות ה
שמאל ?
זאת הסתה לשמה.
השמאל אמנם הרוויח את זה ביושר, אבל אתה צודק, החקירה לא צריכה להיות, בטח לא רשמית, של ארגוני השמאל בלבד..
הסתה?? איך הגעת לזה?..
לטעון שארגוני השמאל הם אוסף בוגדים שממומנים בידי אנטישמים זו הסתה לשמה, והסיבה היחידה שאתה לא מבין את זה היא שאתה בכל מקרה חושב שהזמולנים הם בוגדים שצריכים להיענש.
מי שבוגד צריך להיענש. זה לא אני, החוק בישראל מגדיר את הבגידה כאחת העברות החמורות ביותר אם לא החמורה ביותר!
אני דווקא הייתי רוצה לחשוב שהארגונים האנטי יהודים הקיצוניים האלה אין להם את התמיכה מהציבור שמגדיר את עצמו כ"שמאל" , הלוואי והייתי יכול לחשוב ככה..
ברשותך, אני אתעלם מהטמטם שבלקרוא לארגוני השמאל "ארגונים אנטי יהודיים" ואתייחס למילים שנכנסו לך פה ושם בין רסיסי הקצף שנזלו לך מהפה.
אכן, החוק קובע שבגידה היא עבירה חמורה ועונש כבד לצידה.
החוק גם מגדיר במפורש מה היא אותה בגידה.
דוק, מה שארגוני השמאל עושים כלל לא מתקרב להיכלל תחת ההגדרה הזו.
ההנחה האוטומטית שלך שמי ששמאלן יותר ממך (או יותר נכון, פחות דומה ממך לאנשי חומייני) הוא גם בוגד במדינה ובעם, היא סוג של אות קלון עליך.
זה מעיד או על טמטום ורדידות מחשבתית שקשה לתאר במילים, או על בערות ומושפעות ברמות שמתאימות לילד בן ארבע עם פיגור התפתחותי כבד.